forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Najgori Dylan Dog ikad!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 20/07/2003 : 11:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Ili "Hund..."

You insult me in my home you're forgiven this time...
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 20/07/2003 : 13:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message
pa bilo kako , samo ne jedna epizoda "Ubice" a druga "Ubica"

Some motherfuckers are always trying to ski up hill.
Go to Top of Page

Metalac
Starting Member

Croatia
59 Posts

Member since 05/07/2003

Posted - 20/07/2003 : 13:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Metalac a Private Message
Meni se nije svidao ni Skener!Dosadna je radnja!
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 20/07/2003 : 17:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Meni je Skener OK, ali je živi kliše.

You insult me in my home you're forgiven this time...
Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 20/07/2003 : 21:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
>Brinidisi je pomalo hladan, bas me zanima sto ti kazes na to.

Brindisi gets the job done. To je jedino sto je bitno.
Svidja mi se tus njegov jako. Uostalom, on mi je jedini ostao oke od DD crtaca. Ambrosini fusa sve u sesnajst, od Casertana nisam nista vec dugo vidio, Saudelli je kao gost simpa, ali to nije ni blizu njegovih mogucnosti, neki koje sam volio kao klinac su se srozali (onaj sto je crtao "Ruzicaste zeceve" na primjer), Montanari/Grassani su tiha jeza, ali podnosljivi. Tko je jos ostao? Roi? Oke, nisam ga nikad volio, ali danas ga vise postujem jer i sam crtam pa mi je tesko ponekad kritizirati.

Ali ja sam ti slabo Dylana pratio u zadnjih par godina.

Prica je skroz dobra zbog likova koji su dobro napisani. Moram priznati da sam mislio da ce bit los jer ga nije Sclavi pisao.

Moja najdraza epizoda je "Dugacki pozdrav" (pogotovo flashback dijelovi), ali i "Dok vas smrt ne rastavi" mi je jako draga. Tamo sam i zavolio Brindisija. Jel' ima kakve sanse da nasi objave onaj noviji specijal (isto Brindisijev) koji se veze na "Dok vas smrt..."?

B.

Edited by - Bob on 20/07/2003 21:58:59
Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 20/07/2003 : 23:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
quote:
Originally posted by Metalac

Meni se nije svidao ni Skener!Dosadna je radnja!

Ha!Za mene,jedan od najdosadnijih Dylana!Nisan ima zivce ni procitat ga 2. put kad san isa ispocetka igrat Dylane.

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 21/07/2003 : 05:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:

Jel' ima kakve sanse da nasi objave onaj noviji specijal (isto Brindisijev) koji se veze na "Dok vas smrt..."?

Mislis na DD200? Bice objavljen ali za... 6-7 godina. Ako ne bude nekih nepredvidjenih problema

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 21/07/2003 : 05:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
A "Dok vas smrt ne rastavi" je, naravno, jedna od najboljih epizoda. Mozda i emocionalno najnabijenija.

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

shareef
Junior Member

Saudi Arabia
412 Posts

Member since 06/01/2003

Posted - 21/07/2003 : 10:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send shareef a Private Message
baš sam prije par dana izracuno da ce talijanski DD za ovaj mjesec kod nas izac za nešto manje od 15 godina ako ludens u meduvremenu ne propadne ili pocne izdavati DD svakih 6 mjeseci.znaci da ce djeca koja se još nisu ni rodila onda imat 15 godina.ja mislim da je to ipak malo previše,npr. kad bi poceli izdavat DD svaki mjesec nebi izgledalo tako strašno.

...when hell is full,the dead will walk the earth...
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 21/07/2003 : 13:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
Kako covece za 15 godina?!

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 21/07/2003 : 13:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by BOGI

pa bilo kako , samo ne jedna epizoda "Ubice" a druga "Ubica"

Some motherfuckers are always trying to ski up hill.

A opet, bas tako je u HR izdanju - Ubojice, pa Ubojica. A nesto slicno je i u originalu, samo sto je kod njih petica Uccisori sto je italijanski za ubice, dok je dnanaeska Killer, po engleskom. Dosta Italijani preuzimaju te engleske reci...

