forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 02/10/2010 : 18:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Pazi, ja mogu da razumem da ti smeta što neko kaže da je "Ultras super" jer vidim da tvojim kompleksima nema kraja.

Ne razumem samo što to otvoreno pričaš jer tako samo razotkrivaš koliko ti to smeta.
Sada i ostali mogu to da vide i da se čude.

Nemam ništa protiv tebe ali sam ti nabio toliki kompleks da to ne mogu da razumem.
Kako sam to uspeo - ne znam. Još ako ti iskreno kažem da mi to nikad nije bila namera - dolazimo do paradoksalne situacije

Žalosno

Jedan od prvih mojih postova na forumu je bio:

Mislim da imam još jedan post gde te pozivam da se vratiš na forum jer si se naljutio kao seka-persa zbog Globinjovog bana.
Ne mogu sada da ga nađem...
Poenta je u tome da je tebi, prijatelju moj CELA GLAVA U OBLACIMA i tripuješ stvari kojih nema.

P.S. Razlika između Kragujevca i Žitišta nas sprečava da koristimo iste termine.
"Prijatelju" koristim već 20 godina jer sam odrastao na Brejkersima i Rok muzici
Šta si ti slušao u Žitištu i koje termine vi tamo u komunikaciji sa drugima koristite - stvarno ne znam... verovatno su različiti od naših...

Nasho ko da mu spomene navijacke komplekse.
A sto se tice bana,bezvezan je.
Sta,ako stavim Homera koji u crno belom dresu pokazuje golo dupe barmenu Mou u crveno-belom(i takvo nesto sam video),i ako pise Eat my butt, mene ce banovati zbog golotinje i vredjanja navijaca.smesni ste.vidi okibokijev post,iznad.

Texa za predsednika

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/10/2010 : 22:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras
Nemam ništa protiv tebe ali sam ti nabio toliki kompleks da to ne mogu da razumem.

Jako mi je dobro sto ti verujes u to sto pises... To mi je dovoljna satisfakcija... Uzdravlje...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/10/2010 : 23:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

. . . Uzdravlje . . .

Naravno

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/10/2010 : 10:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message
Uh, ovde se bas zakuvalo

Sale...je dobar lik, nisam imao prilike da ga upoznam, ali smo uvek jako dobro komunicirali, iz prica drugih forumasa koji su imali priliku da ga upoznaju, rec je o izuzetnom coveku...i moje misljenje je slicno iako ga nisam licno upoznao...Tacno je da je temperamentan, ali takvi smo mi Partizanovci ali uz sve to izuzetno inteligentna osoba. Iskreno, verujem da cemo se i licno upoznati, pre ili kasnije. Ziv bio grobare!

Ultras, to jest Nesa...takodje ga nisam upoznao licno, ali sam i sa njim imao jako dobru komunikaciju, a jednom prilikom je covek imao takvo poverenje u mene iako me nikad nije upoznao, pa mi je poslao brdo stripova, bez prethodne uplate...ja takvo poverenje ne mogu da zaboravim...sad da sam djubre, mogao sam reci kako mi paket nikad nije stigao, da nemam pojma o tome, ali i on je imao srece da je naleteo na mene posto je meni cist obraz velika stvar u zivotu, pa je cela prica zavrsena onako kako dolikuje nama sumadincima Verujem da cemo se uskoro i licno upoznati, mislim da su u pitanju dani.

Zivi bili obojica!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/10/2010 : 11:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by red cloud

Uh, ovde se bas zakuvalo

Sale...je dobar lik, nisam imao prilike da ga upoznam, ali smo uvek jako dobro komunicirali, iz prica drugih forumasa koji su imali priliku da ga upoznaju, rec je o izuzetnom coveku...i moje misljenje je slicno iako ga nisam licno upoznao...Tacno je da je temperamentan, ali takvi smo mi Partizanovci ali uz sve to izuzetno inteligentna osoba. Iskreno, verujem da cemo se i licno upoznati, pre ili kasnije. Ziv bio grobare!

