forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 580

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/07/2010 : 00:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Znam znam, nađu se oni tu i tamo

Izvrsno je što ta prva knjiga konačno ide. Baš me zanimaju dodaci

Mene i ova prica koja nije isla ranije. Ma bice to odlicno. A kad se samo setim koliko mi je trebalo da zavolim ovaj serijal
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7525 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/07/2010 : 08:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Marti i Nathan, odlično pogođen team up, pogotovo mi se dvojka svidjela. Iako mi je Nathan naravno draži, Martijeva pojava je bila pravo osvježenje u serijalu i kad gledamo komplicirani Nathanov svijet pun intriga i zagonetnih pojava, Marti se ovdje može snaći kao riba u vodi.

I stvarno je šteta što to scenaristi nisu iskoristili, pa bar kroz neke godišnje specijalce napravili koju Martijevu avanturu u Nathanovom svijetu.

Tema za istraživanje je bezbroj, a ja bi se prvo bacio u lov na Mister Jinxa koji je u Nathanovom svijetu još moćniji.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/07/2010 : 11:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
kako vam se čini AA 1
meni je sada malko slabija
inače priče su OK ali sve skupa vidi se da je prvi broj
kasniji su odlični

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/07/2010 : 12:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Po meni, prvi je za dve klase slabiji od drugog
A treći i četvrti čitam danas i sutra

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7525 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 07/07/2010 : 12:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Od dosad objavljenih najbolja mi je AA2, pa AA5 i onda AA3. Jedinica i četvorka su dosta lošije.

Inače, pročitah sinoć G10 "Pobunjenici s Marsa" i stvarno je odlična, gotovo u rangu prva 4 giganta. Dok je prije toga G9 već bilo blago razočaranje.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 07/07/2010 : 15:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

kako vam se čini AA 1
meni je sada malko slabija
inače priče su OK ali sve skupa vidi se da je prvi broj
kasniji su odlični

Dobro je osmišljena ideja za zadnju priču u tom AA-u s tim ulaskom u um zločincu, ali loše sprovedeno.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Lex No1
New Member

Japan
166 Posts

Member since 30/12/2009

Posted - 08/07/2010 : 21:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Lex No1 a Private Message  Reply with Quote
Agencija Alfa ili Almanah? Sta vam je bolje?

Choc des cultures...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/07/2010 : 21:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ma vala isto

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/07/2010 : 21:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
dobra tema, ovo bi me zanimalo da procitam jer svi veoma hvale Agenciju Alfa, a prvi almanah je meni bio veoma veoma dobar!!!! (daklem, AA jos nisam citao, pa zato)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/07/2010 : 22:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Ako nesto znaci, meni je AA bolja od almanaha. Bas mi je pravo osvezenje.
Almanasi mi mnogo vise varijaju po kvalitetu od AA.
Go to Top of Page

Lex No1
New Member

Japan
166 Posts

Member since 30/12/2009

Posted - 08/07/2010 : 22:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lex No1 a Private Message  Reply with Quote
Pitam zato sto ne mogu da se odlucim sta da kupim.

Choc des cultures...
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7525 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/07/2010 : 23:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Radije onda uzmi almanahe, prve 3 knjige čine puno jasniju sliku o Nathanu iz prošlosti, a tu su i fenomenalni tekstualni prilozi.

Agencija Alfa jako varira u kvaliteti.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 09/07/2010 : 13:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Ja obično volim specijalna izdanja koja se više nadovezuju uz regularnu seriju,
a čini mi se da tu AA ima malu prednost...

Go kneel and weep
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/07/2010 : 15:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja najvise volim redovnu seriju

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/07/2010 : 16:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Iskreno volio bih više team-upova NN&MM jer su mi se ove dvije epizoda baš svidjele (a možda sam i pristran jer obožavam MM). One u redovnoj seriji malo manje, no svejedno dobra je to ideja. Samo tko će to napisati? Od MM scenarista Berette više nema, Serra se bakće s drugim projektima,a još je dužan pozavršiti neke neriješene teme u NN-u poput Arreta npr. Castelli je kao u penziji. Vietti je u križanju tema Obožavani i MM (vidi MM maxi) napravio loš pokušaj povezivanja MM&NN univerzuma.

Što se tiče MM-a rado bih da počne istraživati svoju robotsku stranu, malo priča o robotima budući da bi se finom mogao uskladiti u svijet robota.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/07/2010 : 17:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Slabo, zadnji put kad smo ga videli u NN specijalcu 18, rešio je da se povuče iz sveta i da kulira u kućici na plaži (i nije neki spojler). Delovalo je kao "sklanjanje pod tepih" fakta da BVRM uopšte postoji.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 09/07/2010 : 18:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
meni su NN&MM bili polukrsh....mnogo bolje je ono u redovnoj seriji sa Atlantidom, iako je sama prica nesrecno resena....

