Author |
Topic  |
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
broj jedan
Junior Member

Croatia
325 Posts
Member since 13/07/2009 |
Posted - 30/06/2010 : 20:06:42
|
evo danas sam po prvi put pokušao skinut film sa rapidsharea i u tome uspio. sada sam se malo zainteresirao za rapidshare, pa bih molio da mi netko malo objasni neke stvari. samo da se zna naravno da sam free user ;) zanima me koji je najbolji download manager za skidat s rs-a? znam da je već bilo razgovora o ovome, ali probao sam i Jdownloader i usdownloader i tucanando i svi mi skidaju brzinom od 75kb/s, a kada sam baš manualno skidao (link po link!) brzina mi je bila 350 kb/s taka da trebam probat još neke (ili sam ja nešto krivo radio sa prijašnjim). zanima me još kako je najbolje pretraživati rapidshare? čuo sam za warez forume, ali vidim da ih ima stvarno mnogo pa me zanima koji je najbolji tj. najveći? uvijek sam koristio torrente,pa sam sad ipak odlučio pružit šansu i rapidshareu pa se još nisam baš ufurao u sve to. unaprijed hvala na odgovorima  |
Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego sedam dana u bijedi! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 30/06/2010 : 22:43:22
|
quote: Originally posted by broj jedan
evo danas sam po prvi put pokušao skinut film sa rapidsharea i u tome uspio. sada sam se malo zainteresirao za rapidshare, pa bih molio da mi netko malo objasni neke stvari. samo da se zna naravno da sam free user ;) zanima me koji je najbolji download manager za skidat s rs-a? znam da je već bilo razgovora o ovome, ali probao sam i Jdownloader i usdownloader i tucanando i svi mi skidaju brzinom od 75kb/s, a kada sam baš manualno skidao (link po link!) brzina mi je bila 350 kb/s taka da trebam probat još neke (ili sam ja nešto krivo radio sa prijašnjim). zanima me još kako je najbolje pretraživati rapidshare? čuo sam za warez forume, ali vidim da ih ima stvarno mnogo pa me zanima koji je najbolji tj. najveći? uvijek sam koristio torrente,pa sam sad ipak odlučio pružit šansu i rapidshareu pa se još nisam baš ufurao u sve to. unaprijed hvala na odgovorima 
Ja od kad sam otkrio RS ni ne skidam sa torenta.Evo ti neki linkovi: http://www.warez-bb.org/search.php?sid=89632b36e4d1ed24022f55814ae1ad1c http://swtim.org/forum1/index.php http://rapidserbia.com/ Trebas se registrovati.A za skidanje ja koristim J Downloader. Posto si Free user uvek gledaj da li ima linkovi za megaupload.Ide duplo brze. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11952 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 30/06/2010 : 23:22:58
|
Drugari, treba mi jedna usluga. Koristim wireless net..bila je neka sirotinjska brzina i umrezeno je tako da smo sestra i ja delili konekciju (kabl iz mog kompa u njen laptop). Problem je sto sam promenio provajdera, pa ne mogu i dalje da delim konekciju. Treba tu nesto podesavati, a ja ne bih da se petljam da ne zeznem nesto. |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11952 Posts
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 02/07/2010 : 21:41:45
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Drugari, treba mi jedna usluga. Koristim wireless net..bila je neka sirotinjska brzina i umrezeno je tako da smo sestra i ja delili konekciju (kabl iz mog kompa u njen laptop). Problem je sto sam promenio provajdera, pa ne mogu i dalje da delim konekciju. Treba tu nesto podesavati, a ja ne bih da se petljam da ne zeznem nesto.
Šta bi zeznuo? Imaš vezu, deliš je, ili ne. Kako sada pristupaš internetu? To što si promenio provajdera ne govori ništa o načinu pristupa. WiFi, cable, adsl? Da li je laptop tvoje sestre bio vezan crossover mrežnim kablom sa... čim? Znači li to da imaš dve mrežne kartice u svom računaru, i/ili router/switch? Usb net hub? Pojasni. |
Piši propalo! |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 02/07/2010 : 23:03:35
|
quote: Originally posted by ned_lynx
quote: Originally posted by wesskowaz
Drugari, treba mi jedna usluga. Koristim wireless net..bila je neka sirotinjska brzina i umrezeno je tako da smo sestra i ja delili konekciju (kabl iz mog kompa u njen laptop). Problem je sto sam promenio provajdera, pa ne mogu i dalje da delim konekciju. Treba tu nesto podesavati, a ja ne bih da se petljam da ne zeznem nesto.
Šta bi zeznuo? Imaš vezu, deliš je, ili ne. Kako sada pristupaš internetu? To što si promenio provajdera ne govori ništa o načinu pristupa. WiFi, cable, adsl? Da li je laptop tvoje sestre bio vezan crossover mrežnim kablom sa... čim? Znači li to da imaš dve mrežne kartice u svom računaru, i/ili router/switch? Usb net hub? Pojasni.
