forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 e gastone gastone
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/01/2003 : 00:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
MA JA SAM JEBENI KRIMINALAC!!!

I drago mi je da sam konacno razotkriven...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/01/2003 : 00:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

al gastone iz makarske

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/01/2003 : 00:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Vrijeme radnje: 01.08.2007.
Mjesto radnje: Bilice, Split
Code name: Gaston

Dugackim hodniko tupo su odzvanjali koraci...Prepoznajem taj hod...Proteklih 365 dana cekam ovaj trenutak...Nada postoji ali nesto mi govori da ni ove godine nece biti nista drugacije nego svih ovih godina...
Ispred mene je...Podize ruku i celicna resetka se otvara u stranu...Toliko puta vidjena scena...Ipak danas je poseban dan...Proteklo je tocno godinu dana od razgovora sa komisijom za uvjetni otpust...Nada postoji...Bar onoliko koliko je dug hodnik...

NASTAVLJA SE
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/01/2003 : 00:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Eto ti ideje za strip majstore. Samo pazi kako ceš me nacrtati he he he...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/01/2003 : 00:42:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Eto ti ideje za strip majstore. Samo pazi kako ceš me nacrtati he he he...

renky,odmah si uštedio tintu glede gastonove kose

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/01/2003 : 00:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message

[/quote]
renky,odmah si uštedio tintu glede gastonove kose

[/quote]

To samo znaci da bi moga izac ka` specijalac jer je usteda ooooooooooogromna i moze imat vise stranica
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/01/2003 : 00:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
nek se specijalac zove "osveta biljarske kugle

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/01/2003 : 00:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message

KOJAK STRIKES BACK!

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/01/2003 : 00:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

KOJAK STRIKES BACK!

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/01/2003 : 00:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Vrijeme radnje: 01.08.2007.
Mjesto radnje: Bilice, Split
Code name: Gaston

Dugackim hodniko tupo su odzvanjali koraci...Prepoznajem taj hod...Proteklih 365 dana cekam ovaj trenutak...Nada postoji ali nesto mi govori da ni ove godine nece biti nista drugacije nego svih ovih godina...
Ispred mene je...Podize ruku i celicna resetka se otvara u stranu...Toliko puta vidjena scena...Ipak danas je poseban dan...Proteklo je tocno godinu dana od razgovora sa komisijom za uvjetni otpust...Nada postoji...Bar onoliko koliko je dug hodnik...

NASTAVLJA SE

part II

Znao sam da ovaj put moram dati sve od sebe...Znali su to i moji "cimeri" u ovoj hladnoj gradjevini...Koracam polako...Na vratu osjecam dah strazara a krajickom oka hvatam poglede sa strane...Poglede pune suosjecanja...I oni su svjesni koliko mi znaci ovaj dan...Pokusavam rukom u prolazu dotaknuti resetke "kaveza" pored kojih prolazim...A onda opet dah strazara na vratu me vraca u stvarnost...Imam osjecaj da je prosla vjecnost dok nisam uhvatio kvaku na vratima hodnika...Duboko sam uzdahnuo...

NASTAVLJA SE
Go to Top of Page

pot
Average Member

Croatia
818 Posts

Member since 27/10/2002

Posted - 12/01/2003 : 13:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send pot a Private Message

Evo ovako stoje stvari prijatelju. Za buducu suradnju, barem što se mene tice, nema nikakvih problema. Istina je da me je strašno pogodilo to što si napisao jer stvarno nisam obracao pažnju na hrbat buduci da sam taj strip jednostavno procitao i odložio za razmjenu / prodaju. Istina, moja je greška što nisam obratio pažnju na to i rekao ti da mu nedostaje dio ali vjeruj mi to je bilo zbog toga što sam mislio da sve znaš buduci da sam ti poslao scan.
Buduci da tebi strip ne odgovara, a ja sam ti svakako nešto želio pokloniti za rodendan, ipak cu ti vratiti cjelokupni iznos novca koji si ti meni uplatio, a, još jednom ponavljam, ti lijepo zadrži i strip jer to je moj poklon za tvoj rodendan.
Iskreno receno, jako mi je krivo što si cijelu ovu stvar stavio na forum jer sam ja sad ispao jedna obicna varalica, a to definitivno nisam. I ja sam imao zamjerki na pošiljke odredenih ljudi sa kojima sam poslovao ali nikad ih nisam stavljao na forum jer bi se sve te reklamacije lijepo razriješile putem e-maila.
Svi mi koji smo ovdje na forumu i koji poslujemo jedni s drugima znamo da postoji mogucnost da nemamo iste kriterije za ocuvanost stripova. Zbog toga i postoji mogucnost reklamacije ali to se obicno obavlja mailom, a ne ovako da ispadnem kriminalac ni kriv ni dužan.[:

[/quote]oprosti gastone jos jednom sto sam ovo pokrenuo na forumu, ali mail mi je u "kurcu" (mogu primati mailove a ne mogu ih slati??)a frend koji se kuzi u to je na terenu i neznam kad ce se vratiti. i daj ne pizdi sa lovom nego mi lijepo posalji neki stripa globinja molim da mi se obavezno javi kada dodje da mu dam prvu heroinu(sa gobcem na naslovnoj,da neko ne misli da je droga)i pan poster sa jaggerom, koji je istina malo u "kurcu" ali horsu se ne gleda u kvalitetu

idem iz poraza u poraz do konacne pobjede!!

