Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 02/11/2010 : 14:39:22
|
A najjače mi je bilo kad tipu nestane goriva i onda zajaši konja.Pravi ĐilIde na malo duži put a nestane mu goriva a oko njega stotine/tisuće auta a vjerovatno i koja bezinska pumpa?? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
Member since 23/07/2002 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Posted - 02/11/2010 : 15:58:01
|
dogodila se zombi apokalipsa,ljudi bježe(premda ne znam zašto jer je ove zombije prilično lako ubiti-spori su)ali gomila auta je ostala po ulicama.zar u njima nema goriva ili zombiji voze sve u šesnaest? |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22322 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 02/11/2010 : 16:09:34
|
quote: Originally posted by jaki
A najjače mi je bilo kad tipu nestane goriva i onda zajaši konja.Pravi ĐilIde na malo duži put a nestane mu goriva a oko njega stotine/tisuće auta a vjerovatno i koja bezinska pumpa??
a sta mislis zasto ta auta stoje na ulici? mozda su ljudi htjeli malo da protegnu noge?! vozili su dok su imali benzina, a pumpe su, sto je logicno, iscrpljene u roku od nekoliko dana. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8172 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 02/11/2010 : 17:08:31
|
ma ima logike u jakijevoj primjedbi, ljudi je malo, a automobila puno, nisu mogli potrošit svo gorivo jer zombiji ne voze ali u gradu je kaos, sve zakrčeno pa auto i nije neko super sredstvo u tim okolnostima, što znači da i konj ima logike |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 03/11/2010 : 07:52:29
|
Što ste zapeli s tim konjem, jahao ga je 3 minute dok mu ga nisu pojeli :).
Jedna od boljih fora u stripu je što svako malo likovi naprave neku glupost zbog koje se kasnije kaju. Recimo da je taj konj Rickova greška. Mislio je da je to bolji izbor od auta ili motora jer ne ovisi o gorivu ili zakrčenim cestama, ali nije pomislio da je konjetina privlačna zombijima. |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 03/11/2010 : 16:25:36
|
quote: Originally posted by alen Mislio je da je to bolji izbor od auta ili motora jer ne ovisi o gorivu ili zakrčenim cestama, ali nije pomislio da je konjetina privlačna zombijima.
Možda je gledao Romerove filmove, tamo zombije konjetina uopće ne privlači... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 03/11/2010 : 16:33:18
|
Sve u svemu, pilot mi se jako dopao, sporost odvijanja radnje uopće ne utječe na skoro sveprisutni intenzitet koji se osjeća u zraku. Svaki pogreša korak može rezultirati neočekivanom i smrtonosnom situacijom. Drago mi je nema izrazito "glupih" likova, kao što to obično biva u nekim zombi filmovima... Bolje od novijeg Romera definitivno. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Posted - 03/11/2010 : 17:31:43
|
quote: Originally posted by DeeCay
Sve u svemu, pilot mi se jako dopao, sporost odvijanja radnje uopće ne utječe na skoro sveprisutni intenzitet koji se osjeća u zraku. Svaki pogreša korak može rezultirati neočekivanom i smrtonosnom situacijom.
E to ja nisam osjetio nego upravo suprotno.Takvih zombija se čak i ja ne bi preplašioParilo mi se kao u video nekoj lakšoj igrici ideš i lemaš ih bejzbol palicom ili razneseš sačmaricom. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 03/11/2010 : 20:14:28
|
quote: Originally posted by jaki E to ja nisam osjetio nego upravo suprotno.Takvih zombija se čak i ja ne bi preplašioParilo mi se kao u video nekoj lakšoj igrici ideš i lemaš ih bejzbol palicom ili razneseš sačmaricom.
I da i ne, dobro je rekao onaj crnac šerifu. "They may not seem like much one at a time... but in a group all round up and hungry... - They you watch your ass."
hehe, i što se desilo kad je stranac ušetao konjem u grad?
|
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Posted - 04/11/2010 : 08:07:59
|
quote: Originally posted by jaki E to ja nisam osjetio nego upravo suprotno.Takvih zombija se čak i ja ne bi preplašioParilo mi se kao u video nekoj lakšoj igrici ideš i lemaš ih bejzbol palicom ili razneseš sačmaricom.
I da i ne, dobro je rekao onaj crnac šerifu. "They may not seem like much one at a time... but in a group all round up and hungry... - They you watch your ass."
hehe, i što se desilo kad je stranac ušetao konjem u grad?
Pa taj motiv je postojao i kod Romera u onom nastavku sa shopping centrom (jel to Dawn of the dead?) gdje se ekipica osječa sigurno zaključana unutra dok ne skuže da se ovih vani gomila sve više i više.
Bit će u TWD sličan motiv kad budu u zatvoru, ali ne toliko naglašen. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 04/11/2010 : 10:07:00
|
quote: Originally posted by alen Pa taj motiv je postojao i kod Romera u onom nastavku sa shopping centrom (jel to Dawn of the dead?) gdje se ekipica osječa sigurno zaključana unutra dok ne skuže da se ovih vani gomila sve više i više.
