Author |
Topic  |
anto
Advanced Member

Serbia
21830 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 03/04/2010 : 11:40:42
|
Ma nema tu diskusije. Čitam i ja Zagora, i čitaću ga i za 30 godina, ali žalosno je da se ovakvi stripovi ne mogu uspešno prodavati, a svaka varijanta Zagora Maxi Gigant Specijal Klasik Qu..c Palac ne može da ne omane.Žalosno |
Odbrojavanje: još 28 dana |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 03/04/2010 : 11:45:59
|
A MOŽda ti stripovi tragom prodaje i ne zanimaju nikoga a Tex u boji zanima ?I šta je tu loše?Tržišna utakmica kao u pravom kapitalizmu. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21830 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 03/04/2010 : 11:50:17
|
Šta je tu loše ? Pa recimo ukus strip čitalaca. Ali i ništa čudno.Koji su filmovi blokbasteri i najgledaniji?Koja je muzika najslušanija (pričam o srpskom tržištu)? |
Odbrojavanje: još 28 dana |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 03/04/2010 : 12:01:23
|
quote: Originally posted by anto
Šta je tu loše ? Pa recimo ukus strip čitalaca. Ali i ništa čudno.Koji su filmovi blokbasteri i najgledaniji?Koja je muzika najslušanija (pričam o srpskom tržištu)?
Kod filma i nije toliko loša situacija. Najgledaniju su zabavni, kvalitetno urađeni filmovi u boji - pandan DC i Marvel izdavaštva recimo. Dok je najpopularniji strip Z koji je tu negdje sa Dolphom Lundgrenom, Steven Seagalom, Michael Dudikoffom... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 03/04/2010 : 12:05:32
|
Poštovani kolege forumaši!
Moram se umješati u ovu raspravu i reći da je HELLO jedan korektan čovjek. Naime, kada sam oko 0,30h 02.04.2010. primjetio da je akcija objavljena na forumu za prodaju u SNK, odmah sam reagirao i poslao mail s upitom zašto nije i u Babilonu?
Hello je odgovorio da me je svakako u jutro htio kontaktirati i uključiti u akciju. Tražio sam od njega izmjenu naslova u topicu na forumu (dodati da je akcija i u Babilonu) te dogovor o kompenzaciji za račune koje sam platio. On je na to pristao, promijenio naslov topica, a ja sam naručio još dodatne količine njegovih izdanja, kako bi akcija mogla biti dobro odrađena. Na tom novom računu Hello će povećati rabat, kako bi mi nadoknadio već ranije plaćene stripove, koje nisam prodao, odnodno bili su kod mene na skladištu.
Dogovor je pao u 3 razmjene mailom. Mislim da je to o.k.
E, sad, da li je Hello to mogao bolje najaviti, svakako da je. Ali, on želi raditi i nitko od striparnica na ovaj(robu već platiti) ili onaj (robu plate kad prodaju - komisiona prodaja) nije oštećen.
Dobar primjer najave akcijske prodaje po striparnicama je napravio nakladnik Libellus. Oni su me kontaktirali nekoliko dana prije i rekli kako i kada će ići akcija (povoljnija cijena stripa u prvih 60 dana)i pitali da li želiš sudjelovati? Ako želim, na forumu će biti objavljeno ime i striparnice Babilon i to je to. Moje je da odlučim i po potrebi naručim više robe.
Zaključak: Hello je trebao dan-dva ranije obavijestiti sva prodajna mjesta (a malo nas je) da li su za akciju i onima koji jesu kompenzirati s robom ili manjim računom kad plate, te staviti topic na forum gdje, do kada i po kojoj cijeni je akcija.
Ovako je akcija izazvala burnu reakciju, ali još uvijek nije kasno da se i drugi uključe, te preporučam da Hello, kao nakladnik, učini prvi korak i dogovori sa svim prodajnim mjestima isto.
Kupci će biti zadovoljni cijenom, striparnice prodajom (jer ima dana kada nitko ne pita za strip) i nadoknadom, a kolege izdavači mirni jer znaju zašto je akcija postavljena i koliko traje.
|
Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766 |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 03/04/2010 : 12:08:45
|
Svi sretni i zadovoljni. A Izdavanje knjiga Dani propalo i ljubitelji tih stripova neće dočekati nastavke... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
|
Babilon
Advanced Member

Croatia
3083 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 03/04/2010 : 12:58:31
|
quote: Originally posted by Markos
Naime, većina izdavača daje stripove ZG striparnicama na komisiju tj. "evo vama stripovi, vi nam platite koliko prodate, kad prodate".
