Namjerno sam zezao raspucina! Stvar je u tome da imam gotovo sve od Blueberrya i recimo da znam dosta o njegovom autoru! Pa sam se eto malkoc šalio! Racpucin nemoj mi ovo uzeti za zlo!
Nije to pirat nego staro USA izdanje.Valjda su ga ameri potpisali sa Moebius jer je tada postao popularan u državama(Heavy Metal),dok za Girauda nitko nije ni zna.
kako mislish staro - jedino je a i svi ostali albumi i serijal o željeznici i chihuahua pearl i o rudniku potpisani su sa moebius
Staro je odnosno nije novo Mislim prije dvadesetak godina i više. To šta su ga oni potpisali kao Moebiusa je krivo,ali kao šta rekoh poznatije je ime od Girauda.
Staro je odnosno nije novo Mislim prije dvadesetak godina i više. To šta su ga oni potpisali kao Moebiusa je krivo,ali kao šta rekoh poznatije je ime od Girauda.
Ja nisam ekspert za Mebiusa, ali mislim da ima dosta stilskih razlika kad on crta kao Zan Zir i kad crta kao Mebius. Mislim da i on sam insistira na tome.
jedno pitanjce.postoji li mogucnost reprinta bluberija-chihuahua perl i covjek vredan 500000$ u hc. bookglobe je njih izdao samo u brosiranom izdanju. koje su godine izasla ova dva broja . tesko da cu dobiti odgovor ,al ajde.
jedno pitanjce.postoji li mogucnost reprinta bluberija-chihuahua perl i covjek vredan 500000$ u hc. bookglobe je njih izdao samo u brosiranom izdanju. koje su godine izasla ova dva broja . tesko da cu dobiti odgovor ,al ajde.
Izašli su negdje 1994. ili 1995. možda i prije!
Ništa 'možda i prije' i 'ili' Jedan 1994.,a drugi '95.
Izašli su negdje 1994. ili 1995. možda i prije!
Ništa 'možda i prije' i 'ili' Jedan 1994.,a drugi '95.
Ne volim vadit topike iz naftalina, ali zanima me oće li Bookglobe izdavat i onih 6 albuma koje su Dečje Novine izdale, sad kad završi sa ovim što je počeo(mislim da je ostao još jedan album)? I oće li bit hardcover reprinta Chihuahue i Čovjeka?
Ne volim vadit topike iz naftalina, ali zanima me oće li Bookglobe izdavat i onih 6 albuma koje su Dečje Novine izdale, sad kad završi sa ovim što je počeo(mislim da je ostao još jedan album)? I oće li bit hardcover reprinta Chihuahue i Čovjeka?
i mene to zanima.albumi d.novina bice odradjeni,verovatno?ali ako chihuahue i covjeka ne odstampaju u hc,onda opet ne dobijamo pravu kolekciju.
Ako će ići istom logikom kao i prošle godine, onda ovaj put idu Na kraju puta, Arizona love, dva Mlada i treći nastavak Marshalla Blueberryja. E, sad, to je pet komada, a koji bi bio šesti...možda ne bi bilo loše da se izda i taj 29. Apaches(makar njega već imamo u komadima), tako da, onda imamo 13 - 29 komplet epizode. Onda mogu ispočetka fino, a Chihuahuu i Čovjeka... bi stvarno trebalo u HC - u. Možda čak i u drugoj turi, posle ove.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Baš tako , a tako sam rekao i ja. Prvo 22 i 23, možda i 29, ali nije neophodno(može i kasnije), pa onda 13 i 14 , a onda lagano od keca do 12-ce Takođe ove godine još dva albuma Mladog B. i jedan maršala Usput , samo Marshalla ne uzimam .Valja li ?? Meni je Šarlijeov Bluberi vrh od stripa, a kada je Žiro počeo da piše i dalje dobar ali daleko od Šarlijeovog po kvalitetu priče.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!