Author |
Topic  |
BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts
Member since 07/09/2002 |
Posted - 03/01/2003 : 11:27:01
|
darkraver nisi u pravu.ako je zemlja slobodna,a jeste slobodna,onda oni imaju pravo paradirati ulicama i ljubiti se u disku.a ako te neki ustine za guzu,e onda mu ebi mater,ali dok tebe ne dira,pusti ga...i oni su ljudi
My name is Bogi.Just Bogi |
 |
|
Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 03/01/2003 : 13:42:27
|
Hajde, nemojte o pederima, samo im tako dajete publicitet. Njih treba ignorirati. Imam svoje mišljenje o pederima i ne želim ga nikome nametati. Ipak je tema topica pederi u stripu, a ne pederi opcenito. Ako se ovako nastavi jednoga dana bi neki pedofil mogao biti glavni junak stripa. Više bih volio citati strip u kojem je glavni junak crnac ili Gipsy nego neki bijeli peder. I ne svidjaju mi se ceste dosjetke na forumu kako su npr. Zagor i Blek pederi. Pa ti stripovi su nastali u nekim drugim vremenima kada se i crtež gole žene smatrao nemoralnim, a i bili su namjenjeni najmladjoj citalackoj publici. Jednostavno to je vec postalo tradicija da se ti stripovi baziraju na njihovim avanturama, a ne na odnosu sa ženama. Taj element je ubacen kod novijih serijala poput Mister Noa i Dylana Doga. Meni su dobri i jedni i drugi. Danas kada se i najogavnije perverzije i bolesti poput pederluka smatraju normalnima nekima padne na pamet da su možda i Zagor i Chico ili Blek i Roddy pederi. Ali to nije nimalo šaljivo, barem meni nije. To bolesno razmišljanje toliko preovladava u društvu da više nikome i ne pada na pamet da bi dva muškarca mogli biti i prijatelji kao što su to Zagor i Chico. Zato sam mišljenja da pedere treba ignorirati, a ne im davati publicitet, jer to njima paše. Što se tice ovog Marvelovog kauboja-pedera nadam se da nikada nece biti objavljen kod nas. Marvel to nije napravio radi nekakvih prava homosexualaca nego radi love i to je mislim svima jasno. Jedino meni nije jasno da su se toliko srozali, kao da ne zaradjuju dovoljno od Spider-Mana, Daredevila, Hulka, Thora, Captain Americe, Silver Surfera i ostalih fantasticnih serijala. Što im je trebao još i taj cowgay da se blamiraju??? Izgleda da ljudskoj pohlepi nema granica. Inace taj Rawhide Kid kad je prije izlazio nije bio peder, nego su oni to odlucili napraviti od njega radi komercijalnih potreba. Kakvo li ce tek razocarenje doživjeti vec ostarjeli ljubitelji Rawhide Kida kada ga nakon toliko godina vide opet na kioscima s novim pederskim stavovima. I meni bi bilo užasno da za cetrdeset godina netko se sjeti ponovo crtati Kapetana Mikija kao pedera. Ako se nastave takve nastranosti Spider-Man bi za pedesetak godina mogao hvatati malu djecicu u svoju mrežu. Ipak se nadam da Marvel nece pasti tako nisko i nadam se da ce Bonelli ostati cist od pederluka.
Ja sam jak, mlad i glup; a život džabe, nimalo skup. Ja sam mlad, glup i jak; Na obaracu veoma lak!!! |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 03/01/2003 : 15:06:18
|
quote: Originally posted by BOGI
jebi ga,gadi ti se i kad vidis crijeva,pa jesi li protiv operacija?usput,mogao si ove postove sveu jedan da stavis
My name is Bogi.Just Bogi
Zdravlje je jedno a pederstvo je drugo.Zahvaljujuci operaciji ja prezivim a zahvaljujuci pederstvu nemam nista dobro.Sto se tice postova mislim da ti je krivo sto ih imam vise od tebe.Zasto ti smeta ako imam vise postova od tebe?
