Ovo su originalni brojevi 196 i 197. Znaci relativno brzo bi trebao cuveni 200, a onda jos oko godina i po da se stigne do Carobnog frulasa tj VC izdanja, i onda zaokruziti nekakvu celinu u kontinuitet epizoda. Ima jos dosta za cekati.
Ovo su originalni brojevi 196 i 197. Znaci relativno brzo bi trebao cuveni 200, a onda jos oko godina i po da se stigne do Carobnog frulasa tj VC izdanja, i onda zaokruziti nekakvu celinu u kontinuitet epizoda. Ima jos dosta za cekati.
Hoćemo li Djeda Božićnjaka čitati za Božić ili za Uskrs? Da li po Julijanskom ili Gregorijanskom kalendaru?
Nije valjda da mislis da nisam mogao to da pretpostavm? A sta bi mefistofeles mogao da predstavlja? A Dilan? Ma polako, videcemo sta ce nam servirati De Nardo kada izadje strip. ;) Odoh. Bas mi bese drago da procaskah malo sa tobom na forumu...odavno se nismo "culi" ;) Pozdrav.
Vidi živ si Evo i ja ćaskam s'tobom Inače dobre ove naslovice od Dylana, doduše malo mu je hladno, al čim popije čaj biće mu bolje
dobro je, dobro... 6 kom. godišnje + Color fest koji skoro kreće - ukupno vrlo dobro.. _______________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Odlično! Prva naslovnica je posebno lijepa. Samo bezveze 'Djed Božićnjak' - to mi se nikad nije sviđalo jer je dugačko za izgovorit. Zato mi je bolje Djed Mraz
Nije valjda da mislis da nisam mogao to da pretpostavm? A sta bi mefistofeles mogao da predstavlja? A Dilan? Ma polako, videcemo sta ce nam servirati De Nardo kada izadje strip. ;) Odoh. Bas mi bese drago da procaskah malo sa tobom na forumu...odavno se nismo "culi" ;) Pozdrav.
Vidi živ si Evo i ja ćaskam s'tobom Inače dobre ove naslovice od Dylana, doduše malo mu je hladno, al čim popije čaj biće mu bolje Pa još kad zasvira u frulu...
Sveti Nikola,Santa Claus=Djed Božićnjak(ili Mraz),sve je to jedno te isto,Santa (lat.)je sveto(npr.Santa Marija),a Claus je njemačko ime za Nikolu,(ako sam to dobro shvatio),razlika je ta što je Sveti Nikola ostao kakav je izvorno i bio Svetac koji je darivao djecu,dok su Djeda Božičnjaka(ili Mraza)komercijalizirali Amerikanci,nadam se da imamo fore analizirati djedu do Božića.
Pa i meni bolje zvuči Djed Mraz,ali to je valjda naziv koji se više koristio za bivše države,no kako god, djeci je super,prvo dođe Sveti Nikola,pa Djed Božićnjak,i na kraju će djeca još pitati,a kada će doći i Djed Mraz,i svaki donese darova,igračaka i slatkiša.