Go to Top of Page

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 09/07/2010 : 20:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message  Reply with Quote
Bah, ni meni ovi team-ups nijesu neki poseban utisak ostavili. Kec ima elemenata tuge bozije i nategnute price cisto da se spoje dva junaka, bez neke jasne ideje i poente price.

Dvojka je nesto bolja, ali i tu ima svega i svacega, a vidi se Berettin pecat petljanja u sve i svasta. Nekako mi je prica previse oduzena uz momente bezvezne filozofije ala star trek.

Generacije su vec druga prica, epizoda koja ima rep i glavu, odlicne crtace (osim mediokritetskog Vercellija koji je crtao prva dva team-upa) i bas onako MM-ovski smek, ali ovo i nije klasicni team up, vec izdanje extra serije MM, pa mu mozda i nije mjesto u ovoj temi.

Atlantidjanske epizode NN-a su imale potencijale ali je izvedba skroz izfuserisana, pa bih ja za najbolji primjer krizanja NN & MM svjetova uzeo NN price Feniks i Gospodarica smrti, gdje se dijabolicnost Mr. Jinxa perfektno uklopila u NN alijenisani svijet buducnosti.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 10/07/2010 : 19:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Koliko mi se cini Nathan serijal pati od hronicne nostalgije.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/07/2010 : 20:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
bas bih voleo da mi objasnis na koji to nacin jedan serijal moze da pati od nostalgije

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 10/07/2010 : 20:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Pa evo kako,strip je sav u fazonu Natanove tihe patnje za starim dobrim vremenima.Zar mu police nisu pune ploca i knjiga iz 90-ih,zar ta nostalgicnost ne daje junaku posebnu draz.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7525 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/07/2010 : 23:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Pročitan i G11 "Crno srce", još jedno odlično gigant izdanje. Jako me podsjeća na Meddin G4 "Ustanak" po tim političkim intrigama samo što je radnja prebačena u bivšu Rusiju.

Kao što je i Djole napisao, Ostinijev stil je jako sličan Meddi i sve je ovo upečatljivo ispalo i u načinu pripovijedanja, a pogotovo u Nathanovim unutarnjim monolozima.

Šteta zbog silnih spoilera, ali nadoknadit ćemo mi to, nadam se kroz koju godinu.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/07/2010 : 01:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
NIkad nisam volio rusku mafiju u filmovima ili stripovima, i nekako mi ono okruženje Bijelog grada uopće ne uklapa u onaj početni Nathanov svijet na koji smo mi naučeni. Za novije epizode u zadnje 2-3 godine u Italiji vjerojatno se uklapa. S druge strane Meddin Ustanak inkorporiran je čvrsto u početne postavke serijala koje sam volio. Zovite me nostalgičnim, no možda ću uskoro početi žaliti za tim davnim epizodama...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7525 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/07/2010 : 08:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
A vidiš, meni se baš sviđa ovaj zaokret u serijalu. Nathanov svijet nudi bezbroj tema pred sobom i uvijek sam se pitao kad će se scenaristi okrenuti ostatku Zemlje, a ne se samo ograničiti na East City ili područje Teritorija.

Na početku serijala je u jednoj epizodi spomenuto da je na Zemlji trenutno oko 3,5 milijarde ljudi, znači velika katastrofa je odnijela živote velikom broju ljudi, mnoga područja su nestala ili potopljena, formirali su se novi reljefi, klima se promijenila (izgleda da u Bijelom gradu vječno pada snijeg) i volio bih da se serijal dijelom globalno usmjeri na Zemlju.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/07/2010 : 17:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

A vidiš, meni se baš sviđa ovaj zaokret u serijalu. Nathanov svijet nudi bezbroj tema pred sobom i uvijek sam se pitao kad će se scenaristi okrenuti ostatku Zemlje, a ne se samo ograničiti na East City ili područje Teritorija.

Kužim da, no zasad (u stadiju gdje je Libellus s regularcima) mi se još ne uklapa. Poslije vjerojatno hoće. Uglavnom, živo sam ja zainsteresiran i za epizode nakon pada Orbitalne postaje, za to ne moraš brinuti. Onaj spin-off Universo Alfa nas čak i vodi u svakoj epizodi u novu zonu na staroj Zemlju, što je dobro stvar da se konačno upozna i ostatak planete.

Go to Top of Page
Page: of 580 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000