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce |
 |
|
Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 03/01/2003 : 15:15:42
|
quote: Originally posted by Wahoomi
Hajde, nemojte o pederima, samo im tako dajete publicitet. Njih treba ignorirati. Imam svoje mišljenje o pederima i ne želim ga nikome nametati. Ipak je tema topica pederi u stripu, a ne pederi opcenito. Ako se ovako nastavi jednoga dana bi neki pedofil mogao biti glavni junak stripa. Više bih volio citati strip u kojem je glavni junak crnac ili Gipsy nego neki bijeli peder. I ne svidjaju mi se ceste dosjetke na forumu kako su npr. Zagor i Blek pederi. Pa ti stripovi su nastali u nekim drugim vremenima kada se i crtež gole žene smatrao nemoralnim, a i bili su namjenjeni najmladjoj citalackoj publici. Jednostavno to je vec postalo tradicija da se ti stripovi baziraju na njihovim avanturama, a ne na odnosu sa ženama. Taj element je ubacen kod novijih serijala poput Mister Noa i Dylana Doga. Meni su dobri i jedni i drugi. Danas kada se i najogavnije perverzije i bolesti poput pederluka smatraju normalnima nekima padne na pamet da su možda i Zagor i Chico ili Blek i Roddy pederi. Ali to nije nimalo šaljivo, barem meni nije. To bolesno razmišljanje toliko preovladava u društvu da više nikome i ne pada na pamet da bi dva muškarca mogli biti i prijatelji kao što su to Zagor i Chico. Zato sam mišljenja da pedere treba ignorirati, a ne im davati publicitet, jer to njima paše. Što se tice ovog Marvelovog kauboja-pedera nadam se da nikada nece biti objavljen kod nas. Marvel to nije napravio radi nekakvih prava homosexualaca nego radi love i to je mislim svima jasno. Jedino meni nije jasno da su se toliko srozali, kao da ne zaradjuju dovoljno od Spider-Mana, Daredevila, Hulka, Thora, Captain Americe, Silver Surfera i ostalih fantasticnih serijala. Što im je trebao još i taj cowgay da se blamiraju??? Izgleda da ljudskoj pohlepi nema granica. Inace taj Rawhide Kid kad je prije izlazio nije bio peder, nego su oni to odlucili napraviti od njega radi komercijalnih potreba. Kakvo li ce tek razocarenje doživjeti vec ostarjeli ljubitelji Rawhide Kida kada ga nakon toliko godina vide opet na kioscima s novim pederskim stavovima. I meni bi bilo užasno da za cetrdeset godina netko se sjeti ponovo crtati Kapetana Mikija kao pedera. Ako se nastave takve nastranosti Spider-Man bi za pedesetak godina mogao hvatati malu djecicu u svoju mrežu. Ipak se nadam da Marvel nece pasti tako nisko i nadam se da ce Bonelli ostati cist od pederluka.
Ja sam jak, mlad i glup; a život džabe, nimalo skup. Ja sam mlad, glup i jak; Na obaracu veoma lak!!!
Ma Wahomi dajem ti peticu.Sve sto si napiso je istina.Slazem se potpuno s tobom.Drago mi je sto si spomeno ono u vezi Zagora i Cika.
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce |
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 04/01/2003 : 01:55:32
|
darkraver nisi u pravu.ako je zemlja slobodna,a jeste slobodna,onda oni imaju pravo paradirati ulicama i ljubiti se u disku.a ako te neki ustine za guzu,e onda mu ebi mater,ali dok tebe ne dira,pusti ga...i oni su ljudi
ma ja sam totalno u pravu,samo me ti ocito nisi dobro shvatio...
