forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 15/12/2009 : 23:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by dveribad
Ovo u svezi Texa je isključivo provokacija i nije zajebancija.Iznosim ono što su pojedinci priznali,a negira Dadinu "čestitost",odnosno potvrđuje jednu od njegovih laži-izrečenu u razgovoru ili napisanu na ovom forumu.Meni je to dovoljno,kao što je dovoljno da su to čuli oni koji su trebali čut.

Ratko dragi, tek kad pomislim da san polova konce opet frka!

Pojasni mi boldano pliz.
Tko je priznao da je dobija 30% rabata koliko obično ( ili više ) dobiju striparnice? Sorry ako san negdi priskočija taj detalj.

Koja je to Dadina laž koju spominješ?

PS
Igrali smo 3:3 ako ti je promaklo

Koje to striparnice imaju 30% na Libellus izdanja.Navedi mi imena tih striparnica?Još i više?????
Laž koju spominjem(jedna od laži)...ako ti je promaklo,pogledaj topic "prodaja stripova u Makarskoj"...citirao sam napisano.

Renky,jel ti to meni hoćeš reć da nije laž od strane Dade da smo striparnice prodavaju njihova izdanja(još jedna od laži)?

3-3..nije mi promaklo,samo ne znam za koga 3-3??
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/12/2009 : 23:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

sad cu se iznerviram i ima kupim jos jedan tex u boji od dveribeda za 200kn sa njegovu postarinu.

Vidis da Dveribadu nije u cilju da zaradi. On radi aukcije iz cisto humanitarnih razloga. Zbog toga ja predlazem da kod njega idu aukcije u suprotnom smeru - ko daje manje. Zato cu ja da ponudim 199 kuna.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 15/12/2009 : 23:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

quote:
Originally posted by bubo

a uša keru jedan,
ps .samo bockanje...

A zbog čega se ti uzbuđuješ i vrijeđaš? Zašto vrijeđaš?

Čemu to?Ako imaš nešto konstruktivno napisat,recimo vlastito mišljenje,napiši.Ako me baš želiš izvrijeđat,jer su nam mišljenja dijametralno suprotna,probaj na PM ili pričekaj priliku da me sretneš(npr. u Makarskoj na festivalu),ovako reskiraš ban i reći ćeš da sam ja za to kriv,bubo!

Pa bre dveribad,jesi li sam napisao u onom topicu gde su krenule rasprave da bi voleo da se Dadama digne spomenik a da ti budes ker pa da se popisas na njega?
I sad se vredjas
Ccccccccccc
Ovakva dvolicnost.
Hoces da budes ker,a onda je uvreda kad ti to neko kaze.
Nista mi vise nije jasno

A posle izraza koje si ti upotrebljavao za Dade vise niko ne bi smeo da bude banovan

Nije isto.No,ako je tebi isto,super.Meni ostaje zadivljujuća spoznaja da ti iz Niša razumiješ i shvaćaš što je čovijek iz Mostara napisao.
Pomoći ću ti.Za razliku od tebe,ovaj barem zna direktno vrijeđat.Žalosno je da ne shvaćaš,a možda je i bolje za tebe da ne razumiješ ovakvo izražavanje.
Kako se na srpskom kaže "uš"?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 15/12/2009 : 23:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

sad cu se iznerviram i ima kupim jos jedan tex u boji od dveribeda za 200kn sa njegovu postarinu.

...samo bez nerviranja!...nema potrebe,poštarina je svakako za tebe besplatna.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 15/12/2009 : 23:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nego sta,sad uzimaj. Za 2-3 godine ce kod dveribada budu po 2000 kn minimum

Teško.To su ipak nova izdanja i s obzirom na potražnju,sigurno će se reprintat u dogledno vrijeme.Ima puno boljih načina u današnje vrijeme za uložit višak para.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 15/12/2009 : 23:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

najveća istina(sigurno je i kupio bar 10 komada)

...što mogu,drag mi je taj junak još od dječačkih dana,recimo kao tebi Partizan u fudbalu(ako se ne varam)?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/12/2009 : 23:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam bratko,ja sam Bugarin,srpski sam prinaucio pomalko al' s toj malko da prevodim s hrvatski na srpski mnogo ce je. Za toj imas uceni ljudi.
I sto ti je toj us,prevedi mi na srpski,ja ce si prevedem na bugarski pa ce znam dal' je uvreda il' neje.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/12/2009 : 23:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije isto.No,ako je tebi isto,super.Meni ostaje zadivljujuća spoznaja da ti iz Niša razumiješ i shvaćaš što je čovijek iz Mostara napisao.
Pomoći ću ti.Za razliku od tebe,ovaj barem zna direktno vrijeđat.Žalosno je da ne shvaćaš,a možda je i bolje za tebe da ne razumiješ ovakvo izražavanje.