Ultras, to jest Nesa...takodje ga nisam upoznao licno, ali sam i sa njim imao jako dobru komunikaciju, a jednom prilikom je covek imao takvo poverenje u mene iako me nikad nije upoznao, pa mi je poslao brdo stripova, bez prethodne uplate...ja takvo poverenje ne mogu da zaboravim...sad da sam djubre, mogao sam reci kako mi paket nikad nije stigao, da nemam pojma o tome, ali i on je imao srece da je naleteo na mene posto je meni cist obraz velika stvar u zivotu, pa je cela prica zavrsena onako kako dolikuje nama sumadincima Verujem da cemo se uskoro i licno upoznati, mislim da su u pitanju dani.

Zivi bili obojica!

Slazem se s vecim delom posta, al' ovo boldovano ne da si ga lupio nego si jedva ostao ziv

Edit: Sawitch izuzetno inteligentna osoba
Morao sam jos malo da se nasmejem

Ne placem, suze teku same

Edited by - Tex Willer on 04/10/2010 11:14:57
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/10/2010 : 11:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message
U 'bem ti lebce!

Pa ja ovde ko vatrogasac a ti k'o piroman!

Sad ti naiso napad smeja

I ti si ok lik...manje-vise..

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/10/2010 : 11:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

U 'bem ti lebce!

Sad ti naiso napad smeja

Ja mislim da je Sawitch taman toliko inteligentan da ce i on da se iskida od smeha na ovo sto si napisao
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/10/2010 : 11:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

U 'bem ti lebce!

Sad ti naiso napad smeja

Ja mislim da je Sawitch taman toliko inteligentan da ce i on da se iskida od smeha na ovo sto si napisao

Imam ja svoje trenutke......naidje mi inspiracija...i tako...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/10/2010 : 11:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
@Red cloud
Hvala grobaru na misljenju.. Valjda cu ga opravdati i kada se upoznamo...

@Tex Willer
Daj mi majke ti tu tvoju lobanju da se odmorim jedno 2 dana..

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/10/2010 : 11:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message
quote:

@Red cloud
Hvala grobaru na misljenju.. Valjda cu ga opravdati i kada se upoznamo...

@Tex Willer

- Nema na cemu

-

Nasilje u Darkvudu

Edited by - red cloud on 04/10/2010 11:21:29
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/10/2010 : 11:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

@Tex Willer

Munem ce se odmoris, imam strasne glavobolje kad mamuram
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/10/2010 : 11:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message
Rakija?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/10/2010 : 11:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
ja mislim da bi trebalo partizanovce i dinamovce malo strozije kaznjavati
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/10/2010 : 11:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message
Eto ti sad

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 04/10/2010 : 11:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

nemojte njih strozije kaznjavati
dovoljno su kaznjeni time sto im je vodja Sawitch alias Rendal Mutant (posto toliku inteligenciju ne moze jedan mozak proizvesti)
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 04/10/2010 : 11:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Bilo je i gorih postova, pa niko nije izbačen, tako da ne kapiram što je Marko izbačen.

Postoji reč zajebancija, shvatite već jednom..
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/10/2010 : 12:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by ponki
nemojte njih strozije kaznjavati
dovoljno su kaznjeni time sto im je vodja Sawitch alias Rendal Mutant (posto toliku inteligenciju ne moze jedan mozak proizvesti)

Jedi govna ludaku... Doces mi na sajam.. Ima da te brukam non-stop...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/10/2010 : 12:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil
Postoji reč zajebancija, shvatite već jednom..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/10/2010 : 16:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ti sa rednim brojem 666 na ovom topicu se ne racunas...

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/10/2010 : 18:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

• tumen (4) - 30 dana. Pored upozorenja moderatora - nastavio sa provokacijama, vulgarnošću i primitivizmom u komuniciranju sa drugim članovima foruma. Kazna ističe 4. 06. 2010

• dveribad (4) 30 dana. Kontinuirano iznošenje neistina i provokacija. Kazna ističe 13. 6. 2010

• elfak nish (4) - 30 dana. Za vreme kazne nastavio sa provociranjem a zatim prešao na otvoreno vređanje moderatora. Kazna ističe 25. 6. 2010.

