Pa i ako izadju samo ovi brojevi, iz bilo kog razloga, bilo zbog lose prodaje ili zbog toga sto je to odstampano jos ranije pa sad hoce samo da se oslobode zaliha, ja se radujem svakom novom broju
Piše najava za Blek WI 6, ne znam koji je poslednji izasao, možda se po tome vidi da li je sad štampan
Ovaj broj Bleka je izašao 06.08.2009. Znači ipak je istina da je ovaj broj Magičnog štampan prošle godine i da pokušavaju da ga predstave kao nešto novo.
Jutros sam izasao do poste i na kiosku kupio novog Magicnog Vetra. Znaci ide na kioske.
Ovo mi je najbolja strip vjest ove godine. Ma to je novi broj, nema veze kad je štampan - prvo treba broj 21 - pa tek onda 22, zar ne???? Samo da ga bude...
Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce...
I ja sam pazario moj primerak na Futurinom kiosku! I meni je ovo najbolja boneli-strip vest godine. Kao i prethodna dva broja, krajnje korektno odrađeno.Nadam se iskreno da će ovo zaživeti (iz 4.pokušaja) na ovim prostorima, a što se tiče drugih izdanja od Wizarda,ovo je i više nego dovoljno. Napred Wizard - pa da dočekamo za sajam i 22. broj!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Juce sam u Italiji kupio zadnji broj MV-a,broj 132 "Ultimo atto". Za sledeci mesec je najavljen specijal kao poslednji broj u seriji. Znaci definitivan kraj Magicnog u Italiji.
Juce sam u Italiji kupio zadnji broj MV-a,broj 132 "Ultimo atto". Za sledeci mesec je najavljen specijal kao poslednji broj u seriji. Znaci definitivan kraj Magicnog u Italiji.
Mislis 130. broj.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
zezam se malo, ne zameri...napiso si otkrovenje umjesto otkrivenje...u svakom slučaju,neznam koje si čitao i ako ga misliš sakupljat...ali Libellus po mome izdaje perfektna izdanja Magičnog...nešto se trudi i Wizard ali ako imaš novca i volje preporučujem ti Libellus knjige(prve su malo teže dostupne ali mislim da se jih još uvijek može uhvatit, ako ne ima prvih 20 od Sistem Comicsa i Wizarda pa kasnije možeš startat sa 8 knjigom LIbellusa)pa ništa nije propušteno.Sretno!!!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
otkrovenje je na staroslovenskom, a nije baš toliko arhaična reč da se ne bi koristila i u savremenom srpskom jeziku, posebno ako je u pitanju neka religiozna tema... a strip je religija, zar ne? :)
OTKROVENJE je pravilno napisano,a značenje je - prenošenje znanja od Boga na ljude. U monoteističkim religijama ,Judaizmu,Hrišćanstvu i Islamu,otkrovenje je osnova verskog znanja. Znači,OTKROVENJE je pravilno napisano u duhu srpskog jezika.