I nije ti napisao uš nego ti je napisao uša - mozda usati,covek s velikim usima?
Secam se da sam te jednom vido na slici,primetio sam da si ruzan ali nisam zapazio da imas velike usi
Edti: Napisao sam greskom da si ruyan a mislio sam da si ruzan.

Edited by - Tex Willer on 15/12/2009 23:42:58
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 15/12/2009 : 23:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne znam bratko,ja sam Bugarin,srpski sam prinaucio pomalko al' s toj malko da prevodim s hrvatski na srpski mnogo ce je. Za toj imas uceni ljudi.
I sto ti je toj us,prevedi mi na srpski,ja ce si prevedem na bugarski pa ce znam dal' je uvreda il' neje.

"Aaaaa,razumeš-lutko"!...prc-moje!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/12/2009 : 23:47:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bez 100 nije,mnogo je ovo brzo otislo
Ajde mi objasni kako da ga dovoljno izvredjam,stalno mi prebacuje da mi ne ide bas najbolje a da je tebi uspelo iz prve.
Probao sam sa glup,bezobrazan,zmija,dzukela i ne ide. Evo,sad sam mu napisao da je ruzan,al' mislim da ni to nece da upali,sigurno ima kuci ogledalo pa mu to nece biti neka novost
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/12/2009 : 23:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Vaska?
Ako je to jebati ja takvu uvredu.
Ili uso ti je keru?
Ako i to nije,onda nemam pojma sta je.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 15/12/2009 : 23:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I nije ti napisao uš nego ti je napisao uša - mozda usati,covek s velikim usima?
Secam se da sam te jednom vido na slici,primetio sam da si ruzan ali nisam zapazio da imas velike usi
Edti: Napisao sam greskom da si ruyan a mislio sam da si ruzan.

Da,to mi je kompleks,te uši,a i kod tako velikih-loše čujem.
A i te slike svugdje dođu.Doduše,ja tvoju nisam nigdje uočio,ali sam siguran da si lep čovek,naočit,stasit!
Znaš kako narod kaže-"lep si ko slika"!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 15/12/2009 : 23:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Bez 100 nije,mnogo je ovo brzo otislo
Ajde mi objasni kako da ga dovoljno izvredjam,stalno mi prebacuje da mi ne ide bas najbolje a da je tebi uspelo iz prve.
Probao sam sa glup,bezobrazan,zmija,dzukela i ne ide. Evo,sad sam mu napisao da je ruzan,al' mislim da ni to nece da upali,sigurno ima kuci ogledalo pa mu to nece biti neka novost

..ma idi,bre...pa nismo ovde došli da se vređamo!?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

A i te slike svugdje dođu.Doduše,ja tvoju nisam nigdje uočio,ali sam siguran da si lep čovek,naočit,stasit!

Moju sliku imas i u ovom topicu(i u jos pet-sest drugih s raznoraznih pijanki),lep ko slika sa majcom na kojoj je isto lepa slika - Civitelijev Tex s Mafesta
Bas me uplasi da si otiso a ja taman spremio kafu da se zanimam
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Vaska?
Ako je to jebati ja takvu uvredu.
Ili uso ti je keru?
Ako i to nije,onda nemam pojma sta je.

"Pitaj učiteljcu"!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

..ma idi,bre...pa nismo ovde došli da se vređamo!?

Pa sto me onda vredjas da ne umem da te uvredim
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/12/2009 : 00:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo da prevedem Texu, ovo ga slabo interesuje.

"A ovo ti je kume...""Lepa sela lepo gore".

Slobodno nastavite sad.

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Moju sliku imas i u ovom topicu(i u jos pet-sest drugih s raznoraznih pijanki),lep ko slika sa majcom na kojoj je isto lepa slika - Civitelijev Tex s Mafesta
Bas me uplasi da si otiso a ja taman spremio kafu da se zanimam

...pa nećemo sad da se rastajemo,kad je najlepše!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/12/2009 : 00:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

"Pitaj učiteljcu"!

I ovo isto.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

"Pitaj učiteljcu"!

Matora je mnogo,gluva ko top.
Stvarno,ako je vaska - sta je to toliko uvredljivo???
EdIT: Mozda je i krepala a da mi nisu poslali brzojav

Edited by - Tex Willer on 16/12/2009 00:03:51
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

"Pitaj učiteljcu"!

I ovo isto.

