forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Oh my gosh...Eurosong!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 15/03/2010 : 22:53:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Ma izbor je užas,još je ta Eminina pesma ličila na nešto,a sa njom bi igrali i na kartu lepote,ali badava,rezultat je očekivan kada pustiš da se na ovakav način glasa.To glasanje SMS porukama treba jednom zauvek zabraniti,to je takav lopovluk da je to neverovatno,a zna se i da jedna osoba ako zna može da pošalje gomilu poruka.
Sada je Saša Popović dobio legitimitet,a ne sumnjam da je ceo kolač podeljen na više slasnih delova.Danas izgleda svako može biti pevač.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 15/03/2010 : 22:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote

Jedan za Eurosong uopste, drugi za .. ovog..
Go to Top of Page

Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts

Member since 06/04/2009

Posted - 15/03/2010 : 23:17:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obelix a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro, nekoliko godina za redom smo slali kvalitetne pesme, sada je red na potpuno dno od pesama. Valjda je ovo poslednja.
Kakav uzas

Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 16/03/2010 : 08:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Predstavnik BIH, Vukašin Brajić, pjesma "Munja i grom", autop pjesme: Dino Šaran:

http://www.youtube.com/watch?v=uzvHaj8vnmg

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 16/03/2010 : 08:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Bregovic je samo pokazao da je ostao "u carsiji", 90% muzike koju sada pravi je obrada hitova Bijelog dugmeta

A otprilike 100% pjesama Bijelog Dugmeta su obrade Led Zeppelina, što iz čini tribute bandom, pa se pitam otkud tolika popularnost.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 16/03/2010 : 09:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen

quote:

Bregovic je samo pokazao da je ostao "u carsiji", 90% muzike koju sada pravi je obrada hitova Bijelog dugmeta

A otprilike 100% pjesama Bijelog Dugmeta su obrade Led Zeppelina, što iz čini tribute bandom, pa se pitam otkud tolika popularnost.

Jos smo u 16. stoljecu kada je bilo ''in'' kopirati drugoga.

Go kneel and weep

Edited by - drogsy on 16/03/2010 09:30:38
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 16/03/2010 : 10:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Treba znati i ukrasti, a to je Brega sjajno radio. A šta se to danas ne krade. Svi kradu jedni od drugih u svim oblastima. Pa, ipak je Brega, sa Dugmetom ostao najveći, jedini mu je komkurent Đoni sa Azrom.
Picaso je bio najveći kradljivac, uzme od svakoga po malo, smiksa i postane najbolji slikar 20.stoljeća. Tako je i Brega uradio i ostao najveća legenda bivše Juge, kad je u pitanju rok muzika.
@Alene, ti si još bio dječak kad je Bijelo dugme haralo Jugom , pitaj roditelje možda ćeš od njih dobiti pravi odgovor.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/03/2010 : 10:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:

Bregovic je samo pokazao da je ostao "u carsiji", 90% muzike koju sada pravi je obrada hitova Bijelog dugmeta, gde samo turne trubu i onda misli da je car. Davno je on govorio da ce u penziju, ali ne zna kada je dosta...

Kad mi dajes savet, avet, na krevet, u onaj svet... Let, let, let, sve u pet... Op, op, op, lele, hop, hop, pa op... Onda tvoje cik, moji rik, moji rik, rik, rik, sve to trik... Op, op, op, lele, hop, hop, hop, pa op... Ti mi dajes savet, pamet, lele Hamlet... Kad mi dodji, pa me prodji, dji, dji, dji, op, op, op... Sve na trop.

Eto, sad sam i ja napravio tekst, ko ce muziku, pa da idemo na Evroviziju do godine

Lazes da si sam napisao! Priznaj da si nasao neki Bregin neobjavljeni tekst.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/03/2010 : 10:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Brega je umjetnik kakvom nema ravnog, ali ocigledno ima i on losih dana
Ovaj mali pedercic je dobar izbor za poslati u Evropu. Curice se pale na njega, ima on svoju publiku i ta je u "Tokio Hotel" stilu rasprostranjena sirom Evrope. Problem je sto je pjesma/muzika bas totalni promasaj. Ovog malog su trebali bolje iskoristiti.

BiH: Ah, jedna od tipicnih euro pjesma. Procice totalno neprimjecena izmedju najmanje deset identitcnih. Nasi nikad nece doci pameti.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 16/03/2010 : 10:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Ukupno mi je trebalo 3 minute Meni je davnoooooo profesorka srpskog govorila da upisem knjizevnost, ja hteo zurnalistiku, a zavrsio na stomatologiji

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 16/03/2010 : 10:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zaboravio si i na grupu "Ardzent". Inace,kada se "Dugme" pojavilo Bregovic je kopirao cak i nacin na koji Dzimi Pejdz drzi gitaru...
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 16/03/2010 : 12:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by all_ba

@Alene, ti si još bio dječak kad je Bijelo dugme haralo Jugom , pitaj roditelje možda ćeš od njih dobiti pravi odgovor.

