Nekoliko puta su se na forumu otvarali topici o raznim albumima za slicice, ima i jedan o razmeni itd.. itd.. Evo neka ovo bude mesto za rasprave o tome..
Znam da ima dosta kolekcionara albuma sa slicicama pa ce, verujem, biti i lepih slika, informacija i ostalog...
Za par dana nam krece Paninijevo svetsko prvenstvo Afrika 2010, bice interesantno..
Evo i mene, več dugo pišem o toj temi na striparni, ako nadjete nešto koristno, bacite oko na http://forum.striparna.com/viewtopic.php?t=2803&start=0 A sledeči tjedan, prvi put biče mi razstava albuma sa sličicama u periodu od godine 1928-do danas na našem ex tlu, na sajmu 4.Collecta od 26-28.marta u Ljubljani, staviču koje slike sa sajma. http://www.collecta.si/
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Nekoliko puta su se na forumu otvarali topici o raznim albumima za slicice, ima i jedan o razmeni itd.. itd.. Evo neka ovo bude mesto za rasprave o tome..
Znam da ima dosta kolekcionara albuma sa slicicama pa ce, verujem, biti i lepih slika, informacija i ostalog...
Za par dana nam krece Paninijevo svetsko prvenstvo Afrika 2010, bice interesantno..
Kako za par dana Kod nas se slicice prodaju na veliko. Samo ja vise ne skupljam takve stvari, pa nisam zainteresovan, ali slicica i album ima u svim kioscima, spuermarketima i ko zna gde jos ne
Kako za par dana Kod nas se slicice prodaju na veliko. Samo ja vise ne skupljam takve stvari, pa nisam zainteresovan, ali slicica i album ima u svim kioscima, spuermarketima i ko zna gde jos ne
Ima toga i kod nas ali nema jos Paninijevog albuma... On krece tek za par dana...
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
Ima toga i kod nas ali nema jos Paninijevog albuma... On krece tek za par dana...
Ne znam brate.. Juce mi rekla zena sto radi u trafici...
To je i jang spominjao. Fotball2Fun se povukao posle 2 dana iz Slovenije. Jednom i ovde da proradi floskula "pravna drzava". Ne znam da li ce i Bonart da sutnu, s obzirom da je uzimao slike sa neta kao slicice. Red bi bio
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Albumu "Životinjsko carstvo" ima 250 sličica. Dobro je to šta je cili album kao jedna mini enciklopedija. Ali isto je puno za čokoladicu od 20g dat 35 dinara ili kod nas 3,5 kune. Samo ja te sličice skupljam uz lagane prekide godinu dana. Ali jučer mi je prijatelj reka da su navodno izašle nove.
Album je negdi oko 10-15kn , ja pretpostavljam da imaš iste sličice kao i ja. Ako su sličice skoro kao fotografije s onim trokutićem u gornjem lijevom kantunu, onda je to . Jer ako je br.21 medvjed(kako kažeš), onda se u albumu vodi kao "Mrki medvjed- ursus arctos" (točno ovako piše). Veča ti je vjerojatnost da ćeš album nać u večim dučanima.Ako nenađeš slobodno se javi, pogledat ću u Kraša u Splitu.
nije to još ništa , jesi li vidija "kinder jaje" od životinjskog carstva s figuricama ovih likova s naslovnice evo link svih sličica po kategorijama: http://www.zivotinjskocarstvo.com.hr/
@sawitch U Nisu je cokoladica od 28-30 din zavisi gde kupis. Taj album, cije si slike prilozio, kosta 160 din i ima 250 slicica. Pre neki dan se pojavio album zivotinjsko carstvo "football kings" sa 56 slicica. Cokoladice kostaju isto (30 din), a album 19 din.
Sawicu meni je taj paket stigao pre neki dan,ima oko 3.5 kg slatkisa,nije los.Inace u popunjavanju mi je puno pomogao upravo Srleb koji mi je poslao pedesetak slicica a ostatak sam se izmenjao na krstarici.Krstarica ti je extra za menjanje.Inace sad je mnogo isplativije uzeti ovaj sa fudbalerima zivotinjama,juce zena uzela i ima samo 56 slicica isto salju neku nagradu kad se popuni.Samo jos nisam nasao cokoladice.I jos nesto najpovoljnije cokoladice su ti u univerexportu oko 26 dinara. Srleb druze jesi popunio???
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Sawicu meni je taj paket stigao pre neki dan,ima oko 3.5 kg slatkisa,nije los.Inace u popunjavanju mi je puno pomogao upravo Srleb koji mi je poslao pedesetak slicica a ostatak sam se izmenjao na krstarici.Krstarica ti je extra za menjanje.Inace sad je mnogo isplativije uzeti ovaj sa fudbalerima zivotinjama,juce zena uzela i ima samo 56 slicica isto salju neku nagradu kad se popuni.Samo jos nisam nasao cokoladice.I jos nesto najpovoljnije cokoladice su ti u univerexportu oko 26 dinara. Srleb druze jesi popunio???
Jedan sam popunio e sada zavrsavam jos jedan Negde sam procitao da se za ovaj novi album dobija fudbalska lopta zivotinjsko carstvo, a kasnije isti kupon ucestvuje u neko glavno izvlacenje....
Jedan sam popunio e sada zavrsavam jos jedan Negde sam procitao da se za ovaj novi album dobija fudbalska lopta zivotinjsko carstvo, a kasnije isti kupon ucestvuje u neko glavno izvlacenje....
Kakve su slicice za taj novi ajde neku sliku postavi ili neki link.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.