E nosi se i ti,ne govori mi sta je iz kog filma nego objasni sta je to toliko uvredljivo kod vaske ako se misli na vasku
Ovde se kaze dosadan ko vaska i... sta je tu tolko strasno
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

...pa nećemo sad da se rastajemo,kad je najlepše!

Samo da mi se ti ne naljutis i odes.
Ja sam ionako pod lake droge pa se ne nerviram ich(turcizam - nimalo). Vidis kako ja odma turim i titl a ti neces da kazes sta te tolko uvredi
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/12/2009 : 00:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Renky

quote:
Ovo u svezi Texa je isključivo provokacija i nije zajebancija.Iznosim ono što su pojedinci priznali,a negira Dadinu "čestitost",odnosno potvrđuje jednu od njegovih laži-izrečenu u razgovoru ili napisanu na ovom forumu.Meni je to dovoljno,kao što je dovoljno da su to čuli oni koji su trebali čut.

Ratko dragi, tek kad pomislim da san polova konce opet frka!

Pojasni mi boldano pliz.
Tko je priznao da je dobija 30% rabata koliko obično ( ili više ) dobiju striparnice? Sorry ako san negdi priskočija taj detalj.

Koja je to Dadina laž koju spominješ?

PS
Igrali smo 3:3 ako ti je promaklo

Koje to striparnice imaju 30% na Libellus izdanja.Navedi mi imena tih striparnica?Još i više?????
Laž koju spominjem(jedna od laži)...ako ti je promaklo,pogledaj topic "prodaja stripova u Makarskoj"...citirao sam napisano.

Renky,jel ti to meni hoćeš reć da nije laž od strane Dade da smo striparnice prodavaju njihova izdanja(još jedna od laži)?

3-3..nije mi promaklo,samo ne znam za koga 3-3??

Uh moj Ratko, natjera ti mene na search i malo zbunija no ajmo redom

Idemo od rabata:
Ne znam koliko daje Libellus, ni drugi izdavači. Imam neke informacije pa stvaram sliku ali sam mislija da je 30 % praksa. No ne znam jesu li rabati za sve striparnice isti. Ja da san vlasnik izdavačke kuće sigurno bi boljim kupcima i platišama omogućija dodatni rabat ako bi ima prostora u kalkulaciji. Dakle ne mogu tvrditi da netko radi ili ne radi tako niti mi pada na pamet pitati. Ako griješim sorry. Na forumu je javno rečeno da Libellus striparnica radi sa, ubij me, ali mislim 20%. Pri tom mislim na Libellusova izdanja jer je epska tema Libellus. Znamo da recimo Darkwood neka izdanja ima i sa manjom maržom jer je Sloba fan tih stripova i na taj način pokušava pospiješiti prodaju. Znam isto tako da su u Profilu i sličnim mjestima cijene veće. Marko je spominjao neke veće cifre rabata i tako to. Znam da Tisak dere nemilo... Dakle i ako pričamo o 20% opet mi ne štima računica jer sam Texa platija 220 kn i to je bilo na Interliberu. Tukac san za matematiku no to nije 20% rabata ili možda postoje "veći" prijatelji od "prijatelja".

E sad malo o laži.
Tu ću biti kratak i konkretan. Zašto kažem da si me zbunija. Ja san pročita post i tvoj citat i pomislija a to... kad!!!! Kurac bakin!

Topic je od 08.06.2007. i prije tvog "buđenja" zadnji post na njemu 14.06.2007.

Kad je Tex objavljen?

Pa i da su stvarno dali nekome za 200 kn ne možeš vaditi izjavu koja se odnosila na razdoblje od prije gotovo dvi ipo godine i tvrditi da nešto Dado laže. Ajmo pričekati još par godina, možda se promini situacija na tržištu pa rabati budu 30% ( ako ti tvrdiš da sada nisu ) pa ću te ja lipo prozvati lažljivcem i izvući ovaj topic.

Joj joj joj, propustija san zbog tebe Zakon brojeva

3:3
To je danas nerješeno
No tko zna
Ako idemo logikom ovog posta
Za 6 miseci, na kraju prvenstva
možda će taj jedan osvojeni ili dva izgubljena boda
nekome značiti prvenstvo

Zato ti neću odgovoriti za koga, da me ne prozoveš lažljivcom za 6 miseci.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 16/12/2009 : 00:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

...znao sam...Bugarin...

.....ajd pesma.....trinaesteee,trinaesteee,bugar udarioooo,četrnaeste,četrnasteee srbin pobedioooo...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/12/2009 : 00:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

.....ajd pesma.....trinaesteee,trinaesteee,bugar udarioooo,četrnaeste,četrnasteee srbin pobedioooo...

Dzabe! Vise mu ne prevodim.

Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000