Moram se, dobronamjerno, osvrnuti na ovu Markosovu rečenicu.
Komisiju van Zagreba je gotovo NE MOGUĆE dobiti. Apeliram na izdavače da razmisle i o tome. Pa nije Hrvatska samo Zagreb!
Ima i u drugim krajevima ljudi koji bi rado kupili strip, a da ne plate poštarinu ili da ga bar prije kupnje mogu držati u ruci, prelistati, vidjeti kakav mu je hrbat, koja je stranica za mm duža i koji je ćošak savijen ...
I onda se nakladnici žale na malu prodaju, a nemaju sluha kad im se kaže da broj prodajnih mjesta može samo povećati prodaju (bar za nakladnike) jer će tako roba (stripovi) biti vidljivi svima. Naravno, neki će kupiti, neki ne, nekima će uvijek biti skupi, nekima ne, ali će biti VIDLJIVI!.
Pa, ima li bolje reklame, prijatelji nakladnici, ako možete svoju robu lijepo istaknuti i prezentirati, a da Vam je drugi prodaje i plaća prostor i radnika? Mislim da bolje ne može! Kako se odužiti tada striparnici? Jednostavno, odobriti joj robu na komisiju, pa iako NIJE IZ ZAGREBA!
Tako bi se sigurno dobilo više prodajnih mjesta, bolja reklama,te sukladno tome i podizanje prodaje.
Striparnica nebi ništa gubila, jer plati kad proda, kupci zadovoljni jer robe ima na vrijeme i u dovoljnim količinama, a nakladniku je isto gdje se proda, važno da proda.
Naravno, prodajna mjesta, striparnice ne smiju biti bezvezarnice, već lijepo uređena kolturna mjesta, gdje mogu doći i roditelji s djecom (moramo misliti na juniore, jer mnogi ni ne znaju za tu čudnu knjigu sa sličicama) a ne samo neki 'čudni' ljudi.
Iz svog primjera mogu reći da sam sve račune prilikom otvaranja platio unaprijed ili s malom odgodom, da se i danas na taj naćin 'borim' s većinom nakladnika, ali ima i onih koji su me prepoznali kao partnera, te me 'poguraju' sa odgodom i za to sam im neizmjerno zahvalan. Što se tiće 'komisije' (to je dakle tema) trenutno radim sa jednim nakladnikom na 'komisiju' i njemu velika hvala.
Za kraj, zalažem se za jednake tržišne uvjete svima.
I ja želim živjeti u 'lijepoj našoj', a ne u 'slijepoj našoj' pa da ne vidim tko ima 'komisiju' a tko nema.
I ja volim Zagreb, moj otac je rođeni Zagrebčanin, ali mi živimo u Slavoniji. Hrvatska nije samo Zagreb!
|
Strip knjižara Babilon / Web shop : www.babilon-strip.com info@babilon-strip.com / Mob. 098-776-766 |
 |
|
all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4243 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/04/2010 : 13:40:25
|
Danijele, ja znam ono što mi je Vedran rekao, a to je da u startu nisi htio raditi na komisiju nego na račun i da sad rasprodaješ sve jer si rekao da gasiš firmu. Čak i da je sve što govoriš tako, opet ostaje činjenica da si tu akciju pokrenuo samo u SNK, a ne npr. u Libellusu, koji je za to doznao ovdje na forumu. Ovo o "cjelini" stvarno necu komentirati. No vidim da je stvarno najpametnije se ne miješati jer niti me išta od ovoga briga, a odmah kreću teorije zavjere. Ako ce ti biti lakše, DA, zlonamjeran sam i zelim te unistiti, sad kad si postao velik i opasan i kad si u naponu snage, kad imaš tako velike planove za budućnost, onda mi smetaš i zelim te uništiti. Dok si bio mlad i početnik, onda sam bio licemjer i pomagao ti, što pohvalama i riječima, što konkretno, ali sad je odnio vrag šalu, ugrožavaš me svojom prodajom od 14 stripova u 5 mjeseci i to jednostavno moram zaustaviti. Jebote, nikad nijednu lošu riječ nisam rekao, dapače, još sam ga i hvalio i onda me sad optuzuje za ovo ili ono. Nevjerojatno. |
Trouble will find me |
 |
|
VJ
Advanced Member

Croatia
5983 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 03/04/2010 : 13:44:57
|
Ovo za komisiju je ocito moja greska jer kako sam uvijek imao samo racune ocito sam predvidio opciju komisije za manji %. |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 03/04/2010 : 14:06:07
