forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Magični Vetar topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 77

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 21/11/2009 : 22:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message  Reply with Quote
niste mi jasni...kako mozete toliko da pljujete i da u startu otpisujete ceo serijal...uzmite vi pa napisite svaku epizodu od 120 i nestobas bi voleo da vidim da ne biste imali i losih prica...normalno je da jedan serijal ima uspone i padove al to nije razlog da prestanem da kupujem...kakav bi to ja onda ljubitelj i kolekcionar stripova bio...Nemam reci za mnoge od vas..besni ste i mnogo uobrazavate,zamisljate se nekim velikim poznavaocima stripa..ma koji k...c ja sa vama raspravljam

drale
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29353 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/11/2009 : 22:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Došao si tu, rekao nam da smo svi glupi i otišao. I ti ovo zoves raspravom?

Trouble will find me
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 21/11/2009 : 22:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message  Reply with Quote
mislim da u sustini jeste al bez uvrede,prosto me mrzi da trazim neki drugi izraz...ti bi bar Marko trebao da imas vise i bolje misljenje o realnom sagledavanju jednog stripa

drale
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 21/11/2009 : 23:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Bez uvrede, al ja mislim da si "to" zapravo ti. Ti ćeš nas učit o realnom sagledavanju jednog stripa?!?!? Mi smo za tebe avion.

A šta bi mi to tribali radit na ovom forumu, ako ne raspravljati o stripovima. Ili je tebi smisao ovog foruma da svaki božji dan, za svaki božji mjesec, čitamo postove kako sutra izlazi novi roman (strip), itd.. itd..

"al to nije razlog da prestanem da kupujem...kakav bi to ja onda ljubitelj i kolekcionar stripova"

...evo ovakve podanike državni režimi najviše vole. Osim toga, kao što ti smatraš uobraženim budalama ove koji seruckaju i komentiraju SADRŽAJ stripova, tako ima i onih (čitaj, onih poput mene) koji uobraženim budalama smatra "zaluđene kolekcionare" od kojih mi želućana kiselina navire na usta.

Kako bilo.. moš se ti žalit kolko oš, ali meni je dovoljan motiv to šta iritiram druge ljude, pa da ne prestanem s daljnim seruckanjem.

:)

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29353 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/11/2009 : 23:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Oprosti, ali ja sam vjerojatno jedan od najkompetentnijih ljudi u ex-yu kad je rijec o raspravi o MV serijalu, zato sto sam procitao puno više epizoda (prvih 110) od ostalih fanova koji ne znaju talijanski i stoga imam na osnovu čega govoriti o serijalu u cjelini. A ti me napadaš zato što govorim svoje mišljenje o pričama koje nisi uopće pročitao? Moje primjedbe su konkretne i objektivne. A očito nisu bez osnove, jer je serijal ubrzo nakon tog broja prešao na dvomjesecni ritam i sad se gasi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 22/11/2009 : 00:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message  Reply with Quote
ok kapiram ja tebe Marko i skidam ti kapu..verujem ti kad kazes da je serijal u opadanju i da ga iz istog razloga i gase...al ako to sve znamo..cemu ove glupe price i pljuvanje, na svakom je da odluci da li zavredjuje serijal da se i dalje kupuje il ne...ovakvi pametnjakovici poput Inferna..mogu od mene dobiti samo malo JASNIJI oblik rasprave i ubedjivanja i da naravno to prihvate u cetiri oka..tad sam najubedljiviji

drale
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/11/2009 : 00:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by draskomisterno

ok kapiram ja tebe Marko i skidam ti kapu..verujem ti kad kazes da je serijal u opadanju i da ga iz istog razloga i gase...al ako to sve znamo..cemu ove glupe price i pljuvanje, na svakom je da odluci da li zavredjuje serijal da se i dalje kupuje il ne...ovakvi pametnjakovici poput Inferna..mogu od mene dobiti samo malo JASNIJI oblik rasprave i ubedjivanja i da naravno to prihvate u cetiri oka..tad sam najubedljiviji

valjda je jasno gdje vodi ovakav tok komuniciranja

also:

Edited by - King Warrior on 22/11/2009 00:50:58
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 22/11/2009 : 00:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

ha ha ha ha

drale
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9393 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 22/11/2009 : 01:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

valjda je jasno gdje vodi ovakav tok komuniciranja

Hahaha kraljevi.

