forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 39

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 14/11/2010 : 14:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by kreŠa

I prekini s tim forama, tipa "onaj je ovo", "oni koji su takvi" i sl.
Imenuj, nemaš čega da se plašiš.

Slusaj, ne imenujem bas zato da ne bih gubio vreme na rasprave sa nevaspitanim klincima
Jer kad imenujem onda se uvlacim u bespotrebne rasprave sa onima koji ne zasluzuju moje vreme. A evo ovaj put se to desava i kad ne imenujem.
Dakle, nemam problem s tim da imenujem bilo koga i ne lupaj gluposti vise

Moje misljenje je da je Tex mogao da se odradi puno bolje i tacka.
I mozes da trubis do ujutru a da mi ne promenis misljenje.
Za mene je rasprava zavrsena a ti nastavi s glupostima o socijalnoj pomoci i slicno.
Mene ne interesuju takve gluposti, ovde se pricalo o Texu VC a ne o drugim izdavacima. A ti si u raspravu uvlacio i cenu Kolorca i moje finansije i koliko bi to iznosilo od necije socijalne pomoci
I ti posle imas obraz da kazes da je ovo topic o Texu a ne o Talicnom???
Zato nadji nekog drugog ko ima volje da se bakce sa klincima koji nisu iz kuce poneli ni osnovno domace vaspitanje i ulecu u raspravu recima da su ovde ljudi ili bez mozga ili bez srama.
Ti si taj koji nema ni mozga, ni srama, ni vaspitanja
Zato odjebi, za mene je ovo lose uradjeno izdanje koje izgleda kao telefonski imenik i nikom koga poznajem necu preporuciti da ga kupi ukoliko ne planira samo da ga procita i baci.

Ja zavrsio i preporucujem toplo da prekines sa prozivanjem po finansijskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.
Nadji nekog drugog koga ces da ubedjujes u gluposti a od mene se otkaci

Čuj, ja se raspravljam sa nekim ko voli da se opija i onda svoje slike postavlja na internet. Ako ti to podrazumevaš pod "kućno vaspitanje", drago mi je da sam nevaspitan.
Ne možeš ni da se vadiš na to što sam maloletan, gotovo sam siguran da mogu da ti pariram, što verbalno, što fizički. Štaviše.
Mrzi me da odgovaram na sve budalaštine koje si gore napisao, samo ću ti poručiti da lepo odspavaš u nadi da ćeš možda jednog dana imati toliko pameti i razuma da razmeš šta ti drugi pričaju.
Još jednom, uhvatio si se za jednu izrečenu stvar, i držiš se nje kao pijan plota. Kad budeš naučio da komuniciraš kao normalan čovek, bez psovanja, vređanja i prozivanjima, javi mi se. Ovako samo ispadaš kao malo dete koje na sebe skreće pažnju.
Ako hoćete, skupite se ti i cronos six, pa dođite do Beograda " da popričate".
Aj uzdravlje.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 14:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aj uzdravlje.

Ne gubim vreme ni finansije na idiote, navrati ti do Nisha, jebe mi se da dolazim u Beograd da bih odmeravao snagu sa debilima.
A i to da li volim da popijem je moja privatna stvar, a slike nikad nisam okacio ja, niti slikao.
Zato prekini da seres jer si mi potpuno nebitan. Nisam ti najavljivao dolazak u BG jer me zabole kurac da gubim vreme na idiote, a ako sam ti toliko interesantan dodji u Nish da odmeris snagu majmuncino
Samo nemoj posle da zazalis

@Moderatori
Pre nego da me opet izbacite bezveze, ne budite lenji, okrenite par strana unazad i pogledajte ko ovde pocinje s pretnjama i uvredama.
A ako trebam da precutim uvrede svakom majmunu uvedite to u pravila
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7981 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/11/2010 : 14:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Aj uzdravlje.

Ne gubim vreme ni finansije na idiote, navrati ti do Nisha, jebe mi se da dolazim u Beograd da bih odmeravao snagu sa debilima.
A i to da li volim da popijem je moja privatna stvar, a slike nikad nisam okacio ja, niti slikao.
Zato prekini da seres jer si mi potpuno nebitan. Nisam ti najavljivao dolazak u BG jer me zabole kurac da gubim vreme na idiote, a ako sam ti toliko interesantan dodji u Nish da odmeris snagu majmuncino

@Moderatori
Pre nego da me opet izbacite bezveze, ne budite lenji, okrenite par strana unazad i pogledajte ko ovde pocinje s pretnjama i uvredama.

ja sam za to,da skoknemo do bg.i da se nalokamo,a kresa ce nam bude konobar,a i ne podnosi alkohol.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 14:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

da lepo odspavaš u nadi da ćeš možda jednog dana imati toliko pameti i razuma da razmeš šta ti drugi pričaju.