sloboda i liberalizam povlace za sobom ogranicavanja gradanskih sloboda i to u obliku zakona,koje ako prekršiš,budeš kažnjen... i pišanje ili seks u sred bijela dana,u javnom parku npr.,je kažnjivo...a zašto bogati?pa to nikom nebi trebalo smetati,jer nikog ne diraju.oni su kažnjivi iz više razloga,a jedan je jer su loš primjer za klince i adolescente.Ljubljenje dvaju muškaraca u parku je po meni isto loš primjer za klince,a kamoli njihove parade na kojima možeš svašta vidjeti...kužiš? za normalno funkcioniranje društva nužna su odredena ogranicenja gradanskih i ljudskih sloboda,jer apsolutni liberalizam vodi kaosu i jednoznacan je bezakonju.tako mislim da i homoseksualci moraju imati ogranicena prava ponašanja jer iskazivanje njihovih sklonosti(a ona nisu normalna za ljudsko bice iz bioloških,dakle samim time i društvenih,razloga) povlaci loš primjer za djecu i mlade Npr.,taj Marvelov strip ja nikako ne bih dozvolio,jer ce ga kupovati djeca ispod 18g., bez obzira na mogucu kontrolu I nemoj me samo pitati:?kakav su to homoseksualci loš primjer za djecu i adolescente??,jer tako nešto može pitati samo netko potpuno zbrkanih društvenih vrijednosti. bez uvrede 
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 04/01/2003 : 02:15:09
|
DARKVAR mozeli jedno pitanje..  A STO NEBI MOGLO..  Dali neko postaje homosexualac, po rodjenju ili ta bolest dodje u nekom mladalackom periodu, kada recimo neki dogadjaji u nasem zivotu odigraju neku ulogu, zbog koje mijenjamo misljenje prema ljepsem polu(zensko ) i fakticki izgubimo taj osjecaj, pa ako treba idemo toliko daleko da cak pojedini javno pristaju da idu za CRKVENE SVECENIKE, svjesno znajuci, da NESMIJU imati BRAK SA ZENOM, jer toje ipak ujednu ruku bolest..Nadamse dame neces krivo shvatiti, ali svako izostavljanje STVARANJA ZIVOTA (radjanje) (CASNE SESTRE) po meni nisu nikako nesto posebno razlicito od homosexualizma, i lezbiskih nagona.. Nadamse dase nece niko uvrijediti, jer ovome sve zbunjuje i stavlja na pomisao dabi mi zbog VJERE kako vidimo, trebali da prestanemo imati djecu, i fino lijepo uhvatiti se svi zaruke sa pederima, i reci, hajde da pronadjemo neki drugi nacin, (ne fizicki kontakt) za stvaranje buducih generacija..Jer akosmo ustanju klonirati ljude, ustanjusmo i stvarati bebe pomocu inekcije i epruvete, a sirove fizicke kontakte, pustimo na volju, pa ko hoce nekase jase sakime zeli, a djecu bi cuvali opet POSEBNO ODREDJENI CENTRI ZA PRODUZAVASLJE LJUDSKE RASE... Kakva vremena dolaze, sveje moguce..Ako moze dami odgovoris na ovo pitanje..tnx..
Pijte braco jacu iz bokala zameneje svaka casa mala...
|
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Posted - 04/01/2003 : 03:21:07
|
ja ne kuzim isreno foru s tim DARKVARom?!?,al nema veze...ja sam fleksibilan. A za pitanje...pa si ti to pogledo u moj profil pa vidio da sam studoš medicine pa me pitaš tako nešto?he,he,mudar,mudar,...
gle ovak,sa svojim znanjem o medicini i biologiji mogu ti rec samo ovo... razmišljam ovak: iz razlicitih izvora se može doznat razlicit postotak svjetskog stanovništva homoseksualaca,po mojoj procjeni taj postotak iznosi u prosjeku 15% svjetskog stanovništva,što ukljucuje ne samo homoseksualce vec i biseksualce,dakle skloniost istom spolu.. e...homoseksualizam je po nekim istraživanjima nasljedna bolest,ali samo u rijetkim slucajevima,tocnije u 0.02% rodene djece. racunica je jednostavna:nasljedne bolesti i poremecaji(dakle govorimo o genetskim mutacijama) variraju od vrijednosti 1:100 i 1:10000 rodene djece(1:25000 postoji takoder al to su vec iznimke koje potvrduju pravilo),dakle uzmemo li prosjek od 1:5000,što ajde recimo vrijedi za homoseksualizam(jer cak iz 1:100 ucestalosti,primjer cega je vrlo cest astigmatizam oka, dobijemo 1%!) ispada da 1 rodeno dijete od njih 5000 jest rodeni homoseksualac,u postotku je to 0.02%. iz toga proizlazi da od onih 15% samo 0.02%svj. populacije su prirodeni homoseksualci,a da su svi oni ostali,dakle 99.8% samih homoseksa i biseksa,rezultat društva i iskvarenih društvenih vrijednosti gdje spadaju i propaganda homoseksa kroz reklame,serije,filmove,parade,i sada,cak i stripove...dakle tu pada u vodu inzistiranje mnogih homoseksualaca da su oni rodeni takvi.Vecina ih je,po mom mišljenju,rezultat ljudske potrebe za ekstravagantnim,specificnim i perverznim,što postoji u svima nama,ali u heteroseksa,na srecu,ne prema istom spolu. Tko prigovori da zašto se homoseksualizam uopce smatra genetskim poremecajem,mogu rec samo ovo: ljudski gen postoji kao takav samo zbog dva razloga->preživljavanje u prirodi i prokreacija vrste(sve ostalo je logicno samo smetnja u funkciji naših gena,dakle mutacija,dakle bolest). Eto to ti je to.Cist objektivno i logicno razmišljanje(kak bi Spock rekao). u pitanje vjere se ne bi upuštao,dal ce neko u svecenike ili ne je samo pitanje životnih ciljeva,a ne seksualnosti. A ak ce društvo biti onako kako si ga ti(Kolekcionar) opisao(znam,samo hipotetski) onda se ja selim na neki drugi planet,i mnogi zajedno sa mnom. Al si me zaj..o,vidi,nisam pustio pisat dok nisam sve cinjenice razložio,vraže...   
