Author |
Topic  |
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 05/08/2003 : 12:50:25
|
Emet je jedna od najboljih epizoda. LEGENDA!!!!!!!!! Terminator unutra je baš fora i dodatni gušt.
Trenutno mi je najgori ovaj novi Zvjezdana prašina, bio mi je dosadan, ne znam da li se radilo o trenutku ili je stvarno bezveze. Procitacu još jednom pa da vidim.
Jašem divlje konje ludila kroz zvjezdanu jebovinu na putu za suncev sustav |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 06/08/2003 : 17:57:32
|
Ako negde nadjes oni "Sportsku medicinu" sto sam ti je trazio, i dalje vazi da mi je kupis pa cemo se dogovoriti kako ces mi je poslati, plz |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 07/08/2003 : 13:51:50
|
Najgori Dilan koji sam ikada citao bio je "Kraj?" Volim Dilana i imam sve epizode,cak i od onog užasnoc"crtaca"Trigoa, ali ovu glupost nisam mogao svariti i Kraj? je,na kraju,završio,gdje i pripada, u smecu! DDfan-nisam znao da je Castellini crtao i Star warse Zadnje što imam od njega je uvodna epizoda za Crossgen. Njegov Silver Surfer listam samo u rukavicama |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 08/08/2003 : 04:26:34
|
Biljo jesi citala "Senke"? To je isto Cossu. "Zvjezdana prasina" mi je epizoda na mestu uprkos mnogim negativnim komentarima(i uprkos cinjenici da je radio Ruju), a "Kraj?" mi je tek odlicna stvar. Trigo da nista ne valja, to je fakat. Jeste, radio je Star Wars, ali nema sanse da se setim o kojoj se epizodi radi(pokusaj sa pretrazivacem na DH sajtu). Njegovog Surfera imam samo fotokopiranog pa cak i sa tim fotokopijama pazljivo rukujem :-)))
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 08/08/2003 : 08:02:15
|
"Senke" sam citala. Znaci to je Cossu. Nije on tako los crtac, ali su mu crtezi malo bledi i bezlicni. Jednostavno, meni to nema sarma. Inacce, nije strasno lose, mada mi je ta epizoda jedna od glupljih. A mozda je to i zbog crteza. Ili zbog toga sto preferiram duhovite epizode. Golokonda je zanimljiva sto se toga tice. "Kraj?" kad sam kupila, bukvalno sam se zgrozila crtezima. Stvarno nisam mogla ni da ga citam, ni da ga gledam, odvratno je, i te kao kratke price i crtez i uopste cela epizoda. Bljak! Odvratno, sta im je to trebalo. Stano je mozda najbolji crtac, on je prvu epizodu DD nacrtao tako da nije odvratna, mada je scenario u vidu najjezivijeg horora, ali nekako crtez je popravio stvar, dodao neki sarm. Bar se meni tako cini. Jedino ona Stanova epizoda, kako se ono zvase, sa onim tipom sto sanja ili je mrtav ili nesto izmedju (komplikovano) mi je nekako bezvezna, morbidna toliko da je ni crtez nije mogao izvuci. Piccato isto uspeva da izvuce epizode sarmatnim crtezom, ali ima epizoda u njegovoj interpretaciji koje cak ni crtez nije mogao izvuci. Freghieri takodje izvlaci crtezom scenario, mada ono sto je radio sa Marti Misterijom i DD koji se srecu oko one podzemne zeleznice nije mi se ama bas ni mrve dopalo. Epizoda je ocajna. A i Freghieri crta Dilana kao da je klinac od 18 godina. Dobar mi je onaj sto je radio Sesto Culo.
|
 |
|
Bilja
Average Member

