Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
markolar
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/8(4).jpg)
Slovenia
3104 Posts
Member since 05/01/2004 |
Posted - 09/11/2010 : 10:38:28
|
quote: Originally posted by acestroke
[quote]Originally posted by markolar
@markokolar, ja sad vidi da ti imas i sve Dylane na engleskom. Bravo majstore, da su barem odstampali vise epizoda, nego samo sedam :(
Da, ovi DD a i NN i MM na engleskom su mi najdraži - najviše zbog kvalitete i plastificiranih korica! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
ponki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/macak.gif)
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8289 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
feka82
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/w601093938605.5151.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
Magico_Vento
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/05b62ce8074cdeacfed48f1dc911a325.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
|
vladar
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/hobbes.jpg)
Serbia
773 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 09/11/2010 : 21:55:41
|
quote: Originally posted by REJS
Primetio sam da dosta kolekcionara izbacuje slike koje se ne razlikuju.Vidis jednu kolekciju video si sve, cak su i police i ormari isti,ludilo trip.Tvrdo koriceni Marti i Mister no,Magicni MetaBaroni,Korto,Zagor Ludens,Dilan i to je vrhunac svega ovoga. Fali bas fali maste i love ovde da se nadju neki skuplji i redji stripovi,mnogo skuplji i mnogo redji od ovih eksluzivaca koje zovemo slag danasnjeg stripa.
Rejs, da li bi konacno mogao da postavis slike svoje kolekcije? Posto samo nesto kritikujes bilo bi lepo da vidimo tvoje stripove, ta cuda nad cudima, mastu nad mastama koju si ti imao kada si pravio svoju kolekciju. Cas ti ne valjaju glanceri, cas HC stripovi, cas otisak, cas necija kolekcija, cas ovo, cas ono i tako u nedogled. Postavi konacno slike da svi mogu da vide kako treba da izgleda jedna prava, mastovita, kvalitetna, nikada do sada vidjena kolekcija. Otvori oci ostalima da vide sta treba da skupljaju, da ne bacaju novac i gube vreme kupujuci i citajuci tamo neke slag stripove.
I svrati za nekoliko dana, trebalo bi da svoju nemastovitu kolekciju smestim u svoj nemastoviti ormar za stripove, pa da komentarisemo uz pivo kako to sve nemastovito izgleda.
|
|
REJS
Senior Member
![](AvatarUpload/Pictur742 - Copy.jpg)
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 09/11/2010 : 22:16:25
|
Moja baka je volela Valijanta gde je on, pa gde je Cisko Kid pa stari dobri Kuznjecov majstor stripa iz 30 godina.a o Mika Misu i da ne govorim. To je ono sto boli coveka gladnog strip umetnosti,napravismo od stripa Grand produkciju a gde je tu probirljivost. Svi isto svi novo i moderno.Ekskluzivno uskoro slike moje kolekcije. Sidu leci sidu
|
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
REJS
Senior Member
![](AvatarUpload/Pictur742 - Copy.jpg)
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
morrison
Advanced Member
![](AvatarUpload/8-70.jpg)
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
alanford
Senior Member
![](AvatarUpload/bspijun97jr.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Member since 31/03/2009 |
Posted - 23/11/2010 : 18:39:14
|
Svaka cast! Sve je fino slozeno i sto je najvaznije ima dosta dobrih stripova.Ova Maxi izdanja ko mala maca pored VC Knjige ![](icon_smile.gif) |
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8289 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
mrmada
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/rbXjJ.jpg)
Serbia
440 Posts
Member since 05/04/2009 |
Posted - 23/11/2010 : 20:28:33
|
Ajd i ja da malo postavim slicice,mada nemam pozamasnu kolekciju,trudim se da je popunjavam.Ionako sam aktivno poceo da sakupljam stripove malo pre pojave veselog cetvrtka.
