Snima se nova verzija Spidermana, priča ide od početka, s novim glumcima i redateljem. Redatelj je Marc Webb, anonimni redatej koji je uglavnom radio glazbene spotove, a snimio je film "(500) days summer"(500 dana ljubavi) koja ima lijepu osmicu na Imdb-u, a autor je i jdne epizode "U uredu". Spider-Mana glumi također relativno anonimni glumac Andrew Garfield(lako se pamti, vjerujem), koji je glumio u filmovima "Lions for lambs"(Jaganjci i lavovi) gdje je nastupao i Tom Cruise, "Boy A" i "The Imaginarium of Doctor Parnassus", filmu Terryja Gilliama. Sličan je Peteru i čini mi se da će biti puno bolje rješenje od Maguirea. Priča se(i vjerojatno je) da će Emma Stone, poznata po ulozi u "Superbad" preuzeti ulogu Mary Jane Watson. Za ostale se još ništa ne zna. Ovo bi moglo biti osvježenje, a moglo bi biti i sranje. Što mislite, kakav bi film, koji bi trebao doći 2012, mogao biti?
To nisu filmovi za djecu od 12 godina
"I wake up and think dreams are real. I sleep so I don't have to feel."
Sorry što oživljavam (moj) stari topic, no ima nekih vijesti u vezi filma, vrlo važnih:
Zasad se zna 12 uloga, a među onim važnim što su nove izabrane su ove:
Rhys Ifans- poznati britanski glumac poznat po ulogama u filmovima "Notthing hill" i "Harry Potter and the Deathly Hallows" će preuzeti ulogu glavnog negativca- Dr. Curta Connorsa, tj. Lizarda.
Martin Sheen- osvajao je Emmyje i Zlatne globuse, Glumio je u nekolicini izvrsnih i poznatih filmova, a samo neki među njima su "The departed", "Apocalypse now", "Catch me if you can" i dr. Glumit će Uncle Bena.
Sally Field- poznata po ulozi u "Forrest Gump" i još nekim filmovima. Glumit će Aunt May.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
čitao sam na wikipediji o tome. s obzirom da će redatelj bit neki tip koji režira glazbene spotove, taj film će bit shit ziher. sam koncept filma, koji će se fokusirat na to kak je parker razvijao svoje sposobnosti pauka tijekom srednje škole je blesav. meni je osobno bio spider-man 3 loš u usporedbi s prethodna dva kaj se radnje tiče, tako da bi ovo samo moglo bit još gore. gluma tobeya maguirea (koji je meni oduvijek bio antipatični debil) je isto bila čista koma i vidjelo se da se zasitio glumljenja glavnog junaka, a da se franšiza treba prekinut.
s obzirom da će redatelj bit neki tip koji režira glazbene spotove, taj film će bit shit ziher.
Nemoj biti toliko siguran. (500) Days of Summer je bio odličan film. Ako je suditi prema njemu, Webb bi se mogao pokazati kao više nego dobar izbor za Spider-Mana.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Nemoj biti toliko siguran. (500) Days of Summer je bio odličan film. Ako je suditi prema njemu, Webb bi se mogao pokazati kao više nego dobar izbor za Spider-Mana.
znam, čitao sam na netu da je taj njegov film pobrao dobre kritike, al vidjet ćemo...ja se neću ničemu nadat
Meni trailer isto izgleda ok. I za razliku od Kirsten Dunst koja mi je išla na živce u prvoj trilogiji,Emma Stone mi izgleda dobro u ulozi Gwen.... Također mi se apsolutno ne sviđa odabir glavnog glumcam,a i ko što kaže Windwalker ona scena u prvom licu je totalni rip off Mirrors edga... No ne treba puno vjerovat trailerima nego pričekat da film izađe....
I za razliku od Kirsten Dunst koja mi je išla na živce u prvoj trilogiji,Emma Stone mi izgleda dobro u ulozi Gwen.... Također mi se apsolutno ne sviđa odabir glavnog glumcam,a i ko što kaže Windwalker ona scena u prvom licu je totalni rip off Mirrors edga... No ne treba puno vjerovat trailerima nego pričekat da film izađe....
slažem se skroz, iako moram reć da mi je taj Andrew Garfield bolji od Tobeya Maguirea. Maguire je bio totalni debil, pogotovo u zadnjem filmu.
I za razliku od Kirsten Dunst koja mi je išla na živce u prvoj trilogiji,Emma Stone mi izgleda dobro u ulozi Gwen.... Također mi se apsolutno ne sviđa odabir glavnog glumcam,a i ko što kaže Windwalker ona scena u prvom licu je totalni rip off Mirrors edga... No ne treba puno vjerovat trailerima nego pričekat da film izađe....
slažem se skroz, iako moram reć da mi je taj Andrew Garfield bolji od Tobeya Maguirea. Maguire je bio totalni debil, pogotovo u zadnjem filmu.
Istina,niti Maguire se baš nije iskazao.. Meni su najbolji bili Willem Dafoe,James Franco i J.K.Simmons. Maguire mi je bio dobar dok je bio u kostimu,a kad je skinuo masku postajao bi neki ˝jao meni˝ emo lik. No unatoć tome cijela trilogija mi je više manje ok....