forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: Mister No knjige 32 & 34-36
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 04/01/2010 : 00:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Nasao sam novu musteriju Mister No-a u Svedskoj,pa je momak krenuo sa ovim serijalom,odmah u pocetku muke nema 3 i 4,imate li planove u 2010.sa reprintom ova dva broja?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/01/2010 : 01:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
I kad ce nova tura u BG
Ima da vas jurim po svi topici dok ne dobijem odgovor
Dosadjivao bi i Carson al' nema internet trenutno
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/01/2010 : 01:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ne ide nista vise u bg. direktno voze za nis, pa ako se vrate

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/01/2010 : 02:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

ne ide nista vise u bg. direktno voze za nis, pa ako se vrate

Zezaj,zezaj.
Kako je bio uvoz pre NG,nesto me ne greje sunce da ce sledeci pre februara
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/01/2010 : 08:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Nasao sam novu musteriju Mister No-a u Svedskoj,pa je momak krenuo sa ovim serijalom,odmah u pocetku muke nema 3 i 4,imate li planove u 2010.sa reprintom ova dva broja?

U ovom trenutku nemamo novih planova u vezi reprinta.
Mozda se ti brojevi jos mogu pronaci po prodajnim mjestima.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/01/2010 : 08:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

I kad ce nova tura u BG
Ima da vas jurim po svi topici dok ne dobijem odgovor
Dosadjivao bi i Carson al' nema internet trenutno

Ne znam tocno. Po planu uskoro treba biti TEX 2 kolor u prodaji, pa ce se mozda njega cekati.
U svakom slucaju Slobo zna najbolje o tome, a nismo jos konkretno pricali o iducem uvozu.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 04/01/2010 : 09:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Broj 3 i 4 imas sigurno kod Bucha u Ljubljani. Kontakt na http://www.stripi.si/main.php?showpage=contact&language=si
Sandi nije najbrži ali možda baš zbog toga i ima puno rasprodanih stvari

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 04/01/2010 : 09:34:33  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
A imaš to i na aukcijama
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=1979280
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=1979277

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/01/2010 : 17:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Tek danas sam počeo sa čitanjem ove ture "ludoga" pilota i knjiga 32 me oborila s nogu, kao nekad davno:))

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 05/01/2010 : 18:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Ubrzaj Pajdo, jel čitat Krv na snijegu nakon toliko godina, bar meni, je prejako. Prvo sam pročita najgore, XAVANTE, pa sam krenija na uživanciju ostalih knjiga.
Mr. No je zakon, jedva čekam novu rundu.
Da je Zagor ovako...

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/01/2010 : 20:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Ubrzaj Pajdo, jel čitat Krv na snijegu nakon toliko godina, bar meni, je prejako. Prvo sam pročita najgore, XAVANTE, pa sam krenija na uživanciju ostalih knjiga.
Mr. No je zakon, jedva čekam novu rundu.
Da je Zagor ovako...

Bi ja al poso me satra nije ti loša ta prvo lošije pa šlag na kraju. Epizoda plaćenici mi je super, ono odlična priča i crtež, mada mi je dio kad zeznu onog kockara najnaj. Malo po malo sve će doći na red
Eh kad bi Zagor ovako, ali slušaj mogli bi nas dva ko one "dvije stare kamile" iz Niš pa nam možda i upali
btw pogledaj PM

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/01/2010 : 02:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

Eh kad bi Zagor ovako, ali slušaj mogli bi nas dva ko one "dvije stare kamile" iz Niš pa nam možda i upali
btw pogledaj PM

Obzirom da sam prvi krenuo s takvim potpisom jos pre oho-ho godina moracete da trazite prava ili bar da me potkupite nekako
Mada,da me ne shvatite pogresno,podrzavam vas
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 08/01/2010 : 00:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Šta novog reći osim da je ovo tura zaista odličnih epizoda Mister Noa, meni su osobno epizode Plaćenici i Okrutni filmaš najnaj.
Nego jedno pitanjce, iako ne znam jeli ovo pravo mjesto za to; u epizodi Krv na snijegu na početku se kaže da se radnja odvija u Manausu 1950.!!!! a događaji o kojima Mister No priča su "davna prošlost" a događaju se u listopadu 1949.!!!! Greška neka ili????

