forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 258

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 20/04/2010 : 16:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by kico

Tražim preporuku za seriju.
Nakon Spartacusa mi nije svejedno šta ću gledat.
Heroji su mi završili,ali Fringe još gura....još malo.

Ako nemaš ništa protiv crtanih serijala, onda svakako pogledaj "Avatar: The Last Airbender".

http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar:_The_Last_Airbender

Nešto na temu filma Avatar?Možda???

Razočarao me Human Target,naprimjer.
Tražim nešto konkretno.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 20/04/2010 : 17:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Gledao si Rome?

Pored nje, serija koja me je zakovala za stolicu i koju sam pogledao u jednom dahu je "Veronica Mars"

http://www.imdb.com/title/tt0412253/

Neces zazaliti

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 20/04/2010 : 17:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Ako nemaš ništa protiv crtanih serijala, onda svakako pogledaj "Avatar: The Last Airbender".

http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar:_The_Last_Airbender

Nešto na temu filma Avatar?Možda???

Razočarao me Human Target,naprimjer.
Tražim nešto konkretno.

Nema veze sa filmom. Nastala je puno prije filma.

Iskreno, od ovog nema konkretnijeg. Jedna cjelovita priča, ispripovijedana kroz 61 epizodu, likovi koji konstantno rastu i razvijaju se, saga o ratu, gubitku, pobijedi i odrastanju smještena u fantastičnom svijetu. A uz to ima i nevjerojatno dobru animaciju.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/04/2010 : 17:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fringe mi je sve dosadnije,, baš su nekako mlake priče.
OD SF-a možeš probati Stargate Universe, ako nisi, i Doctora Who-a. Caprica ti se vjerojatno neće svidjeti.
Nešto sam pratio Flashforward, no već dugo nisam.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 20/04/2010 : 18:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Bushido, imash pice od mene. :)
Transformersi su Transformers:Energon, X-Meni su X-Men:Evolution.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 21/04/2010 : 14:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Nabavio DBZ pa gledam ispočetka. Evo, u četiri dana pogledao 49 epizoda. Prvo 8 sati posao pred kompjuterom, pa DBZ pred televizorom. Oči me bole
Inače mrzim razvlačiti serije. Da moram čekati sljedeći dan (ili tjedan!) kao što je namjenjeno... Mislim da bi prije odustao od gledanja
Kad sam nabavio Avatara pogledao sam sve epizode za manje od tjedna

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/04/2010 : 14:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja sad gledam Tvajlajt zone 1959 negdje sam pri kraju prve sezone
epizode variraju od odličnog do očaja
gledam supernatural drugu sezonu bas su legnede

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/04/2010 : 15:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Au.. Ja odgledao prvu sezonu Supernaturala i jedva izdrzao... Ta serija je dno dna... Jeftini efekti i jos otrcanije price... Cak su mi i Cari bolje od te serije... A one su pojam za kic..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 21/04/2010 : 15:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
The Twilight Zone (ilitiga tvoj "Tvajlajt zone") je odlična serije, a najbolje su one sezone u kojima se Serling aktivno sudjelovao (znači prva verzija, druge dvije nije doživio).
Baš kao i The Outer Limits. Samo što je OL više SF orijentiran, a TZ je više horor.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 21/04/2010 : 15:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Au.. Ja odgledao prvu sezonu Supernaturala i jedva izdrzao... Ta serija je dno dna... Jeftini efekti i jos otrcanije price... Cak su mi i Cari bolje od te serije... A one su pojam za kic..

Jebate, prva sezona ima preko 20 epizoda! Pa 'ko te tjerao da gledaš? Ajde da si rekao da si odgledao prvu epizodu i jedva izdržao, ali ti si odgledao cijelu sezonu a serija ti dno! Tko te prisilio?! Devojka?

