Evo nas s jednim novitetom koji krece od ove godine sa svim novim Libellus izdanjima. Naime, u suradnji s prodajnim mjestima odnosno striparnicama omogucit cemo popuste do 12% na nasa nova izdanja i to u razdoblju od dva mjeseca od pocetka prodaje tih izdanja. Nakon dva mjeseca izdanja ce se moci nabaviti kao i do sad samo po normalnim, standardnim cijenama.
U najavi izdanja mi cemo navesti cijenu s popustom i standardnu cijenu, kao i datum do kojeg ce popust vrijediti. Istu takvu obavijest pronaci cete i u striparnicama koje sudjeluju skupa s nama u ovoj akciji. Moguce je da ce se uskoro pojaviti jos prodajnih mjesta koje ce podrzati ovu ideju, o cemu cemo vas pravovremeno obavijestiti.
Na ovaj nacin zelimo se zahvaliti svim nasim kupcima koji su nas do sad uvijek u startu podrzavali kao i omoguciti svim nasim kupcima da osiguraju svoje primjerke s popustom, dakle po bitno nizim cijenama. Kupovinom izdanja s popustom okvirno se nakon svakog desetog izdanja prakticki jedno izdanje dobije (ustedi) besplatno.
Popis striparnica gdje cete moci dobiti izdanja s popustima:
Strip Klub Libellus - Zagreb Strip Klub Darkwood - Beograd Striparnica Babilon - Djakovo Strip Knjizara Palach - Rijeka
Vjerujemo da ce ova vijest iskreno obradovati sve nase kupce i citatelje.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Jeste razmišljali o pokretanju kluba čitatelja Libellus, u smislu registriranja ljudi koji su zainteresirani za vaša izdanja? Mislim da bi bilo super korisno kad biste imali ažurnu informaciju o tome koliko ljudi je spremno kupiti (skupljati) pojedine junake. Korisno u pogledu planiranja veličine naklade. A korisno i čitateljima ako nas je više od pretpostavljenih 500 (ili koliko naklada već je).
Nešto poput srpskih izdavača (VC, Beli put? ne mogu se sjetit u ovom trenutku).
E, da... i hvala svaka kuna je bitna u ovim vremenima, a ove droge se teško odviknut
I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie
svaka cast!!! odlicna vijest!!! svaka pohvala!! mene takodje zanima sarajevo, nista??
Originally posted by Magico_Vento
Pa kod zeljka ce biti valjda isto 12 %
A gdje to ima striparnica u Sarajevu ili neka knjižara nalik tome? Ili nešto nisam dobro shvatio? Ako ima dajte reklamirajte se...
Pa imas Sabahudine dole na pijaci gdje smo kupovali stripove,kod mercatora
Aha... Ja kontao da se ipak našao neko hrabar ko ih prodaje negdje drugo... A tamo redovno svratim. Ali nije to baš to, što zbog prostora, što zato što je pijaca...