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 21/07/2003 : 14:00:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by shareef

baš sam prije par dana izracuno da ce talijanski DD za ovaj mjesec kod nas izac za nešto manje od 15 godina ako ludens u meduvremenu ne propadne ili pocne izdavati DD svakih 6 mjeseci.znaci da ce djeca koja se još nisu ni rodila onda imat 15 godina.ja mislim da je to ipak malo previše,npr. kad bi poceli izdavat DD svaki mjesec nebi izgledalo tako strašno.

Evo ja dobijem racunicu od 9 godina i jos malo vise. Sad je pitanje ko je bolji matematicar :-))

Go to Top of Page

shareef
Junior Member

Saudi Arabia
412 Posts

Member since 06/01/2003

Posted - 21/07/2003 : 17:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send shareef a Private Message
da,ljepo sam se sjebo.sad sam ponovo racuno i stvarno 9 godina. ali ipak,da izlaze svaki mjesec,bilo bi duplo manje!!

Go to Top of Page

Metalac
Starting Member

Croatia
59 Posts

Member since 05/07/2003

Posted - 21/07/2003 : 22:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Metalac a Private Message
Ma to je totalna banana!Ja sam baš bio u Italiji i tamo sam vidio ogromnog Nevera!Tek sam tad skužio da moram naucit(pod hitno)talijanski!
Go to Top of Page

Hannibal
Average Member

Croatia
780 Posts

Member since 30/05/2002

Posted - 22/07/2003 : 01:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hannibal's Homepage  Send Hannibal a Private Message
Epizoda je skroz OK. Po cemu je los?

"Zvacu decu. Decoooooooooo, oooooooooooo. Buši, hehehehe. Buši, hehehehe. Buši, hehehehe.
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
366 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 30/07/2003 : 23:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message
"Emet" je jedna od najboljih epizoda DD.Tu su mi još i "Oci zla" (ne znam kako se zove u reprintu,to je original br.8),onda "Ponor","Prokleti dan","Dama u crnom"...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17912 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/07/2003 : 00:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
evo nam i doktora... :-)

ja sam jednom racunao i došao do frapantnog podatka o 9 godina...

ma zar je bitno je li rijec o 9 ili 15 godina...

ocaj

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.
Those who filmed it were devoured alive by cannibals!
Go to Top of Page

thorgal
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
15 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 31/07/2003 : 02:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send thorgal a Private Message
"emet" mi je u najbolju ruku sasvim prosjecna epizoda (mozda i zato sto mi se utroba okrece za 360 stepeni svaki put kad vidim neku od DD epizoda koje su radili montanari i grassani - cisti uzas. brindisi je za njih izmislio crtanje stripova)
s druge strani, cak ni ova dvojica diletanata mi nisu uspjela pokvariti odlicni (sve zasluge autorskom dvojcu) "prokleti dan", koji,iako ne savrsen, je jedan od najinteresantnijih 'jednostavnhih' DD-ova
za razliku od "emeta", "dok vas smrt ne rastavi" je ubjedljivo medju 5 najboljih DD-ova (i to bez klasicnih horor elemenata - mada horora -onog svakidasnjeg, ljudski-glupog, sclavi-eskog ima i na pretek)
sto se tice "granice", mislim da je sasvim solidan uradak. crtez nije nista posebno (ali i dalje miljama bolji od - da, pogadjate koga), ali radnja je sasvim pristojna (iako vjerovatno do bola isfurana - stavi par ljudi koji se ne poznaju u neko misteriozno ograniceno okruzenje i pusti ih da pricaju o svojim najstrasnijim problemima - da, toga smo vec cesce imali). ali, hej, chiaverotti nije sclavi, i nikada to nece ni biti.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 31/07/2003 : 05:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ja se sad i ne secam zasto se ta epizoda zvala "Emet", premda se radnje dobro secam. Bila je to jedna od boljih Dilanovih epizoda. Tacnije, medju tim prvim epizodama nije bilo nijedne lose. Pored toga, kad sam ga citao, tad jos nisam gledao "Terminatora", a kad sam kasnije gledao "Terminatora", prvo sam gledao drugi deo, pa tek onda prvi tako da mi poznavanje radnje iz "Emeta" nije nimalo pokvarilo uzivanje u filmu

Inace, kad su crtaci u pitanju, meni je Brindisi najbolji uz Stana i Roi-ja
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 31/07/2003 : 11:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Emet se zove jer je neprijatelj golem.

