hmmmm, nismo se razumeli feka82, kupljeno ali kad stigne u striparnu...zasad ništa od toga... jedino sam ljut jer če me i sawich preteći(lako njemu kad leti do striparne).
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
hmmmm, nismo se razumeli feka82, kupljeno ali kad stigne u striparnu...zasad ništa od toga... jedino sam ljut jer če me i sawich preteći(lako njemu kad leti do striparne).
a to nista onda drug , ima li gdje pogledati na googleu table trapera kerija , ja sam trazio ali neke gluposti izbaciva mozda treba originalni naziv , koji je
meni ne izgleda lose , ali ipak ima tu dosta koje su mi u prednosti , a narvno najvise cekam greystorma
vi ste ipak najblizi , ali zato je meni more blize
onda mijenjaj avatar sawitchu, čovjek dobije utisak da letiš....hmmm, a za table Kerija baš i neznam, mislim da je najbolje da potražiš neki stari ZS Mark, u dosta njih je bio Traper Keri dodatak, mislim da u višjim brojevima... A Greystorma čekam i ja ko prezebeo sunce...samo da ostave prekrasne naslovnice nedodirnute...ali poznajuči PExpres tako če i biti.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Trebalo ti je 2 godine od registracije da nam to priznas..
Pogleda koliko je sawitch priznanja skupio za samo jednu godinu vise na forumu Mozda ti sad nakon ovog prvog priznanja bude mnogo lakse jos koji put nesto priznati
Obzirom na to da je odredjeni broj forumasa kontaktirao Phoenix Press povodom tvrdnji izrecenih na forumu izdavacke kuce Darkwood :
Izdavacka kuca Phoenix Press nije ucinila nista zbog cega bi dobila ustupak "price o njenim izdanjima nakon svega sto se desilo", pri cemu je jasna aluzija na nekakav neposten postupak zbog koga je Darkwood prinudjen da uskrati Phoenix Pressu mogucnost pristupa forumu, kako zvanicno tako i pojedinacno. Nema nikakvih necasnih radnji Phoenix Pressa prema Darkwoodu. Ne postoji nesporazum oko uslova saradnje izmedju dve izdavacke kuce, buduci da nikada nije ni doslo do bilo kakvih razgovora o eventualnim uslovima. Slobodan Jovic je kategoricki izjavio da nece dozvoliti reklamiranje Phoenix Pressa na bilo kom mestu na kojem ima uticaja i mi tu odluku postujemo jer su distributivni kanal, strip-prodavnica, sajt i forum Darkwood vlasnistvo Slobodana Jovica i on ima apsolutno pravo da nekome dozvoli ili onemoguci pristup istim, promovise izdavaca ili zabrani njegovo ucesce.
Kao sto je vec naglaseno, Phoenix Press postuje sve odluke Slobodana Jovica i on sam moze da potvrdi da ni na jedan nacin nismo pokusali da ih "miniramo". Bojkot Phoenix Pressa je iskljucivo jednostran cin, mi nismo svojevoljno odabrali da ne budemo na odredjenim prodajnim mestima i time otezali citaocima da dodju do nasih proizvoda.
Colt nije Phoenix Press, on je jedan od ljudi iz PP. Ja sam jos odavno uradio prevod za prvih sest epizodi Gee i nisam zeleo da to uskratim DW bez obzira na "nesporazum" koji je nastao. S druge strane, verujem da bi bilo nelogicno da je ljudima iz PP i samom PP zabranjen pristup a da ja mogu da pisem na forumu DW. Forum DW nije bitan sam po sebi, citaoci prate razne forume sa ovih prostora, postoji sajt PP i oni na taj nacin mogu da se informisu o onome sto radimo. Samo zelimo da istaknemo da ne bojkotujemo citaoce (buduci da se poslednjih nedelja rasirila prica kako ce to konacno biti Forum na kojem ce se okupljati svi izdavaci iz Ex-Yu a Phoenix Press umislio da je nesto posebno i ne zeli u isti kos sa ostalim izdavackim kucama), okolnosti su potpuno drugacije i mi na njih nimalo ne uticemo.