Da, njima je Dugme super, iako je stara bila više u Čolić điru.

O Zeppelinima je stari znao nešto više jer je u 70tima bio DJ. Ostavio mi je diskografije oba benda koje sam preslušavao kad me "uhvatila" glazba (recimo srednja škola nadalje). U određenom trenutku su mi pak Zeppelini postali jadni jer su me previše podsječali na Dugme, pa sam se te plagijatore izbacio iz upotrebe.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 15:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Predstavnik Srbije za pesmu Evrovizije.....

http://www.youtube.com/watch?v=xdKYcFxTKMg

Ovo treba eutanizirati

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.

Edited by - SnotMan on 16/03/2010 15:03:42
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 15:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

Predstavnik BIH, Vukašin Brajić, pjesma "Munja i grom", autop pjesme: Dino Šaran:

O maj GAd

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 16/03/2010 : 16:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

O Zeppelinima je stari znao nešto više jer je u 70tima bio DJ. Ostavio mi je diskografije oba benda koje sam preslušavao kad me "uhvatila" glazba (recimo srednja škola nadalje). U određenom trenutku su mi pak Zeppelini postali jadni jer su me previše podsječali na Dugme, pa sam se te plagijatore izbacio iz upotrebe.

Žene su uvijek više voljele Čolu, a Cepelini su možda bili najbolja svjetska grupa svih vremena.
Svojevremeno sam imao dobrog druga Milana Mišu Martinovića, koji je odselio 80. i nikad se nismo više čuli. Dobro je svirao gitaru.

C'est la vie...
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 17:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Za Zeppelin-e se slazhem!

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 17:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jesi?Koliko je dugo proshlo od izbachenja?Ajde poslushaj ih ponovo.(zeppeline).

Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 16/03/2010 : 18:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
@SnotMan, dobro si mu rekao, trebalo bi ponovo da presluša Zeppeline, pa da vidi što je prava rok muzika. Ja sam svojevremeno volio Depp Purple, ali sam oduvijek znao da su Zeppelini bolji bend.
I njih sam rado slušao, uostalom kao i sve druge dobre grupe. To je bila prava muzika, a ne ovo sada. Užas. Danas svako može i svirati i pjevati.

C'est la vie...
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 19:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Deep Purple je imao dobre muzichare i chast na tome,shto se tiche kreativnosti naspram Zepp-a su dijeca...Svirali su rock koji je bio lako slushljiv i pamtljiv no ima songova koji su izuzeci.Deep-ovce bi danas okaraktirasao kao mainstream pop(lady gage i ostale babe).

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 16/03/2010 : 20:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SnotMan

quote:

Ovo treba eutanizirati

A ja mislio kako je sa Sevkom dotaknuo dno. Ovo je dno dna!!!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 20:07:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by SejoSexon

O maj GAd

Poslushao sam je ponovo nadajuchi se....pa...nechemu.Goru premijeru songa nisam dozhivio,chak i onaj plavi androgeni mladich/zhensko je imao kvalitetniji zvuk ako nishta.ODRON

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 16/03/2010 : 20:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

quote:

quote:

Ovo treba eutanizirati

A ja mislio kako je sa Sevkom dotaknuo dno. Ovo je dno dna!!!

Na kraju krajeva songovi koji odu na takmichenje nikada nisu bog zna shta ali pazi ti izbora predstavnika.... a melodije isto da su iz zemlje malih debilnih elfova

Edited by - SnotMan on 16/03/2010 20:10:22
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 16/03/2010 : 20:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Fina curica ovaj Milan

http://www.jutarnji.hr/-ovo-je-balkan--gorana-bregovica-predstavlja-srbiju-na-euroviziji-u-oslu/634210/

kliknite na Video al ne preporučam

Katastrofa!

To je fakat muško?

.
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 16/03/2010 : 20:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Eto, pogledajte sada kako reaguju susedi! Neka mi objasni onaj sto je juce plasirao vest kako smo mi to favoriti za osvajanje (nase novine) i kako je odneo pobedu u nas, kada 90 (ajde 80) posto ljudi kaze da je pesma katastrofalna (i gora od Eminine)?!

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 16/03/2010 20:34:22
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/03/2010 : 20:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Računaju da će svi sa ovih prostora dati dobar dio glasova za njih, a da će ostatak Europe dobiti sa tri stvari iz pjesme koje se razumiju na svim jezicima - trubačima, "Beograd" i "Balkan". E sad ,koliko će uspjet...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000