I vec zavrsava novi serijal koji se nadovezuje na Volto Nascosto.
Da, našao info... Drugi dio Skrivenog lica koji se dešava u Kini tijekom Pobune boksera (1899-1901) planiran je za 2010. Da ulazi u TEx staff nisam pročitao, ali piše da je većina crtača iz MV tima prešla u TEx tim.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
ja se ipak nadam da Magično poslje 50-tke nije tako loš...bar 18 knjigu su nahvalili jako(epizode 52,53,54). ja ču mu dati šansu do kraja, zaslužio je.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Znači serijal se definitivno završava. To je dobro. Žalosno je kad se serijali protegnu u nedogled i postanu dosadni.
A to se MV-u (nažalost ) dogodilo poslije broja pedeset.
Pričaš tako sigurno kao da si pročitao svih 120-tak komada što su dosad izašli, u što sumnjam, pa ne bih tvoju tvrdnju uzeo kao vjerodostojnu... Dokaži da je tako loš!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Znači serijal se definitivno završava. To je dobro. Žalosno je kad se serijali protegnu u nedogled i postanu dosadni.
A to se MV-u (nažalost ) dogodilo poslije broja pedeset.
Pričaš tako sigurno kao da si pročitao svih 120-tak komada što su dosad izašli, u što sumnjam, pa ne bih tvoju tvrdnju uzeo kao vjerodostojnu... Dokaži da je tako loš!
Moga bi ti i ja dati par dokaza, ali dosadno mi je govoriti po 15-ti put o tome. Uglavnom, smatram da je vrhunac serijala libellusov broj 12 ili 13 (Nemilosrdni, Čovjek bez lica). Kasnije sve ide nizbrdo.
Ja bih rekao da se više vrti u krug, dobro, loš, dobro, dobro, loše, loše, loše, nego da se do kraja serijal totalno srozao... Ima i kasnije dobrih epizoda, ali je isto tako bilo loših epizoda sa samoga početka. Definitivno je zasigirno najzanimljiviji ovaj prvi dio s Hoganom...
Inače, prošlog petka gledam ja film Heartbreak Pass sa Charlesom Bronsonom i cijelo vrime iman osjećaj da san ga već gleda, a znan da nisan. Nakon pola filma san se uspio sititi da je jedna epizoda Magičnog (Spasilačka ekspedicija) veoma slična filmu i onda kasnije pođem prolistati i u predgovoru baš piše da je epizoda rađena po tom filmu, takozvanom "netipičnom i čudnom" westernu. Baš jako, epizoda mi je bila dosadna nakon čitanja ali nakon ovoga mi je odma malo bolja.
Breakheart pass ilitiga Klanac u Nevadi. za 4 funte na amazonu, steta je takve genijalne filmove ne kupiti po toj cijeni. epizoda s MV nije losa ali je crta onaj losnjikavac, ako se dobro sjecam... srecom crta rijetko...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Pročitah sad ovu zadnju Libellusovu turu magičnog (21-24) i epizode me se nisu dojmile. One epizode do sukoba sa Hoganom i Crnim obratom su OK, ali je ovo sad najobičniji prosjek. Više nema čak ni toliko obrađivanja indijanskih mitova, magije, itd. pretežito su mještavina krimi i povijesnih epizoda...