Imam ja mnogo vise pameti i razuma od tebe, ti ovde raspravljas krajnje nevaspitano s ljudima koji bi mogli da ti budu ocevi.
I jednom utuvi u glavu da me zabole kurac sta ti pricas, jer pametnije stvari mogu da procitam u Kuriru ili Skandalu i slicnim glupostima.
Dakle, zabole me kurac za tvoje misljenje i nemam nameru da se trudim da te razumem.
Ako ti je do razumevanja imas ustanove gde mozes da se obratis i zatrazis razumevanje.
Sigurno ce te saslusati.
Go to Top of Page

Zok
New Member

Bosnia and Herzegovina
121 Posts

Member since 02/10/2010

Posted - 14/11/2010 : 14:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Zok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by Zok

Skupo i debelo,u najkracem.

salis se, zar ne?

Apsolutno.Malo ulja na vatru ali se niko nije primio.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7981 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/11/2010 : 14:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
ma on se poistovecuje sa malog princa!ne verujem da je uzivo ovakav smarac.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 14:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

ja sam za to,da skoknemo do bg.i da se nalokamo,a kresa ce nam bude konobar,a i ne podnosi alkohol.

Ako ti placas karte za bus, pice a i povedemo jos nekog - ne verujes valjda da je tolika velicina da dodje sam a zove te na noge u BG
Naivniji si od prvih epizoda Texa
Neka on bolje dodje u Nish, pa cemo lepo da ga docekamo i ugostimo.
U BG i druge gradove idem samo kod prijatelja
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 14:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

Ne volim nevaspitane konobare, dobar konobar je pola dobrog provoda u kafani
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/11/2010 : 15:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zok

quote:

quote:
Originally posted by Zok

Skupo i debelo,u najkracem.

salis se, zar ne?

Apsolutno.Malo ulja na vatru ali se niko nije primio.

dobro je, daj da pobrisemo postove, dok se nisu naprimili....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 14/11/2010 : 15:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Aj uzdravlje.

@Moderatori

Još jednom, nauči da komuniciraš kao normalna osoba.
Ponašaš se kao dete. Misliš da si ispao džek time što si me nazavao "majmuncinom" (čuo sam za majmunčinu, za majmuncinu već nisam)? Svakom porukom dokazuješ kako si detinjast i nezreo. Možeš ti sad da mi odgovaraš do sutra, zaista me nije briga. Svaki put ću ti verovatno odgovoriti nešto slično ovom gore.

I možeš da zoveš moderatore do mile volje, valjda vide ko je počeo sa direktnim uvredama. I da ne vide, koga birga.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 15:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Još jednom, nauči da komuniciraš kao normalna osoba.
Ponašaš se kao dete.
2. Misliš da si ispao džek time što si me nazavao "majmuncinom" (čuo sam za majmunčinu, za majmuncinu već nisam)? Svakom porukom dokazuješ kako si detinjast i nezreo.
3.Možeš ti sad da mi odgovaraš do sutra, zaista me nije briga. Svaki put ću ti verovatno odgovoriti nešto slično ovom gore.

4.I možeš da zoveš moderatore do mile volje, valjda vide ko je počeo sa direktnim uvredama. I da ne vide, koga birga.

1. Necu i sta ces sad?
2. Vidis da si shvatio sta sam hteo da kazem.
3. Zabole me kurac i sta mislis i sta ces da odgovaras, a ako ti je do pretnji uvek mozes da navratis u Nish pa cemo da se razracunamo.
Nisi valjda zaboravio gde je jug Srbije?
4. Ne bih voleo da izletim jos jednom zbog toga sto me neka budala isprovocira, a verujem da mogu da vide ko je krenuo.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7981 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/11/2010 : 15:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

1. Još jednom, nauči da komuniciraš kao normalna osoba.
Ponašaš se kao dete.
2. Misliš da si ispao džek time što si me nazavao "majmuncinom" (čuo sam za majmunčinu, za majmuncinu već nisam)? Svakom porukom dokazuješ kako si detinjast i nezreo.
3.Možeš ti sad da mi odgovaraš do sutra, zaista me nije briga. Svaki put ću ti verovatno odgovoriti nešto slično ovom gore.

4.I možeš da zoveš moderatore do mile volje, valjda vide ko je počeo sa direktnim uvredama. I da ne vide, koga birga.

