forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VICEVI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 665

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 16/08/2010 : 09:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote

feka
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 18/08/2010 : 22:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message  Reply with Quote
Kako biti maksimalno nepristojan na sahrani:

- Kažite udovici da je poslednja želja preminulog bila da ona spava sa vama.
- Kažite grobaru da ne sme da zatvori kovčeg dok Vi ne nađete Vaša kontaktna sočiva.
- Udarite telo i kažite prisutnima da je on prvi počeo.
- Kažite udovici da ste Vi pokojnikov tajni gej ljubavnik.
- Zamolite nekoga da Vas slika kako se rukujete sa preminulim.
- Šetajte se okolo i pričajte ljudima da ste videli testament, a da oni nisu u njemu.
- Pričajte grobaru kako Vam je upravo uginuo pas, i kako su skupi troškovi sahrane, a onda ga zamolite da ga krišom sakrije u sanduk sa pokojnikom.
- Kažite udovici da žurite i zamolite je da se testament pročita ranije.
- Nagovarajte udovicu da pokojnikovu veštačku nogu da nekom siromahu koji nema para da kupi drva za ogrev.
- Šetajte se okolo i pričajte prisutnima da ih preminuli nije voleo.
- Iskoristite pokojnikov jezik da zalepite markicu na pismo.
- Zatražite od udovice novac koji Vam je preminuli dugovao.
- Organizujte sakupljanje novca među prisutnima kako bi se otplatili pokojnikovi kockarski dugovi.
- Pitajte udovicu da li možete da iskoristite telo da bi vežbali tetoviranje.
- Sipajte super-lepak na pokojnikove usne neposredno pre udovičinog poslednjeg poljupca.
- Dođite na sahranu obučeni kao klovn.
- Kada niko ne gleda, stavite lažne vampirske zube u pokojnikova usta.
- Na sahrani povedite razgovor sa prisutnima o tome koliko vremena treba da se telo raspadne.
- Uštinite udovicu kad se sagne da baci prašinu na kovčeg.
- Podelite peticiju da se telo preparira umesto da se sahrani.
- Kažite svima da ste iz poreske policije i da konfiskujete kovčeg zbog neplaćenih poreza.

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/08/2010 : 08:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
dodje mujo na benzinsku i pita radnika koji toci gorivo:

- koliko dodje kap benzina?

radnik mu odgovori:

- pa nista!

a mujo kaze:

- ajde mi onda nakapaj pun rezervoar!

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/08/2010 : 14:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
706 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 19/08/2010 : 22:16:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
RIBA JE MESO!!!ONA JE ŽIVOTINJA KAO I PILE I KRAVA I SVINJA,ZNAČI JESTIVA JE I BROJI SE KAO TAKVA!!!

Mislim stvarno,to da se riba ne broji pod meso sam PUNO puta čuo i svaki put me iznervira!Ako joj kosti ne okružuju meso,onda šta,stiropor?!?!?!

Ali da se držim teme,a i ovoga navedenog:

Što jedu kanibali vegeterijanci?
-Ronioce.
Go to Top of Page

Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 22/08/2010 : 12:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mac a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 23/08/2010 : 08:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mac

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 23/08/2010 : 14:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mac

Iako ja volim crne sale, i za mene je ovo malo crno ... ccc

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/08/2010 : 15:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
@mac, ovakve gluposti nikad vise
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/08/2010 : 15:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Sjede dvije sove na grani
Kaže prva:
- "Huuuuuu."
Kad će druga:
- "Idi u pi*ku materinu, prepade me!"
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38000 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/08/2010 : 16:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 23/08/2010 : 17:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Super!

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/08/2010 : 14:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ušao disleksičan zec u banku i izdere se:
- "Zrak u ruke, pljačka vam materina, ovo je pi*ka!"

