Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 14/05/2010 : 09:07:26
|
rekoh ja nedavno da je trebalo zatvorit forum na nekog vrijeme
da se zatvorio ne bi se ovo možda ni dogodilo. strasti bi se smirile
hebate pa ovo kao da sam na utakmici, šamara se na sve strane
bežim ja dalje
sam toliko |
Moj strip Moje aukcije |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16701 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 14/05/2010 : 09:38:03
|
jedva čekam da vas komentatore analizira naš kolega psiholog stinky...nadam se da bu navratil i pročital brdo ovih nebuloza |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 14/05/2010 : 09:39:41
|
quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by Markos Sad ćeš naravno, izvući paralelu sa Curunirom, kojeg sam izbacio kad je on bio dveribad, a ja Libellus, i to priznajem kao svoju manu: osjetljiviji sam na svoju čast nego na tuđu. Ali, budimo pošteni: tko to od nas nije? Međutim, ako vi već spočitavaš dvostruke kriterije, čak i da stavimo tu moju razumljivu ljudsku osjetljivost na svoj ego sa strane, onda imam potrebu napomenuti sljedeći argument: taj isti Curunir konstantno blati i pljuje Bernarda tj. Strip-Agent/Ludens - javno ih prozivajući zbog zarade i kuća, auta i ne znam čega sve ne, stalno napadajući zbog prijevoda, pa do nedavnog pljuvanja zbog poskupljenja i javnog pozivanja na bojkot i nekupovinu nekih izdanja. Zar to nije ista situacija kao i dveribed/Libellus? Međutim, Curunir tu nije izbačen i nitko od toga nije pravio problem, je li? Dakle, što se dvostrukih kriterija tiče, priznat ću da sam osjetljiviji kad sam ja u pitanju, nego kad su drugi u pitanju. Ali bilo koji drugi, a ne samo libellus ili samo ovaj ili onaj.
ti si posve izgubio kompas. pljujem po onima koji bez razloga povise cijenu 25 posto, a nisu se udostojili niti dvije rijeci napisati. jer to je kao odlicna politika. moze biti, ali onda nek se spreme na pljuvanje! pljunuo bih i po tebi i po lb da tako ucinite. pljunula je i hrpa forumasa na topiku o maxijima, OPRAVDANO!!! pljunuli su i danas zbog loseg otiska! jel i to poveo Curunir??? pljucas i ti po prijevodima ane gaspar, bar jesi dok se nisi odlucio sutjeti i ne zamjerati se. kao i ovdje. a tko je kupio stan i auto i ima masnu zaradu i umobolnu maržu od AF-a koji je UKRAO (a ti jadan to ne znas, je li!!????????????????????????????????) libellusu ispred nosa??????????????????
i sve te kritike usporedjujes s ovim sto je organizirao dveribad?????? ma kako se ne sramis!!!!!!!!!!!!!!?????????????? kako uopce imas obraza doci na mafest??? mislim da se ono nedobrodosao odnosi svakako i na tebe. procitaj jos jednom, mozda shvatis bolje!!!
Mogu samo da kazem... Prava steta sto Libellus nije to odradio . Ili sto to nije odradjeno po Libellusovim standardima. Ili ako je vec odradjeno, sto nema realnu cenu . Koja je brat bratu trebala da bude maksimum 300 dinara za HC. Steta sto nije bilo volje za brat bratu. |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
Edited by - Bob Rok on 14/05/2010 09:40:37 |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 14/05/2010 : 09:42:30
|
quote: Originally posted by risbozg
jedva čekam da vas komentatore analizira naš kolega psiholog stinky...nadam se da bu navratil i pročital brdo ovih nebuloza
Ja sa zadovoljstvom prcitam njegove postove i na drugom sajtu jer je autentican lik i trebalo je da bude ovde i dalje  |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16701 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 14/05/2010 : 09:43:35
|
quote: Originally posted by Bob Rok
quote: Originally posted by Markos Sad ćeš naravno, izvući paralelu sa Curunirom, kojeg sam izbacio kad je on bio dveribad, a ja Libellus, i to priznajem kao svoju manu: osjetljiviji sam na svoju čast nego na tuđu. Ali, budimo pošteni: tko to od nas nije? Međutim, ako vi već spočitavaš dvostruke kriterije, čak i da stavimo tu moju razumljivu ljudsku osjetljivost na svoj ego sa strane, onda imam potrebu napomenuti sljedeći argument: taj isti Curunir konstantno blati i pljuje Bernarda tj. Strip-Agent/Ludens - javno ih prozivajući zbog zarade i kuća, auta i ne znam čega sve ne, stalno napadajući zbog prijevoda, pa do nedavnog pljuvanja zbog poskupljenja i javnog pozivanja na bojkot i nekupovinu nekih izdanja. Zar to nije ista situacija kao i dveribed/Libellus? Međutim, Curunir tu nije izbačen i nitko od toga nije pravio problem, je li? Dakle, što se dvostrukih kriterija tiče, priznat ću da sam osjetljiviji kad sam ja u pitanju, nego kad su drugi u pitanju. Ali bilo koji drugi, a ne samo libellus ili samo ovaj ili onaj.
