forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 The Man Without Fear
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/08/2003 : 11:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Bob

Ajde, ajde, Markose. Izadji i ti iz ormara.

B.

Polako Nije da se ne trudim

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 18/08/2003 : 13:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
quote:
Originally posted by mcn
PS Sutra idem za DU,ali vracham se za tjedan dana pa sam 1.9. sigurno tu (ne padne li avion i tako to).

brzo na kuru mrsavljenja
nego jesi dobia pare za one francuze - nesto konkretnije -> oces mi poslat francuze ili ces spicit za DU

quote:
Originally posted by Mord

Mogu mu ja poniti kad idem za zg (oko 1.9.), mogli bi se naci degman ovih dana kad budem isa u knjiznicu vidit sta jos ima tamo.

danas san bia
tek sad sam registrira hellblazera i sandmana no to cu na zimu citat
mogli bi se nac na nekoj kavici a
radis li ili strebas
ako ti se da nosit ga mcmu, moze
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/08/2003 : 14:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message
Zasto nebi nosio usput ces dati i za mene nesto i opet ti ih mogu sve skupa vratiti. Ako se slazes, eli.

E mogli bi se naci u knjiznici na kavici i usput da uzmem jos nesto u knj. po tvojoj preporuci. Inace, cim me vidis da visim na forumu, znas da bi trebalo ucenje biti u djiru. To ne mores faliti.

Od Sandmana mislim imaju samo 2 komada, a jos jednog ili dva su im ukrali.
Imam ja posudjenog watchmene i man without fear pa mores to skupiti kad vratim. odlicni su. oba.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 18/08/2003 : 16:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>nego jesi dobia pare za one francuze - nesto konkretnije -> oces mi
>poslat francuze ili ces spicit za DU

Jesam i ssaljem ujutro prije puta.

mcn
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 18/08/2003 : 20:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
quote:
Originally posted by mcn

>nego jesi dobia pare za one francuze - nesto konkretnije -> oces mi
>poslat francuze ili ces spicit za DU
Jesam i ssaljem ujutro prije puta.

vidi ga
jos se ljudi pomislit da si dobar
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 18/08/2003 : 20:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message
mord imam tvoj broj od azica
javim ti se ;)
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 27/08/2003 : 14:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>jos se ljudi pomislit da si dobar

Nema ssanse. Je l' stiglo?

mcn

Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 03/09/2003 : 18:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message
Stiglo je.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 03/09/2003 : 18:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
Kad sam vidio da se topic opet vratio na prvu stranicu, iskreno sam se ponad'o da nam se Bob vratio!!! Gdje si?

http://free-vt.htnet.hr/rollercoaster/americancomix.htm
THERE, THERE
Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 03/09/2003 : 21:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
Iskreno, nisam imao vise nista za reci na DD temu. Mozda kad me opet netko isprovocira nekim od ovih trenutno popularnih scenarista... :)

Usput, poceo sam citati Skreemera od Milligana i Ewinsa... Zasad je jako zanimljiv! Hvala ti Zvelese jos jednom. :)

B.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 03/09/2003 : 23:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
Ma drago mi je da ti se svida!
Meni je isto sve na svom mjestu, osim Dillona.
Evo vec mjesec dana se silim procitati Azzarellovog Hellblazera "Freezes Over" i nikako... Prve dvije sveske je crtao Dillon, cak ih je solidno napravio - nema puno toga što mu mogu zamjeriti u njima - ali meni ne paše i tocka.
No, nema veze, sutra sam odlucio poceti od trece sveske gdje nastavlja Fruzin, a na kraju je Guy Davis!!!
Inace, drago mi te vidjeti na forumu cak i ako nema kakve žucne rasprave. Pa, 'ko kaže da uvijek moramo polemizirati?

THERE, THERE
Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 03/09/2003 : 23:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
Pa polemiziranje je najinteresantnije, ne? Razmjena misljenja? Ali dobro... :)

Sto se Dillonovog tusa na Skreemeru tice - ne bi bio toliko los da nije tako prljavo potusiran. Koliko sam imao prilike vidjeti prije, Ewins i nije neki jak crtac pa bi mu iskusniji tuser svakako dobro dosao zato mislim da je dobro da je Dillon ovdje. Cak je i kolor dobar. Je vertigovski, ali sa smislom. I radi atmosferu. Nadam se samo da me nece na kraju razocarati prica kako to obicno biva, nazalost.

Sa Human Targetom mi je bio isti problem prva epizoda, pa cak i druga su super i nabrijavaju te do daske, a onda Milligan poludi vec polovicom trece i u cetvrtoj se pogubi potpuno. Ali jos uvijek je to bolje od gomile pretencioznog smeca koje izlazi u Americi.

