forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/05/2010 : 00:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

quote:
Originally posted by dosada

imaš pravo, srbija nam nabija komplekse još od bljeska `95. kad smo ko pičke zbrisali nakon par sati borbe!

kreša,pošto ne znaš šta je bljesak,nit si se rodio kad je bio bljesak,onda lipo na google pa vidi šta je bljesak,godina 1995.
da si znao šta je bljesak,onda bi to izgledala kao uvreda...a vi ostali,nemojte biti plačipizde pa svaku pizdariju postati...da ja postam pola privatnih poruka nacionalističkog,šovinističkog i uvredljivog sadržaja koje su mi upućivali srbi s foruma,bar 10-15 bi ih letilo...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 10/05/2010 : 01:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Ovo menja stvar, mislio sam da se radilo o postu.

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/05/2010 : 01:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Ovo menja stvar, mislio sam da se radilo o postu.

pa naravno,da je bio post,već bi letio...ali stvar je u tome šta kreša ne zna šta je bljesak

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/05/2010 : 01:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Jbte! Još će ispast da su i moderatori ljudi

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/05/2010 : 01:20:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Jbte! Još će ispast da su i moderatori ljudi

uvati se crtanja

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/05/2010 : 01:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Da, pisanje mi ne ide... potkralo mi se slovo viška u prethodnom postu

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/05/2010 : 01:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Da, pisanje mi ne ide... potkralo mi se slovo viška u prethodnom postu

brzo će mafest

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/05/2010 : 01:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 10/05/2010 : 12:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

imaš pravo, srbija nam nabija komplekse još od bljeska `95. kad smo ko pičke zbrisali nakon par sati borbe!

kreša,pošto ne znaš šta je bljesak,nit si se rodio kad je bio bljesak,onda lipo na google pa vidi šta je bljesak,godina 1995.
da si znao šta je bljesak,onda bi to izgledala kao uvreda...a vi ostali,nemojte biti plačipizde pa svaku pizdariju postati...da ja postam pola privatnih poruka nacionalističkog,šovinističkog i uvredljivog sadržaja koje su mi upućivali srbi s foruma,bar 10-15 bi ih letilo...

Jesi to na nekog konkretno mislio...?

Edited by - Vjeko1980 on 10/05/2010 12:04:04
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/05/2010 : 12:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

Jesi to na nekog konkretno mislio...?

ne
opcenito sam mislio...

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 10/05/2010 : 13:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
predlažem da se banani grobari pišu crvenom bojom (bold), banani delije crnom bojom (bold)
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/05/2010 : 14:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by jang

predlažem da se banani grobari pišu crvenom bojom (bold), banani delije crnom bojom (bold)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 10/05/2010 : 16:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Dobar predlog to je veca kazna od 7 dana.
Moderatori ok ako je tako znaci zbog pm-a se ne dobija ban,nisam to znao.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 11/05/2010 : 17:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Sad kad vam se Okiboki raspise...

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/05/2010 : 21:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Sad kad vam se Okiboki raspise...

To ti kazem.
Ma kakvi nije to moj stil

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 11/05/2010 : 23:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Da vas podsetim, oslobodite Teksa za 5 minuta

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/05/2010 : 00:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Evo prenecu i ovde.
Ultrase uvek si bio pravedan ali ja sad moram stati na Elfakovu stranu.Nije covek zasluzio ban,izneo je svoje misljenje i ne znam koga je uvredio?Ako je zbog "Mudoratorski",bilo je 1000 puta gorih stvari pa nikom nista.Jednostavno nije fer.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/05/2010 : 02:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Bob Rok

Da vas podsetim, oslobodite Teksa za 5 minuta

I jos me zakljucali greskom. Koliko vidim bio je banovan neki Viller,ja sam Willer

Za civilizovanog "mena u pokusaju" (evo ti predlog za novi nick,daleko si ti od coveka,jos dalje od dva) - prihvatam drage volje tvoj ljubazni poziv da dodjem u NS. A moze i BG,Nish...gde bude prvo okupljanje obzirom da ti nisi prihvatio moj ljubazni poziv za Leskovac. Ako ne, naci cemo se u NS cim uhvatim malo vremena.
Sve najlepse uz pesmu juznjacke legende Tome Zdravkovica - "Cekaj me,ja cu sigurno doci".

EDIT: Toliko od mene na ovu temu u pisanoj formi,ostatak van foruma tako da necu da spamujem vise
Kolko vidim jedan juznjak iz aps drugi u aps
Neka,neka,svuda da nas ima nego sta

Edited by - Tex Willer on 12/05/2010 02:36:20
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/05/2010 : 09:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
"..jer ljubav je lepa samo dok se ceka..."

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/05/2010 : 15:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

I jos me zakljucali greskom. Koliko vidim bio je banovan neki Viller,ja sam Willer

pa dobro sad, jesi li ti Srbin ili nisi?! Delboj mi nikad ne bi oprostio da sam stavio W
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/05/2010 : 15:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Tex Willer

pa dobro sad, jesi li ti Srbin ili nisi?! Delboj mi nikad ne bi oprostio da sam stavio W

Samo po potrebi
A mogu da budem i Bugarin,Turcin,Italijan,Nemac...mnogo je njih proslo ovuda
Sta ja znam s kim je moja pra-,cukun- ili neka od tih prastarih baba-predaka legla
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2010 : 15:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sta je Elfak radio kada je izleteo da mi je znati??? Nikad ne bih rekao da on moze biti banovan.. Moze neki link?

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/05/2010 : 15:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Sta je Elfak radio kada je izleteo da mi je znati??? Nikad ne bih rekao da on moze biti banovan.. Moze neki link?

Mislim da je zbog izraza "mudoratori"
Ja ih lepo zovem "modulatori" i niko me ne izbacuje vise od jednom mesecno
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41115 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2010 : 15:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Hahahaha... Joj Boze mili... Ko ga je liferovao zbog toga? To je presmesno...

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/05/2010 : 23:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
jel baniranje ima efekta na aukcije?

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000