Inače od ovih kasnijih događaja pročitao sam baš broj 101 i onako, bilo mi je nekako čudno ta tako važan događaj nije malo epskije napravljen.
Ali s druge strane nekaoko mi to izgleda ljudskije i realnije. I da, vidljivo je da je to kraj neke dulje priče i možda kao takav bolje funkcionira a ja sam nažalost kao padobranac došao na kraj.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4339 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 22/11/2009 : 08:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
magicni je po prvom planu trebao ici do negde 60 i nekog broja..pa su na veliku molbu i potraznju citalaca koji su molili da nastave..nastavili su..zato se malo razvuklo ali sada uskoro zavrsavaju serijal jer su rekli sve stro se imalo kazati..zato su drugi deo serijala malo slabije price ali dobro..indijanski zivot,razmisljanje i istorijske cinjenice veoma dobro su prikazane i u ovim novijim brojevima a meni je to super,jer uvek sam voleo i zanimao se za indijance i prave istorijske cinjenice,,a i poznajem dosta toga,te tematike,tako da je to odlicno odradjeno..u svakom slucaju...vredi imati ceo serijal,i pored slabijih epizoda u kasnijem delu serijala...jesu slabije novije epizode ali ni jedna nije krs..sve su i ako nisu za ocenu 10 onda svakako jesu za 6,7 a to je prolazana ocena
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 23/11/2009 : 07:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Pa okoliša sa tom Nedovom prošlošću jer ako se ne varam već je reka da je Ned ima 5-6 različitih zanimanja prije gubitka pamćenja. Malo previše, zar ne? Dobije se dojam da ni sam ne zna što bi s time. Zatim se previše pretjeruje sa tim političkim igricama, Custerom, Ludim konjem i tako. Naglasak je bio na horror - western a sad nema nijedno od toga. Samo se izmjenjuju politika i indijanske epizode koje su već istrošene. Također i Poe postaje naporan, još i više zbog toga što dobiva sve veću i veću ulogu.
A ta epizoda o kojoj govoriš, skoro pa da se i ne sićan što se tu događalo što znači da i nije ostavila neki veliki dojam na mene. Nije bilo ni akcije ni nekih upečatljivijih događaja.

Okoliša sa Nedovom prošlošću zato da bi nas (čitaoce) držao u neizvjesnostti što duže(pretpostavljam). Što se tiče količine zanimanja slažem se sa tobom. Pa nećeš vjerovati al je politika sastavni dio čoovječanstva od pamtivjeka tako da je to sasvim normalna stvar bila i u to doba. Zbilja ne razumijem šta ti očekuješ od indijanskih epizoda kada kažeš da su istrošene, a uostalom Manfredi je gradio priču na povijesnim događajima(naravno sa svojim dodacima). Hmm ne sjećaš se ove trodijelne epizode i kažeš da nema akcije, a sve pršti od akcije. Imamo bitke između Custera i Bika Koji Sjedi, pa lov na plećene ubojice i na kraju okršaj između Magičnog i Aiwassa. Šta je to za tebe akcija?
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 23/11/2009 : 08:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
sex
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/11/2009 : 09:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

jesu slabije novije epizode ali ni jedna nije krs..sve su i ako nisu za ocenu 10 onda svakako jesu za 6,7 a to je prolazana ocena

Upravo sam procitao prvu dvodelnu epizodu iz knjige 21. - "Isprepletene osvete i Meta". Meni je ovo odlicno,postoji odlicna prica u pozadini sa odlaskom Custera u Crna brda i jos bolja o ludom ubici strelcu,popravnim domovima u Americi u to vreme,metodama prevaspitavanja.
Sve u svemu,meni je ovo i vise nego dobro
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/11/2009 : 09:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
I samo da dodam da su crtaci u ove dve epizode Milazzo i Frisenda - sta vise treba za potpun uzitak?
Sad ce jang - sex
Go to Top of Page

draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 23/11/2009 : 10:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send draskomisterno a Private Message  Reply with Quote
procitao i ja 21 knjigu...i u potpunosti sam zadovoljan,dvodelna prica sa Kasterom je po mom ukusu,Milazo jeodlican a Frisenda maestralan...i treca prica je korektno odradjena

drale
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/11/2009 : 11:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

procitao i ja 21 knjigu...i u potpunosti sam zadovoljan,dvodelna prica sa Kasterom je po mom ukusu,Milazo jeodlican a Frisenda maestralan...i treca prica je korektno odradjena

