forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Najgori Dylan Dog ikad!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
368 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 31/07/2003 : 21:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message
Stvarno, ne znam cemu toliko povika na M&G.Po meni,ljudi najcisce crtaju Dylana.Meni je najgori Casertano, ali sve je stvar ukusa...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/08/2003 : 03:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ako je neko me najbolji Stano, to ne znaci da su mu ostali crtaci losi. Meni je Stano i dalje medju najboljima, a i svi ostali crtaci Dilana su na nivou zadatka, to jest, nisu uspeli upropastiti strip kao sto su Zagorovi crtaci upropastili Zagora
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 01/08/2003 : 14:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Najbolji su Stano, Roi, Casertano, Freghieri i... Cossu i M&G su loši do boli. Užas. Uz Gambu možda i najgori tal. crtaci.

The fear of blood tends to create fear for the flesh.
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 01/08/2003 : 14:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Meni je OK Roi ali nekako uvek radi po scenarijima koji su NAJMANJE duhoviti. Bas najmracnijim scenarijima. Valjda mu se crtez tu najbolje uklapa. M&G su mi najgori, sta da radim, kada to mislim. Nema maste u crtezima ni trunke, likovi ukoceni, nema stilizacije, nema nekog sarma u crtezima. Freghieri je previse slatkast. Onako, nije lose anatomski ali opet, nema sarma. Meni je Picatto dobar. Ima nekog sarma u crtezima, interesantna stilizacija.
Koji bese Cossu?
CAsertano je dobar, cini mi se ako je to onaj crtez na koji mislim, a mozda se i varam.
Stano je dobar, dobra stilizacija, dobar crtez.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/08/2003 : 17:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Roi upravo zato i jeste najbolji (bar meni)
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 02/08/2003 : 09:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Casertano, recimo Sjecanja na Nevidljivog, Apoklipsa, Johnnyevo srce... Cossu-Prodavac vremena, Loše misli, Zvjerski brlog...

Go to Top of Page

Vlaad
New Member

USA
217 Posts

Member since 31/07/2003

Posted - 02/08/2003 : 11:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaad a Private Message
Back on topic, Emet jeste najgori Dylan IKAD! Sta je to trebalo da bude - hommage, plagijat, zajebancija?! Crtez je neverovatan shit, a to sto je lik profesionalac i "gets the job done" samo pogorsava stvar!
Go to Top of Page

shareef
Junior Member

Saudi Arabia
412 Posts

Member since 06/01/2003

Posted - 02/08/2003 : 11:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send shareef a Private Message
roi je zakon,ali meni niti jedan crtac nije loš,slažem se sa dp-om.
meni je naprimjer bogomoljkini zlocini puno gori od emeta

it is a good day to die
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6377 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 02/08/2003 : 14:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Kod Dylana je nemoguce izdvojit najgoru epizodu jer ih ima poprilino debilnih pa je izbor težak.Mislim da je Dylan lik koji ujedno ima i najbolje i najgore price od svih bonellijevaca.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/08/2003 : 21:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Svaki strip ima svoje lose trenutke... imas ocajno losih prica i kod Texa i kod Martija i kod svih ostalih
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 02/08/2003 : 22:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Kod Martia su ti sve talijanske price, cast iznimkama.

Go to Top of Page

Thunderbolt
Senior Member

Croatia
2333 Posts

Member since 22/12/2002

Posted - 03/08/2003 : 17:54:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Thunderbolt a Private Message
quote:
Originally posted by Verfalk2003

Kod Martia su ti sve talijanske price, cast iznimkama.

ha?To bi zna#269;ilo da MM niš ne valja?Pa jebate,ima dosta dosadnih epizoda,ali ipak...

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 04/08/2003 : 09:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Aha, Casertano je taj znaci. Mislim da je Ok, nije savrsen, ali ima originalnu stilizaciju.
CAssu i dalje ne znam ko je. Nijednu od spomenutih epizoda nisam citala. Najgora epizoda?
Cini mi se da ih ima dosta, ali to se desava sa svakim stripom koji izlazi u epizodama. Ne moze svaka epizoda da bude cist pogodak.
Uf, grozna mi je ona sentimentalna bljuvotina kad se prica o nekakvoj Dilanovoj ljubavi iz detinjstva (Marina?), koju on kao napada udvarenjem jos od malih nogu, pa preko puberteta a ona ga stalno odbija... I tako cela epizoda. Uzas? Kao da citam los ljubavni roman. Uz to, kvari ceo koncept DD.
Ne svidjaju mi se neke epizode, malo mi je bezveze i to sto DD bi trebalo da ima blizu 40 godina, i to bivsi alkoholicar koji zaista burno zivi, a crtaju ga kao da je sesnaestogodisnjak ili bar dvadesetogodisnjak koji JAKO zdravo zivi, narocito u Freghieri interperetaciji. Suvise je slatkast kao lik. Takodje, on jurca za nekm devojcicama od 16-18 godina sto mi je malo uvrnuto za jedan ozbiljan lik u 30-tim.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/08/2003 : 10:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Dylan nije bas "ozbiljan" lik ;-)).

