forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 NOVI CD ZDRAVKA ČOLIĆA!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 14/03/2010 : 21:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Da, Dusko Trifunovic je pisao vecinu. Sta bi dao... ima prelep intro instrumental... Da, i Sanjao sam nocas da te nemam je vecita pesma Zanimljiva je prica za pedikulis pubis, u biti, pravilno je pediculus pubis A njih dvojica su prvo dzibnuli viski (nedostatak inspiracije ) i tek onda se nakanili da pisu

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 14/03/2010 : 21:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Nije bas tako... Ima losih pesama, ali ima i odlicnih. Od Tife, recimo Da te bogdo ne volim... Od Alena, Ti me iznevjeri ili Te noci kad umrem. Mnogo ste, bre, iskljucivi

Alen meni uopste ne lezu u Dugmetu, bio daleko bolji u Divljim jagodama.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2010 : 21:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, Dusko Trifunovic je pisao vecinu. Sta bi dao... ima prelep intro instrumental...

da,a u nastavku brega pokazuje kako je to kad mazneš tuđi aranžman

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 21:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked
Ne znam da li ces verovati, ali bend koji najvise volim iz tog vremena bivse Jugoslavije je Osmi putnik.

Nisi ti sasvim lud (iako si mali grobarcic ). Osmi putnik je bio fenomenalan. Ajd "Lutko moja" je svima poznata, ali s prvog albuma "Jovana" , odusevio sam se kad sam cuo, fenomenalno. Drugi album - mogli su bilo koju pesmu da izaberu, bila bi hit. E, onda su se malo ukenjali trecim albumom, ali mi je i on bio sasvim OK.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2010 : 21:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije bas tako... Ima losih pesama, ali ima i odlicnih. Od Tife, recimo Da te bogdo ne volim... Od Alena, Ti me iznevjeri ili Te noci kad umrem. Mnogo ste, bre, iskljucivi

Alen meni uopste ne lezu u Dugmetu, bio daleko bolji u Divljim jagodama.

logično,alen je rasturao u jagodama,odbacio metal sise,i počeo sisati etno sisu i rock sisu

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 14/03/2010 : 21:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Kakve veze ima ko se kad rodio??Bitno je shta volish.?:O
A sumnjam da bi Wicked komentarisao bilo koji mjuz a da ga predhodno nije slushao...
Ja pohadjam koncerte od svoje druge godine,imao sam srechu da su mi starci muzichari pa me vodishe na sve i svashta...opet smatram Bijelo dugme smetljem...bah,ukus...

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 14/03/2010 : 21:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Šta je smešno sine, nisi se ni rodio kad sam ja išao na koncerte Bijelog dugmeta, daj, niko tebi ništa ne priča za tvoj Hevi Metal?

Slusaj, to sto sam mladji, ne znaci da ne znam nista o muzici... Taj album sa Tifom se uopste ne moze meriti sa albumima ko sto su Bitanga i princeza ili Kad bi bio bijelo dugme.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2010 : 21:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Ne znam da li ces verovati, ali bend koji najvise volim iz tog vremena bivse Jugoslavije je Osmi putnik.

Nisi ti sasvim lud (iako si mali grobarcic ). Osmi putnik je bio fenomenalan. Ajd "Lutko moja" je svima poznata, ali s prvog albuma "Jovana" , odusevio sam se kad sam cuo, fenomenalno. Drugi album - mogli su bilo koju pesmu da izaberu, bila bi hit. E, onda su se malo ukenjali trecim albumom, ali mi je i on bio sasvim OK.

ima i na trećem jakih stvari,ali tada je gibo više otaljavao taj svoj drugi album za pgp rtb(inače,to je bio treći i zadnji u onoj postavi)...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/03/2010 : 21:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Šta je smešno sine, nisi se ni rodio kad sam ja išao na koncerte Bijelog dugmeta, daj, niko tebi ništa ne priča za tvoj Hevi Metal?

Slusaj, to sto sam mladji, ne znaci da ne znam nista o muzici... Taj album sa Tifom se uopste ne moze meriti sa albumima ko sto su Bitanga i princeza ili Kad bi bio bijelo dugme.

Nisam ti rekao da ne znaš, nego da ne treba da budeš bezobrazan, moje mišljenje je ovakvo, a možeš da se složiš ili ne, a ne da se cerekaš bez veze!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/03/2010 : 21:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Bregović u Dugmetu ili neposredno posle raspada nije isti kao onaj od 1995. pa do danas. Eto, meni najdraži Čolin album je upravo producirao Bregović: Da ti kažem šta mi je.
I taj album nema veze sa Okanima,Jasminama i sličnim tvorevinama.

Bregović na najjeftiniji način reciklira nešto što je nekad dobro uradio, a kako mi izgleda, dosta ljudi to voli. Ja ne.

