forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Oceni film: Everything You Always Wanted to Know A
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 89

King Warrior
stripovi.com suradnik

22372 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/04/2010 : 12:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ultimativna sci-fi prica o borbi dobra protiv zla.
Nisam bio fan starijeg serijala, za razliku od mnogih, ja sam postao fan tek kada su napravljene nove tri epizode koje mi se vise svidjaju od starih.

I = 6
II = 9
III = 8

IV,V,VI = 7
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/04/2010 : 12:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by psycho

quote:
Originally posted by Lord Vader89

cekaj samo da svedemo lepo racune sa Ratovima zvezda.
neke izjave ne mogu proci sa ovako malo paznje.

Samo bez tenzije!

kakva tenzija, cekao sam ovu temu celog mog zivota!

quote:
Originally posted by Wicked

quote:
Originally posted by anto

Čoveče gorim od želje da te upoznam.Tvoji i moji ukusi su neverovatno različiti, da je to za ne poverovati .Ne mogu da ti verujem da ti je Fantomska pretnja bolja od Klonova.Pa napad klonova je dosta bolji opd pretnje koja je najslabija karika u celom serijalu

quote:

Evo ga i Sale , reper za SW seriju ocenio napad klonova sa petardom! O Bože - mlađe generacije !

Sorry, ali attack je blagi uzas. I ja sam taj deo ocenio peticom i bio sam i vise nego velikodusan. Ne znam sta je problematicno sa Phantom Menace. Film je u rangu sa cetvrtim delom.

da je PM u rangu sa originalnim Ratovima zvezda....pa....tu i tamo. U sustini, ono sto mi najvise smeta jesu oni prljavi Ganganci, i Jar Jar Binks, koje ja ne bih stavio ni u jedan jedini film.
Ali phantom menace lepo opisuje politicke igre i situaciju koji dozvoljavaju, ako ne i traze, nastanak imperije koje smo se svi plasili kao klinci. tu je jos i fenomenalan lik Qui Gon Jinna, odnosno harizmatican Liam Neesom koji ga igra. Mladi Obi Wan Kenobi, izvanredan Ian Mc Diarmid (koji opet tek u kasnijim filmovima dolazi do izrazaja), i naravno Dzon Vilijamsova muzika. U tom filmu se jos uvek koriste modeli i makete, te se ne stice utisak da se radi o crtacu, itd itd itd....

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Pa mogao si malo vise. Sta ti zapravo ne valja kod ovih filmova? Voleo bih da cujem tvoje misljenje.
Nisi ljubitelj sci-fi filmova ili...?

Kako sad nisam ljubitelj SF filmova???
Blade runner,Matrix,Alien,Predator, Event horizont,Bliski susreti treće vrste,Terminator,Total recall, Abyss,Stargate,Dark city,Planeta majmuna,Solaris,Sunshine,12 monkeys,Brazil,Contact,Logans run,Pi....sve su to odlični filmovi.

I nisam ni rekao da mi kod SW nešto ne valja. Jednostavno, nisu mi za veću ocenu. Skoro svi gore navedeni filmovi su mi bolji od SW. Voleo sam ja i njih, ali kad sam stvarno bio klinac. Oni prvi delovi su još uvek ok, ali ne više od toga. Ovi delovi koji su kasnije došli su meni negledljivi, španska sapunica u svemiru.
Epizodu I sam video na premijeri u bioskopu (da ne bude da imam nešto protiv sw, stvarno sam se radovao tom filmu), razočarao se neviđeno, a ostala dva nisam ni odgledao kako valja. Terao sam sebe više puta da ih odgledam kako treba, ali nijednom nisam uspeo.

hunteru, poredis neuporedivo....pomenuo si Blade runnera, Aliena, ja bih dodao i 2001. ; ti filmovi su definicja SFa. I BTW, star wars spada u tzv. zanr "space opera", tako da tvoje poredjenje i nije daleko od istine

Daj jos jednu sanu, predlazem linerano gledanje - od IV, pa V pa VI, pa se vrati na nove, i probaj da izguras do Epizode III koja je stvarno fenomenalno odradjeno finale, koje se toliko oslanja na STARE filmove, koliko i na nove. eto...pa ako uradis to, voleo bih da ovde negde napises svoje utiske. i molim te....nemoj vise nijednom da napises da su Predator, Stargate, Bliski susret....bolji filmovi od Ratova zvezda

quote:
Originally posted by Panon

quote:

Blade runner,Matrix,Alien,Predator, Event horizont,Bliski susreti treće vrste,Terminator,Total recall, Abyss,Stargate,Dark city,Planeta majmuna,Solaris,Sunshine,12 monkeys,Brazil,Contact,Logans run,Pi....sve su to odlični filmovi.

