4 albuma zasad ili je to sve? A Gila sam planirao da uzmem,koliko toga ima? Znam da ima jedan integral,ali koliko jos ima da se objavi?
Theodore, 4 objavljena od 12 i ide dalje. Gil, 1 inegral objavljen od postojećih 16 albuma, serija je završena a postoji i 17. album koji su crtali razni autori kao posvetu serijalu. Nešto kao što imamo i kod Asterixa.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Theodore, 4 objavljena od 12 i ide dalje. Gil, 1 inegral objavljen od postojećih 16 albuma, serija je završena a postoji i 17. album koji su crtali razni autori kao posvetu serijalu. Nešto kao što imamo i kod Asterixa.
Hvala na informacijama Taj Asterix mi je bas super
Volim Thea, al' on je sličan Malom Spirou koliko i Dilan Dog Leu Palpu. Poussin je više za one koji vole Corta i Mister Noa.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Ajde preporuci nesto slicno,Mali Spirou me odusevio(Curunirova preporuka) Planiram sad da pokupim Linkolna,nesto jos
Macanova Borovnica je najsličnija po "fazoni sa klincima u školi" temi. I Navis, donekle. Od onoga što je izlazilo ovde u poslednje vreme, naravno.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
I naravno, ako voliš Malog, overi i velikog Spiroua od Libellusa i DN. :)
Uh, ja san skužija da traži preporuku crtački u tom stilu. Spomenuta je ranije i "Tigrica" koja također nema veze sa "Bebačom" ali je taj stil crteža, pa onda nakon Thea uletim i ja sa Gilom
No preporuka ostaje za spomenute i to "mojim" redom...
Gil Theo Tigrica
I Navis svakako a valjda nije toliko zaslipljen bojama u Texu da nije do sada ovjerija Spirou albume.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Ma nema greške, sve odlični stripovi (mada, shame on me, Tigrica mi nije još stigla na dnevni red usled budžetskog deficita).
Imam Libellusov S&F jos pre Malog Spiroua Mada i ove preporuke su mi legle. Ako nista drugo zbog LW za kog nisam znao da ga je radio van hamme. A BG/SA sam vec planirao Gila,Linkolna,Plave bluze,Natasu (krenuo vec sa XIII i T&L - kad ce dvica)
@Renky Nisam zaslepjen bojama u Texu,ali mi je i dalje najdrazi strip Nikad nisam reko da je najbolji,nisam tolko zaslepljen,ali najdrazi - to da
Ljudi jedno pitanje - nemam nijedan album malog Spiroua, ali sam čitao ovog junaka u Stripoteci. Šta znam, dobar mi je, ali nije sad da me nešto obara sa nogu. Vidim da ovde većina svršava na njega, i to svi odreda čije mišljenje jako cenim. U pitanju su geg table ili dve table? Ima li koja dugometražna epizoda ? Ne znam samo šta sam to propustio, pa me mali Spirou ne baca u delirijum?!?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!