Edited by - darkraver on 04/01/2003 03:24:55 |
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Posted - 04/01/2003 : 03:27:45
|
pa ne piše mi u profilu osim da sam student... a nema veze,slucajno si pogodio ?pitanjem u živac?,kak se veli.

|
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 04/01/2003 : 03:37:38
|
 Hvalati puno, sadamije puno toga jasnije.. Iskreno receno uopce nisam gledo po tvoim fajlovima, stasi zavrsio, i kosi.. Neka bude da eto imam 6 culo, da mogu prepoznati, osobu sa kojom se moze itekako kulturno, i skoro na svim poljima, voditi itekako pametna i mudra rasprava..  Jos jednom, hvalati na odgovoru..   
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 04/01/2003 : 12:14:15
|
Bogi bjelci sui takvi kakvi jesu bas zbog Roma naprimjer zbog njihovog drugacijeg ponasanja i otpora bjelackoj civilizaciji i nametanja svoje glupo je nekom reci da je nacist zato sto brani svoja nacela Makssimuse ( veci nacist je Heyoka zato sto mrzi ko god mrzi taj je negativan i vjerovatno onda i nacist , a ko nevoli taj ima pravo da nevoli , trebalo bi razlikovati nevoliti i mrziti , no vi vidite ono sto nepostoji ) Ned kad vidis kantu za smece neces za nju reci da je ljepa i da bi mogla biti slicna cvatu cvijeca tako je i za pedere za njih nemozes naci dobru rijec ako si noprmalana osoba kao i za ostali otpad od drustva |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 04/01/2003 : 12:31:27
|
Lorda onda i pedofile treba pustiti da rade svoj posao u miru mislim d aje pedofil normalniji ako se radi o zenskoj osobi cuj na TV neki manijaci jedu meso od mrtvorodjencadi zasto nebi neko od 23 godine u svojo kucici sevio sesnajtogodisnju djevojku to je ipak prirodno ali protuzakonito slobodna smo planeta i imamao prava braniti svoja prava pederi namo oduzimaju i ometaju jedno drugacije drustvo nek si osnuju svoje drustveno uredjenj eu kojem ce oni odredjivati pravila i zivjeti kako oni zele dok god zive u ovom drustvu neke se pridrzavaju onih pravila koja su vec odredjena prije njih i nek ne namecu onim koji nezele ta njihova pravila i prava
sto se tice nasljedja pederskih sklonosti ( 0 ,02 % ) sumnjam da je tako no sigurno da ce prije ili kasnije doci do mutacije covjeka kao i stim kloniranjem izvanmaternicnom oplodnjom takava osoba ce biti sasvim drugacija vec sad posotoji razvijenija vrsta od homosapijensa a sto ce tek biti u buducnosti i koliko ce covjek mutirarti i promjeniti svoje osobine i nasljedja
|
 |
|
Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/01/2003 : 13:19:49
|
A kako onda objasnjavate homoseksualizam kod zivotinja? Da li je i njih mozda iskvarilo drustvo? Sigurno su oni majmuni u Africi vidjeli previse gay parada.
 |
 |
|
ChasNick
New Member

.jpg)
Serbia
185 Posts
Member since 10/12/2002 |
|
byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Posted - 04/01/2003 : 19:18:39
|
quote: Originally posted by Maximuss
A kako onda objasnjavate homoseksualizam kod zivotinja? Da li je i njih mozda iskvarilo drustvo? Sigurno su oni majmuni u Africi vidjeli previse gay parada.