|
Danijele, ja znam ono što mi je Vedran rekao, a to je da u startu nisi htio raditi na komisiju nego na račun i da sad rasprodaješ sve jer si rekao da gasiš firmu. Čak i da je sve što govoriš tako, opet ostaje činjenica da si tu akciju pokrenuo samo u SNK, a ne npr. u Libellusu, koji je za to doznao ovdje na forumu. Ovo o "cjelini" stvarno necu komentirati. No vidim da je stvarno najpametnije se ne miješati jer niti me išta od ovoga briga, a odmah kreću teorije zavjere. Ako ce ti biti lakše, DA, zlonamjeran sam i zelim te unistiti, sad kad si postao velik i opasan i kad si u naponu snage, kad imaš tako velike planove za budućnost, onda mi smetaš i zelim te uništiti. Dok si bio mlad i početnik, onda sam bio licemjer i pomagao ti, što pohvalama i riječima, što konkretno, ali sad je odnio vrag šalu, ugrožavaš me svojom prodajom od 14 stripova u 5 mjeseci i to jednostavno moram zaustaviti. Jebote, nikad nijednu lošu riječ nisam rekao, dapače, još sam ga i hvalio i onda me sad optuzuje za ovo ili ono. Nevjerojatno.
Opet tjeraš po svome. Pa daj priznaj ono što su svi vidjeli. Pogrješio si i ako imaš snage ispričaj se. Ti si napisao nekoliko tvrdnji i ja sam dokazao da su neistinite i komentirao sam da ili si zlonamjeran ili u potpunosti neupućen. Ovo su tvoje tvrdnje za koje sam argumentirano dokazao da su lažne: -Danijel je trazio da mu se svi naručeni stripovi plate unaprijed -Nešto je prodao, ali dosta je toga ostalo -VJ je ostao u velikom minusu -Niti je fer nešto što nije kompletan serijal reklamirati kao takav + dvije kritike koje sam argumentirano objasnio Napisao si dakle 4 lažne tvrdnje i naravno da sam dužan reagirati na to. I na kraju mi sad govoriš da te optužujem za ovo ili ono umjesto da se iskreno ispričaš. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 03/04/2010 : 15:09:52
|
Ja sam pogriješio utoliko što sam se miješao u cijelu priču. A samo sam reagirao na osnovu onoga što mi je Vedran rekao - da nisi htio raditi na komisiju, da si mu prije mjesec dana nudio da otkupi cijelo skladište jer gasiš firmu itd itd. Nisam imao razloga ne vjerovati mu. Očito je on pogriješio oko komisije - pa sad ja ispadam kriv, jer sam uzeo njegove riječi zdravo za gotovo. Ali, ok, opet, pouka više. Idiote, ne miješaj se tamo gdje ti nije mjesto.
Međutim, bez obzira na sve ovo, ima tu stvari koje nisi argumentirao, i koje i dalje stoje. Ti si pokrenuo tu akciju samo u SNK, a da istu nisi ponudio ostalim striparnicama, niti si ih uopće obavijestio itd itd. Što se kompletnog serijala tiče, tu nisi nimalo argumentirao, jer kompletan serijal ima 19 knjiga, a ne 3 i točka. Objašnjenja koja si ponudio su smiješna. Stranci u Raju su serijal s početkom i krajem, zaokružena priča, a Hellblazer je klasican beskonacni serijal. Isto tako, što se gašenja firme tiče, savršeno je jasno zašto to nisi spomenuo na početku. I savršeno je jasno i naknadno objašnjenje. I na kraju, ides mene nazivati zlonamjernim, a kad god si me pitao za pomoć, pomogao sam ti. |
Trouble will find me |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 03/04/2010 : 15:38:57
|
[quote]Originally posted by Markos
Ja sam pogriješio utoliko što sam se miješao u cijelu priču. A samo sam reagirao na osnovu onoga što mi je Vedran rekao - da nisi htio raditi na komisiju, da si mu prije mjesec dana nudio da otkupi cijelo skladište jer gasiš firmu itd itd. Nisam imao razloga ne vjerovati mu. Očito je on pogriješio oko komisije - pa sad ja ispadam kriv, jer sam uzeo njegove riječi zdravo za gotovo. Ali, ok, opet, pouka više. Idiote, ne miješaj se tamo gdje ti nije mjesto.