A od Zvjezdanih staza nijedan? Možda 'Wrath of Khan'? Taj je meni najbolji

Zanimljivo je da pri nekim pukim nabrajanjima SFova, niko nikad ne pomene Zvezdane staze A meni su ti filmovi sjajni!!!!! Dobro, Voyage home je malo idiotski ali svi ostali su i vise nego dobri!!!!!!!
Zapravo The motion picture, The Wrath of Khan i The search for Spock je jedna izuzetna trilogija!!!!!
bas mi je cudno da ih niko ne pominje nigde stvarno....

quote:
Originally posted by King Warrior

ultimativna sci-fi prica o borbi dobra protiv zla.
Nisam bio fan starijeg serijala, za razliku od mnogih, ja sam postao fan tek kada su napravljene nove tri epizode koje mi se vise svidjaju od starih.

I = 6
II = 9
III = 8

IV,V,VI = 7

mozda si hteo da stavis 9 za stare, a 7 na Napad klonova

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26039 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/04/2010 : 13:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

hunteru, poredis neuporedivo....pomenuo si Blade runnera, Aliena, ja bih dodao i 2001. ; ti filmovi su definicja SFa. I BTW, star wars spada u tzv. zanr "space opera", tako da tvoje poredjenje i nije daleko od istine

Daj jos jednu sanu, predlazem linerano gledanje - od IV, pa V pa VI, pa se vrati na nove, i probaj da izguras do Epizode III koja je stvarno fenomenalno odradjeno finale, koje se toliko oslanja na STARE filmove, koliko i na nove. eto...pa ako uradis to, voleo bih da ovde negde napises svoje utiske. i molim te....nemoj vise nijednom da napises da su Predator, Stargate, Bliski susret....bolji filmovi od Ratova zvezda

Nemoj sad i ti sa žanrovima i podžanrovima, jel te to King zarazio?????

Naravno da se ovi filmovi koje sam nabrojao po nekim stavkama dosta razlikuju, ali svi su oni SF. A mene je wicked pitao da li možda ne volim SF. A ja kažem da volim, jednostavno mi SW nisu vrh vrhova u tom žanru. Mogu da ih uporedim sa Piratima Kariba, Gospodarom prstenova, Parkom iz doba Jure i sl.
Veoma zabavni filmovi, koje mogu uvek da pogledam, ali mi nisu neki vrh. Zato i takve ocene.

Predator i Stargate su takođe prosečni filmovi, ali zbog određenih momenata su mi draži od SW. Što se tiče Bliskih susreta, oni su mi uz Contact, Alien i Blade runner esencija SF-a.
Meni, kao što rekoh.

Naravno da ću ih jednom ponovo pogledati, zašto da ne?

Što se ST tiče, gledao sam samo dva filma mislim, Nemesis se mislim zvao onaj koji mi se kao nešto svideo. Seriju sam gledao, i staru i Enterprise, i jedna mi je on najdražih serija, čak bih rekao da mi se priča više sviđa nego kod SW. Ali nije to za filmove.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/04/2010 : 13:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Lord Vader
U napadu klonova priča mi ide dinaminičnije i zanimljivije, dok mi je fantomska pretnja u nekim delovima čak i dosadan.
Šalim se za godine, to ne mora ništa da znači, u pitanju je definitivno razlika u ukusima.
Međutim glupo je da nas dvojica raspravljamo o o tome koji je i zašto je bolji FP ili napad klonova, kada smo se definitivno složili da je ceo serijal za 10/10 ( više-manje).Živ bio!!!

ah....gle ovako, prica u Attack of the clones je toliko zakukuljena, da i ja dan danas pored svih zivih SW pomagala imam problema da je skapiram do kraja. KO je narucio klonove, kako zasto, ko je koga ubio, kada, itd....
gluma je ocajna, a narocito onaj Hayden Christensen. Kakve face je taj lik pravio, to nigde jos nisam video.... Ljubavne scene su izuzetno glupe.
(Opet, greska je sto mnogi porede tu situaciju i situaciju sa Han Solom i princezom Lejom, te tako nabijaju jos negativnih poena, al svejedno....)
Animacija je ogavna, Yoda, oni ljudi bubasvabe sa Geonosisa, pa i klnovi cak u nekim scenama (za koje iz ne znam kojih razloga nisu pravljene maske, nego su svi radjeni CGI
(dobro, tako je isto radjeno u Sithu, ali tamo je animacija jedan drugi oniverzum, uodnosu na Napad klonova)
Obi Wan i duga kosa.... mislim....

mrzi me da vise nabrajam; jedino ako te bas zanima, nastavicu, nije problem.