E jebiga,razmišljaj malo... I mi,ljudi,smo životinje u osnovi.No fala bogu pa smo inteligentniji,pa i raspoznajemo zbog intelekta normalno od nenormalnog jer jednostavno imamo tu razinu svijesti,kao i dobro od zlog,ali nažalost moramo zbog prirode svojeg postojanja prihvatit zdravo za gotovo i neke loše stvari,kao naprimjer masovno uzgajanje i klanje životinja radi hrane koje je nemoralno i zlo,ali prijeko potrebno za održavanje ljudske populacije(time i civilizacije),jer ipak mi jesmo svejedi. I mi I životinje smo što se tice genetskog kostura potpuno jednaki,samo što mi imamo nešto više gena za razvoj mozga pa smo i pametniji.Životinja ne kuži baš potpuno što je normalno a što ne,pa joj je upravo zato i svejedno di ce ga gurnut ne bi li zadovoljila svoje seksualne potrebe.Moj pas drka i na moju nogu i na moj tepih jer mu dode(perverznjak dlakavi). A onda opet...pa i kod životinja se mogu pojaviti iste takve mutacije i genski poremecaji kao i kod ljudi. životinja = covjek - inteligencija(i ništa više), a inteligencija nema nikakve veze s spolnim nagonom.žišku?

|
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 04/01/2003 : 19:45:58
|
[/quote]
E jebiga,razmišljaj malo... I mi,ljudi,smo životinje u osnovi.No fala bogu pa smo inteligentniji,pa i raspoznajemo zbog intelekta normalno od nenormalnog jer jednostavno imamo tu razinu svijesti,kao i dobro od zlog,ali nažalost moramo zbog prirode svojeg postojanja prihvatit zdravo za gotovo i neke loše stvari,kao naprimjer masovno uzgajanje i klanje životinja radi hrane koje je nemoralno i zlo,ali prijeko potrebno za održavanje ljudske populacije(time i civilizacije),jer ipak mi jesmo svejedi. I mi I životinje smo što se tice genetskog kostura potpuno jednaki,samo što mi imamo nešto više gena za razvoj mozga pa smo i pametniji.Životinja ne kuži baš potpuno što je normalno a što ne,pa joj je upravo zato i svejedno di ce ga gurnut ne bi li zadovoljila svoje seksualne potrebe.Moj pas drka i na moju nogu i na moj tepih jer mu dode(perverznjak dlakavi). A onda opet...pa i kod životinja se mogu pojaviti iste takve mutacije i genski poremecaji kao i kod ljudi. životinja = covjek - inteligencija(i ništa više), a inteligencija nema nikakve veze s spolnim nagonom.žišku?

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! [/quote]
Hmmmmm .. to dasmo bas inteligentniji od zivotinja, nebise bas slozio Darkraven..Naravno iz nase ljudske perspektive mismo inteligentiji,stavise mismo NAJINTELIGENTNIJA ziva stvorenja na zemlji..DINOSAURUSI su se razmnozavali i POSTOJALI MILIONIMA GODINA..Sve dok ih TEKTONSKI poremecaji na nasoj planeti nisu doveli do unistenja..(zemljotresi,promjene klime,) u zadnje vrijeme naucnici se slazu i daje cak najvise uticalo i padanje METEORA u proslosti na nasu zemlju..Dakle ukoliko to pogledamo, vidjecemo daje MAJKA PRIRODA NAJPAMETNIJE RJESENJE.. Dakle Prati svoje vlastite NAGONE i nebojse za svoju buducnost.. Sumnjam dace ljudski rod broiti svoje POSTOJANJE KROZ MILIONE godina.. Dase vratimo na ZIVOTINJE.. Neznam koliko vam je poznato dase u vecini zivotinje PARE SA DRUGIM ZIVOTINJAMA..Dakle PAS, nevodi SEX sa svojom majkom, BIK skace na druge krave, NE NA ONU STOGAJE OTELILA..Cak OVAN nece da skace na svoju majku nego ide na drugu ovcu..Dalije to SLUCAJNOST... NE.. NIJE NIKAKO SLUCAJNOST.. Jedina zivotinja koju mi uzgajamo (sisar) sto skace na svoju majku jeste JARAC..Zbog toga kod ove zivotinje je NAJCESCE VIDJETI KAKO MLADO JARE KADASE KOZA OKOZI, ZNA BITI BEZ SPOLA.. Dakle NITI MUSKO niti ZENSKO..Pitajte svoga OCA ili Majku ako nevjerujete, pa cujte stacevam vasi roditelji reci.. Istinaje dase usled poremecaja gena svasta moze trpjeti, i vidjeti, ali postoi i jak uticaj vanjske okoline koja takodje utice na ponasanje jedinke u drustvu.. 
|
 |
|
mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
Posted - 04/01/2003 : 19:53:09
|
quote: RJESENJE.. Dakle Prati svoje vlastite NAGONE i nebojse za svoju buducnost..