Edited by - pot on 12/01/2003 13:37:42
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/01/2003 : 15:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by pot

Evo ovako stoje stvari prijatelju. Za buducu suradnju, barem što se mene tice, nema nikakvih problema. Istina je da me je strašno pogodilo to što si napisao jer stvarno nisam obracao pažnju na hrbat buduci da sam taj strip jednostavno procitao i odložio za razmjenu / prodaju. Istina, moja je greška što nisam obratio pažnju na to i rekao ti da mu nedostaje dio ali vjeruj mi to je bilo zbog toga što sam mislio da sve znaš buduci da sam ti poslao scan.
Buduci da tebi strip ne odgovara, a ja sam ti svakako nešto želio pokloniti za rodendan, ipak cu ti vratiti cjelokupni iznos novca koji si ti meni uplatio, a, još jednom ponavljam, ti lijepo zadrži i strip jer to je moj poklon za tvoj rodendan.
Iskreno receno, jako mi je krivo što si cijelu ovu stvar stavio na forum jer sam ja sad ispao jedna obicna varalica, a to definitivno nisam. I ja sam imao zamjerki na pošiljke odredenih ljudi sa kojima sam poslovao ali nikad ih nisam stavljao na forum jer bi se sve te reklamacije lijepo razriješile putem e-maila.
Svi mi koji smo ovdje na forumu i koji poslujemo jedni s drugima znamo da postoji mogucnost da nemamo iste kriterije za ocuvanost stripova. Zbog toga i postoji mogucnost reklamacije ali to se obicno obavlja mailom, a ne ovako da ispadnem kriminalac ni kriv ni dužan.[:

oprosti gastone jos jednom sto sam ovo pokrenuo na forumu, ali mail mi je u "kurcu" (mogu primati mailove a ne mogu ih slati??)a frend koji se kuzi u to je na terenu i neznam kad ce se vratiti. i daj ne pizdi sa lovom nego mi lijepo posalji neki stripa globinja molim da mi se obavezno javi kada dodje da mu dam prvu heroinu(sa gobcem na naslovnoj,da neko ne misli da je droga)i pan poster sa jaggerom, koji je istina malo u "kurcu" ali horsu se ne gleda u kvalitetu

[/quote]

Ja ti šaljem svu lovu nazad i to je to. Strip zadrži kao poklon.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/01/2003 : 15:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Gastone hocu li i ja dobiti nesto za rodjendan?
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 12/01/2003 : 15:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Gastone hocu li i ja dobiti nesto za rodjendan?

Zar je to upitno majstore? Samo mi pošalji datum.

Go to Top of Page

pot
Average Member

Croatia
818 Posts

Member since 27/10/2002

Posted - 12/01/2003 : 17:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send pot a Private Message
kako ti drago ajde posalji mi mail sa fordovima koji ti fale pa cu ti poslati po globinju nesto u ravnini tvog stripa!!OK

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/01/2003 : 23:12:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by pot

kako ti drago ajde posalji mi mail sa fordovima koji ti fale pa cu ti poslati po globinju nesto u ravnini tvog stripa!!OK

jeste li se vas dva dogovorili konacno...osim toga,ništa ne radim bez provizijeova 4 dana u zagrebu mi je izgledalo kao u minskom polju

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/01/2003 : 22:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
Evo samo jedna mala informacija. POT-u sam vratio cjelokupni iznos novca koji mi je svojevremeno poslao, a ZS 16 sam mu ostavio kao poklon.

P.S. Sada svi znate kako cete se najlakše i najjeftinije dokopati mojih stripova. Samo dogovorite nekakvu kupoprodaju ili razmjenu sa mnom i nemojte baš tocno odrediti ocuvanost stripova koja vam odgovara. Nakon što obavimo transakciju jednostavno me prozovite na forumu da mi stripovi baš i nisu ocuvani kako sam ja tvrdio (iako ste vidjeli scan koji sam vam ja poslao), a ja cu nakon što to procitam jaaaaako popizditi i vratiti vam sav novac (ili stripove ukoliko je bila rijec o razmjeni) te cu vam kazati da sa tim stripovima koje sam vam poslao radite što god želite i da mene jednostavno za njih nije više briga bez obzira kolika im je stvarna vrijednost.

Ma, iskreno receno pun mi je kurac ove price i sretan sam što je POT dobio lovu nazad cime sam napokon stavio tocku na ovu posranu transakciju.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/01/2003 : 22:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Tuznim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je nepresusni izvor inspiracija za novi strip serijal ipak presusio. Time je na sveopcu zalost prekinuto nesto sto je stremilo da postane najdugovjecniji serijal krimi prica na ovim prostorima.
Ovim izvjescujem cijenjeno citateljstvo da sve procitano zaboravi jer nastavka ipak nece biti ( ALI JA UPLACENI SPONZORSKI NOVAC NE VRACAM, IONAKO SAN GA VEC POTROSIJA NA POKER I KURVE ).
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000