--------------------------------

Uđe mladić u apoteku i pita: - "Imate li perzervativa?" Kaže apotekar: - "Imamo, naravno." Mladić kaže: - "Dajte mi onda jedan." Ovaj mu da taj perzervativ, i taman da će mu naplatiti kaže mladić: - "Ma znate, idem na večeru kod moje djevojke da se upoznam s njezinima. Ona ima jednu predobru sestru, mislim da i njezina sestra nešto očekuje." I tako mu apotekar da još jedan perzervativ, i taman da mu naplati kaže mladić: - "Ma znate, mislim da i njezina majka očekuje nešto od mene. Dajte mi cijeli paket onda." I tako mu apotekar da paket i naplati i ovaj ode. Večera: Svi sjeli za stol i pomolili se prije večere. Ali nakon što se sva djevojčina obitelj pomolila mladić se još uvijek moli. Kako je došlo glavno jelo, tako je i otišlo, a mladić se još uvijek moli. Djevojci to čudno i nonšalantno udari mladića nogom ispod stola i kaže: - "Nikad mi nisi rekao da si tako religiozan!?" Mladić odgovori: - "Ni ti meni nikad nisi rekla da ti je otac apotekar"
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 24/08/2010 : 14:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Dođe Mujo doma i vidi Fatu golu.
Pita on nju:-Fato,pa zašto si gola?
Fata:-Pa nemam ništa za obući.
Mujo uspuhano priđe ormaru, otvori ga i počne brojati:-Jedna haljina,dvije haljine, tri haljine, četiri haljine, pet haljina, šest haljina, bok susjed, sedam haljina....

Jedna obitelj je dobila sina i jedva čekala da izgovori prvu riječ. Nikako nije htjelo, i nakon šest mjeseci rekla je: -Deda-
Za dan-dva, umre djed! Svi su mislili slučajnost, a u međuvremenu je beba izgovorila i drugu riječ:-baba-
Za dan-dva, umre baka! Sada su se svi opako bojali, tko li je slijedeći na redu? I zatim beba kaže:-Tata-
Tata je cijeli dan bio depresivan, nije znao što uraditi, meškoljio se u krevetu, nije mogao zaspati, ali je ipak krajnjim naporom uspio.
I tako se on probudi ujutro, i vidi svoju ženu u crnom. Upita je:-Što je draga? Jesam li već na drugom svijetu? Da li si ti sa mnom?- reče uspaničeno.
A žena mu odvrati:-Ma daj ne budali i oblači se! Idemo na sprovod. Umro je susjed Marko.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/08/2010 : 17:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Jedna obitelj je dobila sina i jedva čekala da izgovori prvu riječ. Nikako nije htjelo, i nakon šest mjeseci rekla je: -Deda-
Za dan-dva, umre djed! Svi su mislili slučajnost, a u međuvremenu je beba izgovorila i drugu riječ:-baba-
Za dan-dva, umre baka! Sada su se svi opako bojali, tko li je slijedeći na redu? I zatim beba kaže:-Tata-
Tata je cijeli dan bio depresivan, nije znao što uraditi, meškoljio se u krevetu, nije mogao zaspati, ali je ipak krajnjim naporom uspio.
I tako se on probudi ujutro, i vidi svoju ženu u crnom. Upita je:-Što je draga? Jesam li već na drugom svijetu? Da li si ti sa mnom?- reče uspaničeno.
A žena mu odvrati:-Ma daj ne budali i oblači se! Idemo na sprovod. Umro je susjed Marko.

Carski!!!

Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 24/08/2010 : 21:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
Ide magarac džunglom, skače, divlja… kad pred njega iskoči lav!

Lav: - Jel’ znaš ti da se ne smiješ tako ponašati ovdje, ja sam kralj životinja i postavio sam ovdje neki red koji se mora poštovati!
Magarac: - Jel’? A tko je tebe postavio za kralja životinja?
Lav: - Sve ostale životinje, jer mogu najduže jebat’!
Magarac: - Ja sigurno mogu duže. Da se kladimo?
Konta lav što će, gleda magarca… ipak, izazov je izazov, njegov je autoritet u pitanju… i pristane na okladu!
Prvo lav dohvati magarca i počne s radnjom, 15 minuta, 30 minuta… magarac trpi, ne progovara… 45 minuta, 1 sat i lav konačno svrši!
Došao red na magarca i dohvati on lava i počne radnju… 15 minuta, lav trpi, 30 minuta, lav trpi, 45 minuta, lav trpi i već konta: vidi ove budale, baš će me sjebati, pročut će se bruka, izgubit ću ugled, vjerojatno i titulu kralja… i što će, razmišlja kako da navede magarca da svrši i sjeti se šta njemu najviše odgovara kad je s lavicom i skonta da voli kad lavica stenje i počne lav stenjati...
Magarac nastavi s radnjom, 1 sat, magarac i dalje ne popušta, lav je svjestan da se sjeb’o, izgubio je okladu, konta šta će, barem da što prije završi ova bruka, i na um mu pade da voli kad ga lavica češka po jajima dok to radi i on počne magarca češkati. No, magarac ne popušta, a lav i dalje stenje i češka ga po jajima. Posljednje čega se lav uspio sjetiti bilo je da ne može izdržati kada lavica počne miješati guzom. Zavrti lav guzicom najžešće što je mogao i…
Magarac iznenada uhvati lava za grivu, povuče ga prema sebi i kaže mu na uho: - Lave, ti nisi kralj, ti si car!!!
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 26/08/2010 : 02:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stari borac

