Dado je nesto blagoglagoljivo u magli spominjao tu mogucnost... a kako je od njega teze izvuci nesto kad nije sto posto sigurno nego od bika mlijeko, ima nade, prilicne
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ne verujem da neko ko čita Texa, a ne zna italijanski i ne može da to nabavi u originalu, ne bi želeo da ovo kupi, koliko se sećam, epizoda je počela extra, a povrh svega još i Villa...
Ne verujem da neko ko čita Texa, a ne zna italijanski i ne može da to nabavi u originalu, ne bi želeo da ovo kupi, koliko se sećam, epizoda je počela extra, a povrh svega još i Villa...
izvanredna je to epizoda. ja bih volio i onu netom prije nje, zendu, jer nije ju jednostavno ni danas naci a i kad jest, preskupo za oblik u kojem je izdana s onim tanusnim koricama od papira, a gotovo da nije ni izasla u hr i slo... ali ona je kao objavljena pa nema zasad izgleda...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
izvanredna je to epizoda. ja bih volio i onu netom prije nje, zendu, jer nije ju jednostavno ni danas naci a i kad jest, preskupo za oblik u kojem je izdana s onim tanusnim koricama od papira, a gotovo da nije ni izasla u hr i slo... ali ona je kao objavljena pa nema zasad izgleda...
Pa radi na tome da ova dva tovara konacno krenu i sa best of edicijom gde ce da objave...sve
Bas sam procitao 1.knjigu,sreca da se Tex smirio kasnije,jer da je nastavio ovim tempom ubijanja ne bi postojao drugi strip junak,svi bi zlocinci bili pod zemljom. Nisam brojao,ali jedno 100 komada ih je uputio na drugi svijet. Color je lijep,naslovnica nije,sve u svemu pozitivan utisak za jedan strip sto je pravljen prije 52-ije godine.
meni je posebno draga ta izravnost i okrutnost u prvim brojevima. da je to ostalo, tex danas ne bi bio mlakonja nego izvrstan strip sad cekam reakciju iz niš...
meni je posebno draga ta izravnost i okrutnost u prvim brojevima. da je to ostalo, tex danas ne bi bio mlakonja nego izvrstan strip sad cekam reakciju iz niš...
Nemoj tako, ipak mi je on roJak. A i imao je tu operaciju.
Reakcija stize u paketic s masnicom a iznutra se cuje kako kuca tik-tak
Pa mora se branim od ovu prosvetarsku srpsko-hrvatsku muchachosku organizaciju sto se navrzla na mene na povise topiki koristeci moje slabije prisustvo na forumu iz zdravstvenih razloga