Author |
Topic  |
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 02/10/2010 : 18:36:24
|
quote: Originally posted by Ultras
Pazi, ja mogu da razumem da ti smeta što neko kaže da je "Ultras super" jer vidim da tvojim kompleksima nema kraja.
Ne razumem samo što to otvoreno pričaš jer tako samo razotkrivaš koliko ti to smeta. Sada i ostali mogu to da vide i da se čude.
Nemam ništa protiv tebe ali sam ti nabio toliki kompleks da to ne mogu da razumem. Kako sam to uspeo - ne znam. Još ako ti iskreno kažem da mi to nikad nije bila namera - dolazimo do paradoksalne situacije 
Žalosno 
Jedan od prvih mojih postova na forumu je bio:

Mislim da imam još jedan post gde te pozivam da se vratiš na forum jer si se naljutio kao seka-persa zbog Globinjovog bana. Ne mogu sada da ga nađem... Poenta je u tome da je tebi, prijatelju moj CELA GLAVA U OBLACIMA i tripuješ stvari kojih nema.
P.S. Razlika između Kragujevca i Žitišta nas sprečava da koristimo iste termine. "Prijatelju" koristim već 20 godina jer sam odrastao na Brejkersima i Rok muzici  Šta si ti slušao u Žitištu i koje termine vi tamo u komunikaciji sa drugima koristite - stvarno ne znam... verovatno su različiti od naših...
Nasho ko da mu spomene navijacke komplekse. A sto se tice bana,bezvezan je. Sta,ako stavim Homera koji u crno belom dresu pokazuje golo dupe barmenu Mou u crveno-belom(i takvo nesto sam video),i ako pise Eat my butt, mene ce banovati zbog golotinje i vredjanja navijaca.smesni ste.vidi okibokijev post,iznad.
Texa za predsednika 
|
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 02/10/2010 : 22:49:33
|
quote: Originally posted by Ultras Nemam ništa protiv tebe ali sam ti nabio toliki kompleks da to ne mogu da razumem.
Jako mi je dobro sto ti verujes u to sto pises... To mi je dovoljna satisfakcija... Uzdravlje... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 04/10/2010 : 10:21:45
|
Uh, ovde se bas zakuvalo
Sale...je dobar lik, nisam imao prilike da ga upoznam, ali smo uvek jako dobro komunicirali, iz prica drugih forumasa koji su imali priliku da ga upoznaju, rec je o izuzetnom coveku...i moje misljenje je slicno iako ga nisam licno upoznao...Tacno je da je temperamentan, ali takvi smo mi Partizanovci ali uz sve to izuzetno inteligentna osoba. Iskreno, verujem da cemo se i licno upoznati, pre ili kasnije. Ziv bio grobare! 
Ultras, to jest Nesa...takodje ga nisam upoznao licno, ali sam i sa njim imao jako dobru komunikaciju, a jednom prilikom je covek imao takvo poverenje u mene iako me nikad nije upoznao, pa mi je poslao brdo stripova, bez prethodne uplate...ja takvo poverenje ne mogu da zaboravim...sad da sam djubre, mogao sam reci kako mi paket nikad nije stigao, da nemam pojma o tome, ali i on je imao srece da je naleteo na mene posto je meni cist obraz velika stvar u zivotu, pa je cela prica zavrsena onako kako dolikuje nama sumadincima Verujem da cemo se uskoro i licno upoznati, mislim da su u pitanju dani.
Zivi bili obojica! |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 04/10/2010 : 11:09:06
|
quote: Originally posted by red cloud
Uh, ovde se bas zakuvalo
Sale...je dobar lik, nisam imao prilike da ga upoznam, ali smo uvek jako dobro komunicirali, iz prica drugih forumasa koji su imali priliku da ga upoznaju, rec je o izuzetnom coveku...i moje misljenje je slicno iako ga nisam licno upoznao...Tacno je da je temperamentan, ali takvi smo mi Partizanovci ali uz sve to izuzetno inteligentna osoba. Iskreno, verujem da cemo se i licno upoznati, pre ili kasnije. Ziv bio grobare! 
