Author |
Topic  |
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 19/01/2010 : 22:20:50
|
quote: Originally posted by dilan kucko
da nastavim niz... Vronski plesachu! hiljadu mi buckurisha mog deda-Vronskog apotekara!
   toliko za sad 
tako mi cukundede vronskog  |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21737 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 19/01/2010 : 22:23:22
|
Ljudi , evo opet se igram Šerloka Holmsa, malo sam uključio sive ćelije (barem ono što je ostalo posle desetogodišnjeg pušenja marihuane) i mislim da sam provalio ko je iza ove ujdurme: Ekipa VČ, odnosno Dusman , Going-Going, vrlo verovatno i Colt sa njima. Samo razmislite o celoj ovoj situaciji, kako je počela, kako je tekla, znate način razmišljanja mangupa iz VČ-a, njihovom odnosu sa Vronskim i biće i vama jasno. Na Colta sam posumnjao zato što je otišao u SKC zbog Mirabilisa, a kontam da je otišao na lice mesta paljevine i da gleda reakcije Vronskog! Ovo je normalno, pretpostavka, ali sam ubeđen da je ova ekipa iza svega. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 19/01/2010 22:24:06 |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 19/01/2010 : 22:31:03
|
quote: Originally posted by anto
Ljudi , evo opet se igram Šerloka Holmsa, malo sam uključio sive ćelije (barem ono što je ostalo posle desetogodišnjeg pušenja marihuane) i mislim da sam provalio ko je iza ove ujdurme: Ekipa VČ, odnosno Dusman , Going-Going, vrlo verovatno i Colt sa njima. Samo razmislite o celoj ovoj situaciji, kako je počela, kako je tekla, znate način razmišljanja mangupa iz VČ-a, njihovom odnosu sa Vronskim i biće i vama jasno. Na Colta sam posumnjao zato što je otišao u SKC zbog Mirabilisa, a kontam da je otišao na lice mesta paljevine i da gleda reakcije Vronskog! Ovo je normalno, pretpostavka, ali sam ubeđen da je ova ekipa iza svega.
Samo sam cekao da se neko ovoga seti !
100% je tako !
100% Colt !
Priznaj Colte
 |
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
Hajo
Senior Member

1910 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 19/01/2010 : 22:32:09
|
Ljudi , evo opet se igram Šerloka Holmsa, malo sam uključio sive ćelije (barem ono što je ostalo posle desetogodišnjeg pušenja marihuane) i mislim da sam provalio ko je iza ove ujdurme: Ekipa VČ, odnosno Dusman , Going-Going, vrlo verovatno i Colt sa njima. Samo razmislite o celoj ovoj situaciji, kako je počela, kako je tekla, znate način razmišljanja mangupa iz VČ-a, njihovom odnosu sa Vronskim i biće i vama jasno. Na Colta sam posumnjao zato što je otišao u SKC zbog Mirabilisa, a kontam da je otišao na lice mesta paljevine i da gleda reakcije Vronskog! Ovo je normalno, pretpostavka, ali sam ubeđen da je ova ekipa iza svega.
He, he, the plot thickens, ey?!   |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/01/2010 : 22:33:19
|
A šta ćemo sa duhom_koji_nešto_radi??? On se retko javlja na forumu uopšte, a kamoli u Bonelli podforumu, a na ovom topicu je viđen par puta...
Zezam se, hajde ljudi, nije lepo optuživati nekog bez ijednog dokaza, pa tako i ekipu iz VČ. Super je zabava bila ovih dana, ali idemo dalje. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 19/01/2010 : 22:40:39
|
quote: Originally posted by Ultras
Samo sam cekao da se neko ovoga seti !
100% je tako !
100% Colt !
Priznaj Colte

... svaka cast... 100% je to... Dusman je verovatno kolovodja, a ova dvojica su mu desna i leva ruka... zamislite samo kojo podlaci... |
|
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21737 Posts
Posted - 19/01/2010 : 22:41:44
|
Ja ih uopšte ne optužujem, čak im skidam kapu do poda ako je njihovo delo - maestralno.Juče sam se kidao od smeha. Osim toga imam celog Kapetana Mikija u ZS.Malo mi je žao za Nika, Juliju i Natana, ali neka, izdavaće već i njih neko jednoga dana.
|
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Posted - 19/01/2010 : 22:43:04
|
quote: Originally posted by wele
kao sto neko vec rece,ne treba pocinjati sad lov na vestice...a da je bila zajebancija zesca-jes!!!!!!
NE! Nisi razumeo 
Sto se mene tice, meni je ovo bas bila zesca zajebancija 
Nikakav lov na vestice i katran&perje ne pominjem 
Svaka im cast na dobroj organizaciji  |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 19/01/2010 : 22:46:35
|
Ja ih uopšte ne optužujem, čak im skidam kapu do poda ako je njihovo delo - maestralno.Juče sam se kidao od smeha. Osim toga imam celog Kapetana Mikija u ZS.Malo mi je žao za Nika, Juliju i Natana, ali neka, izdavaće već i njih neko jednoga dana.
