Izašle su naslovnice Darka Perovića za nove knjige Magičnog Vjetra! Na ovoj drugoj pomalo liči na Nicka Raidera
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
nekako mu je faca ista na svim naslovnicama..... ajde, ok, u vodi mora imati zatvorena usta, ali da na ostalim slikama malo ne promijeni grimasu......pogotovo na drugoj gdje i indijanci iza njega imaju iste grimase svi..... ne znam, parlov je to bolje radio....
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
nekako mu je faca ista na svim naslovnicama..... ajde, ok, u vodi mora imati zatvorena usta, ali da na ostalim slikama malo ne promijeni grimasu......pogotovo na drugoj gdje i indijanci iza njega imaju iste grimase svi..... ne znam, parlov je to bolje radio....
viđiš da je u opasosti..a onda ima uvijek istu facu..
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
viđiš da je u opasosti..a onda ima uvijek istu facu..
Originally posted by feka82 viđiš da je u opasosti..a onda ima uvijek istu facu..
[/quote]
da, podsječa me na stevena seagala.......
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Recenzija jednog novijeg Vjetrića... Da malo podignemo stari topic!
LIB 19 Magični Vjetar Vitezovi zlatnog kruga
Rasistička nova generacija tajnog društva Vitezova zlatnog kruga želi preoteti zemljišta crnog pacifista G.W. Cochrana, i to na nimalo lijep način. Ned, Poe i federalni agent Little Boy uskočit će u pomoć i pokušat razotkriti zavjeru koja seže do visokih političkih položaja!