1. Necu i sta ces sad?
2. Vidis da si shvatio sta sam hteo da kazem.
3. Zabole me kurac i sta mislis i sta ces da odgovaras, a ako ti je do pretnji uvek mozes da navratis u Nish pa cemo da se razracunamo.
Nisi valjda zaboravio gde je jug Srbije?
4. Ne bih voleo da izletim jos jednom zbog toga sto me neka budala isprovocira, a verujem da mogu da vide ko je krenuo.

predlazem kresi da svrne i do leskovac na smotru stripa!
koj cemo mi do bg.kad kresa nije iz bg.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 14/11/2010 : 15:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
1. Da se smejem.
2. Svaka čast.
3. U Niš ne svraćam toliko često, a i da svraćam baš tebe da ne pozovem.
4. Buhuhuhu.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 15:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Da se smejem.
2. Svaka čast.
3. U Niš ne svraćam toliko često, a i da svraćam baš tebe da ne pozovem.
4. Buhuhuhu.

1. Eto, bas mi je drago da sam te nasmejao.
2. Svaka cast tebi, ti si ukapirao da je ono c trebalo da bude č. A ja lencuga, mrzi me da promenim na Serbian u Language bar.
3. Ni ja u BG, a delim tvoje misljenje da ima puno ljudi s kojima bih se radije sreo umesto da gubim vreme s tobom.
4. Cemu sad plakanje, rece da sam te nasmejao?

Aj' pozdrav, od mene vise nikakav odgovor, lepo smo se ispricali. A u kuci imam puno dece (moju, sestrice) koja su daleko pametnija od tebe i radije cu s njima da razgovaram.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19559 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/11/2010 : 15:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
uh,kakva vremena,svaki pilič misli da je pametniji od pjetla...javite se kad vam narastu prve dlačice pod nosom.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/11/2010 : 15:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Ova tema polako gubi svoj smisao ...

Da
Nije ni čudo što je onoliko zaključanih VČ topika!

Ovako, ulogovani su i kreŠa i Tex Willer, ja bih zamolio obojicu da "iskuliraju".

Cronos six je lepo predložio da se nađete negde i popijete piće. Verujem da će uživo sve lakše ići i da vam neće padati na pamet da fizički izazivate jedan drugog.
Ako vam nije do zajedničkog viđenja onda bar odustanite od beskorisnog prepucavanja i prestanite da spamujete topik !

Koliko znam prijatelji ste na FB pa tamo nastavite "časkanje" Smorili ste za medalju

... a možete tamo i da dislajkujete komentare jedan drugom do mile volje

@ teller, ne počinji sad i ti

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/11/2010 : 15:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Koliko znam prijatelji ste na FB pa tamo nastavite "časkanje" Smorili ste za medalju

Lose znas, odavno sam pobrisao neke sa FB
U pocetku sam prihvatao sve friend request, posle sam pobrisao dosta njih
Go to Top of Page

sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts

Member since 18/07/2009

Posted - 14/11/2010 : 15:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sergio gardini a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jbg mogu samo da lajkuju ne postoji ova druga opcija
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 14/11/2010 : 16:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergio gardini

quote:
...a možete tamo i da dislajkujete komentare jedan drugom do mile volje

Jbg mogu samo da lajkuju ne postoji ova druga opcija

Baš nemaju sreće
a i nisu drugari više

Nego, ajde da se vretimo temi.

Izašao je Tex !

Sviđa mi se izdanje... ima mana ali generalno je OK.
Nastavljam sa kupovinom i nadam se da će izlaziti više od dve knjige godišnje.
Moj prigovor bi bio: format izdanja. Trebao je da ide u "boneli" formatu

i da... ono rimsko 1 je užas

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 14/11/2010 : 17:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni za ovih deset strana rasprave jos nije doslo do glave: sta zapravo NE valja kod ovog izdanja?

Očigledno ne valja to što uopšte postoji, ili što Blažina nije opičio neki naslov Texu preko dupeta, ili to što su se ljudi razočarali da je Tex u prvim epizodama tako "debeo", ili što ima kolorne naslovnice unutra, ili što ima sva slova Ž, ili... dopiši po svom izboru.

Tex je debeo

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 14/11/2010 : 17:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

quote:

Meni za ovih deset strana rasprave jos nije doslo do glave: sta zapravo NE valja kod ovog izdanja?

Očigledno ne valja to što uopšte postoji, ili što Blažina nije opičio neki naslov Texu preko dupeta, ili to što su se ljudi razočarali da je Tex u prvim epizodama tako "debeo", ili što ima kolorne naslovnice unutra, ili što ima sva slova Ž, ili... dopiši po svom izboru.