ti si posve izgubio kompas. pljujem po onima koji bez razloga povise cijenu 25 posto, a nisu se udostojili niti dvije rijeci napisati. jer to je kao odlicna politika. moze biti, ali onda nek se spreme na pljuvanje! pljunuo bih i po tebi i po lb da tako ucinite. pljunula je i hrpa forumasa na topiku o maxijima, OPRAVDANO!!! pljunuli su i danas zbog loseg otiska! jel i to poveo Curunir??? pljucas i ti po prijevodima ane gaspar, bar jesi dok se nisi odlucio sutjeti i ne zamjerati se. kao i ovdje. a tko je kupio stan i auto i ima masnu zaradu i umobolnu maržu od AF-a koji je UKRAO (a ti jadan to ne znas, je li!!????????????????????????????????) libellusu ispred nosa??????????????????
i sve te kritike usporedjujes s ovim sto je organizirao dveribad?????? ma kako se ne sramis!!!!!!!!!!!!!!?????????????? kako uopce imas obraza doci na mafest??? mislim da se ono nedobrodosao odnosi svakako i na tebe. procitaj jos jednom, mozda shvatis bolje!!!
Mogu samo da kazem... Prava steta sto Libellus nije to odradio . Ili sto to nije odradjeno po Libellusovim standardima. Ili ako je vec odradjeno, sto nema realnu cenu . Koja je brat bratu trebala da bude maksimum 300 dinara za HC. Steta sto nije bilo volje za brat bratu.
     |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
654 Posts
Member since 12/11/2004 |
Posted - 14/05/2010 : 09:50:22
|
Evo već godinama sam član stripovi.com ali sam se vrlo rijetko oglašavao na forumu. Iz jednog prostog razloga, zato što sve na kraju izađe na svađu i prepucavanje. Ali čitajući ove stranice nisam mogao da ne izrazim svoje žaljenje zbog toga što na ovim stanicama ( koje pratim svakodnevno ) neću više vidjeti Libellus  Želim vam puno sreće u daljnjem radu i što više kvalitetnih stripova. |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29702 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 14/05/2010 : 09:52:16
|
quote: Originally posted by teller
neki su sada stretni, valjda se i šef odahnuo....sramota,dok se ne vrati Libellus na forum ode i teller... nekima još jedan razlog za veselje, od toga trenutka ne kupujem "ništa od dobrih stripova više".Zna se ko je čovjek iz sijene.Pozdrav ljudi, bilo mi je ljepo sa vama,ali svemu jednom dođe kraj.
Koji si ti idiot, to je prestrašno. |
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29702 Posts
Posted - 14/05/2010 : 09:53:25
|
ali on IZJEDNACAVA (dakle falio sam rekavsi USPOREDJUJE) CINJENICE (ogromno poskupljenje, los prijevod, ogromna marza na af hc...) s NAJBEZOCNIJIM I NAJODVRATNIJIM LAZIMA, koje su eto otisle cak i do humanitarne akcije - iako je to samo vrh ledene sante. to je njemu ISTO, pazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! time je sve rekao samo o sebi i zacementirao napokon do kraja. e neka je, nek se lijepo vidi! kakva obrazina!
Da, da, optuzbe o kupovanju auta, kuća i slične stvari su argumentirano kritiziranje izdanja, naravno. |
Trouble will find me |
 |
|
Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 14/05/2010 : 09:54:22
|
quote: Originally posted by Markos
neki su sada stretni, valjda se i šef odahnuo....sramota,dok se ne vrati Libellus na forum ode i teller... nekima još jedan razlog za veselje, od toga trenutka ne kupujem "ništa od dobrih stripova više".Zna se ko je čovjek iz sijene.Pozdrav ljudi, bilo mi je ljepo sa vama,ali svemu jednom dođe kraj.
Koji si ti idiot, to je prestrašno.
Ma nijeeeeee.....   |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29702 Posts
Posted - 14/05/2010 : 10:08:05
|
quote: Originally posted by Curunir a tko je kupio stan i auto i ima masnu zaradu i umobolnu maržu od AF-a koji je UKRAO (a ti jadan to ne znas, je li!!????????????????????????????????) libellusu ispred nosa??????????????????
i sve te kritike usporedjujes s ovim sto je organizirao dveribad?????? ma kako se ne sramis!!!!!!!!!!!!!!??????????????