-OK! Zašto mi se onda nisi ispričao kad si vidio da si napisao pogrešnu informaciju
Međutim, bez obzira na sve ovo, ima tu stvari koje nisi argumentirao, i koje i dalje stoje. Ti si pokrenuo tu akciju samo u SNK, a da istu nisi ponudio ostalim striparnicama, niti si ih uopće obavijestio itd itd.
-To uopće nisi napisao u onom prvom tekstu na koji sam ja popizdio. Ali ipak to je moja pogreška jer se sve odigralo u posljednji trenutak tako da nisam ni stigao dogovoriti s ostalima. S SNK sam dogovorio to popodne, sa Babilonom točno u ponoć, a vjerojatno bi se dogovorio i s Libellusom, ali opet to je stvar između mene i njih. To je kao da ja tebe pitam zašto tvoja izdanja negdje koštaju jeftinije, a negdje skuplje. To jednostavno nije moj problem i ne bi me se ni trebalo ticati
Što se kompletnog serijala tiče, tu nisi nimalo argumentirao, jer kompletan serijal ima 19 knjiga, a ne 3 i točka. Objašnjenja koja si ponudio su smiješna. Stranci u Raju su serijal s početkom i krajem, zaokružena priča, a Hellblazer je klasican beskonacni serijal.
-Nek drugi procjene je li pojašnjenje smješno:
"Niti je fer nešto što nije kompletan serijal reklamirati kao takav" Moj odgor članu Mladjo: Stranci 1, 2 i 3 su zaokružena cjelina. Istina, serijal s ovim nije završen, ali to je kao npr. da se bojiš kupiti Hellblazer od Belog puta (koji je zaokružena cjelina i može se čitati zasebno) jer se gotovo sigurno nikad neće objaviti apsolutno sve priče Hellblazera. Svi stripovi na akciji su na neki način zaokružene cjeline. Nikad nisam upotrijebio izraz kompletan serijal. Cjelina, trilogija i sl. su u potpunosti istinite tvrdnje, a da si pročitao predgovor knjige Sanjam te vidio bi da u njemu piše ovo; Ovo je druga knjiga - integral od njih ukupno 19. Serijal Stranci u raju izvorno se sastoji od tri cjeline: -prva cjelina, epizode 1-3 (knjiga1) -druga cjelina, epizode 1-13 (knjige 2 i 3) -treća cjelina, epizode 1-90 (knjige 4-19)
Isto tako, što se gašenja firme tiče, savršeno je jasno zašto to nisi spomenuo na početku. I savršeno je jasno i naknadno objašnjenje. I na kraju, ides mene nazivati zlonamjernim, a kad god si me pitao za pomoć, pomogao sam ti.
-Zadnje grješiš, ja tebe nisam nazvao zlonamjernim već sam rekao ili namjerno izvrće istinu ili je samo zlonamjeran ili u potpunosti neupućen. Ako si se ti prepoznao u onome zlonamjeran možda jednim dijelom i jesi bio. Ti si mi pomogao kad bih te zamolio za pomoć i zahvalio sam ti se, i ja sam jednom i tebi kad si me nešto zamolio. I pomogao bih ti svaki put da me nešto zamoliš. Nikad ni ja nisam rekao ništa ružno ni o tebi, ni o tvojim izdanjima, ni o firmi i sjećam se da sam te i branio, a i kupio sam određeni broj tvojih izdanja. Čak te ni danas nisam ničim uvrijedio, dok si ti mene sinoć jako uvrijedio na temelju nekih informacija koje nisu bile točne, a i danas si omaložavao broj prodanih primjeraka Spawna i sad umjesto da se ispričaš ti opet nastavljaš po svome. Uglavnom, briga me, ne moraš se ispričavati, želim vjerovati da nije bilo ništa zlonamjerno i želim ti sretan Uskrs i da još puno godina uveseljavaš druge svojim izdanjima.