Tex je debeo

Mora biti debeo, to mu je oruzje, kako ce inace odbraniti sljedeci put titulu u stomacenju

Ja jos uvijek cekam na ovo VC izdanje, tada mogu detaljnije prokomentarisati.
Sto se tice dizajna, izgleda fenomenlano, sudeci po slikama sa foruma
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 14/11/2010 : 17:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I prekini s tim forama, tipa "onaj je ovo", "oni koji su takvi" i sl.
Imenuj, nemaš čega da se plašiš.

Slusaj, ne imenujem bas zato da ne bih gubio vreme na rasprave sa nevaspitanim klincima
Jer kad imenujem onda se uvlacim u bespotrebne rasprave sa onima koji ne zasluzuju moje vreme. A evo ovaj put se to desava i kad ne imenujem.
Dakle, nemam problem s tim da imenujem bilo koga i ne lupaj gluposti vise

Moje misljenje je da je Tex mogao da se odradi puno bolje i tacka.
I mozes da trubis do ujutru a da mi ne promenis misljenje.
Za mene je rasprava zavrsena a ti nastavi s glupostima o socijalnoj pomoci i slicno.
Mene ne interesuju takve gluposti, ovde se pricalo o Texu VC a ne o drugim izdavacima. A ti si u raspravu uvlacio i cenu Kolorca i moje finansije i koliko bi to iznosilo od necije socijalne pomoci
I ti posle imas obraz da kazes da je ovo topic o Texu a ne o Talicnom???
Zato nadji nekog drugog ko ima volje da se bakce sa klincima koji nisu iz kuce poneli ni osnovno domace vaspitanje i ulecu u raspravu recima da su ovde ljudi ili bez mozga ili bez srama.
Ti si taj koji nema ni mozga, ni srama, ni vaspitanja
Zato odjebi, za mene je ovo lose uradjeno izdanje koje izgleda kao telefonski imenik i nikom koga poznajem necu preporuciti da ga kupi ukoliko ne planira samo da ga procita i baci.

Ja zavrsio i preporucujem toplo da prekines sa prozivanjem po finansijskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.
Nadji nekog drugog koga ces da ubedjujes u gluposti a od mene se otkaci

Čuj, ja se raspravljam sa nekim ko voli da se opija i onda svoje slike postavlja na internet. Ako ti to podrazumevaš pod "kućno vaspitanje", drago mi je da sam nevaspitan.
Ne možeš ni da se vadiš na to što sam maloletan, gotovo sam siguran da mogu da ti pariram, što verbalno, što fizički. Štaviše.
Mrzi me da odgovaram na sve budalaštine koje si gore napisao, samo ću ti poručiti da lepo odspavaš u nadi da ćeš možda jednog dana imati toliko pameti i razuma da razmeš šta ti drugi pričaju.
Još jednom, uhvatio si se za jednu izrečenu stvar, i držiš se nje kao pijan plota. Kad budeš naučio da komuniciraš kao normalan čovek, bez psovanja, vređanja i prozivanjima, javi mi se. Ovako samo ispadaš kao malo dete koje na sebe skreće pažnju.
Aj uzdravlje.

Preteraga "veliki"-mali!Koliko se sećam i ti si nekad teo da budeš deo te "opijačke" družine, ali tad si verovatno bio još manji, i bolje tako, inače bi pokvario kućno vaspitanje.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 14/11/2010 : 17:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Gotovo sedam stranica u jedva malo vise od 24 sata...Respect!

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 14/11/2010 : 17:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izašao je Tex !

Sviđa mi se izdanje... ima mana ali generalno je OK.
Nastavljam sa kupovinom i nadam se da će izlaziti više od dve knjige godišnje.
Moj prigovor bi bio: format izdanja. Trebao je da ide u "boneli" formatu

i da... ono rimsko 1 je užas

Isto i ja,povoljno je,solidno..
Najzad da se ja i vrsilac pravde negde slozimo.
nisam neki prefekcionista,ali sam zadovoljan..
a da je moglo-moglo je bolje,ali nebitno

Gde nadje rimsko I da ogovaras?
Meni se svidja ,ako sam dobro primetio font kod Knjiga I je isti kao i kod natpisa LMS

I dajte im sanse da se poprave,secate se kako su izgledali KI Zagora 1 i 2,pa i Dilana,dok su sada

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Svarog
Junior Member

444 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 14/11/2010 : 19:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Svarog a Private Message  Reply with Quote
Po meni je ovaj Tex dobro odrađen. Ima original naslovnice u boji (to mi je bilo najvažnije), dobar prevod, sve ide hronološki, dobar uvez. Očekivao sam mnogo gore a na kraju ispalo odlično, samo još da gura 4 mesečno sa ovom debljinom

Edited by - Svarog on 14/11/2010 19:33:55
Go to Top of Page
Page: of 39 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000