forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: TEX KOLOR BIBLIOTEKA 2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/12/2009 : 15:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Iz opravdanih razloga nema nas neko vrijeme na forumu, ali tu smo kad god uhvatimo vremena.
Sto se tice Texa u boji druge knjige po zadnjim informacijama koje imam izdanje bi nam se trebalo dostaviti
do sredine prvog mjeseca, i to je mislim u redu.

Sto se tice cijene, da, cijena ostaje ista i za ovu knjigu od cirka 50 stranica vise.

Sto se tice izdanja kod Talijana, koliko je meni poznato nece oni ici do "kraja", u smislu do danasnjih brojeva.
Mislim da ce se taj serijal u boji zavrsiti do kraja ove predstojece godine.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 28/12/2009 : 15:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
je li se zna sto ce sve obuhvatiti?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/12/2009 : 15:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Iskren da budem ne znam napamet. Ono idu redom do nekog broja, ali ubi me ne znam do kojeg.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 28/12/2009 : 16:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
ako saznas javi - nije toliko bitno ali cisto da znam oce li sve meni drage epizode biti unutra
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/12/2009 : 20:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

ako saznas javi - nije toliko bitno ali cisto da znam oce li sve meni drage epizode biti unutra

Nije ti reko da ce ti javi ako sazna nego da ga ubijes zato sto ne zna do kog broja
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 28/12/2009 : 21:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Nije ti reko da ce ti javi ako sazna nego da ga ubijes zato sto ne zna do kog broja

jel ja da to radim???? a za koji q-rac se motaju tu rendzeri iz niš?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/12/2009 : 22:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jel ja da to radim???? a za koji q-rac se motaju tu rendzeri iz niš?

Ne ide,sve pozitivci bili u Nish,a mi rendzeri smo poznati po pravdoljubivost
A i planiramo neku Nishku republiku pa ce nam moz trebaju saveznici.Samo da me sad neko ne optuzi da sam separatista,meni je samo do neku ministarsku fotelju. Znaci,ne politicki nego koristoljubivi razlozi
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 28/12/2009 : 22:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

A i planiramo neku Nishku republiku pa ce nam moz trebaju saveznici.Samo da me sad neko ne optuzi da sam separatista,meni je samo do neku ministarsku fotelju. Znaci,ne politicki nego koristoljubivi razlozi

moj čovekako sačuvaš koju fotelju će rešimo i dadota(e) nemaš briga
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/12/2009 : 23:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

moj čovekako sačuvaš koju fotelju će rešimo i dadota(e) nemaš briga

Za jednog(da ga ne imenujem) ne moz fotelja,morao bi bar dvosed. Al' zarad umerenosti u broju ministarskih fotelja mogo bi ovog drugog(da i njega ne imenujem) da drzi u krilo
Samo tiho,da me ne izbace zbog politicarenje. Ovoj mi je lazni identitet,ja sam u stvari revolucionar,ne separatista. Mislili su da su me koknuli u Boliviji posle uspeha revolucije na Kubi,pa sam uteko na Burkina Faso dok se ne smire strasti i onda idem da ostvarujem revolucionarne ideje u Nishku republiku. Sve ovoj sto lici na gramaticke greske iz onaj srpski pravopis je samo vezba da se bolje uklopim kad dodjem na jug. Mozda si cuo za mene - Ernesto Che Guevara,toj sam ja
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 28/12/2009 : 23:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Jes, jes, vis da lze, zato mu i takav identitet. Ja sam njegov bivsi sadrug Huan Pablo Canga. Bili smo drugovi, a onda mi u Kongo dao ministarstvo bez fotelju. Podlac... A za sebe uzeo trosed da se prostire po njeg... Taj je prevarant, sam cekam Ratko da ga provali. Jao kuku si ga njemu... Kad ja budem uzeo revoluciju u svoje ruke, ovaj moz samo kafe kuvarica u studentski dom da bude...

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 28/12/2009 23:37:14
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/12/2009 : 23:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Jes, jes, vis da lze, zato mu i takav identitet. Ja sam njegov bivsi sadrug Huan Pablo Canga. Bili smo drugovi, a onda mi u Kongo dao ministarstvo bez fotelju. Podlac... A za sebe uzeo trosed da se prostire po njeg... Taj je prevarant, sam cekam Ratko da ga provali. Jao kuku si ga njemu... Kad ja budem uzeo revoluciju u svoje ruke, ovaj moz samo kafe kuvarica u studentski dom da bude...

Pa kad ja ne mog da uzmem revoluciju u svoje ruke jer mi gi odsekose u Boliviju da gi transportuju u Argentinu di su me hapsili i uzeli mi otisci zato sto sam obijao trafike u mladosti. Sve u svemu,nije bitan covek bitna je ideja
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/12/2009 : 17:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Vidim neka ogovaranja oko nekih stolica odnosno dvosjeda.
U redu, nekome treba dvosjed, ali moze da drzi dva ministarstva istovremeno a sve za jednu platu.
Jest dvosjed, jesu dva rucka, ali jedna plata a dva ministasrtva.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 31/12/2009 : 17:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Vidim neka ogovaranja oko nekih stolica odnosno dvosjeda.
U redu, nekome treba dvosjed, ali moze da drzi dva ministarstva istovremeno a sve za jednu platu.
Jest dvosjed, jesu dva rucka, ali jedna plata a dva ministasrtva.

Ako je za jednu platu onda nista,moja greska,te se ispricavam

Libellusovci,srecna vam NG 2010 i ubrzajte to malo
Go to Top of Page

dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/01/2010 : 01:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dilan kucko a Private Message  Reply with Quote
trazio trazio...i nasao!
http://marketing.repubblica.it/TEX/piano.html
po ovome izgleda da ce da nastave sve do broja 200
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5971 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 09/01/2010 : 19:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
TW2 Kolor Od danas u SKL... a u prodaji od ponedjeljka.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 09/01/2010 : 19:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Da, idu do 200. Na zahtev citalaca Tamo, bre, mjku mu, idu na nedelju dana

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/01/2010 : 20:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VJ

TW2 Kolor Od danas u SKL... a u prodaji od ponedjeljka.

Znaci stigao je, uprkos zimskim nepogodama...

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/01/2010 : 21:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Pitam se gdje je teller zaglavio.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/01/2010 : 21:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
negdi u Lici.branija je šleper s Texovima od vukova

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/01/2010 : 21:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
mislim da je za Liku zaduzen najveci branitelj ovog izdanja, dveribad

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 09/01/2010 : 22:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Kod vas li tako gadno, ovde u Nis danas 20 stepeni! Di nam more!

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/01/2010 : 22:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
nije ni ovdje hladno, ali kisa, poplave, bujice... bolesno...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/01/2010 : 09:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Masala,kad ce trojka
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7956 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 10/01/2010 : 10:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
lepa vest!
Go to Top of Page

dino1984
Average Member

Austria
652 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 10/01/2010 : 12:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message  Reply with Quote
Raketa!!!

Good night white pride!!
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000