Ultras, to jest Nesa...takodje ga nisam upoznao licno, ali sam i sa njim imao jako dobru komunikaciju, a jednom prilikom je covek imao takvo poverenje u mene iako me nikad nije upoznao, pa mi je poslao brdo stripova, bez prethodne uplate...ja takvo poverenje ne mogu da zaboravim...sad da sam djubre, mogao sam reci kako mi paket nikad nije stigao, da nemam pojma o tome, ali i on je imao srece da je naleteo na mene posto je meni cist obraz velika stvar u zivotu, pa je cela prica zavrsena onako kako dolikuje nama sumadincima Verujem da cemo se uskoro i licno upoznati, mislim da su u pitanju dani.
Zivi bili obojica!
Slazem se s vecim delom posta, al' ovo boldovano ne da si ga lupio nego si jedva ostao ziv    
Edit: Sawitch izuzetno inteligentna osoba       Morao sam jos malo da se nasmejem       
Ne placem, suze teku same     
|
Edited by - Tex Willer on 04/10/2010 11:14:57 |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 04/10/2010 : 11:14:32
|
U 'bem ti lebce!
Pa ja ovde ko vatrogasac a ti k'o piroman!
Sad ti naiso napad smeja   
I ti si ok lik...manje-vise..     |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 04/10/2010 : 11:16:14
|
U 'bem ti lebce!
Sad ti naiso napad smeja   
I ti si ok lik...manje-vise..    
Ja mislim da je Sawitch taman toliko inteligentan da ce i on da se iskida od smeha na ovo sto si napisao     |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 04/10/2010 : 11:18:51
|
quote: Originally posted by Tex Willer
U 'bem ti lebce!
Sad ti naiso napad smeja   
I ti si ok lik...manje-vise..    
Ja mislim da je Sawitch taman toliko inteligentan da ce i on da se iskida od smeha na ovo sto si napisao    
Imam ja svoje trenutke... ...naidje mi inspiracija...i tako...
   |
Nasilje u Darkvudu |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 04/10/2010 : 11:19:09
|
@Red cloud Hvala grobaru na misljenju.. Valjda cu ga opravdati i kada se upoznamo...
@Tex Willer Daj mi majke ti tu tvoju lobanju da se odmorim jedno 2 dana..  |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
Posted - 04/10/2010 : 11:20:26
|
quote: Originally posted by sawitch
@Red cloud Hvala grobaru na misljenju.. Valjda cu ga opravdati i kada se upoznamo...
@Tex Willer Daj mi majke ti tu tvoju lobanju da se odmorim jedno 2 dana.. 
- Nema na cemu 
-    |
Nasilje u Darkvudu |
Edited by - red cloud on 04/10/2010 11:21:29 |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 04/10/2010 : 11:21:50
|
quote: Originally posted by sawitch
@Tex Willer Daj mi majke ti tu tvoju lobanju da se odmorim jedno 2 dana.. 
Munem ce se odmoris, imam strasne glavobolje kad mamuram   |
 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts
|
ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 04/10/2010 : 11:53:42
|
quote: Originally posted by King Warrior
ja mislim da bi trebalo partizanovce i dinamovce malo strozije kaznjavati   
nemojte njih strozije kaznjavati dovoljno su kaznjeni time sto im je vodja Sawitch alias Rendal Mutant (posto toliku inteligenciju ne moze jedan mozak proizvesti)  |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 04/10/2010 : 11:55:44
|
Bilo je i gorih postova, pa niko nije izbačen, tako da ne kapiram što je Marko izbačen.
