Author |
Topic  |
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 23/04/2010 : 09:26:47
|
quote: Originally posted by vice Molija bi bez spoilera idući put.
Hm... To si mogao saznati i o povijesnom Spartaku na wikipediji... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7932 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 23/04/2010 : 09:34:51
|
quote: Originally posted by zeljko
upravo sam pogledao epizodu 18. 2. sezone kad se biju s duhovima u filmskom studiju u kojemu snimaju neki horor o duhovima :D žnj kategorije
i prethodna je bila dobra sa sexy vukodlakom :D
Haha, predobro se sićan te za studiom, to je ona kad Dean poždere sve na što naiđe. A ta s vukodlakom mi je vjerojatno u top 3. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 23/04/2010 : 10:31:51
|
quote: Originally posted by DeeCay
Hm... To si mogao saznati i o povijesnom Spartaku na wikipediji...
    |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 23/04/2010 : 15:20:58
|
Nisu svi pametni i puni znanja ka ti. |
And like that... he's gone. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 23/04/2010 : 15:39:27
|
quote: Originally posted by vice Nisu svi pametni i puni znanja ka ti.
A jel znaš onda bar navigirati do wikipedije?
Vice, odsustvo s sajta očito te učinilo nešto arogantnijim, a prije si bilo ko milo dijete... Ispričavam se skrušeno zbog potencijalnog spoilera. Neću više (griješiti)
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts
Posted - 23/04/2010 : 16:28:51
|
quote: Originally posted by vice Nisu svi pametni i puni znanja ka ti.
A jel znaš onda bar navigirati do wikipedije?
Vice, odsustvo s sajta očito te učinilo nešto arogantnijim, a prije si bilo ko milo dijete... Ispričavam se skrušeno zbog potencijalnog spoilera. Neću više (griješiti)
Zabij si svoje isprazno šaljive rečenice znaš gdje.  |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 23/04/2010 : 16:29:29
|
quote: Originally posted by vice
Evo kad je već to tema, jesi li gleda Supernatural ili Dextera? Ako nisi, znan da si čuja za njih i možda ti ih se ne da gledat, al viruj, dva dragulja tv produkcije su u pitanju.
Opcija B bi bija Harper's island, pogotovo ako voliš horrore, i to slasher podžanr.
Hvala na preporuci. Dextera odgledao. Supernatural ću pokušat.
 |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 23/04/2010 : 16:57:34
|
ja ne mogu vjerovati ovakvu drskost , u slicnoj sam situaciji i ja, evo jos nisam pogledao Titanik al su mi ga pokusali spojlat... Pa ljudi nije valjda da brod potone na kraju  |
Seeing things differently can open new paths. |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts
Posted - 23/04/2010 : 17:09:13
|
quote: Originally posted by Billy_the_Kid
ja ne mogu vjerovati ovakvu drskost , u slicnoj sam situaciji i ja, evo jos nisam pogledao Titanik al su mi ga pokusali spojlat... Pa ljudi nije valjda da brod potone na kraju 
Dobro, glup san i šta sad, ne sramin se priznat da neman pojma o nikakvoj kući Batiatus. U konačnici, serija nije morala imat povijesnu točnost. |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
Posted - 23/04/2010 : 20:46:28
|
a joj pa sta se odmah vrijedjas, da tek vidis kako su mene zajebavali prije par godina isto na slicnu temu... ajd ako ikad neletim na tebe placam pivu il sta vec pijes i sve ok ok? |
Seeing things differently can open new paths. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 29/04/2010 : 11:11:38
|
quote: Originally posted by vice Dobro, glup san i šta sad, ne sramin se priznat da neman pojma o nikakvoj kući Batiatus. U konačnici, serija nije morala imat povijesnu točnost.
Ma niko nikoga ne optužuje... Zapravo, nisam ni rekao nešto konkretno, samo sam spomenuo krvavi krah kuće Batiatus (mislim najkrvavija serija uopće), što može značiti sve i svašta, a znamo po čemu je Spartak poznat, po pobuni jelte. Ne moramo se vrijeđati uopće. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 29/04/2010 : 11:18:32
|
Jučer počela nova serija Happy Town. Nešto kao Twin Peaks kažu, a to ćemo tek vidjeti.