Inače, porediti Čolića i Balaševića nema veze s vezom. Čola je zabavljač, pevač, dok je Đole pesnik, šansonjer. Svako u svom domenu spada u najveće.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 14/03/2010 : 21:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Da, Dusko Trifunovic je pisao vecinu. Sta bi dao... ima prelep intro instrumental...

A sta je maznuo i od kog? "Jeste li culi ko je izabran za gradonacelnika Nisa? Ne znam, nisam cuo"

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 14/03/2010 : 21:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:

Copor ide u raj

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 21:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

ima i na trećem jakih stvari,ali tada je gibo više otaljavao taj svoj drugi album za pgp rtb(inače,to je bio treći i zadnji u onoj postavi)...

Znam, imao sam do skora sva tri LP, pa sam ih poklonio. Kad nemam gramofon... A treci album im je slabiji samo sto su im pre toga bile sve same genijalstine. "Mesano meso" mi je uvek bilo interesantno za slusanje.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2010 : 21:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

i ne mogu...bitanga je možda i njihov naj album,iako su meni favoriti prvi i drugi...sjećam se kad se yu grupa,koju iznimno cjenim,žalila na bregu jer je on kao uveo pastirski rock sa etno primjesama,a oni su to još prvi radili,logično,osnovani su 1970.
ali,yu grupi je falio onaj bregin mentalitet vic majstora koji je sve to odlično ukomponirao...i povijest je pokazala,i pogodio...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/03/2010 : 21:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SnotMan

A sumnjam da bi Wicked komentarisao bilo koji mjuz a da ga predhodno nije slushao...
Ja pohadjam koncerte od svoje druge godine,imao sam srechu da su mi starci muzichari pa me vodishe na sve i svashta...opet smatram Bijelo dugme smetljem...bah,ukus...

Naravno da nema veze, nisam to mislio, a i ja od grupa iz bivše države najviše gotivim Azru, Riblju čorbu, Atomsko sklonište, Smak..
A ne pljujem po Čoli, Bregi ili Balaševiću!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 14/03/2010 21:56:42
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 21:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Copor ide u raj

Ranjeni jelen. Srce od kamena.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2010 : 21:57:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A sta je maznuo i od kog? "Jeste li culi ko je izabran za gradonacelnika Nisa? Ne znam, nisam cuo"

sad nemam vremena tražit,a ima jedan topic na jednom forumu gdje je ekipa poređivala bregine i strane pjesme pa ću ga sutra copy&paste...pa samo na prvom albumu imaš dvije obrade

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 21:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
@ Wicked

Znas, dobra je stvar sto su to Splicani, pa se i Globinjo ukljuci, inace neko od moderatora bi mogao da nas pita kakve to veze ima sa Colom. Ce se vadimo na njega.

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 14/03/2010 : 21:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jesi li slusao njihov zadnji album? Nije mi to bez Gibonija..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2010 : 21:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Copor ide u raj

riječ za kraj,što je meni pjesmo moja ostalo,ma ima tu materijala...samo za tvoju ljubav,kriva...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2010 : 22:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jesi li slusao njihov zadnji album? Nije mi to bez Gibonija..

pokušaj nečega...ništa posebno...

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 14/03/2010 : 22:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by SnotMan

Naravno da nema veze, nisam to mislio, a i ja od grupa iz bivše države najviše gotivim Azru, Riblju čorbu, Atomsko skloniše, Smak..
A ne pljujem po Čoli, Bregi ili Balaševiću!

Naravno,jedino shto sam htio rechi predhodnim postom je da se ima tolerancije prema izrazhavanju ukusa jer je najvechi problem biti objektivan oko umjetnosti bilo koje vrste zato shto ukljuchuje emociju te mislim da vechina ne zna reagirati na pravi nachin.
Povodom navedenih,skidam kapu Azri i Smak-u,Od riblje chorbe bi samo Boru izdvojio kao umjetnika a za Atomsko skolnishte nemam zheludca...

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/03/2010 : 22:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ Wicked

Znas, dobra je stvar sto su to Splicani, pa se i Globinjo ukljuci, inace neko od moderatora bi mogao da nas pita kakve to veze ima sa Colom. Ce se vadimo na njega.

jebote,ja se raspiso',ispamali smo čolu i topic

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 14/03/2010 : 22:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam ti rekao da ne znaš, nego da ne treba da budeš bezobrazan, moje mišljenje je ovakvo, a možeš da se složiš ili ne, a ne da se cerekaš bez veze!

Cerekam se zato sto je smesno. To bi bilo isto kao kad bi rekao da je Corbin najbolji album Pisanje uz vetar, a vece smece nije snimljeno na ovim prostorima...

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/03/2010 : 22:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Copor ide u raj

riječ za kraj,što je meni pjesmo moja ostalo,ma ima tu materijala...samo za tvoju ljubav,kriva...

Ovu ne znam.

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000