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 04/08/2003 : 13:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
Mislim da je apsolutno nervjerojatno da niste spomenuli apsolutnog
crtackog genija -Claudia Castellinija!
Kada su izasli "sesto culo" i "direktan prijenos" odmah sam ih kupio po dva-tri.
Imam problem sa stripovima koji su tako dobro crtani-jednostavno ne mogu ih procitati do kraja. Pocnem citati i svaki put odlutam gledajuci slike.
Hm... Isto mi je i sa losim crtacima- kad vidim da je strip nasaran,
bez imalo truda,pun "cica Gliša",smuci mi se i odustanem od citanja,bez obzira na kvalitet price.
Strip je prvenstveno vizualni medij i ako mi je samo do price- uzet cu knjigu.
"Emet" je dobar strip,a bio bi jos bolji da ga je nacrtao netko drugi. M&G nisu nista posebno ali ima i daleko gorih crtaca.
Rakursi su nemastoviti,crtez im je malo sterilan,ali oni jos i mogu, kod mene, proci.
Vlaad zapeo da je "Emet" plagijat i da zato ne valja!?
Vlaad- jesi li citao jos neki Dilan? Pa,covjece, polovica Dilana ima za temu obradu filmova.
A ja mislio da je Bilja žensko,a i da su žene romanticne.
Kakve su to provokacije?Reci "sentimentane bljuvotine" za jednu od najboljih epizoda I sta fali djevojcicama od 16 -18god?}:)]
E... I Roi je zakon!
Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 04/08/2003 : 14:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
Roi je dobar crtac, jedan od najboljih koji radi DD. Castelini, je li to onaj sto razbija anatomiju (Ruzicasti zecevi ubijaju???)???
IGMAN2, meni se nije dopala epizoda. Sta da radim? Cak ne mislim i da je romanticna. Mislim da je nerealna sto se tice odnosa medju ljudima i da rusi prvobitnu ideju sa Morganom. Ako su vec odredili Morganu kao lik koji je imao presudan uticaj na karakter DD i neko njegovo ponasanje, cemu novi lik sa istom ulogom? Nema smisla.
Go to Top of Page

thorgal
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
15 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 04/08/2003 : 18:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send thorgal a Private Message
quote:
Mislim da je apsolutno nervjerojatno da niste spomenuli apsolutnog crtackog genija -Claudia Castellinija!

apsolutno se slazem; castellini je nenadmasen.
nego, na cemu on trenutno radi (ako ista radi)?
pretpostavljam da je jos uvijek kod amerikanaca, tj. da se nije vratio italijanskim stripovima.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 04/08/2003 : 18:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by thorgal

quote:
Mislim da je apsolutno nervjerojatno da niste spomenuli apsolutnog crtackog genija -Claudia Castellinija!

apsolutno se slazem; castellini je nenadmasen.
nego, na cemu on trenutno radi (ako ista radi)?
pretpostavljam da je jos uvijek kod amerikanaca, tj. da se nije vratio italijanskim stripovima.

Conan, Silver Surfer, Star Wars...

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 04/08/2003 : 18:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by Vlaad

Back on topic, Emet jeste najgori Dylan IKAD!

Pretpostavljam da si procitao sve Dylane cim to tvrdis?

I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 04/08/2003 : 18:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message
quote:
Originally posted by Bilja

Castelini, je li to onaj sto razbija anatomiju (Ruzicasti zecevi ubijaju???)???

Nije, to je Piccatto. Castellini ti je "Sesto culo" i "Direktni prenos". Kao i prvi NN.

Go to Top of Page

Anton Mikl
Senior Member

Slovenia
1262 Posts

Member since 07/07/2003

Posted - 04/08/2003 : 19:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Anton Mikl a Private Message
Kad sam vidio Dylanovo naslovnico, skoro da sam puknuo od smeha.Kao da je ovo jedini ubojica s kojim se Dylan susrece!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 04/08/2003 : 20:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
?
Go to Top of Page

Verfalk2003
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4761 Posts

Member since 19/05/2003

Posted - 05/08/2003 : 00:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Verfalk2003's Homepage  Send Verfalk2003 a Private Message
Cossu-Simfonija smrti, Zvjerski brlog, Prodavac vremena, Loše misli... Sve SD.

Go to Top of Page

Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts

Member since 16/07/2003

Posted - 05/08/2003 : 08:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bilja's Homepage  Send Bilja a Private Message
"Nije, to je Piccatto. Castellini ti je "Sesto culo" i "Direktni prenos". Kao i prvi NN."
DD fan, u pravu si 100%, pobrkala sam Direktni Prenos sa Zecevima (i u Direktnom prenosu ima neki zec na kraju cini mi se pa otud greska )
Jeste Castellini razbija anatomiju (u pozitivnom smislu). Kako radi ljudsko telo! Mada, i on malo tipizira zenske likove. Zapravo mnogi crtaci to rade. Zar ne znaju da nacrtaju dve razlicite zene? To me je uvek cudilo.
"Cossu-Simfonija smrti, Zvjerski brlog, Prodavac vremena, Loše misli... Sve SD"
Cossu, i dalje ne znam koji je, nijednu od navedenih epizoda nisam citala. Teze je ovde doci do SD izdanja. Nije Emet bas tako losa epizoda da se ne moze citati mada fakat da je nekako lose uradjen scenario i ideja. Valjda su mislili da ce izvuci na Vudi Alena.
Pogresili su.
A i crtez je los.
Go to Top of Page

kaligula
Starting Member

3 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 05/08/2003 : 11:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kaligula a Private Message
epizoda nije nešto posebno, ali bilo je puno gori DD-ova. M&G mi nisu po ukusu ali je Sclavi uvijek dobar. Brindisi je uvjerljivo najbolji crtac

Mrtvi desno...Mrtvi levo...Pravi užas! Anajgore od svega je to što su me prisilili da i ja upotrebim prokleti revolver.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000