dobre strane kod Napada klonova su, kao sto rekoh, muzika Dzon Vilijamsa, koja ni u jednoj sekundi nije omanula; Ian Mc Diarmid kao Palpatin, pa cak i Christopher Lee kao Dooku. Imaju stvarno ti britanski glumci izuzetan smek.
U osnovi je prica odlicna, ali je veoma smotano sprovedena u delo, eto. Dakle, uspon diktature pod imenom demokratije, manipulacija, i naravno good old "good vs evil"

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/04/2010 : 13:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemoj sad i ti sa žanrovima i podžanrovima, jel te to King zarazio?????

space opera ti je apsolutno priznati podzanr
star wars, star trek, battlestar galactica, stargate, flash gordon, buck rodgers....

quote:
Naravno da se ovi filmovi koje sam nabrojao po nekim stavkama dosta razlikuju, ali svi su oni SF. A mene je wicked pitao da li možda ne volim SF. A ja kažem da volim, jednostavno mi SW nisu vrh vrhova u tom žanru. Mogu da ih uporedim sa Piratima Kariba, Gospodarom prstenova, Parkom iz doba Jure i sl.
Veoma zabavni filmovi, koje mogu uvek da pogledam, ali mi nisu neki vrh. Zato i takve ocene.

misilm....Pirati sa Kariba em sto hulis bez potrebe, em sto ce ljudi da se razocaraju u tvoj sud o bilo cemu

uporedi (npr) Rio Bravo i Once upon a time on west, posto su svi oni western filmovi

quote:
Predator i Stargate su takođe prosečni filmovi, ali zbog određenih momenata su mi draži od SW. Što se tiče Bliskih susreta, oni su mi uz Contact, Alien i Blade runner esencija SF-a.
Meni, kao što rekoh.

Stargate sam voleo kao klinac....ali eto, meni je valjda merodavno to sto me nista nije obuzelo kao Star wars. I to samo od sebe, bez uticaja od starije brace, roditelja, sredine, itd....

quote:
Naravno da ću ih jednom ponovo pogledati, zašto da ne?

pa ne, al da se trudis sa malo lepsim stavom udjes u novu trilogiju, a ne samo "njah, daj da odgledam, samo da probam da napokon zavrsim do kraja"

quote:
Što se ST tiče, gledao sam samo dva filma mislim, Nemesis se mislim zvao onaj koji mi se kao nešto svideo. Seriju sam gledao, i staru i Enterprise, i jedna mi je on najdražih serija, čak bih rekao da mi se priča više sviđa nego kod SW. Ali nije to za filmove.

Star trek i SW su dva sveta. (mada, sudeci po poslednjem filmu, izgleda da dolazi do sudara svetova)
i jeste....serije su mozda najoptimalniji oblik postojanja za ST. Ali filmovi su izuzetno dobri, zato sto se samo nadogradjuju na seriju, i predstavljaju slag na torti. meni barem

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/04/2010 : 15:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
[ah....gle ovako, prica u Attack of the clones je toliko zakukuljena, da i ja dan danas pored svih zivih SW pomagala imam problema da je skapiram do kraja. KO je narucio klonove, kako zasto, ko je koga ubio, kada, itd....

Klonove je (u tajnosti) naručio jedi Sifo Dyas. Bijaše to čovjek osjetljiv na buduće događaje pa mu se učinilo da će vojska dobro doći Republici.
Sidius je to nanjušio i naredio Darth Tyranusu da ubije Sifo Dyas-a te preuzme staranje o vojsci (kako bi poslužila ciljevima Sitha).
Sve se to vidi u filmu, jasno ko napoj.

Dobra stvar u epizodi 2 je što Obi-Wan ima bradu.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 10/04/2010 16:00:26
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/04/2010 : 16:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
[ah....gle ovako, prica u Attack of the clones je toliko zakukuljena, da i ja dan danas pored svih zivih SW pomagala imam problema da je skapiram do kraja. KO je narucio klonove, kako zasto, ko je koga ubio, kada, itd....

Klonove je (u tajnosti) naručio jedi Sifo Dyas. Bijaše to čovjek osjetljiv na buduće događaje pa mu se učinilo da će vojska dobro doći Republici.
Sidius je to nanjušio i naredio Darth Tyranusu da ubije Sifo Dyas-a te preuzme staranje o vojsci (kako bi poslužila ciljevima Sitha).
Sve se to vidi u filmu, jasno ko napoj.

Dobra stvar u epizodi 2 je što Obi-Wan ima bradu.

i ovo si skapirao nakon gledanja Napada klonova bez pomoci propratne propagande uoblicene u knjige, stripove, video igrice, Visual dictionary enciklopedije, itd....

u tom slucaju, respect, my old master!

sve u svemu, i dalje je izuzetno smotano sprovedeno u delo, tako da dzaba i ovo objasnjenje.

jos malo stvarcica protiv Napada klonova:
- fabrika droida
- Yoda nikako nije trebao da pali mac pre konacne borbe sa Imperatorom
- i apropo Yode, ono njegovo pletenje i strikanje kada je Dooku bacio onaj soliter na Anakina i Obi Wana Zbogom Imperija uzvraca udarac....