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/01/2010 : 01:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
da, trebalo je 1950-tih a ne 1950. godine... ocito izvorna greska koju nismo skuzili jer se spominje samo u prvom kadru...
prilicno nebitno, ali jest, greska je...
nigdje doduse ne kaze da su dogadjaji davni, ali ne bi govorio 1949. nego "lani"...

inace daleko najjaca knjiga u ovoj turi. zar ti castelli u filmasu moze biti jaci od ovog nolitte na vrhuncu pisanja i disa koji nije normalan s pejzazima?

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 08/01/2010 : 03:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:

da, trebalo je 1950-tih a ne 1950. godine... ocito izvorna greska koju nismo skuzili jer se spominje samo u prvom kadru...
prilicno nebitno, ali jest, greska je...
nigdje doduse ne kaze da su dogadjaji davni, ali ne bi govorio 1949. nego "lani"...

inace daleko najjaca knjiga u ovoj turi. zar ti castelli u filmasu moze biti jaci od ovog nolitte na vrhuncu pisanja i disa koji nije normalan s pejzazima?

Aha ipak priznaješ grešku Naravno, samo se šalim.
Svatko ima svoj ukus i za mene su, u ovoj turi, ipak malo bolje knjige koje sam naveo. Ipak, u pravu si što se tiče Disa, u prvi trenutak nisam se mogao načudit odličnim Disovim crtežom i cijelom atmosfrom koja je tako tipična za Colorado i Aspen, barem koliko sam ga ja doživio gledajući filmove

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/01/2010 : 03:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
pa nemas se sto saliti, mi inace sve takve stvari ispravljama, evo do takvih sitnica kao sto su izvorno navedeni mr noovi kilogrami po kojemu je on u rangu twiggy... da ne govorim o jednoj od knjiga koja slijedi, gdje imamo cijeli niz katastrofalnih nedostataka koji se i crtezom popravljaju i slicno, a sve na dusu tvojih najmilijih castellija i bignottija... ali kazem, prvi kadar, covjek ne ide za tim jer poslije nema veze s radnjom... tako je i onaj nesretni tihi ocean u prvom kadru jednog MM-a prosao... morat cemo zaposliti posebna suradnika samo za prvi kadar svakog stripa

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 08/01/2010 : 12:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by teller

naravno, ja željno očekujem serijal u Africi, divota od stripa.

africki serijal je odlican, ali ono najbolje je vec tu iza ugla...

Jedna riječ:''Mau-mau!''
To se mora uzeti kada dođe na red.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/01/2010 : 17:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
mau-mau su 2 riječi

Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 09/01/2010 : 11:00:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:

mau-mau su 2 riječi

He, he, ne propuštaš nijedu priliku, ha?!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/01/2010 : 19:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ma sprdam se
poenta je da zelim naglasiti, iako je afrika rikavela, da sclavijeve epizode koje slijede predstavljaju vrhunac mr noa (ananga, nlo, crvene sjene...), bar meni

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/01/2010 : 19:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma sprdam se
poenta je da zelim naglasiti, iako je afrika rikavela, da sclavijeve epizode koje slijede predstavljaju vrhunac mr noa (ananga, nlo, crvene sjene...), bar meni

La casa di Satana je najupečatljivija Sklavijeva epizoda posle Crvenih senki.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 09/01/2010 20:10:49
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/01/2010 : 20:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
malo mi je, mozda nepravedno, ostala ispod ostalih... jel nju crtao maraffa? mozda zato, nije mi drag u mr nou...

Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 09/01/2010 : 21:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
E, da... Sclavi mi je u Mister No-u nenadjebiv! A kaj se Maraffe tiče, meni je skroz OK... Sviđa mi se njegov stil. Baš sam nedavno pročitao Libellusov ''Nestali zrakoplov'' i ugodno se iznenadio kad sam skužil da ga crta upravo Maraffa! Naime, živio sam u zabludi da je taj tip nacrtao samo ''Sporu ovetu'' koja mi je ostala u sjećanju kao odlična epizoda, između ostaloga i zbog Maraffina crteža...

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 09/01/2010 : 21:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
a sto cu. u KP mi je ok, solidan, neloš... niš' posebno, ali mi nimalo ne smeta... ovdje ga, pak, ne volim

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 09/01/2010 : 21:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma sprdam se

Eto ja moram priznati da mi je Nolitta jači od Sclavija u MNo-u.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000