The fear of blood tends to create fear for the flesh.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29718 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/07/2003 : 13:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Bob

>Brinidisi je pomalo hladan, bas me zanima sto ti kazes na to.

Brindisi gets the job done. To je jedino sto je bitno.
Svidja mi se tus njegov jako. Uostalom, on mi je jedini ostao oke od DD crtaca. Ambrosini fusa sve u sesnajst, od Casertana nisam nista vec dugo vidio, Saudelli je kao gost simpa, ali to nije ni blizu njegovih mogucnosti, neki koje sam volio kao klinac su se srozali (onaj sto je crtao "Ruzicaste zeceve" na primjer), Montanari/Grassani su tiha jeza, ali podnosljivi. Tko je jos ostao? Roi? Oke, nisam ga nikad volio, ali danas ga vise postujem jer i sam crtam pa mi je tesko ponekad kritizirati.

Dobro, uglavnom se slazemo. M&G su koma, Saudelliju je DD ocito samo brza lova, nevjerojatno kako taj covjek moze dobro crtati kad hoce, Casertano je standardno dobar i dalje, tu i tamo iskoci gore ili dole u odnosu na standard ali u principu jako korektno. Mari mi je uvijek bio drag, jos otkad sam vidio njegov prvi NN, ali u Dylanu se pokvario (iako je on oduvijek htio crtati Dylana i NN mu je bio prisilna stanica na putu). Istina, ima par dobrih epizoda ali i par losijih. Sad ne znam jel ga to tjeraju da crta brze zbog rokova ili slicno, ali ne svidja mi se ono sto vidim u zadnje vrijeme (tj. ne svidja mi se toliko kao prije). Roi je Roi, il ga volis ili ne. Meni je Stano jako drag, ali on premalo radi nazalost. Prespor. I lijen Ambrosini ima svoj serijal i naravno da tamo daje najbolje od sebe. Preporucam Napoleona svima, jedan jako zanimljiv strip, ne bi covjek rekao da je to Bonelli.

quote:

Ali ja sam ti slabo Dylana pratio u zadnjih par godina.

Prica je skroz dobra zbog likova koji su dobro napisani. Moram priznati da sam mislio da ce bit los jer ga nije Sclavi pisao.

Da, ovaj specijalac ima dobre likove i to je ono sto ga drzi, uz dopadljiv crtez.

quote:

Moja najdraza epizoda je "Dugacki pozdrav" (pogotovo flashback dijelovi), ali i "Dok vas smrt ne rastavi" mi je jako draga. Tamo sam i zavolio Brindisija. Jel' ima kakve sanse da nasi objave onaj noviji specijal (isto Brindisijev) koji se veze na "Dok vas smrt..."?

Dugacki pozdrav je jedan od najljepsih, da. I "smrt..." naravno. Samo ne znam da postoji neki novi specijal koji se veze na "Dok nas smrt ne nastavi"... Mislis mozda na broj 200!?

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17912 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/07/2003 : 13:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
ja ne znam koji je vama davo

M&G su najbolji crtaci

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 31/07/2003 : 15:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

ja ne znam koji je vama davo

M&G su najbolji crtaci

slazem se! I za mene su najbolji!

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvacas?
Go to Top of Page

rudi
New Member

Slovenia
270 Posts

Member since 09/06/2002

Posted - 31/07/2003 : 19:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send rudi a Private Message
Meni je jedan od boljih DD Schreken aus dem all od Sclavi & Brindisi u orginalu je to DD br. 61. Stvarno dobra prica koja ti da misliti. I Johnny Freak je vrlo dobro zasnovan strip. Bazira na nekom starom filmu u kojem su glumili stvarni patuljaci.
Go to Top of Page

rudi
New Member

Slovenia
270 Posts

Member since 09/06/2002

Posted - 31/07/2003 : 19:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Send rudi a Private Message
E tek sada sam vidio da je naslov topica Najgoriji DD. A ja sam opisao one koji su mi najbolji, da se razumemo
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000