Ih,Kolekcionar pa ljudi prate vlastite nagone,pa pravo u bulju!
 |
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Posted - 04/01/2003 : 20:02:39
|
hm...inteligentniji jesmo, al dal smo zato pametniji u samoocuvanju...e to nismo.al to ti je nažalost cinjenica ljudske vrste. red i nered svemira su ti u ekvilibriumu,na nekom faktoru društva dobivaš dok na drugom istodobno gubiš.jebiga,to ti je život. dakako da društvo utjece na razvitak osobe,ali tu ponajviše djeluje odgoj(iliti nedovoljan odgoj) roditelja,jer oni te uce razlikovat sve one oprecne stvari(dobro-zlo,crno-bijelo,...) tako i pederi nastaju do svoje otprilike 18g jer se do tada ljudi sigurno seksualno odrede
 |
|
KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts
Posted - 04/01/2003 : 20:18:58
|
Dakle Prati svoje vlastite NAGONE i nebojse za svoju buducnost.. [/quote] Ih,Kolekcionar pa ljudi prate vlastite nagone,pa pravo u bulju!
 [/quote] Mefisto III jasam na nesto sasvim drugo mislio kadasam to reko..  DRUSTVO nas svakim danom obasipa blagodatima,kako trebamo da PRAVO U BULJU.., jer eto toje SASVIM DEMOKRATSKI.. Drustvo je odavno prestalo da postuje PRIRODNE PROCESE Mefisto III..  Na to sam mislio kadasam ono naveo gore.. 
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 04/01/2003 : 22:40:41
|
Te majmune su mozda ljudi malo izdresirali znas i sam koliko zivtinja covjek dok lovi za istrazivanje uspavljuje ( to jest kljuka drogama ) pa nije ni cudo kave su a i ko zna sto su im radili ja imam isto psa muskog ali neboj se nece se nikad zabuniti zna on dobro sto je zenka a sto je muzijak macke takodjer neboj se cesto se potuku muzijaci kod njih je to normalno nece se sexati kako ljudi ( musko s muskim , zensko s zenskim ) dakle domace zivotinje koje su dugo s ljudima negrijese sto ja znam za one u Africi koje su na meti ludih nafiksanih istrazivaca dok sam ja bio klinac znali smo napiti psa ili macku no ovi sad klinci su nesto napredniji pa znaju napusiti psa nisam to jos vidio ali sam cuo od prijatelja koji je vidio kako izgleda ali i bez obzira na te ljudske gluposti koje mogu vidjeti i nauciti jos su te zivotinje ok nepredaju se lako a i nije sigurno da je covjek najinteligentnija zivotinja niti nas niti mozak ostalih zivotinja nije dovoljno iskoristen no mi previse svog mozga trosimo na gluposti |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 04/01/2003 : 23:00:09
|
postoje tri vazna faktora koja utjecu na razvoj covjeka genetsko nasljedja okolina i drustvo i odgoj roditelja ukljucujuci i onaj u skoli ( samo je danas pitanje koliko utjecaja skola i roditelji imaju utjecaja ) djete kad se rodi je vrlo prazno nekad su znali govoriti da je kao bjeli list papira ( u starijim teorijama psihologije ) no nije bas tako ali je cinjenica da mnogo toga nezna ili nema sklonosti a jenda od sklonosti je sexulana koja se razvija tek kasnije ( utjecajame nekih hormona ) u pedagoskom razvoju djeteta ( dakle odogojnom ) vazno je prvih pet sest godina jos dok je dijete malo vrlo malo zna biti lukavo ako naprimjer majka nesto nedozovili ili neodradi prema djetetovoj zelji ono ce potraziti pomoc od oca ( a otac koji cesto nezna o cemu je rijec zna dopustiti ili uraditi to dijetetu po volji pa dodje do neuskladjenosti s majcinim nacinom odgoja , nazalost dijete ce vec tad zapamtiti da moze nesto dobiti ili da mu se ucini, samo ovisi od koje osobe ili od koga ) drustveni faktor je uvjek bitan mada nije presudan ali kako odgojiti dijete ako je drustvo nezdravo valjda je zbog toga lako uzgojiti i odgojiti pedera a tesko normalno dijete s zdravim pogledom na svijet nasljedje moze biti bitno ali takodjer nemora ali neke sklonosti mogu odmoci ili pomoci u razvoju covjeka kao bice a i cesto ljudi neraspoznaju za sto su rodjeni koje su im genetske sklonosti i sto im prirodno lezi
