Pogledaj komentare gore, pa mi reci koji bi racionalan izdavač na temelju mišljenja čitatelja tiskao nove epizode???
Permanentno pilite kako bi se pri izdavanju "morao čuti i vaš glas", jer eto vi ste ti koji kupujete stripove, pa valjda onda imate pravo i odabirati. Vox popili je rekao.
Pa valjda vi imate uvide u stanje prodaje, a to može biti bolja procjena stanja od tvdnji nekolicine gnjevnih forumaša... Mene interesira daljnji razvoj radnje, htio bih vidjeti kraj (ako ga je Pecau planirao završiti s 2. ciklusom).
P.S. Nadam ste da ste vox popili i jednu u moje zdravlje.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Sto se prodaje tiče, ako se dobro sjećam, u SMG 01 je pisalo da Bookglobe nema izbora jer je potražnja tolika da ne mogu nove fanove serijala ostaviti na cjedilu.
Pogledaj komentare gore, pa mi reci koji bi racionalan izdavač na temelju mišljenja čitatelja tiskao nove epizode???
Permanentno pilite kako bi se pri izdavanju "morao čuti i vaš glas", jer eto vi ste ti koji kupujete stripove, pa valjda onda imate pravo i odabirati. Vox popili je rekao.
Pa valjda vi imate uvide u stanje prodaje, a to može biti bolja procjena stanja od tvdnji nekolicine gnjevnih forumaša... Mene interesira daljnji razvoj radnje, htio bih vidjeti kraj (ako ga je Pecau planirao završiti s 2. ciklusom).
P.S. Nadam ste da ste vox popili i jednu u moje zdravlje.
Pa sad ako je jedan lapsus ono što te najviše zabavlja...
A što se forumaša tiče... Što bih ja to dalje štampao da se naslov ili kuću nepotrebno razvlači po forumu. Ono, bolje tuć po stvarima koje sigurno prolaze i pravit se blesav pa uzimat pare.
Sto se prodaje tiče, ako se dobro sjećam, u SMG 01 je pisalo da Bookglobe nema izbora jer je potražnja tolika da ne mogu nove fanove serijala ostaviti na cjedilu.
Fala bogu TP1&2 rasprodani pa reprintirani, TP3&4 pri kraju, ali nema govora o reprintu. Razlozi navedeni gore.
Fala bogu TP1&2 rasprodani pa reprintirani, TP3&4 pri kraju, ali nema govora o reprintu. Razlozi navedeni gore.
Sve 5 (samo je renault 4:)), ali ne bi trebao ostaviti fanove na cjedilu, zar ne? Mada, znam cijelu pozadinu, pa te razumijem. Štoviše, u pravu si.
Sve 5 (samo je renault 4:)), ali ne bi trebao ostaviti fanove na cjedilu, zar ne? Mada, znam cijelu pozadinu, pa te razumijem. Štoviše, u pravu si.
ajde izdajte to do kraja, ako se dobro prodaje.Kad bi se obazirali na komentare na forumu, kamo bi došli.Ako su prodajna brojke dobre, zanemari se ukus pojedinaca.Da se uvaži mišljenje nekih o Zagoru, nebi bio pored Alana najprodavaniji junak.Samo junački, i da ubrzajte Luckija.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Glasam da se izda Tajnu povijest 8,9... ali cisto sumnjam da ce se moj glas uvaziti Citao nesto u stripoteci i posudio albume sad spremam kesh za kupovinu navukao sam se
Kad sam vec tu da pitam u ime svojih drugara ne forumasa Da li idu dalje Silage,Navis,Beladone? Sta je sa najavljenim Carstvom,Ulica nocnih mora,Durangom
Tajna povijest je OK. Nije u potpunosti oduševila, ali i da je jedno 50% gora, kupujem zbog domaćih autora/crtača. Prvih 7 sam kupio i željno isčekujem ostatak.
Ako BG ovo čita imam jedno pitanje: Hoće li i kada Brončano doba 2. Naime, to mi je jedno od najboljih izdanja posljednjih godina.
Pre čitanja komentara iz ove teme imao sam neki dojam da je ovaj serijal odličan, pošto je naslov Tajna Povijest, pa kako volim tu tematiku, mislio sam da počnem kupovati ova izdanja. Ali većina članova je dala neke negativne komentare, pa sam se sada nekako razočarao, možda ću ipak pronaći Stripoteke, pa pročitati prvo jeftinije izdanje, pa ako procenim da vredi, uzeču i luksuzna izdanja od Bookglobea.
Te spomenute negativnosti u potpunosti tek isplivaju u crno-biloj verziji, na lošem papiru. Serijal je pomalo konfuzan ali što više odmiče, bolji i bolji. Domaći autori, nastavak je objavljen u integralu po prihvatljivoj cijeni. Preporučljivo! Mada mi je Igor pomalo zbrzan u prvim pričama njegov sam fan pa...
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Leo Pilipović mnogo bolje izgleda crno-belo. Stripoteka je idealna za iščitavanje Tajne istorije.
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot.
Je, kolor je stvarno dobro napravljen. A čak ne bi rekao da je zbrkana priča ili da je strip konfuzan, sve je jasno i razumljivo, samo što nema pravog ritma i tečnosti. U biti za to što sam napisao može se reći - da je zbrkana priča i da je strip konfuzan! :) Sve u svemu prolazna ocjena, a meni osobno je ovo bolje od 95% Zagora (od pročitanog s moje strane).
8,9 i 10 dio su bolji jer se direktno nastavljaju pa nema protoka nekoliko desetina/stotina godina između albuma i samim tim priča ide tečnije.Kordeja volim i c/b ali ovdje je u boji bolji.