|
 |
|
bvagner3
Senior Member

Croatia
2375 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 03/04/2010 : 16:15:43
|
Molim da poslušate jedne činjenice,naime strip Spawn je autor Todd McFarlane koji je crtajući za Marvel napravio Spidermana čija je epizoda bila najprodavaniji strip svih vremena u svijetu,u Marvelu su svrsishodno kapitalizmu podilazili profitu,a manje autoru kao umjetniku i vlasniku,stoga je Todd odlučio pokrenuti vlasitu firmu Image Comics,gdje bi svaki autor bio vlasnik svog djela,(iako je zbog istog poslje imao problema),riječ je o vrhunskom stripu,koji su oblikovali vrhunski umjetnici,i ujedno najbolji strip koji se pojavio na Američkom(a i svjetskom)tržištu,i što se tiče crteža,i scenarija.I stvarno mi je žao kada vidim da se ovaj strip polako gasi kod nas,stvarno ne znate što propuštate.Ako još imate priliku dajte mu šanse. |
#!?? |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
|
bvagner3
Senior Member

Croatia
2375 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 03/04/2010 : 16:30:59
|
Istina jest da je u zadnje vrijeme(najnovije epizode),strip dosta izgubio na kvaliteti,a i prodaja u Americi je drastično pala,ali ja govorim o prvim epizodama koje su vrhunske... |
#!?? |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
Posted - 03/04/2010 : 16:49:02
|
quote: Originally posted by hello
OK! Zašto mi se onda nisi ispričao kad si vidio da si napisao pogrešnu informaciju
Pa rekao sam da sam pogriješio. Ali evo, i ispričavam se jer nisam provjerio informaciju.
quote:
Međutim, bez obzira na sve ovo, ima tu stvari koje nisi argumentirao, i koje i dalje stoje. Ti si pokrenuo tu akciju samo u SNK, a da istu nisi ponudio ostalim striparnicama, niti si ih uopće obavijestio itd itd.
quote:
-To uopće nisi napisao u onom prvom tekstu na koji sam ja popizdio. Ali ipak to je moja pogreška jer se sve odigralo u posljednji trenutak tako da nisam ni stigao dogovoriti s ostalima. S SNK sam dogovorio to popodne, sa Babilonom točno u ponoć, a vjerojatno bi se dogovorio i s Libellusom, ali opet to je stvar između mene i njih. To je kao da ja tebe pitam zašto tvoja izdanja negdje koštaju jeftinije, a negdje skuplje. To jednostavno nije moj problem i ne bi me se ni trebalo ticati
Točno, to je stvar tebe i Libellusa (mada, nisi se dogovorio s Babilonom na svoju inicijativu, nego na njihovu. Isto tako, nisi se dogovorio ni sa Slobom ni sa ostalima, itd itd) Enivej, ja sam objasnio zasto sam se umijesao, zbog Vedrana. Na sto si ti krenuo s teorijom zavjere o zlim namjerama.
quote:
Što se kompletnog serijala tiče, tu nisi nimalo argumentirao, jer kompletan serijal ima 19 knjiga, a ne 3 i točka. Objašnjenja koja si ponudio su smiješna. Stranci u Raju su serijal s početkom i krajem, zaokružena priča, a Hellblazer je klasican beskonacni serijal.
quote:
-Nek drugi procjene je li pojašnjenje smješno:
Naravno da je smijesno. Prve tri knjige stranaca u raju su nista vise nego sjajan uvod u cijeli serijal i odličan teaser nakon kojeg želiš dalje. A "dalje" neće biti.
quote:
Isto tako, što se gašenja firme tiče, savršeno je jasno zašto to nisi spomenuo na početku. I savršeno je jasno i naknadno objašnjenje. I na kraju, ides mene nazivati zlonamjernim, a kad god si me pitao za pomoć, pomogao sam ti.
quote:
-Zadnje grješiš, ja tebe nisam nazvao zlonamjernim već sam rekao ili namjerno izvrće istinu ili je samo zlonamjeran ili u potpunosti neupućen. Ako si se ti prepoznao u onome zlonamjeran možda jednim dijelom i jesi bio. Ti si mi pomogao kad bih te zamolio za pomoć i zahvalio sam ti se, i ja sam jednom i tebi kad si me nešto zamolio. I pomogao bih ti svaki put da me nešto zamoliš. Nikad ni ja nisam rekao ništa ružno ni o tebi, ni o tvojim izdanjima, ni o firmi i sjećam se da sam te i branio, a i kupio sam određeni broj tvojih izdanja. Čak te ni danas nisam ničim uvrijedio, dok si ti mene sinoć jako uvrijedio na temelju nekih informacija koje nisu bile točne, a i danas si omaložavao broj prodanih primjeraka Spawna i sad umjesto da se ispričaš ti opet nastavljaš po svome. Uglavnom, briga me, ne moraš se ispričavati, želim vjerovati da nije bilo ništa zlonamjerno i želim ti sretan Uskrs i da još puno godina uveseljavaš druge svojim izdanjima.