|
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 04/01/2003 : 23:13:36
|
Jesu, ali bolesni, abnormalni ljudi. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 04/01/2003 : 23:15:30
|
quote: Originally posted by darkraver e tu nisi u pravu!!!smetaju me...a evo i kako: tražeci svoja basnoslovna drustvena prava oni jednostavno ugrožavaju moja prava i prava svih onih pustih heteroseksualnih parova i brakova. ta društvena grupacija homoseksualaca,potaknuta,tokom prosle dekade,svim pustim AMERICKIM,drustveno nakaradnim,uzdizanjem neo- i pseudo- liberalnih ideja,jednostavno je na krilima novodanog im politickog prostora i gradanskog prava uspijela iznuditi klimu kakva danas postoji u zapadnom svijetu( )što se tice homoseksualizma. Rezultat toga je da i u zemljama poput naše,oni bez ikakvog opravdanog razloga žele ljudima nametnuti svoj NOVI pogled na svijet i društvo u kojem hrvati(dakle gradani) žive vec od ?...stoljeca 7-og? ,cega je najbolji primjer zagrebacka Gay-PRIDE(?????) parada,a da problematika ima i politickih konotacija ti jasno pokazuje i Lucinov hod medu njima(kakva bi to bila ?demokratska? vlast kad bi zabranila osnovno gradansko pravo na borbu za vlastite interese???!!! ) Nadalje,inzistiranje na DRUŠTVENOJ i socijalnoj EVOLUCIJI neoliberalizma,u nas je neosnovana...naše društvo izvrsno je kroz cijelu povijest funkcioniralo na tu temu i za pojam homoseksualaca se do 90-tih u nas jedva i culo,niko ih nije dirao niti im osporavao prava,kao što im ne osporava ni danas(Cemu onda PARADA?? )...e,tu upravo nastaje problem:inzistirajuci na svojim pravima homici su navukli na sebe jaz odredenog dijela društva(manjina-od kojih je vecina skinheadsa!) pa je tako i gore navedeni homic naletio s svojom ?deckom? na ekipu koja je ovog razbila,pa ovaj sad optužuje sve nas da smo HOMOFOBI?! E sad,...ja homofob nisam jer se bogami ne bojim pošakati s ?tetkicom?,a s druge strane nisam ni društveno gledano homofob jer se jednostavno i ja,kao i oni,borim za svoja prava!!!!a koja su to: 1...ne želim da me muški šlataju(što se npr.,u normalnim disko-klubovima zna dogoditi),a bogami ni da me ljube u obraz i dobacuju da sam sladak(što sam doživio! )...jer jednostavno osjecam neugodu,istovjetnu onoj koju homici osjecaju kad ih ljudi cudno gledaju(pa se zato i bore za svoja prava) 2...ko pita djecu za prava kad se odlucuje dal ce se ozakonit homo-brakovi i posvajanje djece u takvim vezama.ja sam siguran da nijedno dijete nebi htjelo u takvu obitelj,al je nazalost u tom trenutku premalo da bi shvacalo o cem se radi.eto ja se borim i za njihova prava!!A bogami i prava moje djece jer ih zelim odgajati kako ja hocu(a to znaci BEZ žvaljenja muškaraca svakodnevno na televiziji!!!! ) 3...da ne kazete da ne pratim temu foruma...ja NEMOGU ZAMISLIT da moj buduci klinac od 10g.,kojem ja necu nadgledat kakve stripove kupuje,onako mal i socijalno neiskvaren,kojeg jos i ne zanimaju curice,ode KUPIT sebi Marvelov strip s glavnim junakom pederom(pardon,homoseksualcem)za koji su se i izborili ti isti;pa bez mog znanja pocne citat cijelu franšizu,pa mu se lik još i svidi,jer šta on zna što je peder,pa mu postane i idol,pa mi sam sin postane peder(a rade bi ko i svaki roditelj na ovom svijetu,da voli curice).Isto vrijedi i za klinke!
