odlično izgleda! samo ja bih sve stripove sa brojevima poredao s desna na lijevo
Pa on ih je i stavio sa desna na levo. Ti si mislio sigurno obrnuto
neke je složio s desna na lijevo a neke s lijeva na desno
Da - neki su sa lijeve na desno a neki s desna na lijevo ali svi idu nekako prema sredini! Ne smije samo jedna stran police (lijeva ili desna) držati stripove, tako, da je sada nekako "uravnoteženo"!
odlično izgleda! samo ja bih sve stripove sa brojevima poredao s desna na lijevo
Pa on ih je i stavio sa desna na levo. Ti si mislio sigurno obrnuto
neke je složio s desna na lijevo a neke s lijeva na desno
Ja sam gledao numeraciju na MV to me interesuje najviše A što se tiče ravnoteže stripova na polici to mi je ok, pogotovo što svaki odeljak ima svog junaka(uglavnom). Po meni je ipak bolja numeracija sa leva na desno, čak i ako kreće sa popunjavanjem od desne strane ali stvar ukusa. Inače kolekcija je odlična, svaka čast
Steta je samo sto su ljudi postali robovi,ja sedim na gomili stripova dok citam a nekada i zaspim sa stripom u ruci a ujutru se probudimo isprepletani.ja imam erotsku vezu sa mojim stripovima,a posto je ovo vreme seksualnih sloboda ne stidim se da priznam da cu zaprositi jedan strip javljam uskoro koji... Ribe,muskarci deca,stop stripovi mmmmm.......
Primetio sam da dosta kolekcionara izbacuje slike koje se ne razlikuju.Vidis jednu kolekciju video si sve, cak su i police i ormari isti,ludilo trip.Tvrdo koriceni Marti i Mister no,Magicni MetaBaroni,Korto,Zagor Ludens,Dilan i to je vrhunac svega ovoga. Fali bas fali maste i love ovde da se nadju neki skuplji i redji stripovi,mnogo skuplji i mnogo redji od ovih eksluzivaca koje zovemo slag danasnjeg stripa.
Primetio sam da dosta kolekcionara izbacuje slike koje se ne razlikuju.Vidis jednu kolekciju video si sve, cak su i police i ormari isti,ludilo trip.Tvrdo koriceni Marti i Mister no,Magicni MetaBaroni,Korto,Zagor Ludens,Dilan i to je vrhunac svega ovoga. Fali bas fali maste i love ovde da se nadju neki skuplji i redji stripovi,mnogo skuplji i mnogo redji od ovih eksluzivaca koje zovemo slag danasnjeg stripa.
Jebi ga, REJS, to sto uopste imamo ikakve kolekcije u danasnjoj ekonomskoj krizi je za mene ipak neka vrsta 'uspjeha'. Pa sta ako ljudi imaju Tvrdo Koricenog Marti Misteriju, Mr. No, Magicni Vjetar i slicne komplete...? Koliko ja znam, ni jedan od tih kompleta nisu jeftini, a velicina su skroz rasprodani, tako da se vise i ne mogu naci. A za te Zagor i Dylan komplete - pa to je 'must' za svakog kolekcionara Bonelija, pa sta i tu fali? Sve kolekcije stripova koje sam ovdje vidio su zasluzile da im se svi divimo, pa nema veze sto velicina clanova imaju kolekcije istih junaka. To je samo znak da svi pripadamo istoj 'vjeri'
Primetio sam da dosta kolekcionara izbacuje slike koje se ne razlikuju.Vidis jednu kolekciju video si sve, cak su i police i ormari isti,ludilo trip.Tvrdo koriceni Marti i Mister no,Magicni MetaBaroni,Korto,Zagor Ludens,Dilan i to je vrhunac svega ovoga.
Slazem se s tobom, osim da bih izdvojio Metabarune kao nesto sto je lijepo vidjet na svakoj polici.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.