Po čemu je tvoja optuzba da je Bernard zaradio ogromne pare tako što je ukrao libellusu AF različita od Ratkovih optuzbi?
quote: Originally posted by Curunir kako uopce imas obraza doci na mafest??? mislim da se ono nedobrodosao odnosi svakako i na tebe. procitaj jos jednom, mozda shvatis bolje!!!
Ja sam dole nedobrodošao? Ja to zaista nisam shvatio. Ako je tome tako, onda neka mi to Gaston i Dado jasno kažu. Ja svakako ne želim ići tamo gdje nisam dobrodošao. |
Trouble will find me |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 14/05/2010 : 10:12:23
|
O bože dragi. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 14/05/2010 : 10:12:54
|
Ja sam dole nedobrodošao? Ja to zaista nisam shvatio. Ako je tome tako, onda neka mi to Gaston i Dado jasno kažu. Ja svakako ne želim ići tamo gdje nisam dobrodošao.
Ne mogu da vjerujem da je došlo do toga da od Curunira treba braniti ljude. To što Curunir iznosi svoje paušalne ocjene ko je dobrodošao a ko nije, nije i neće biti zvanična politika MaFesta, to Marko zna ali i svima ostalima treba istaći. |
 |
|
Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts
Posted - 14/05/2010 : 10:21:51
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Ja sam dole nedobrodošao? Ja to zaista nisam shvatio. Ako je tome tako, onda neka mi to Gaston i Dado jasno kažu. Ja svakako ne želim ići tamo gdje nisam dobrodošao.
Ne mogu da vjerujem da je došlo do toga da od Curunira treba braniti ljude. To što Curunir iznosi svoje paušalne ocjene ko je dobrodošao a ko nije, nije i neće biti zvanična politika MaFesta, to Marko zna ali i svima ostalima treba istaći.
Vidiš Emire,čak je i Markos zbunjen i u dilemi.Zvanično il nezvanično, pitanje je sad... |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 14/05/2010 : 10:22:49
|
quote: Originally posted by Prodigy Vidiš Emire,čak je i Markos zbunjen i u dilemi.Zvanično il nezvanično, pitanje je sad...
Pazi, ne želim dalje eskalirati stvari, zato ovakve šale nisu konstruktivne. |
Edited by - Emir Pasanovic on 14/05/2010 10:37:24 |
 |
|
hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 14/05/2010 : 10:27:53
|
Vidite, ima i dobrih stvari u Libellusovom odlazku. |
Taylor. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 14/05/2010 : 10:30:27
|
quote: Originally posted by hrvoje23
Steta je sto dolazi do odlaska izdavača sa foruma.... Veselio sam se najavama novih izdanja!
Ne vidim zašto i dalje ne bi bilo Libellusovih najava na Forumu. samo će ih stavljati/kopipejstat neko drugi, a ne izdavač. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts
Posted - 14/05/2010 : 10:37:47
|
quote: Originally posted by Prodigy Vidiš Emire,čak je i Markos zbunjen i u dilemi.Zvanično il nezvanično, pitanje je sad...
Pitanje je samo da li ti imaš 8 ili 38 godina kao što piše u tvom profilu.
U stvari 39(nisam korigiral),al se dobro držim! I kakvo ti je to pitanje,to je neka provokacija il kaj?Daj objasni mi ko da mi je 8! |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 14/05/2010 : 10:39:07
|
quote: Originally posted by Prodigy I kakvo ti je to pitanje,to je neka provokacija il kaj?Daj objasni mi ko da mi je 8!
Pazi, ne želim dalje eskalirati stvari, zato ovakve šale nisu konstruktivne. |
 |
|
Mozen
New Member

Croatia
142 Posts
Member since 28/02/2009 |
Posted - 14/05/2010 : 10:40:21
|
quote: Originally posted by mladjo Ne vidim zašto i dalje ne bi bilo Libellusovih najava na Forumu.
Skoči do Ghetaldusa, progledat ćeš.  |
 |
|
Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts
Posted - 14/05/2010 : 10:45:02
|
quote: Originally posted by Prodigy I kakvo ti je to pitanje,to je neka provokacija il kaj?Daj objasni mi ko da mi je 8!
Pazi, ne želim dalje eskalirati stvari, zato ovakve šale nisu konstruktivne.
Pazi, ja baš i nisam nešto konstruktivan,ali ako šalu prepoznaš ko šalu onda nemoj na nju ići džonom.I ne boj se, nemaš ti tu šta eskalirati! |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Topic  |
|