Ide magarac džunglom, skače, divlja… kad pred njega iskoči lav!

Lav: - Jel’ znaš ti da se ne smiješ tako ponašati ovdje, ja sam kralj životinja i postavio sam ovdje neki red koji se mora poštovati!
Magarac: - Jel’? A tko je tebe postavio za kralja životinja?
Lav: - Sve ostale životinje, jer mogu najduže jebat’!
Magarac: - Ja sigurno mogu duže. Da se kladimo?
Konta lav što će, gleda magarca… ipak, izazov je izazov, njegov je autoritet u pitanju… i pristane na okladu!
Prvo lav dohvati magarca i počne s radnjom, 15 minuta, 30 minuta… magarac trpi, ne progovara… 45 minuta, 1 sat i lav konačno svrši!
Došao red na magarca i dohvati on lava i počne radnju… 15 minuta, lav trpi, 30 minuta, lav trpi, 45 minuta, lav trpi i već konta: vidi ove budale, baš će me sjebati, pročut će se bruka, izgubit ću ugled, vjerojatno i titulu kralja… i što će, razmišlja kako da navede magarca da svrši i sjeti se šta njemu najviše odgovara kad je s lavicom i skonta da voli kad lavica stenje i počne lav stenjati...
Magarac nastavi s radnjom, 1 sat, magarac i dalje ne popušta, lav je svjestan da se sjeb’o, izgubio je okladu, konta šta će, barem da što prije završi ova bruka, i na um mu pade da voli kad ga lavica češka po jajima dok to radi i on počne magarca češkati. No, magarac ne popušta, a lav i dalje stenje i češka ga po jajima. Posljednje čega se lav uspio sjetiti bilo je da ne može izdržati kada lavica počne miješati guzom. Zavrti lav guzicom najžešće što je mogao i…
Magarac iznenada uhvati lava za grivu, povuče ga prema sebi i kaže mu na uho: - Lave, ti nisi kralj, ti si car!!!

Vrhunski!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 26/08/2010 : 02:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
Zasto je glavic roze?!

Pa zato sto je za devojcice! :-)))))

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 26/08/2010 : 10:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

@mac, ovakve gluposti nikad vise

sorry ljudi, samo sam htio nasmijati vas, nista vise. Doduse, tek sad vidim da je pomalo morbidno, ali sam lupio link bez razmisljanja...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/08/2010 : 11:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Meni je slika komedija

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 27/08/2010 : 21:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
Pročitao Mujo knjigu "Budi gazda u svojoj kući".

Otišao u kuhinju i stao pred Fatu.
Uperio joj je prst u facu i oštro rekao:
"Znaj da sam ja gazda u ovoj kući i moja je riječ zadnja!!!! Večeras ćeš napraviti dobru večeru i kad pojedem, idu dobri kolači. Zatim idemo u spavaću sobu i vodit ćemo ljubav onako kako ja hoću... Onda ćeš mi spremiti kupku da se fino opustim. Oprat ćeš mi leđa i obrisati me, a onda donijeti pidžamu! Nakon toga izmasirat ćeš mi stopala i ruke! I... pogodi, tko će me obući i počešljati kad sve to bude obavljeno?"
Fata: "Neko iz pogrebnog, pizda ti materina!!!"
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 28/08/2010 : 01:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Windows za hrvatsko tržište