... ma to su 100% testirali i pripremali publiku za nove junake u njihovoj ediciji... mada kad nesto bolje razmislim ne verujem da je Dusman kolovodja... Colt je mastermajnd koji stoji iza cele operacije... kao satro, dao otkaz pre pola godine ili koliko vec, a u stvari se samo sa prevodjenja prebacio na prljave poslove... Ajde sad lepo da priznaju da su krivi ili da budu izbaceni sa foruma..... |
|
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 19/01/2010 : 22:48:23
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by wele
kao sto neko vec rece,ne treba pocinjati sad lov na vestice...a da je bila zajebancija zesca-jes!!!!!!
NE! Nisi razumeo 
Sto se mene tice, meni je ovo bas bila zesca zajebancija 
Nikakav lov na vestice i katran&perje ne pominjem 
Svaka im cast na dobroj organizaciji 
kome?      |
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 19/01/2010 : 22:50:43
|
quote: Originally posted by zeljko
jedno je jasno
ovo ne smije ostati nekažnjeno
banovi bi trebali raditi :((((
katran i perje,kazem ja    ozbiljno,vronskog na ladjenje      |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21737 Posts
Posted - 19/01/2010 : 22:52:01
|
Normalno, dokaz za moju pretpostavku je i Duh_koji.. Dusmanov verni ortak i najveći kolekcionar Zagora na Novom Beogradu. |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 19/01/2010 : 22:53:31
|
quote:
... svaka cast... 100% je to... Dusman je verovatno kolovodja, a ova dvojica su mu desna i leva ruka... zamislite samo kojo podlaci...
Ja cu da budem leva ruka djavola, ako moze. G-G je uvek vise voleo Dusmana, zasluzuje da bude desna ruka. Samo jedno mi nije jasno : mi smo krivi sto smo stavljali tekstove na Krstaricu, ali zar mislis da tvoja organizacija FB strane Mirabilisa podrazumeva manju osudu? |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 19/01/2010 : 22:57:33
|
quote:
ozbiljno,vronskog na ladjenje     
Zasto? Imas novinare koji provode prelazne rokove u fudbalu pisuci o seriji transfera koji se nikada ne dogode i o igracima koji se nikada ne pojave na probi u Beogradu, ali nikog ne jure sa posla zbog toga. Nije uradio nista protivno pravilima, koliko ja znam. |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Posted - 19/01/2010 : 22:57:56
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
... ma to su 100% testirali i pripremali publiku za nove junake u njihovoj ediciji... mada kad nesto bolje razmislim ne verujem da je Dusman kolovodja... Colt je mastermajnd koji stoji iza cele operacije... kao satro, dao otkaz pre pola godine ili koliko vec, a u stvari se samo sa prevodjenja prebacio na prljave poslove... Ajde sad lepo da priznaju da su krivi ili da budu izbaceni sa foruma.....
Pazi ovog hejtera 
Slucajno se pojavio 
|
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 19/01/2010 : 23:05:53
|
quote: Originally posted by Colt
quote:
ozbiljno,vronskog na ladjenje     
Zasto? Imas novinare koji provode prelazne rokove u fudbalu pisuci o seriji transfera koji se nikada ne dogode i o igracima koji se nikada ne pojave na probi u Beogradu, ali nikog ne jure sa posla zbog toga. Nije uradio nista protivno pravilima, koliko ja znam.
sportski novinari nas ne pozivaju na promociju transfera koji nije izvrsen...procitaj sta je on sve pisao,za sportske novinare se zna da nagadjaju,a on to nije radio nego ih je na sva zvona hvalio i predstavljao kao konkurenciju VC.podjebavao nas je sve |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Posted - 19/01/2010 : 23:21:20
|
quote: Originally posted by Colt
quote:
... svaka cast... 100% je to... Dusman je verovatno kolovodja, a ova dvojica su mu desna i leva ruka... zamislite samo kojo podlaci...
Ja cu da budem leva ruka djavola, ako moze. G-G je uvek vise voleo Dusmana, zasluzuje da bude desna ruka. Samo jedno mi nije jasno : mi smo krivi sto smo stavljali tekstove na Krstaricu, ali zar mislis da tvoja organizacija FB strane Mirabilisa podrazumeva manju osudu?
... ma ne znam ja... to na FB-u vise ne postoji, tako da meni nista ne mogu... |
|
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 20/01/2010 : 00:15:03
|
colt je inace ždrebac mlađi od 4 godine, pa vi vidite... sumnjivo, brate |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Topic  |
|