Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 17/05/2010 : 22:39:31
|
quote: Originally posted by Wicked
Texe, nisam znao da si ljubitelj Lazarusa. Meni je jedan od najomiljenijih italijanskih stripova. Velika steta sto vise ne izlazi...
Tex mi je najdrazi ali ne i najbolji strip,jbg nostalgija,voleo sam ga najvise i kao klinac. A LL mi je jedan od najboljih uz KP i MV sto se tice te neke Bonelli skole(znam da LL nije Bonelijev ali kao da jeste ako se zna ko ga je osmislio i odakle je otisao u Star Comics) A i gde se vratio
Velika mi je zelja da krene LL od prvog broja u bilo kakvom izdanju(SC,HC...svejedno samo da izlazi) i da ima malo brzi tempo |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 17/05/2010 : 22:45:49
|
quote: Originally posted by lwood
kako misliš? pa oni skupa su izdali 61 broj.to je oko pola serijala čini mi se
Ma da,ali sa preskakanjem Izaslo je negde oko 140 regularnih brojeva i jos oko 50 extra i specijala,a ima i kratkih prica. Ma nema smisla nastavljati,jer je preskoceno dosta brojeva. Samo hronoloski i sve |
|
|
Wicked
Advanced Member
Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 17/05/2010 : 22:51:17
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Velika mi je zelja da krene LL od prvog broja u bilo kakvom izdanju(SC,HC...svejedno samo da izlazi) i da ima malo brzi tempo
I meni. Ali da to izlazi zajedno i sa extra serijom i specijalcima, odnosno sve kompletno... Bice valjda...
|
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 17/05/2010 : 23:09:20
|
@Lwood & Wicked I kratke price,ne znam koliko ih ima ali ih ima Ko da me za srce ujede neko svaki put kad se pojavi neki topic o LL |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 17/05/2010 : 23:11:39
|
Ko da me za srce ujede neko svaki put kad se pojavi neki topic o LL
Mislis li da ovo citaju ovi iz Phoenix pressa? |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 17/05/2010 : 23:16:39
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Mislis li da ovo citaju ovi iz Phoenix pressa?
Nadam se A mogu i oni iz Darkwooda Dve kuce u povoju,treba im jak strip da malo poveca prodaju |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 17/05/2010 : 23:20:00
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Mislis li da ovo citaju ovi iz Phoenix pressa?
Nadam se A mogu i oni iz Darkwooda Dve kuce u povoju,treba im jak strip da malo poveca prodaju
Ajmo izdavaci, mislite na Texovo srce. Dajte LL. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7311 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 17/05/2010 : 23:27:30
|
Ne slažen se da bi Larry triba ić od početka. Ako je već prodaja premala ili u najboljem slučaju rizična, triba se oslonit na fanove i nastavit di se stalo, naravno, počevši od prve rupe od 14 brojeva između Otrova snjeguljice i Smrtonosnog napada. Ili se može radit ka i s Nick Raiderom, al budimo realni, Libellus ovo neće nikad radit, jer im se junak ne sviđa (a nemali broj puta sna ih pita), Ludens je već pokuša, od ovih ostalih ne triba ni trošit riči, jedino ostaju srpski izdavači ala VČ, Phoenix i ko već misli izdat Geu. Al budimo opet realni, neće ga ni oni izdat, jer u čemu je stvar- previše toga je ostalo. Lako je krenit s Geom, Caravanom koji su miniserijali, Larry povlači veeeeeliku odgovornost za sobom. Jedina šansa je bija Libellus, al tu priču već znamo. Jebeš ga kad smo bezukusna masa. Da je vječno Zagora, kruva i masti. |
And like that... he's gone. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 17/05/2010 : 23:45:11
|
quote: Originally posted by vice
Jedino ostaju srpski izdavači ala VČ, Phoenix i ko već misli izdat Geu. Al budimo opet realni, neće ga ni oni izdat, jer u čemu je stvar- previše toga je ostalo. Lako je krenit s Geom, Caravanom koji su miniserijali, Larry povlači veeeeeliku odgovornost za sobom. Jedina šansa je bija Libellus, al tu priču već znamo. Jebeš ga kad smo bezukusna masa. Da je vječno Zagora, kruva i masti.