Verujem da u oba kompa ima mreznu karticu, a na jednom i WiFi. Tu gde je wifi se kaci na net a ovaj drugi je povezan na ovaj prvi crossoverom i dele konekciju.
Ako si uzeo Adsl od telekoma, vec si dobio router, imas 4 porta, LAN 1, XX, XX, i LAN 4. Jedan crossover ide iz LAN1 porta u 1 racunar, drugi iz LAN4 porta u drugi racunar. ova dva XXa sluze za nesto drugo.
Ako si uzeo SBB kablovsku, potrebno je da kupis router. |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11952 Posts
Posted - 02/07/2010 : 23:51:08
|
Ovako...iz mog kucista ide kabl u sestrin laptop-kad sam ja povezan i ona je (odradjeno cisto da bi mogli u isto vreme biti na netu, da se ne koljemo oko kompa). Tip koji mi je uvodio wireless je to povezivao (znam da je nesto podesavao u sestrinom laptopu), a kad sam promenio provajdera vise se nije mogla konektovati. Dakle, nije u pitanju ni ADSL, ni SBB. |
https://striposlavija.blogspot.com/
|
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 05/07/2010 : 10:19:15
|
well, well, look who`s back priznajte da sam vam nedostajao ovde     
igrom slucaja, i ja imam problem sa bezicnim netom. naime....posle muka mucnih, uspeli smo da povezemo ruter, instaliramo drajvere, i sve po redu....i dobili bezicni i na stacionarnom, i na laptopu. e sad, nakon nedelju dana, odjednom samo, nicim uslovljeno, izgubi se veza  ja pokusam na troubleshooting, restart, ma jok. nista povezem ga na kabl, i kasnije uvece probam ponovo, kad ono, op, vratilo se samo   i nista, ajde, jebes ga....kad opet za 3 dana isto se desi! i nakon 2 dana zajebavanja, cale poceo nesto da cacka, i na kraju kaze, daj iskljuci ga iz struje i ukljuci opet (ruter) i probaj. kad ono stvarno, ja na laptopu dobijem mrezu, a na stacionarnom nece da se poveze ni za leba 
u svakom slucaju, dok je problem bio aktuelan, mogao sam da odem na biranje bezicne mreze, odn. available wireless networks, i uvek mi prikaze da je moja mreza tu, sa odlicnom jacinom signala. ali kada mu kazem da se poveze, on me izbaci sa porukom "cannot connect to...."
WTF!??!?! jel ovo neki normalni "problem"   |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
broj jedan
Junior Member

Croatia
325 Posts
Member since 13/07/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Posted - 09/07/2010 : 11:27:31
|
sta znaci ne funkcionira?
edit: prvi moras da pokrenes iz komandne linije. Iz komand prompta dodjes do foldera u kojem su i program i .dmg i onda dmg2img <input.dmg> [<output.img>]
EDit: a sta ces posle da radis sa slikom CDa za Mac ? |
Edited by - Grujah. on 09/07/2010 11:38:38 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 09/07/2010 : 15:34:44
|
to je image s nastavkom .dmg koji trebam otpakirati jer unutra je film u dvd formatu......od programa koji su navedeni nijedan ne moze to napraviti na 64 bitnim win7.....ali zato moze power iso!!! ne magic (iako pise da i on to podrzava) vec power, pa ako kome ubuduce zatreba da zna..... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 09/07/2010 15:35:22 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 20/07/2010 : 19:28:10
|
Evo jedan mali problem koji je poceo da se javlje pre par dana. Kada kliknem na link nece odmah da ga otvori vec vrati na stranu gde je link postavljen.Tek kada vrati i kliknem na link tada ga otvori.Znaci prihvati link uvek iz drugog puta. Zna li neko da resi ovu misteriju??? |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 20/07/2010 : 19:56:10
|
quote: Originally posted by Grujah.
OS/Browser?
Koristim Explorer 8 ako na to mislis. |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 20/07/2010 : 21:45:42
|
quote: Originally posted by Grujah.
Vidi da li se isti problem javlja i na drugim browserima (Firefox, Chrome ili Opera).
Nemam ni jedan od drugih,samo explorer i mrzi me da instaliram sad.Ako imas neku ideju kako bi se moglo popraviti reci,mozda ima neko podesavanje ili slicno nesto... |
 |
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 21/07/2010 : 16:09:50
|
quote: Originally posted by ned_lynx
Probaj: Tools > Compatibility View Settings > Display all websites...
...kad si se već zakačio sa IE.
Ne vredi.Isto se desava. |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 23/07/2010 : 11:58:07
|
quote: Originally posted by Wicked
Promeni browser. Obavezno....
...uzmi Operu.  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Topic  |
|