Trecu sam procitao samo onaj Blizzard magazin i deluje obecavajuce. Tema je interesantna,javljam se kad vidim kako su je razradili.
Mada,ne sumnjam da je dobro
MV mi je mozda i najbolji serijal,bas drzi visok kvalitet. Ipak,Tex mi je i dalje najdrazi,ako vec nije najbolji
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 23/11/2009 : 12:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho
Okoliša sa Nedovom prošlošću zato da bi nas (čitaoce) držao u neizvjesnostti što duže(pretpostavljam). Što se tiče količine zanimanja slažem se sa tobom. Pa nećeš vjerovati al je politika sastavni dio čoovječanstva od pamtivjeka tako da je to sasvim normalna stvar bila i u to doba. Zbilja ne razumijem šta ti očekuješ od indijanskih epizoda kada kažeš da su istrošene, a uostalom Manfredi je gradio priču na povijesnim događajima(naravno sa svojim dodacima). Hmm ne sjećaš se ove trodijelne epizode i kažeš da nema akcije, a sve pršti od akcije. Imamo bitke između Custera i Bika Koji Sjedi, pa lov na plećene ubojice i na kraju okršaj između Magičnog i Aiwassa. Šta je to za tebe akcija?

Pa vjerojatno je i bilo neke akcije ali kad sam ja to tako brzo zaboravio znači da nije bilo ništa specijalno. Ili možda nisam bio dobro raspoložen kad san čita, tko zna. Evo obećajem, kad dođe recenzija za epizodu svakako ću pročitat ponovo, da se podsitim.
Što se tiče politike, nje ne podnosim pa svakako o njoj ne želim čitati u stripovima, samo neka natezanja(vidi epizodu Urotnik npr.). Indijanske epizode nakon nekog vrimena postaju sve iste, osim one s lezbama ali ono je malo veći shit. Prve takve epizode su mi najbolje jer su i onda ona mitološka čudovišta bila u prvom planu (Wendigo, Pandže itd.), a sad više ni toga nema nego samo tek tako ubaci nešto natprirodno od čega na kraju ne bude ništa (Gospodar muha npr.)
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 23/11/2009 : 12:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Originally posted by Bardho

Pa vjerojatno je i bilo neke akcije ali kad sam ja to tako brzo zaboravio znači da nije bilo ništa specijalno. Ili možda nisam bio dobro raspoložen kad san čita, tko zna. Evo obećajem, kad dođe recenzija za epizodu svakako ću pročitat ponovo, da se podsitim.
Što se tiče politike, nje ne podnosim pa svakako o njoj ne želim čitati u stripovima, samo neka natezanja(vidi epizodu Urotnik npr.). Indijanske epizode nakon nekog vrimena postaju sve iste, osim one s lezbama ali ono je malo veći shit. Prve takve epizode su mi najbolje jer su i onda ona mitološka čudovišta bila u prvom planu (Wendigo, Pandže itd.), a sad više ni toga nema nego samo tek tako ubaci nešto natprirodno od čega na kraju ne bude ništa (Gospodar muha npr.)

Ne volim ni ja politiku al volim pročitati (strip, knjigu) ili pogledati (film, seriju) politički triler,a Manfredi to odlično vuče na više strana. Meni osobno su Wendigo i Pandže lošije epizode sa indijanskom tematikom. Da se razumijemo i one su odlične al su mi recimo lošije od Bitke na rijeci, Velike vizije itd. Urotnika i ovo sa Gospodarom muha nisam čitao pa ne mogu ni komentirati.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 15/01/2010 : 19:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Skidam kapu za naslovnu...

Magico Vento n. 127, bimestrale
Gli occhi del falco
Soggetto e sceneggiatura: Gianfranco Manfredi
Disegni: Luigi Siniscalchi
Copertina: Corrado Mastantuono

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/01/2010 : 19:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jel se zna s kojin brojem se završava MV?
inače meni je serijal skroz ok.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 15/01/2010 : 19:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
A da li se zna sa kojim brojem završava Zagor?
Mislim da je on-going sve dok se dobro/solidno prodaje...

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 15/01/2010 : 19:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
nisam siguran,ali mislm da se zavrsava sa 131 brojem.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 15/01/2010 : 19:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

nisam siguran,ali mislm da se zavrsava sa 131 brojem.

Vidiš, nisam to znao. Izvinjavam se za dezinformaciju...
Ako je tako, polako otpada nekoliko serijala/serijalčića u (gotovo pa isto) vrijeme: Jan Dix, MV, Caravan, Greystorm...
da li to znači pojavu još nekoliko novih serijala u Bonelija? Nadam se...

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 15/01/2010 : 19:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Moze mala preporuka do kojeg broja je serijal dobar. Otprilike. Bio bi stvarno zahvalan

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47140 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/01/2010 : 20:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ja san proša prvih 19 knjiga Libellusa.znači gotovo pola serijala i meni je to manje više ok.a sad, ukusi su različiti

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 77 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000