Author |
Topic |
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 02/10/2010 : 11:38:41
|
kako se po laloški kaže parada ponosa? "udupe na vasar" :)
Koliko je Cak Noris uradio sklekova ? SVE !!!
Kako se zove kineska kobasica ? cajnaaa :) |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 03/10/2010 : 14:55:21
|
Sat vjeronauka. Vjeroučitelj prijetećim glasom upita Ivicu: "Tko je taj koji zapovijeda svima, koga se boje svi, pa čak i tvoj tata?" Ivica: "Moja mama!" |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 04/10/2010 : 15:25:01
|
Mujo i Haso na safariju u Africi. Pala noć, oni postavili šatore i zaspali, kad se odjednom zariče lav: GGggrauurrgghhhhh! Mujo se probudi i viče: "Haso, budi se, počinje film!" :)) |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
Mac
Average Member
Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
|
StampedoRI
Starting Member
59 Posts
Member since 14/04/2008 |
Posted - 04/10/2010 : 20:35:51
|
Muškarac. Rane tridesete. U pomalo neudobnom položaju oslonjen na šank. Svako malo lizne od svog duplog pelinkovca. Po odjeći, nogama koje u ritmu muzike titraju po podu, po držanju tijela, prosto po svemu, može se reći, stereotipni Eros-Bosančeros. Dva stola dalje, sama, mirna sjedi lijepa žena. Po vanjštini bi se reklo da su generacija. Je li samo dobro očuvana ili je stvarno ista godina proizvodnje, teško je reći, ali da dobro izgleda je fakat.
- Mmmm, vidi one mace - pomisli naš glavni junak - baš dobro izgleda. Kako bi samo rado pričao s njom... Ali šta da joj kažem?? Tako sam prokleto stidljiv i svaki put kad pokušam pričati s nekom ženom, valjam samo gluposti.. Hm.. Znam!! Reći ću joj da sam se u nju zaljubio na prvi pogle d. Ma, ne.. Radije ne.. Ismijaće me i izvaliti neki od ženskih fazona na tu temu. Možda da joj pošaljem piće, a ostatak će doći sam po sebi. Pih, baš sam smotan.
U tom trenutku žena ustaje i odlazi.
- Jebi ga... Stvar se sama od sebe riješila. Baš sam smotan. Kako mi fali hrabrosti svaki put. Toliko je tema o kojim bi se dalo nešto mljeti. Pa i upucavanje je za ljude. Šta mi može biti, da me odbije ili da pristane?! Ni od jednog od tih stvari se ne umire. Mada bi u ovom drugom slučaju umro od sreće. Nej se. Možda je i bolje ovako. Ko zna kakve bi mi sve probleme ova lijepa žena donijela...
Par minuta poslije, žena se vraća i sjeda za isti stol.
- Evo je opet!! Vratila se!! To je to! To mora da je znak! Mi smo određeni jedno za drugo! Sad ću joj prići. Valjda ispričam nešto interesantno!Sad ili nikad! Eksira svoj dupli pelinkovac da se okuraži, provuče ruku kroz kosu, uvuče stomak, ispravi leđa, lagano odšeta do stola za kojim lijepa žena sjedi, spusti se na slobodnu stolicu i dubokim glasom upita:
"Jes' ti to pišala, aa?!" |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 04/10/2010 : 22:11:22
|
quote: Originally posted by StampedoRI
Muškarac. Rane tridesete. U pomalo neudobnom položaju oslonjen na šank. Svako malo lizne od svog duplog pelinkovca. Po odjeći, nogama koje u ritmu muzike titraju po podu, po držanju tijela, prosto po svemu, može se reći, stereotipni Eros-Bosančeros. Dva stola dalje, sama, mirna sjedi lijepa žena. Po vanjštini bi se reklo da su generacija. Je li samo dobro očuvana ili je stvarno ista godina proizvodnje, teško je reći, ali da dobro izgleda je fakat.
- Mmmm, vidi one mace - pomisli naš glavni junak - baš dobro izgleda. Kako bi samo rado pričao s njom... Ali šta da joj kažem?? Tako sam prokleto stidljiv i svaki put kad pokušam pričati s nekom ženom, valjam samo gluposti.. Hm.. Znam!! Reći ću joj da sam se u nju zaljubio na prvi pogle d. Ma, ne.. Radije ne.. Ismijaće me i izvaliti neki od ženskih fazona na tu temu. Možda da joj pošaljem piće, a ostatak će doći sam po sebi. Pih, baš sam smotan.
U tom trenutku žena ustaje i odlazi.
- Jebi ga... Stvar se sama od sebe riješila. Baš sam smotan. Kako mi fali hrabrosti svaki put. Toliko je tema o kojim bi se dalo nešto mljeti. Pa i upucavanje je za ljude. Šta mi može biti, da me odbije ili da pristane?! Ni od jednog od tih stvari se ne umire. Mada bi u ovom drugom slučaju umro od sreće. Nej se. Možda je i bolje ovako. Ko zna kakve bi mi sve probleme ova lijepa žena donijela...
Par minuta poslije, žena se vraća i sjeda za isti stol.