VC nema sanse,ali ova dva nova izdavaca moguce. Samo da se malo zahuktaju. I meni je zao sto to nije radio Libellus,ali bih onda voleo da ide po principu NR ili jos bolje 2-2 zbog onih koji nisu citali SD/LU. Jer,ima dosta toga sto treba povezati a nemoguce je bez tih ranijih brojeva. Nadu da neki srpski izdavac to pokrene mi uliva i to da su se u Srbiji mnogi vratili stripu sa pojavom VC. I tek onda culi i za hrvatske izdavace. Ranije smo za LL iz Srbije znali samo nas nekolicina koji smo u to vreme bili na forumu,malo ko od onih van foruma je uopste cuo u to vreme za SD,pa i kasnije za Lu. Vece su sanse sad da to krene i izgura se ceo serijal |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 18/05/2010 : 13:47:20
|
I ja bih bio najsretniji da netko krene izdavati LL ispočetka (za početak i da samo krene), ali stvarno ne znam koliko je to vjerojatno, jer se stari brojevi SD/LU lako mogu nabaviti na aukcijama i to jeftino. Ono što je rekao vice, bilo bi najbolje da se krene kao s Nick Raiderom. Plus nemojmo zaboravati extra seriju koja se isprepliće s redovnom, a od kojih su kod nas izašla samo 3 (4) broja. Nadam se da će ovaj tal reprint pratiti kronološki i extra seriju. U svakom slučaju, u isčekivanju domaćeg, pokušat ću nabavit ova tal izdanja. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
Edited by - Deers on 19/05/2010 00:09:17 |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
UMPAH
Starting Member
Croatia
4 Posts
Member since 25/11/2004 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 18/06/2010 : 20:11:06
|
Nisam nikako ni drža Lazu u ruci do prije 3 mjeseca, na prijedlog kuma. I gle čuda! Iako nisam neki ljubitelj SF-a (mislim da se tu Lazo može svrstat), meni se dopao odmah. I tako ga je pocnem skupljat i fali mi jos malo. Zanima me jel ima itko od vas brojeve od Ludens izdanja 59, 60 i 61? Ako netko ima iti jedan od ovih da mu je dupljak, nek mi se javi. Unaprijed hvala. |
Trljam ruke. |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 19/06/2010 : 12:44:08
|
quote: Originally posted by vice
Jedino ostaju srpski izdavači ala VČ, Phoenix i ko već misli izdat Geu. Al budimo opet realni, neće ga ni oni izdat, jer u čemu je stvar- previše toga je ostalo. Lako je krenit s Geom, Caravanom koji su miniserijali, Larry povlači veeeeeliku odgovornost za sobom. Jedina šansa je bija Libellus, al tu priču već znamo. Jebeš ga kad smo bezukusna masa. Da je vječno Zagora, kruva i masti.
VC nema sanse,ali ova dva nova izdavaca moguce. Samo da se malo zahuktaju. I meni je zao sto to nije radio Libellus,ali bih onda voleo da ide po principu NR ili jos bolje 2-2 zbog onih koji nisu citali SD/LU. Jer,ima dosta toga sto treba povezati a nemoguce je bez tih ranijih brojeva. Nadu da neki srpski izdavac to pokrene mi uliva i to da su se u Srbiji mnogi vratili stripu sa pojavom VC. I tek onda culi i za hrvatske izdavace. Ranije smo za LL iz Srbije znali samo nas nekolicina koji smo u to vreme bili na forumu,malo ko od onih van foruma je uopste cuo u to vreme za SD,pa i kasnije za Lu. Vece su sanse sad da to krene i izgura se ceo serijal
... pa i nisi bas u pravo, to je sve redovno dolazilo u Darkwood i Alan Ford, tako da je poprilican broj ljudi znao, a ne samo "vas nekolicina"... |
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/06/2010 : 12:56:26
|
Ima Capone još kreativnog duha u sebi, mada piše akcijske stvari, voli zaći u horor, SF i pseudopovijest. Imam ih sve koji su izašli kod nas, trebalo bi samo nastaviti... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
tiberije
Average Member
USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 20/06/2010 : 17:25:42
|
quote: Originally posted by tiberije
Koliko je ukupno brojeva Lazarus Ledda izaslo u Italiji. Zna li ko?
i mene to zanima? |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Posted - 20/06/2010 : 17:40:20
|
U Italiji je do sad izašlo: Redovna serija : 0 - 151 Extra serija: 1 - 27 Specijalni brojevi: 10-tak Reprint If- edizione 1
S time da ovi Extra brojevi dođu nešto kao specijalci kod Bonellijevih junaka, a ovi specijalci su raznorazne kratke (ili duže) priče objavljene za neke posebne prilike (konvencije, festivali, godišnjice...)
|
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
PJ24MKD
New Member
Fyro Macedonia
275 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 21/06/2010 : 02:27:40
|
Ja se vec dugo potajno nadam da bi Veseli Cetvrtak, kad-tad, mogao da pocne sa Lazarusa od br.1... Mislim da u ovo vreme Lazarus bi se bolje prodavao. Akciona/SF tematika koja preovladuje u LL je vrlo popularna zadnjih godina posebno kod filmove, a i smatram da bi se novi strip citatelji, lakse navukli i zainteresirali da citaju Lazarusa nego Teksa ili Bleka! To je moje subjektivno mislenje! |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
|
Disko
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Member since 14/09/2005 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
PJ24MKD
New Member
Fyro Macedonia
275 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 28/06/2010 : 22:39:48
|
Bas mi je drago sto Capone se ne otkazuje tako lako od Lazarusa. Isto se nadam da se ovi reprinti dobro prodaju u Italiji, da opstoje, pa da jednog dana neki balkanski izdavac pocne sa LL u neki slican format.
Ova naslovnica za LL(IF Edizioni) br.2 je nova verzija za redovnu epizodu br.4 "Axis", prva LL epizoda koju sam procitao od SD i koja mi je bila super-kul(i prica i crtez) pa sam se preko nje zainteresirao i zavoleo Lazarusa. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/06/2010 : 18:30:28
|
VIdio sam ga sad na kioscima na Italiji prošli tjedan... Baš sam pomislio, gle, zar to još izlazi?! Vjerojatno je to bio neki reprint, samo što je bio tanji strip? Izlazi li još neki reprint osim ovog spomenutog? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Topic |
|