Poll Question:
Poll da vidimo kako forumaši stoje sa ‘ samo dobrim stripovima ‘ koje izdaje Fibra. Ipak je ovo Markosov sajt pa logično time i Fibrin ( mada neki tvrde da je ovo leglo bonellijevaca ) pa da vidimo koliko posjedujete Fibrinih stripova. Molim da Ken Parkere ne brojite ( ne zato što nije dobar, kupujem ga i ja ) već zato što mi se ne uklapa u ostatak fibrica .
Choices:
0 - niti me zanimaju
0 - ali su mi u planu
1 - 5
6 - 10
11 - 20
21 - 30
31 - 40
41 - 50
51 - 60
preko 60 ali ne sve
imam sve!
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ja zapravo najviše čekam Daredevila i Kapetana Ameriku, a osim toga ću za MaFest probat uzet i Incal, Rip Kirbyja i tako još par stvari
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ja zapravo najviše čekam Daredevila i Kapetana Ameriku, a osim toga ću za MaFest probat uzet i Incal, Rip Kirbyja i tako još par stvari
ja sam sastavija neki popis , koji ću još nadopunit s Rip Kirbyja , možda još nešto. imam neke prioritete (KP i MM), a ove ću uzet kad se ukaže prilika
Do skoro je bilo "0 - ali su mi u planu", a od skoro su planovi počeli da se ostavaruju.
Prvo je u oktobru pao OFH, a posle njega, kao nagrada na Darkwood forumu, Sam samcat i Plave pilule.
Dakle, za sada 3 komada.
Pošto me sve veći broj "Fibrinih" naslova interesuje, a ne mogu priuštiti sve odjednom, odlučio sam da u 2011. idem redom, hronološki, onako kako su objavljvani (manje-više). Tako da sledeće godine verovatno neće biti ničeg proizvedenog 2010. i 2011.
Ovim nekim redom će padati "Fibrići":
- Ljubav i Rakete 1 i 2 - Lucin pogreb - Che - Crna rupa - Eternaut - Svagdanja borba 1 - Presveto srce - itd.
ja sam sastavija neki popis , koji ću još nadopunit s Rip Kirbyja , možda još nešto. imam neke prioritete (KP i MM), a ove ću uzet kad se ukaže prilika
Martin Mystere od Libellusa? Sritno ti sa tin, bolje nađi 2-3 posla i radi ih paralelno kako bi to moga pokupit sve Moga bi i ja bogami sastavit kakvi popis...
hmmm, bilo bi interesantno da se napravi ovakva anketa i za nekog drugog izdavača, npr. Beli put. Gledajući po tome koliko ih kritikujemo što ne izbacuju nova izdanja, verovatno bi većina odgovora bilo: "imam (skoro) sve".
hmmm, bilo bi interesantno da se napravi ovakva anketa i za nekog drugog izdavača, npr. Beli put. Gledajući po tome koliko ih kritikujemo što ne izbacuju nova izdanja, verovatno bi većina odgovora bilo: "imam (skoro) sve".
pa kad kod njih to i nije teško
if you tolerate this, then your children will be next