Eto...to su samo tri razloga(a ima ih još) zašto ne volim homoseksualce.istina samo one koji marširaju u svojim paradama!!! Dakle poruka pederima tipa ovih kaj se javljaju na forum: Živi i pusti živjeti,i to nama,heteroseksima.Budi homic ak ti baš paše al nemoj paradirat okolo!!! A što se tice tu nekih mrzitelja i neljubitelja crnaca,židova i inih(pa i homoseksualaca)...ajd se samo zamislite...sve je to proizvod vražjih Amerikanaca i Britanaca(i još nekih naroda?!),oni su krivi što su ih njihova društva takvim oblikovala,pa ak cete nekog mrzit-mrzite njih!!!
A i ja sam glup što uopce nekom pokušavam ovolikim tekstom išta dokazat! aj bok
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Bravo, svaka cast!   |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 04/01/2003 : 23:15:44
|
Bogi tvoja logika pusti druge da rade sto ih volja onda pusti treba i lopove da kradu zasto bi pederi imali veca prava od drusvenog otpada kao sto su lopovi cuj u ovom svijetu ili drustvu neke norme su utvrdjene jos uvjek su pederi otpad iako s eoni pokusavaju zakonom izboriti za to da budu zdravi dio drustva ali onda ce to pravo imati i lopovi , ubice , silovatelji i ostali otpadnici svatko ce imati pravo na nesto doci ce do pretjeranog liberalizma i konfuzije pa raspada sistema
Jerry lee Luis se ozenio s trinajstogodisnjom nekom daljnom rodjakom po zakonu u ono vrijem a i sad je to bilo protuzakonito no nitko se nije bunio svima je u rodbini odgovaralo iako je ta curica bila sigurno nezrela bez obzira sto ima zenskih koje u toj dobi mogu biti i prerazvijene fizicki ali psihicki sigurno ne no zbog njezine matrijalne sigurnosti nitko se bunio e sad sto je gore ili bolje da li to sto je tako prerano stupila u brak i to sto nije postala lezbaca i imala kako tako normalan zivot ili da je zivjela normalnim tinajdzerskim zivotom i postala lezbaca i narkomanka i nikad sretna
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 04/01/2003 : 23:35:11
|
Darkraver je postavio jedno zanimljivo pitanje ili tezu koje se nitko od ovih liberalaca nebi sjetio kako to da se vi niste pitali da li to dijete koje zeli usvojiti neki pederski par uopce zeli uci u tu zajednicu i sto se niste brinuli za to
ili nprimjer da li se netko zapitao kad radi abrotus da li to nerodjeno ali zivo dijete zeli ugledati svijet pa i to nerodjeno zivo dijete ima pravo na zivot i samo ono o tome moze odluciti a ne nekakav doktor ili majka dijeteta jer majka bez obzira sto ce ga roditi ili pak nezeli nema pravo na vlasnistvo zivog bica i nemoze odlucivati o njegovoj sudbini jer ako to zivo bice nema pravo na zivot ko onda ima , onda bi bilo ok da tamanimo zidove , zato sto nepostivanje jednog zivog bica dopusta nama da niti mi onda nemoramo postivati neko zivo bice bilo bi bolje da gradimo drustvo u kojem ce biti manje pedera , droge i abortusa o tome liberalisti nerazmisljaju jer uglavnom razmisljaju onako kako im se naredi i onako kako je popularno razmisljati da se vole crnci bez obzira sto su dosli krasi i pljackati da se vole zidovi jer nam donose drugaciju kulturu ciji je krajnji cilj pokoravnje ostalih i da volimo pedera samo zato sto su necije oruzije za necije ciljeve e pa nemoram voliti niti crnce niti zidove niti pedere moje je demokratsko pravo da ih u globalu nevolim ( a ako u njima pronadjem nekog ko je ok zasto nebi bio s njim ok ) nemoram niti mrziti jer mi priroda nalaze na nikoga nemrzim ali nemoram ih niti voliti zato sto je to popularno
|
 |
|
Topic  |
|
|
|