• Dosada (4) 30 dana. Vrijeđanje, odnosno neprimjeren način komunikacije. Kazna ističe 12.10.2010.

• Dejane,ako si ti ovo izvukao,molio bih te da mi navedeš jednu "neistinu" iz tog topica. Obzirom da se povodite korektnošću i tolerancijom,zar nebi bio red navest razlog izbacivanja,odnosno,barem jednu napisanu neistinu iz tog topic-a?
    Odnosno,onaj tko me je izbacio,ako se ne varam,Mlađo,vjerojatno je i napisao ovo objašnjenje.Kao što ste i naveli,konzultirate se prilikom konačne odluke,pa evo,obzirom da to nećete promjenit na moju zamolbu,jel mi možete samo navest barem jednu "neistinu".Neću replicirat i ulazit u daljne diskusije,ali čisto me interesira što je bila "neistina" i direktan ban na 30 dana?
    Sa provokacijom se slažem,šutnja je zlato!

Edited by - dveribad on 04/10/2010 19:05:47
    Go to Top of Page

sawitch
    Advanced Member

Serbia
    41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/10/2010 : 19:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
    Mladjo gasio pepeo..

Go to Top of Page

manhunter
    Moderator

Switzerland
    26021 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/10/2010 : 19:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
    quote:
    Originally posted by dveribad

Dejane,ako si ti ovo izvukao,molio bih te da mi navedeš jednu "neistinu" iz tog topica.

Sad ne razumem, šta sam ja to izvukao?
    Ako se dobro sećam, mladjo te je izbacio, i to sa pravom, a mislim da i ti to dobro znaš.
    U razloge koje je on naveo pri izbacivanju ne mogu da ulazim, za tako nešto nisam nadležan. Kad ja nekoga izbacim mogu i da obrazložim svoju odluku, ali se u tuđ posao ne mešam.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

dveribad
    Senior Member

Croatia
    2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 04/10/2010 : 19:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
    quote:
    Originally posted by manhunter

quote:
    Originally posted by dveribad

Dejane,ako si ti ovo izvukao,molio bih te da mi navedeš jednu "neistinu" iz tog topica.

Sad ne razumem, šta sam ja to izvukao?
    Ako se dobro sećam, mladjo te je izbacio, i to sa pravom, a mislim da i ti to dobro znaš.
    U razloge koje je on naveo pri izbacivanju ne mogu da ulazim, za tako nešto nisam nadležan. Kad ja nekoga izbacim mogu i da obrazložim svoju odluku, ali se u tuđ posao ne mešam.

Ne,vjeruj mi i kunem ti se da ne znam.Sam kažeš "i to sa pravom".E to me interesira,s kojim pravom(ako misliš na razlog,ne na moderatorsku funkciju).Uopće ne kužim,čak si i ti siguran da je sa pravom.Znači da se slažeš da sam nešto lagao,a ja vas samo molim da mi navedete i pojasnite barem jednu očitu laž.
    Ja to ne zanam,a inače nisam baš sklon laganju.Ti isto,iz gore navedenog,očito misliš da sam nešto lagao i navodiš da sam izbačen s pravom i da ja dobro znam zbog čega.Kunem ti se da ne znam što sam tu lagao,pa iz tog razloga samo molim da mi netko navede razlog izbacivanja,odnosno,što sam lagao?
    Ponavljam,neću komentirat i ulazit u daljnju diskusiju.Samo mi navedite,što sam lagao.
    Go to Top of Page

adriano
    Advanced Member

Croatia
    4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/10/2010 : 10:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message
    dinamovci su već kažnjeni time što navijaju za dinamo.
    quote:

Go to Top of Page

Kruger
    Advanced Member

Croatia
    17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/10/2010 : 22:15:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
    quote:
    Originally posted by adriano

dinamovci su već kažnjeni time što navijaju za dinamo.
    quote:

veca je kazna nenavijati za dinamo
    Go to Top of Page
    Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
    Previous Page | Next Page
     New Topic New Poll New Poll
     Topic Locked
    Jump To:
    forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
    This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000