Zagorska verzija

Windows 2000 - Jobloki dve jezerače
Settings - Poštelavanja
Shortcut - Poprečki
Back - Nazaj
Forward - Naprej
Search - Išči
Home - Domov
Updates - Dodelavanja
Plug-on - Šteker
CD-recorder - Brener

Slavonska verzija

Windows 2000 - penđeri dve 'iljade
Control Panel - kontrolna tabla
Settings - složenac
Gateway - kapija
Network Neighborhood - mrežni komšiluk
Hash - taraba
My favorites - moja dika
path - šor

Dalmatinska verzija

Windows 2000 - ponistre dve keke
Windows 95 - ponistre 110 manje kvadrat
Server - diler
Settings - kemijanja
Office assistant - prika/brale
Stand by mode - fjaka režim
Storage - magazin
Search - jebate di san ga izgubija
Windows tour - đir kroz ponistre

Sretnu se dva Eskima u Sahari.
- Ovdje je izgleda nekad bilo jako sklisko - kaže prvi.
- Kako znaš - pita ga drugi.
- Pa pogledaj koliko su pijeska posipali!

Razgovaraju dvojica prijatelja o tome kako u Teksasu vlada suša.
- Sad je takva suša da su sve rijeke presušile... - kaže prvi.
- Ma nije to ništa - kaže drugi - lani je bila tolika suša da su nam krave davale mlijeko u prahu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 28/08/2010 : 14:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message  Reply with Quote
Dragi Tideovci!

Pišem Vam kako -+

bi Vam rekla da imate sjajan proizvod. Koristim ga od kad sam se udala, jer mi je moja mama uvijek govorila da je on najbolji. Sad kad sam u svojim pedesetima ja bi rekla da je još bolji.
U biti, prije mjesec dana prolila sam crveno vino na svoju novu bijelu bluzu. Moj bezobzirni muž me počeo zezati kako sam nespretna i postajao sve iritantniji. Jedna stvar vodila je k drugoj i nekako je njegova krv također završila na mojoj novoj bluzi. Uzela sam Tide sa izbjeljivačem i na moje iznenađenje i zadovoljstvo sve mrlje su nestale. U stvari mrlje su toliko dobro izišle da su mi jučer detektivi rekli da je DNK test na mojoj bluzi negativan. Tada je nazvao moj odvjetnik i rekao da više nisam osumnjičena u slučaju nestanka mog supruga. Kakvo olakšanje! Prolazak kroz menopauzu je težak sam po sebi i kad niste osumnjičeni za ubojstvo.
Zahvaljujem Vam još jednom.
Sad moram ići napisati pismo ljudima koji proizvode Hefty vreće.

Edited by - kucni duh on 28/08/2010 14:47:37
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/08/2010 : 15:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Trči zeko šumom, ganjaju ga kobre.
Naiđe on na dabra i reče mu: "Beži bre dabre idu kobre."
Dabar:"Ko bre?"
Zeko:"Da bre."

Mujo vodi ljubav sa ženom svog jarana Hase. Odjedanput zvoni mobilni, ona se javlja, a Mujo će:
- "Ko je bio?"
- "Haso, kaže da je sa tobom na kuglanju!"

Koja je razlika izmedju majke i žene?
- Majka za 20 godina odgoji pravog pametnog muškarca, a žena za 20 minuta napravi najveću budalu od njega!

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 28/08/2010 : 15:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Ovaj je star ko Biblija ali je legendaran.

Išli Pamet i Štatebriga cestom pored polja kukuruza. Pameti se prisralo pa ide kakat u kukuruz. Štatebriga ga čeka... dođe policajac i kaže Štatebrigi:-ej,ti! Vidio sam te neki dan kako pušiš travu. Ideš u stanicu. Ali prvo mi reci kako se zoveš. Štatebriga kaže:-Štatebriga-
Nećeš se ti sa mnom zezati. Reci mi kako se zoveš.-reče policajac.
-Pa Štatebriga!- podvikne Štatebriga.
- Bezobraznog li mladića! Tako mlad a već tako bezobrazan! Hajde reci, ili ću te nalemati!- pobijesnio je policajac.
-ŠTATEBRIGA! ŠTA-TE-BRIGA!!!!- izdere se Štatebriga.
-Pa gdje ti je pamet????-upita policajac.
-Eto sere u kukuruzu.- omahne palcem prema polju Štatebriga.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page
Page: of 665  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000