Serbia
557 Posts
Member since 16/07/2003 |
Posted - 08/08/2003 : 13:32:22
|
Kod epizode "Kraj?", jedna od stvari koja mi dosta smeta u crtezu je i to sto je crtac radnju stilom odevanja i frizura hladnokrvno smestio u 30 godine ovog veka sto je s obzirom da je Dilan junak 80-tih pa i 90-tih, skoro neoprostivo. Svako ko se iole razume u modu, moze da vidi da je sveprisutan stil tridesetih godina u svakoj od prica sto kvari koncept DD. A zatim, morbidne face su daleko od bilo kog sarma. I horor strip mora da ima neki sarm. |
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Posted - 09/08/2003 : 13:25:32
|
Ma "Kraj?"je u svemu totalna koma,samo mu naslovnica nešto vrijedi. Stupidan mi je i onaj Dnevnikov"Iza zavjese" citav strip traže ko je ubio glumca u kazalištu,da bi na kraju otkrili da je lik bio glup i da se je slucajno sam ubio. Koja stupidnost! Nema veze s Dilanom,niti hororom. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 09/08/2003 : 23:23:13
|
Gli orrori di altroquando, ili vam Kraj? je odlicna epizoda cija je poenta izgubljena zbog loseg prevoda. Neke od prica jesu naivne (prve dve, recimo), ali zato su Gor i ona sa djavolom fenomenalne.
I dok Michelluzzijev crtez nije konvencionalan, odlicno se uklapa u nekonvencionalnu epizodu.
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..." |
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Posted - 10/08/2003 : 00:36:25
|
quote:
Gli orrori di altroquando, ili vam Kraj? je odlicna epizoda
Finally... 
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 10/08/2003 : 00:40:55
|
quote: Originally posted by IGMAN2
DDfan-nisam znao da je Castellini crtao i Star warse Zadnje što imam od njega je uvodna epizoda za Crossgen. Njegov Silver Surfer listam samo u rukavicama
Dragi nam Claudio je radio i dosta uncredited stvari, kao recimo par Amazaing Spajdija za koje je potpisan Joe Bennet.
A njegov Conan bi trebao biti extremno zanimljiv... steta sto nije sakupljen u trejd.
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 10/08/2003 : 00:43:41
|
quote: Originally posted by dd fan
Finally... 
But of course...
btw, sorry sto ti nisam odgovorio na sms, slab sam sa kreditom, saljem mail uskoro!
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Posted - 10/08/2003 : 00:45:21
|
quote: Originally posted by Djole
DDfan-nisam znao da je Castellini crtao i Star warse Zadnje što imam od njega je uvodna epizoda za Crossgen. Njegov Silver Surfer listam samo u rukavicama
A njegov Conan bi trebao biti extremno zanimljiv... steta sto nije sakupljen u trejd.
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
Pitanje je i da li ga ima za trejd...
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 10/08/2003 : 00:47:56
|
3 ili 4 komada u jednoj mini seriji. Quite enough.
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Posted - 10/08/2003 : 03:30:43
|
quote:
btw, sorry sto ti nisam odgovorio na sms, slab sam sa kreditom, saljem mail uskoro!
A vec sam pomislio da ce paket Dylana da bude fatalna jabuka razdora 
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 10/08/2003 : 10:43:59
|
Pa to bi onako bila ADEKVATNA jabuka razdora, zar ne? :)
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Posted - 10/08/2003 : 16:51:55
|
quote:
Pa to bi onako bila ADEKVATNA jabuka razdora, zar ne? :)
Haha, da, sva sreca da se radi o objavljenim brojevima inace ko zna sta bi bilo :-)
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 10/08/2003 : 20:04:09
|
"YOUTH FROM NOVI SAD FOUND SLAUGHTERED IN AN ALLEY!!!" ;)))
 |
|
dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts
Posted - 11/08/2003 : 02:26:42
|
"U daljnjoj istrazi policija je saznala da unakazeno telo ipak pripada izvesnom V.T. iz Zajecara koji je kidnapovan, mucen i zlostavljan na najgnusnije nacine a kasnije izbacen na periferiji grada" 
 |
|
IGMAN2
Senior Member

2430 Posts
Posted - 11/08/2003 : 13:49:28
|
quote: Originally posted by Djole
Dragi nam Claudio je radio i dosta uncredited stvari, kao recimo par Amazaing Spajdija za koje je potpisan Joe Bennet.
"Doveva essere un mio omonimo... mi spiace per lui, ma io sono vivo..."
Imam Castellinijevog Amazing Spidera (ne znam sada broj,ali nešto protiv Morbiusa) i on je i potpisan kao crtac
|
 |
|
Vlaad
New Member

USA
217 Posts
Member since 31/07/2003 |
Posted - 11/08/2003 : 15:21:25
|
quote: Originally posted by dd fan
quote: Originally posted by Vlaad
Back on topic, Emet jeste najgori Dylan IKAD!
Pretpostavljam da si procitao sve Dylane cim to tvrdis?  
Samo oko 80 epizoda ( so sue me! ) ali od Emeta ne moze teoretski gore! |
 |
|
Profa
Average Member

Croatia
933 Posts
Member since 08/03/2003 |
Posted - 12/08/2003 : 01:02:24
|
Najgori su Di Vincencov Nesmiljeni Hook i Saudellijev Pakleni pas. A od neobjavljenih Cossuov L'alieno. Nazalost do kraja godine ce i on izaci:( |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17912 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 12/08/2003 : 01:39:08
|
zaista sramotno
DD je poceo sa zombijima a ne znam da li se ikad kasnije pojavio ijedan zombi
zaista sramotno
sve manje horora sve više preseravanja...
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. Those who filmed it were devoured alive by cannibals! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 12/08/2003 : 03:37:47
|
Imam Castellinijevog Amazing Spidera (ne znam sada broj,ali nešto protiv Morbiusa) i on je i potpisan kao crtac
Nemas.
To sto imas je Peter Parker Spider-Man, broj tu negde oko 77. Ja pricam o Amazing Spider-Man, negde oko broja 432...
 |
|
Topic  |
|