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/04/2010 : 18:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Pa napisao sam: Jasno ko napoj.
Iz filma se da zaključiti da je jedi Sifo Dyas naručio vojsku i da je mrtav. Glupo je što se nitko sa jedi strane ne raspituje zašto, kako, odakle, tko će to sve da plati? Pogotovo kada saznaju da je Tyranus (ovo je moralo pobuditi neku sumnju) kontaktirao Jinga da bude genetski materijal.
Ima dosta takvih momenata i u prvom i u drugom dijeli, ali ipak mi je drugi malo napetiji, jači u glavnim segmentima koji čine SW film.
Drag mi je i prvi, meni je serijal za ocjenu 10/10 i uz The lord of the ring nešto najomiljenije svih vremena.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/04/2010 : 18:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
"Your powers are weak, old man!"

moguce, neka ti bude, jer ako krenem dalje, doci cemo u puko ponavljanje, a to onda biva bezveze totalno.

BTW, kome se ne svidja Revenge of the Sith, da li vas mrzi da kazete zasto

jedan film koji uvek dovede do toga da se najezim bar 5 puta za vreem gledanja filma je upravo ROTS

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 10/04/2010 : 19:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa mogao si malo vise. Sta ti zapravo ne valja kod ovih filmova? Voleo bih da cujem tvoje misljenje.
Nisi ljubitelj sci-fi filmova ili...?

Kako sad nisam ljubitelj SF filmova???

I nisam ni rekao da mi kod SW nešto ne valja. Jednostavno, nisu mi za veću ocenu. Skoro svi gore navedeni filmovi su mi bolji od SW. Voleo sam ja i njih, ali kad sam stvarno bio klinac. Oni prvi delovi su još uvek ok, ali ne više od toga. Ovi delovi koji su kasnije došli su meni negledljivi, španska sapunica u svemiru.
Epizodu I sam video na premijeri u bioskopu (da ne bude da imam nešto protiv sw, stvarno sam se radovao tom filmu), razočarao se neviđeno, a ostala dva nisam ni odgledao kako valja. Terao sam sebe više puta da ih odgledam kako treba, ali nijednom nisam uspeo.

Od tih filmova koje si gore naveo retko koji moze da se nosi sa Star Wars. Posebno mi je cudno to sto su ti Sunshine i Abyss dobri filmovi. Ali, dobro, necu da navaljujem... Imas drugacije misljenje i to postujem.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26039 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/04/2010 : 23:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote

8.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/04/2010 : 23:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Bolji je original sa Robertom Micamom i Gregori Pekom, ali nije ni ovaj los... 7.5/10

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 11/04/2010 00:00:15
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9582 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 11/04/2010 : 00:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Bolja mi je Simpsonska verzija. kraća je.
dobar 8/10

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 11/04/2010 : 00:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
De Niro je maestralan! 9 ko vrata...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 11/04/2010 : 01:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
vrhunski film i vrhunski remake, sto se rijetko viđa!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

soulfly tribe
Average Member

Croatia
758 Posts

Member since 26/02/2009

Posted - 11/04/2010 : 03:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send soulfly tribe a Private Message  Reply with Quote
ne znam kako mi je promakao ovaj duet Scorsese/De Niro,ali Rt straha ću sigurno pogledati u skorije vrijeme
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22372 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/04/2010 : 06:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
dobar film, De Niro fenomenalan. Remake mi je bolji od originala.
8/10
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 11/04/2010 : 19:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
9/10

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 11/04/2010 : 22:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
da nije de nira ocjena bi bila 7,5/10 ovako 8,5/10
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 11/04/2010 : 22:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Nisam gledao!

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 12/04/2010 : 08:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
8/10..prilicno dobro uraden remake .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

gregorbikupil
Junior Member

Slovenia
428 Posts

Member since 13/03/2008

Posted - 12/04/2010 : 08:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send gregorbikupil a Private Message  Reply with Quote
Dobar. 8 najmanje.

Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 12/04/2010 : 09:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
8.5/10

De Niro odličan, ali Juliette Lewis još bolja!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22372 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/04/2010 : 13:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote

Chicago

2003. bio nominovan za 13 oskara, dobio 6 izmedju ostalog za najbolji film.
hm...ne podnosim musicale, ovaj je nesto nejgore sto sam dozivjeo.
Vrhunac je svakako kresteci Richard Gere, zamalo nisam slupao TV.
Po meni najgori film ikad koji je dobio oskara za film godine.
1/10

Edited by - King Warrior on 13/04/2010 13:49:56
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 13/04/2010 : 13:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
6/10

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page
Page: of 89 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000