B.
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4036 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 03/09/2003 : 23:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
Mislim da ce te baš finale oduševiti. Ali necu reci ni kad pocinje ni gdje u stripu.
Kod Milligana volim što je smislen (za razliku od Morrissona). Peter uvijek od pocetka zna kako ce prica završiti, diktira tempo radnji i razvija je prirodnim tokom. Nema onog, kao kod Azzarella da se pitaš "a šta je bilo u meduvremenu" (da moraš sam pretpostaviti), a opet nikad nije banalan. Isto i kod Human Target, meni je prva epizoda bila malo konfuzna (zato što nisam ništa znao o liku - vidiš sad sam se sjetio da su još kod mene tvoji Human Targeti "prve generacije" ili-ti "volume one"), a kasnije epizode su bile milina za citanje.
Istina da je zaplet dosta zakopan i da pažljivo treba pratiti radnju, ali jebeš stripove koji su laki za citanje ili u kojima odma sve skužiš na prvu! ;)

Vratimo se Ewinsu. Meni on jako dobro kadrira stranicu i same slike. To mi je uvijek falilo kod Dillona koji je statican. Ovdje bi mi bilo logicnije da je stvar dobro otuširao pošto je predložak bio atraktivan. Ali, opet, ovo je i jedan od njegovih ranijih radova, tako da tada još nije imao znanja i (ja cu ipak stavit pod navodnike) "umjeca" koje danas ima. ;)

Cini se da, pak, da mi ne možemo bez polemike! Evo, u tom se slažemo! :)))

THERE, THERE
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 03/09/2003 : 23:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Ali jos uvijek je to bolje od gomile pretencioznog smeca koje izlazi
>u Americi.

U HT lettering rocks...

mcn

Mali duchan mojih stripova je na Burzi pod AJM KLININ' AUT MAJ KLOZET - hvala ...
Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 04/09/2003 : 00:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
>U HT lettering rocks...

Of kors.

B.
Go to Top of Page

Bob
New Member

Croatia
262 Posts

Member since 21/05/2003

Posted - 04/09/2003 : 00:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Bob's Homepage  Send Bob a Private Message
>Mislim da ce te baš finale oduševiti. Ali necu reci ni kad pocinje ni gdje u stripu.

Cini mi se da je finale poceo odmah - paralelno sa svim ostalim pricama.
POgledao sam zadnju stranu prije nego sam krenuo sa citanjem. Nije mi vrag dao mira!

>Kod Milligana volim što je smislen (za razliku od Morrissona).

Tu se definitivno slazem. Zato sam i poceo ozbiljnije obracati paznju na Milligana. Morrison mi je ostao nekako drag jer me vraca u mladost kad sam prvi put citao njegovog Zenitha.
Ali Filth mi je dobar jako.

>Istina da je zaplet dosta zakopan i da pažljivo treba pratiti radnju,

Mislim da je vise problem u tome sto se nije mogao tocno odluciti kojoj radnji da posveti vise mjesta, tj. koja bi trebala biti u prvom planu, a koja u drugom. A ona prica sa D-Noyzeom mi je najmanje imala smisla jer je stvarno isklisejizirana do daske. Nazalost.
Na njegovim captionima sam se najvise gustao (iako je imao samo jednu tablu monologa)

>ali jebeš stripove koji su laki za citanje ili u kojima odma sve skužiš na prvu! ;)

Onda sigurno najvise volis Howarda Chaykina. Kod njega obavezno u prve dvije-tri epizode stvarno nemas pojma tko pije, a tko placa!

Ne mogu se sloziti sa tom tvrdnjom nikako. Onda znaci jebes Bernarda Princea ili Tin Tina, ha? Oni su laki za citanje, a odlicni stripovi.

Ili si mozda mislio na predvidljivost price?

>Vratimo se Ewinsu. Meni on jako dobro kadrira stranicu i same slike. To mi je uvijek falilo kod Dillona koji je statican.

I to stoji. Dillon je dobar zanatlija. Pogotovo ako radi sa jako dobrim scenaristom tipa Garth Ennis. Onda Garth pise za Dillona i sve se nekako poklapa. Zato njihovi Preacheri i Hellblazeri jako dobro funkcioniraju.

>Ovdje bi mi bilo logicnije da je stvar dobro otuširao pošto je predložak bio atraktivan.

Pa tako je radio u toj fazi, jebiga.

E, i da ne bi bilo zabune - ja volim Chaykina. Poprilicno.

B.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/09/2004 : 20:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Sa prilicno zakašnjenja:

Yup, Yellow smara do bola. Samo što nisam zaspao citajuci ga. U stvari, poslednje poglavlje nisam još procitao. A i nemam neku želju. Lepo pocinje, sa setnom, nostalgicnom notom, i onda dok si rekao piksla te izbaca levo desno da više gledaš šta je po kom kontinuitetu bilo, nego šta se dešava u prici.

Dajte mi nedoreceni Man without fear, ili cak onaj nesrecni Guardian devil bilo kada umesto ovoga. Barem Romitta JR i Quesada bolje crtaju.

"Well, wobble my webs and call me shaky!"
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000