![](http://i54.tinypic.com/4zvuxx.jpg)
![](http://i56.tinypic.com/11icvux.jpg)
![](http://i53.tinypic.com/rthvl3.jpg)
![](http://i53.tinypic.com/rbd2qq.jpg)
![](http://i55.tinypic.com/r7n0xw.jpg)
|
|
Ultras
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatarNebojsastripovicom copy(1).jpg)
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/11/2010 : 22:40:17
|
Žalio se netko da su sve kolekcije na isti fazon. Na žalost, moja kolekcija nije poslagana tako da se pare oči već čisto funkcionalno (da sve stane i da se ne praši) tako da slike ne bi bile spektakularne. Ipak, volio bih pokazati dio svoje kolekcije (nekih 150 naslova trenutno i u stalnom rastu) koji bi bio zanimljiv za vidjeti. U pitanju su strani stripovi. Ako ih ikad poslažem kako sam davno isplanirao u snovima, stavit ću slike.![](icon_smile.gif) Do tada, gledamo neke druge lijepe kolekcije... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
alanford
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Posted - 27/11/2010 : 18:10:12
|
Evo i moje male kolekcije! Uskoro mi dolaze Mister No 1-22 SD i Spidermen/X-men 1-25. Znam da je malo ali za jednog 14-godisnjaka mislim da nije lose ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](http://img577.imageshack.us/img577/7792/img23020.jpg)
Kako da smanjim sliku ![](icon_smile_question.gif) |
Edited by - alanford on 27/11/2010 19:01:16 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
alanford
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
Posted - 27/11/2010 : 18:33:24
|
quote: Originally posted by acestroke
@alanford: sto si stavio ovako malu sliku? nista se ne vidi... ;)
Neznam kako da ih povecam ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
alanford
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
|
elfak nish
Advanced Member
![](AvatarUpload/534495.jpg)
Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Grujah.
Advanced Member
![](AvatarUpload/transmet.jpg)
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 27/11/2010 : 18:46:23
|
quote: Originally posted by elfak nish
quote: Originally posted by alanford
Ponavljam : Kako da smanjim sliku ![](icon_smile_question.gif)
Otvoris sliku u,npr ACD SEE ,ides na padajuci meni EDIT,tu nadjes "resize" Tu u polja WIDTH i HEIGHT upises zeljenu rezoluciju (npr.800x600)
Velicinu, ne rezoluciju. Rezalucija je nesto drugo (broj pixela po incu). |
|
alanford
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1169 Posts
|
Raven84
Senior Member
![](AvatarUpload/joe.JPG)
Croatia
1324 Posts
Member since 29/03/2005 |
Posted - 27/11/2010 : 20:00:54
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Žalio se netko da su sve kolekcije na isti fazon. Na žalost, moja kolekcija nije poslagana tako da se pare oči već čisto funkcionalno (da sve stane i da se ne praši) tako da slike ne bi bile spektakularne. Ipak, volio bih pokazati dio svoje kolekcije (nekih 150 naslova trenutno i u stalnom rastu) koji bi bio zanimljiv za vidjeti. U pitanju su strani stripovi. Ako ih ikad poslažem kako sam davno isplanirao u snovima, stavit ću slike.![](icon_smile.gif) Do tada, gledamo neke druge lijepe kolekcije...
Ajde ne zahebavaj, Kenobi. ![](icon_smile_angry.gif) Ako jos vidim jednu kolekciju bonellija, . Slozi te stripove ili ih ne slozi, al daj postavi te slike. Evo, budem i ja updateane slike svoje kolekcije stavio. |
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom. |
|
herzegovina.boy
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/6875605608_61fa3dbba6_m.jpg)
Bosnia and Herzegovina
187 Posts
Member since 26/10/2008 |
Posted - 29/11/2010 : 19:22:54
|
[quote]Originally posted by alanford
Evo i moje male kolekcije! Uskoro mi dolaze Mister No 1-22 SD i Spidermen/X-men 1-25. Znam da je malo ali za jednog 14-godisnjaka mislim da nije lose ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
![](http://img577.imageshack.us/img577/7792/img23020.jpg)
Kako da smanjim sliku ![](icon_smile_question.gif) [
/quote]KOLEKCIJA TI JE PRILICNO DOBRA S OBZIRO DA TI JE TEK 14 GODINA.Ja sam mislio da vise niko od ovih danasnjih djecaka ne sakuplja stripove i da smo mi ovde na sajtu vrsta u izumiranju,ali eto ima nade da i poneko mladji oboli od iste bolesti pod nazivom kolekcionar stripova.Samo nastavi i ne obaziri se sta ce ti neko drugi reci. |
|
bagi
Advanced Member
![](AvatarUpload/logo(4).jpg)
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|