Mislim da je više-manje bila slična situacija i kod shopping centra u dvojki i one vojne instalacije u trojki, ne shvaćaju koliko su opasni dok gomila njih ne dosegne kritičnu masu. A i problem je što u većini slučajeva sloga ne postoji iznutra. Uvijek pojedinci zeznu cijelu stvar. VIdiš, i jaki bi ih podcijenio, sve dok ga ne bi stjerali u kut. |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Posted - 04/11/2010 : 13:00:04
|
quote: Originally posted by alen Pa taj motiv je postojao i kod Romera u onom nastavku sa shopping centrom (jel to Dawn of the dead?) gdje se ekipica osječa sigurno zaključana unutra dok ne skuže da se ovih vani gomila sve više i više.
Mislim da je više-manje bila slična situacija i kod shopping centra u dvojki i one vojne instalacije u trojki, ne shvaćaju koliko su opasni dok gomila njih ne dosegne kritičnu masu. A i problem je što u većini slučajeva sloga ne postoji iznutra. Uvijek pojedinci zeznu cijelu stvar. VIdiš, i jaki bi ih podcijenio, sve dok ga ne bi stjerali u kut.
Jaki bi prvi najebo, na-na-na-na-na-na! |
|
|
Zok
New Member
Bosnia and Herzegovina
121 Posts
Member since 02/10/2010 |
Posted - 04/11/2010 : 18:40:41
|
Jos je rano da se ista kaze ali serija definitivno ima potencijal i sanse da bude dobra, samo da je ne useru kao sto su usrali Lost. Sto se tice price oko konja,tacno je da svud okolo stoje auta ali konj je tisi i manje trosi,2 kile zita i nesto trave na 100 km,i sjetite se da je obican auto-alaram privukao tonu zombija... |
|
|
Andrej
Senior Member
Croatia
1558 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 08/11/2010 : 21:29:57
|
Evo danas sam pogledao i drugu epizodu,i moram priznat da je serija zbilja fenomenalna... Šteta što izlazi samo jednom tjedno.. |
"War will cease when we refuse to fight" |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11522 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
mystere
New Member
Croatia
100 Posts
Member since 04/04/2006 |
Posted - 08/11/2010 : 23:58:49
|
Meni su prvi dojmovi za sada pozitivni. Dobro, ponešto su izmijenjeni poneki detalji u odnosu na radnju u stripu, ali to je razumljivo s obzirom da ekran ipak ima neka druga pravila u odnosu na strip scenarij. E, i da, zombiji su stvarno dobro napravljeni :-)). |
|
|
sloppy
Average Member
703 Posts
Member since 23/07/2002 |
|
PJ24MKD
New Member
Fyro Macedonia
275 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Posted - 09/11/2010 : 12:46:46
|
quote: Originally posted by Billy_the_Kid
Da li gledati ovo prije citanja stripa???
A zašto ne? Dobri su i strip i serija.
Problem je znatiželja. "Što je Ricku sljedeće amputirano?" |
|
|
Born To Run
Average Member
901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 09/11/2010 : 15:56:09
|
quote: Originally posted by ken2
ma ima logike u jakijevoj primjedbi, ljudi je malo, a automobila puno, nisu mogli potrošit svo gorivo jer zombiji ne voze ali u gradu je kaos, sve zakrčeno pa auto i nije neko super sredstvo u tim okolnostima, što znači da i konj ima logike
Uzeo je konja a ne auto zato sto je auto tekovina modernog sveta koji je nestao. To je glavna poruka serijala. Sve one stvari koje su nam olaksavale zivot (u koje spada i auto) sada vise ne postoje. Moramo poceti da se borimo i mucimo, a ne koristimo olaksice. Jeste vecina covecanstva umrla, ali preziveli su tek sad poceli da stvarno zive |
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
Edited by - Born To Run on 09/11/2010 16:13:24 |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8172 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/11/2010 : 17:25:24
|
quote: Originally posted by Born To Run
quote: Originally posted by ken2
ma ima logike u jakijevoj primjedbi, ljudi je malo, a automobila puno, nisu mogli potrošit svo gorivo jer zombiji ne voze ali u gradu je kaos, sve zakrčeno pa auto i nije neko super sredstvo u tim okolnostima, što znači da i konj ima logike
Uzeo je konja a ne auto zato sto je auto tekovina modernog sveta koji je nestao. To je glavna poruka serijala. Sve one stvari koje su nam olaksavale zivot (u koje spada i auto) sada vise ne postoje. Moramo poceti da se borimo i mucimo, a ne koristimo olaksice. Jeste vecina covecanstva umrla, ali preziveli su tek sad poceli da stvarno zive
hm, ne on je uzeo konja iz više manje razloga koje sam naveo, a scenaristi / autori su mu to nametnuli moguće iz razloga koje si ti naveo iako, evo u drugom nastavku opet koriste tekovine modernog svijeta ko će ga znati u svakom slučaju serija koju ću pratiti |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4651 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 09/11/2010 : 23:38:12
|
ova epizoda je bas bila napeta, begstvo iz grada je bilo jezivo inace, uzeo danas da preprocitam lavirintova izdanja neoma, serija je definitivno sporijeg tempa, i vec u dvojci se vide velike scenaristicke izmene helikopter iz prve epizode uopste ne postoji u stripu! |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Topic |
|