Haplin, Minnesota, "Happy Town," uživao je u prividnom miru 5 cijelih godina, no očito je došlo vrijeme za promjene. Još uvijek pod utjecajem neriješenih otmica, mali gradić se sad suoči s novim mračnim zločinom koji vadi sve nerazriješene strahove na površinu Da li se je neuhvatljivi "Magični čovjek" - kojeg mnogi smatraju odgovornim za bizarne otmice - vratio po novu žrtvu? Mračne tajne gradića polagano će se razotkrivati, a s njima i tajne osobnosti važnih ličnosti gradića. Svatko ima svoje kosture u ormaru, jelte...
 |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 02/05/2010 : 13:04:36
|
quote: Originally posted by kico
Gledam danas,pa javim kakva je...
Po meni, Twin Peaks klon, definitivno... |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 02/05/2010 : 15:08:28
|
Ova je pjesma često recitirana iz Twin Peaksa: Through the darkness of future past The magician longs to see. One chants[1] out between two worlds Fire walk with me.
Podsjetio me na ovo govor iz prve epizode Happy Townaa: Now that blood has been spilled again, Everything will unravel. He'll be back. He's only born in the instant flash... Of man's capacity for evil... And he'll thrive in the shadows. So that wickedness Is vanquished You can't stop him. We never could. He's the magic man.
Sjećam se i jednorukog Gerarda koji je bio opsjednut Mikeom... A kolko vidim finalna scene opet asocira na nešto slično.
Nije teško vidjeti sličnosti između te dvije serije, budući da je Twin Peaks pokupio sve moguće bizarnosti. Samo što nema centralnog motiva uobličenog u jedano veliko pitanje poput onog "Tko je ubio Lauru Palmer?", pitanje na koje je htjelo znati odgovor velik broj gledatelja onomad... |
 |
|
Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts
Member since 27/09/2004 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 14/05/2010 : 12:50:21
|
Kako sam se namučio namjestiti Dragonballu GT titlove.... Imam dual audio (eng, jap), ali ne bih gledao eng sinkronizaciju da je zadnja na svijetu. Format je .mkv pa Subtitle Workshop ne može otvoriti video  a niti jedni titlovi ne valjaju pa ih ne možeš namjestiti niti sa onim move subtitles niti sa synchronizationom  i onda se pokušavaš nekako snaći u titlovima gdje si stao pa ne možeš nikako naći jer ne razumiješ japanski, a engleski audio je sasvim drugačiji od japanskog tako da ni ne možeš prebaciti na eng i tako naći 
I naravno sve to trebaš napraviti da što manje radnje pohvataš jer ipak to želiš pogledat kao čovjek kad/AKO namjestiš titlove  |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
Mozen
New Member

Croatia
142 Posts
Member since 28/02/2009 |
Posted - 14/05/2010 : 16:31:45
|
Nisam pretjeran fan humorističkih serija, ali seriju "It's Always Sunny In Philadelphia" jednostavno se NE SMIJE propustiti. Posebno se to odnosi na ljubitelje South Parka, Simpsonovih i tog tipa humora. Uglavnom, serija je gromoglasno urnebesna. Uostalom, na IMDb-u ima veću ocjenu od svih ostalih daleko razvikanijih serija, što valjda znači da glede njene ocjene ima još mojih istomišljenika po svijetu http://www.imdb.com/title/tt0472954/ |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 15/05/2010 : 00:35:41
|
ja sada gledam prvu sezonu x filesa :D
koje je ono remk - djelo svaka rečenica je antologijska :D sto je najvaznije serija je prezivjela sud vremena (za sada) a one kasnije epizode su bile ultramoderne za prvu i drugu koje su fakticki klasici postali još dok se serija emitirala šteta na lošem filmu broj 2 |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member

.jpg)
1523 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 27/05/2010 : 13:55:21
|
Ukinuti Heroesi, a i Happy Town (čovječe, nakon 3 epizode već ga pokopali ), odvrtit će se još 5,6 epizoda i kraj... |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 27/05/2010 : 14:00:43
|
Sta se desava sa South Parkom?Posle one kontroverzne 200 i 201 izasla jos jedna,tj sedma u serijalu i evo vec vise od mesec dana nista. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Topic  |
|