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7933 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 21/04/2010 : 15:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko
gledam supernatural drugu sezonu bas su legnede

Uživaj, najjača serija ikad.
Četvrta i peta sezona rasturaju.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/04/2010 : 15:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove
Jebate, prva sezona ima preko 20 epizoda! Pa 'ko te tjerao da gledaš? Ajde da si rekao da si odgledao prvu epizodu i jedva izdržao, ali ti si odgledao cijelu sezonu a serija ti dno! Tko te prisilio?! Devojka?

A jebiga, kontam sad ce zanimljivo, pa sad ce, pa mora biti u sledecoj, pa mozda je prvi serijal sranje ali ce ostaviti zelju za gledanjem drugog, neizvesnost itd.. Kad ono kompletna balega...

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/04/2010 : 15:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

šta da ti kažem mislim... profulao si cijeli fudbal

ne vidim nista jeftino efektima i u seriji koja je dozivjela toliko sezona...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/04/2010 : 15:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Primera za dugovecnost serijala imas koliko hoces, i to uopste nije indikator da je nesto dobro... A ona dva magarilosa glume sve zivo, predstavljaju se i kao mladi i kao stari i kao agenti itd... Covek kad bi ih video i da mu se predstave kao FBI usrao bi se od smeha.. Pre bih rekao da sam propustio loptu nego da sam promasio ceo fudbal..

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/04/2010 : 16:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
pa u tome je i fol sto je i smijesno i napeto i ponekad strasno
i sto su ozbiljni i zajebanti i prodavači i zavodnici i prodavači osiguranja

čak su i sami duhovi ponekad zajebanti

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/04/2010 : 17:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ako je to trebalo da bude parodija onda sam promasio fudbal..

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/04/2010 : 19:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
nije parodija ali se ne shvaćaju baš toliko ozbiljno... možda recimo kao one epizode dosjea X tipa tirangle... dreamland... ili ono kada glume muža i ženu skali i mulder kako bi istražili slučaj savršenog kvarta

primjer serije gdje se shvaćaju ozbiljno je Fringe

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 22/04/2010 : 15:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
poceo gledati novi South Park
woooooooooot woooooooooooot
vrh

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/04/2010 : 19:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

poceo gledati novi South Park
woooooooooot woooooooooooot
vrh

Dobar je south park.Dobar!
Uporedo gledam i simpsonove.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 22/04/2010 : 20:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Sad ce ban.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 22/04/2010 : 20:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
vala, nisam razmisljao, bolje da sklonim :/

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 22/04/2010 : 23:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moja ti je preporuka da stisneš zube i izdržiš još 2. sezonu, eto ako ništa drugo za ekipu. Osobno, to mi je 2. najbolja serija (prva je Dexter) ali tek s 2. sezonom kreće razvoj main arc priče, i viruj, teško da ćeš i nakon toga ostat razočaran. Onda, šta kažeš?

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/04/2010 : 23:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
upravo sam pogledao epizodu 18. 2. sezone kad se biju s duhovima u filmskom studiju u kojemu snimaju neki horor o duhovima :D žnj kategorije

i prethodna je bila dobra sa sexy vukodlakom :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 22/04/2010 : 23:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Odgledao posljednju epizodu 1. sezone Spartacusa - Kill them all! Krvavo finale najkrvavije serije općenito, svi dugovi vraćeni u krvi, a kuća Batiatus dostigla svoj zasluženi krah! Velika pobuna robova, odnosno rat tek slijedi! Tko će sad dočekati da snime nove sezone, budući da glavni glumaci ima velikih zdravstvenih problema...

Molija bi bez spoilera idući put.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 22/04/2010 : 23:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo kad je već to tema, jesi li gleda Supernatural ili Dextera? Ako nisi, znan da si čuja za njih i možda ti ih se ne da gledat, al viruj, dva dragulja tv produkcije su u pitanju.

Opcija B bi bija Harper's island, pogotovo ako voliš horrore, i to slasher podžanr.

Go to Top of Page
Page: of 258 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000