Postoji reč zajebancija, shvatite već jednom.. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Posted - 04/10/2010 : 12:03:24
|
quote: Originally posted by ponki nemojte njih strozije kaznjavati dovoljno su kaznjeni time sto im je vodja Sawitch alias Rendal Mutant (posto toliku inteligenciju ne moze jedan mozak proizvesti) 
    Jedi govna ludaku... Doces mi na sajam.. Ima da te brukam non-stop...     |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 04/10/2010 : 18:58:46
|
quote: Originally posted by manhunter
tumen (4) - 30 dana. Pored upozorenja moderatora - nastavio sa provokacijama, vulgarnošću i primitivizmom u komuniciranju sa drugim članovima foruma. Kazna ističe 4. 06. 2010
dveribad (4) 30 dana. Kontinuirano iznošenje neistina i provokacija. Kazna ističe 13. 6. 2010
elfak nish (4) - 30 dana. Za vreme kazne nastavio sa provociranjem a zatim prešao na otvoreno vređanje moderatora. Kazna ističe 25. 6. 2010.
Dosada (4) 30 dana. Vrijeđanje, odnosno neprimjeren način komunikacije. Kazna ističe 12.10.2010.
Dejane,ako si ti ovo izvukao,molio bih te da mi navedeš jednu "neistinu" iz tog topica. Obzirom da se povodite korektnošću i tolerancijom,zar nebi bio red navest razlog izbacivanja,odnosno,barem jednu napisanu neistinu iz tog topic-a? Odnosno,onaj tko me je izbacio,ako se ne varam,Mlađo,vjerojatno je i napisao ovo objašnjenje.Kao što ste i naveli,konzultirate se prilikom konačne odluke,pa evo,obzirom da to nećete promjenit na moju zamolbu,jel mi možete samo navest barem jednu "neistinu".Neću replicirat i ulazit u daljne diskusije,ali čisto me interesira što je bila "neistina" i direktan ban na 30 dana? Sa provokacijom se slažem,šutnja je zlato!
|
Edited by - dveribad on 04/10/2010 19:05:47 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26021 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 04/10/2010 : 19:21:20
|
quote: Originally posted by dveribad
Dejane,ako si ti ovo izvukao,molio bih te da mi navedeš jednu "neistinu" iz tog topica.
Sad ne razumem, šta sam ja to izvukao? Ako se dobro sećam, mladjo te je izbacio, i to sa pravom, a mislim da i ti to dobro znaš. U razloge koje je on naveo pri izbacivanju ne mogu da ulazim, za tako nešto nisam nadležan. Kad ja nekoga izbacim mogu i da obrazložim svoju odluku, ali se u tuđ posao ne mešam. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 04/10/2010 : 19:40:19
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by dveribad
Dejane,ako si ti ovo izvukao,molio bih te da mi navedeš jednu "neistinu" iz tog topica.
Sad ne razumem, šta sam ja to izvukao? Ako se dobro sećam, mladjo te je izbacio, i to sa pravom, a mislim da i ti to dobro znaš. U razloge koje je on naveo pri izbacivanju ne mogu da ulazim, za tako nešto nisam nadležan. Kad ja nekoga izbacim mogu i da obrazložim svoju odluku, ali se u tuđ posao ne mešam.
Ne,vjeruj mi i kunem ti se da ne znam.Sam kažeš "i to sa pravom".E to me interesira,s kojim pravom(ako misliš na razlog,ne na moderatorsku funkciju).Uopće ne kužim,čak si i ti siguran da je sa pravom.Znači da se slažeš da sam nešto lagao,a ja vas samo molim da mi navedete i pojasnite barem jednu očitu laž. Ja to ne zanam,a inače nisam baš sklon laganju.Ti isto,iz gore navedenog,očito misliš da sam nešto lagao i navodiš da sam izbačen s pravom i da ja dobro znam zbog čega.Kunem ti se da ne znam što sam tu lagao,pa iz tog razloga samo molim da mi netko navede razlog izbacivanja,odnosno,što sam lagao? Ponavljam,neću komentirat i ulazit u daljnju diskusiju.Samo mi navedite,što sam lagao. |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 05/10/2010 : 10:58:59
|
dinamovci su već kažnjeni time što navijaju za dinamo.quote: Originally posted by King Warrior
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 05/10/2010 : 22:15:30
|
quote: Originally posted by adriano
dinamovci su već kažnjeni time što navijaju za dinamo.quote: Originally posted by King Warrior
veca je kazna nenavijati za dinamo |
 |
|
Topic  |
|