stajem na stranu texa zelio bih vidjeti juliju od njih a ako ne onda greystorm on mi je takodjer pravo interesantan
Tako se prica majstore Moze Greystorm prvo, mozda i jos neki mini serijal (Lilith, Casidy,Jan Dix, Judas) dok se ne uhodaju i razrade finansijski, pa onda Julia kao malo ozbiljniji izdavacki poduhvat
Teško je odoleti i sačekati svih 12 brojeva i onda natanane pročitati sve u jednom dahu, ali ipak strpiću se, to mi je na kraju krajeva savetovao i Kit Carson, a stariji moraju uvek da se slušaju, pogotovo kad je u pitanju Carson
vjeruj mi da i ja tako kontam to bi bilo nesto najljepse pricekati i onda u jednom dahu sve satrati najvjerovatnije da ce biti tako
Pročito sam sva tri nova broja. Mogu reći da mi nisu ni za mrvu slabiji od prva tri. Baš su moćni. Razlika je u toku priče - dok je u prva tri nastavka naglasak bio na glavnoj priči, u ova tri broja su se spustili na pojedince. Međutim, meni ne smeta ni najmanje.
Procitao i sesticu i ko sad da ceka jos par meseci na nastavak Odlican je Caravan Bas dobar i potpuno razlicit od ostalih Bonelli serijala Sad jedva cekam da neko odradi i ostale mini serijale. Posle Demiana i Caravana nemam sumnju da su i ostali dobri.
Procitao i sesticu i ko sad da ceka jos par meseci na nastavak Odlican je Caravan Bas dobar i potpuno razlicit od ostalih Bonelli serijala Sad jedva cekam da neko odradi i ostale mini serijale. Posle Demiana i Caravana nemam sumnju da su i ostali dobri.
sve pohvale za ovo izdanje. Prica je zaista drugacija od ostalih bonelli stripova, ima duge tekstove, ali nije mlacenje prazne slame vec se radi o izuzetno dobrom stripu. Tehnicki je izdanje odradjeno perfektno, najbolje SC Bonelli izdanje zajedno sa Geaom, bez konkurencije. Koliko vidim radili ste dimenzije prema originalu, sveske su horizontalno za 0,5 cm duze od Geae i Lundesovih izdanja. Svaka cast.
procitao sam svih sest epizoda ovako, odlican start. Prva epizoda razvaljuje. Mnogo teksta ali nije mlacenje prazne slame, sto je najvaznije. Druga epizoda dobra, flashbackovi treca epizoda aktuelna situacija, s dobrom porukom cetvrta, flasback, medjutim odlicna. peta epizoda mjesavina flashbacka i aktuelnosti. Pomalo pocinje da nervira prica u retrospektivi i ostaje nada da ce radnja napokon krenuti unaprijed. sesta epizoda...flashback! Jebi ga, ovo je bilo stvarno jednom previse.
Ostaje nada da se u narednih 6 epizoda nece samo prepricavati dogadjaji iz proslosti vec da ce napokon poceti nesto konkretno da se desava.