- Evo je opet!! Vratila se!! To je to! To mora da je znak! Mi smo određeni jedno za drugo! Sad ću joj prići. Valjda ispričam nešto interesantno!Sad ili nikad! Eksira svoj dupli pelinkovac da se okuraži, provuče ruku kroz kosu, uvuče stomak, ispravi leđa, lagano odšeta do stola za kojim lijepa žena sjedi, spusti se na slobodnu stolicu i dubokim glasom upita:
"Jes' ti to pišala, aa?!"
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
panzer
Advanced Member
12625 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
panzer
Advanced Member
12625 Posts
|
panzer
Advanced Member
12625 Posts
Posted - 07/10/2010 : 11:46:49
|
Igor Mihaljević: Odgovorite nam na večitu dilemu: da li bi dr Menhetn (The Watchmen) pobedio Supermena, da li je najjmoćniji superheroj ? Bane Kerac: Može da pobedi, ali samo uz pomoć Čaka Norisa.
|
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 07/10/2010 : 12:03:00
|
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 07/10/2010 : 12:15:23
|
aaaaaaahahahahahaha ne mogu vjerovat što sam našao među starim fotkama samo bog zna kad je ovo bilo, a ne mogu se sjetit ni čije je maslo bilo...
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4537 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 12/10/2010 : 13:52:40
|
Šeta baba grobljem i pita mladića: - Znaš li, sinko, gde je grobno mesto 7F? - E što si izlazila kad ne umeš da se vratiš?! - odgovori mladić. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 12/10/2010 : 14:00:40
|
Koja je najnovija židovska poslovica? Bolje da Rusi zatvore plin, nego da ga Nijemci otvore! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Lucy Liu
Average Member
Croatia
706 Posts
Member since 14/09/2007 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 12/10/2010 : 23:53:38
|
Danas sam posebno dobre volje zbog fudbala, pa:
PET PITANJA NA KOJA SMO SVI ČEKALI ODGOVOR! Pitanje, odgovor:
P: ČEMU SLUŽE MALE KVRŽICE OKO ŽENSKIH BRADAVICA?
O: To je na Brailovom pismu: „sisaj ovdje“
P: ŠTO JE AUSTRALSKI POLJUBAC?
O: Isto što i francuski, ali „tamo dolje“.
P: ŠTO RADIŠ OD 365 ISKORIŠTENIH KONDOMA?
O: Rastopiš ih, napraviš gumu i nazoveš je Goodyear (dobra godina)
P: ZAŠTO URAGANE NAZIVAJU ŽENSKIM IMENIMA?
O: Kad dođu, one su divlje i vlažne. Kad odlaze uzmu sa sobom kuću i auto.
P: ZAŠTO ŽENE TRLJAJU OČI UJUTRO KAD USTANU?
O: Zato što nemaju jaja za počešati.
BONUS PITANJE & ODGOVOR
P: ŠTO JE NAJVEĆA SRAMOTA ZA MUŠKARCA?
O: Kad se sa erekcijom zaleti u zid i slomi nos.
***Nominiran za najbolji svjetski kratki vic***
Trogodišnji dječak pregledava svoje testise za vrijeme kupanja u kadi.
„Mama“, pita on, „da li je to moj mozak?“
„Ne još“, odgovori mama.
----- |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 12/10/2010 23:54:24 |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Stari borac
Average Member
Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 13/10/2010 : 19:53:21
|
Gdje je Bijeli Čovjek pogriješio
Službenik američke vlade upitao je indijanskog poglavicu Dva Orla: "Vi ste bili svjedok ponašanja bijelog čovjeka 90 godina. Vidjeli ste ratove i njegov tehnološki napredak. Vidjeli ste njegov progres i štetu koju je nanio."
Poglavica je klimnuo glavom.
Službenik je nastavio: "Uzimajući sve to u obzir, u čemu je, po vašem mišljenju, bijeli čovjek pogriješio?"
Poglavica je polako pogledao službenika i onda mu odgovorio: "Prije nego je bijeli čovjek došao na ovu zemlju, Indijanci su njome upravljali, nije bilo poreza, nije bilo dugova, bilo je bizona u izobilju, bilo je dabrova u izobilju, voda je bila čista. Žene su vodile domaćinstvo, vračevi su liječili besplatno. Indijanci su cijeli dan provodili u lovu i ribolovu, a cijele noći su vodili ljubav."
Nakon toga se poglavica osmijehnuo: "Samo je bijeli čovjek mogao biti toliko glup da pomisli da može unaprijediti takav sustav."
|
|
|
Lucy Liu
Average Member
Croatia
706 Posts
Member since 14/09/2007 |
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 14/10/2010 : 10:16:01
|
Pričale tri udovice, Amerikanka, NJemica i Fata, kako im je umro muž.
Kaže Amerikanka:(američkim naglaskom) - Pa, moj je George, kupio Ford, Nissan ili tako nešto, i vozio je 350 na sat, te udario u stup i poginuo u car accident.
Kaže Njemica(njemačkim naglaskom): - Mein Adolf kupio Mercedes, und fahrt previše, i pao je u ponor.
Kaže Fata: Pa, moj je Mujo kupio Fiću, i umro od gladi! |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Topic |
|