Omalovažavao sam broj prodanih primjeraka? Ne, nego sarkastično "priznajem" tvoje insinuacije po kojima te ja napadam jer si mi konkurencija. Mislim, nikad ni riječ lošu nisam rekao (dapače, hvalio sam, dobronamjerno prešućujući neke mane), a sad, kad gasiš firmu, onda te napadam jer si mi konkurencija i jer sam zlonamjeran? Pa kakvog to smisla ima?!? |
Trouble will find me |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 03/04/2010 : 17:11:31
|
quote: Originally posted by Markos Omalovažavao sam broj prodanih primjeraka? Ne, nego sarkastično "priznajem" tvoje insinuacije po kojima te ja napadam jer si mi konkurencija. Mislim, nikad ni riječ lošu nisam rekao , a sad, kad gasiš firmu, onda te napadam jer si mi konkurencija i jer sam zlonamjeran? Pa kakvog to smisla ima?!?
O kakvim to mojim insinuacijama govoriš. Ma gdje sam ja napisao nešto takvo? Gdje sam ja napisao da ti mene napadaš jer si mi neka konkurencija ili išta sličnoga. Pročitaj još jednom, ali detaljno što sam ja napisao i vidjet ćeš da sam se samo branio od netočnih navoda sa tvoje strane. Opet ponavljam netočne navode s tvoje strane: "Danijel je trazio da mu se svi naručeni stripovi plate unaprijed" "Nešto je prodao, ali dosta je toga ostalo" "VJ je ostao u velikom minusu" "Niti je fer nešto što nije kompletan serijal reklamirati kao takav" i dvije stvari koje sam pojasnio: "Prvo i osnovno, VJ, tj. striparnica Libellus, je ovdje oštećena. A kako je VJ moj dugogodišnji prijatelj, naravno da sam reagirao." "Drugo, isto tako nije fer reklamirati prodaju kao akciju, kad se u biti radi o gašenju firme" I gdje sam ja u odgovorima spomenuo Fibru ili teoriju zavjere ili nešto sl. Ja sam se bavio samo sa sobom i argumentirano iznosio obranu od tvojih izjava. I kad sam ja, ali baš ikad rekao ijednu lošu riječ protiv tebe (dapače, hvalio sam, dobronamjerno prešućujući neke mane)?
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 03/04/2010 : 23:01:52
|
quote: Originally posted by jaki
ma hajde Obi,ako nitko ne nastavi uzet ćeš usa izdanja.
Moj popis želja za Amazon je dug 100 godina, a Spawn nije blizu vrha. Dakle, bilo mi je baš lijepo i drago imati izdavača koji će jedan američki strip izdavati na hrvatskom jeziku i koji neću morati naručivati izdaleka. Nije mi drago što su Spawn, Fell i Stranci u raju morali pokleknuti, dok objektivno puno lošiji stripovi cvjetaju. Ja sam podržao ik Dani, izdanja su bila interesantna i korektno urađena, nije uspjelo, šta da se radi... |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19598 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 04/04/2010 : 09:27:09
|
šteta za ljubitelje,ja to nisam uzimao...sam početak je bio preambiciozan,i nešto mi je govorilo da to neče dugog veka...to treba radit izdavač sa dubokim džepom,i uz ta izdanja izdavati bar jednog Bonellija da krije manjak od loše prodaje...drž se ti Hello Malog rendžera, nije ni on divlje ždrebe što se prodaje tiče,ali bar vuče voz. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 04/04/2010 : 11:14:35
|
Okej, da se ja vratin na temu sekundu, jel se može ikako rezervirat priko e-maila to šta bi tija uzet, a onda pokupit par dana kasnije? Nisam u Zagrebu trenutno, a bojin se da se ne proda to sve, tj da ne isteknu zalihe. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
Topic  |
|
|
|