Author |
Topic |
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Member since 26/11/2010 |
Posted - 05/01/2011 : 19:44:45
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by anto
zagor protiv krojača je jedna od najačih epizoda, a što se ostalima ne sviđa to je njihov problem!
nikad nisam čita ovo, jedva čekam o Ludensa izdanje
ludens izdanje je vani :) |
Press any key to quit or press any other key to continue |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 05/01/2011 : 19:48:37
|
Mislite na 2 različita stripa ti govoriš o drugom susretu sa Krojačem u kojem se pojavljuje i Mortimer, a split85 misli na prvu pojavu Krojača koja će sljedeće godine (ja mislin) izać u izdanju Zagor Extra, a do sada je izašla u Odabranim Pričama od Veselog Četvrtka. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8254 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 05/01/2011 : 20:22:09
|
Mislim da split85 govori o trećem susretu sa Tkačem u kojem se drugi put pojavljuje Mortimer, dok prvo pojavljivanje Krojača će izaći u Ludens extra seriji, a prvo sa Mortimerom u Slobodnoj Dalmaciji! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Posted - 05/01/2011 : 20:27:08
|
Nema potrebe za izvinjenjem (naročito ako konzumiraš avatar), sve smo se razumeli! |
|
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Posted - 05/01/2011 : 20:29:32
|
Nema potrebe za izvinjenjem (naročito ako konzumiraš avatar), sve smo se razumeli!
pogodio si iz prve |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25304 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/01/2011 : 20:50:25
|
quote: Originally posted by King Warrior
Umjesto topica "trenutno citam", koji me vise podsjeca na kaladont topic,kako bi bilo sa jednim topicom u kojem se kaze sta je procitano i par rijeci da li se preporucuje ili ne? Prednost ovog topica je da ostali saznaju da li je nesto vrijedno procitati i da vide koliko se nekim osobama svidjeo neki strip, bez obzira da li je Bonelli,BD,Ameri,Manga ili nesto peto. Kod "trenutno citam" vecinom stoji samo naslov epizode koja se cita,logicno i da nema vise rijeci kada osoba nije jos procitala strip. Navesti samo naziv stripa je po meni ista stvar kao napisati nesto u topicu "kaladont". Ne mora to biti neka recenzija vec nekoliko rijeci,kao dobro ili lose i ukratko zasto je tako.Mogu i slikice naslovnica kome nije tesko da uploaduje, kao i rasprava o navedenim stripovima.
Mogle bi se davati i ocjene od 1-10 za cijeli strip.Nije potrebno ocijenjivati crtez ,pricu i sve ostalo.
npr.
- The Walking Dead,paperback 1: Solidna horror prica o zombijima. Svidja mi se sto u prvom planu stoje dogadjaji ljudskih uloga kao i njihove emocije, te nije pravi slasherski strip gdje na svakoj stranici prikazuju vadjenje crijeva i ostale gadosti. 8/10
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 05/01/2011 20:51:32 |
|
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Posted - 05/01/2011 : 21:07:59
|
zagor protiv krojača- odlična priča o zagoru i njegovom sukobu sa mortiemrom, sviđa mi se kako je bio uveden misterij dali je mortimer i krojač ista osoba... ocjena 9/10... dobro tako? :) |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 05/01/2011 : 22:02:16
|
Mislim da split85 govori o trećem susretu sa Tkačem u kojem se drugi put pojavljuje Mortimer, dok prvo pojavljivanje Krojača će izaći u Ludens extra seriji, a prvo sa Mortimerom u Slobodnoj Dalmaciji!
Samo mali ispravak radi se o drugom susretu s Krojacem i trecem susretu s Mortimerom. Jos ne postoji treci susret s Krojacem, a drugi susret s Mortimerom je bio ranije u SD 70-71 (Mortimerova osveta, Sah mat). |
www.epicentercomics.com |
|
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Posted - 05/01/2011 : 22:30:21
|
quote: Originally posted by D.J.
Mislim da split85 govori o trećem susretu sa Tkačem u kojem se drugi put pojavljuje Mortimer, dok prvo pojavljivanje Krojača će izaći u Ludens extra seriji, a prvo sa Mortimerom u Slobodnoj Dalmaciji!
Samo mali ispravak radi se o drugom susretu s Krojacem i trecem susretu s Mortimerom. Jos ne postoji treci susret s Krojacem, a drugi susret s Mortimerom je bio ranije u SD 70-71 (Mortimerova osveta, Sah mat).
tako je, ali bit će treći susret sa krojačem jer on nije mrtav :) |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7125 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 05/01/2011 : 22:46:15
|
Ne zelim da i ovaj topic pretvorimo topic o Zagoru, ali i ja se nadam da ce se Krojac vratiti, s mocnijom organizacijom nego zadnji put iako su meni kao i tebi (iako vecini nisu) i zadnje epizode veoma (za Curunira) dobre! Now back to our normal programing... |
www.epicentercomics.com |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Posted - 07/01/2011 : 18:16:55
|
1602. (Algoritam) što bi rekao Obi, odličan scenario i moćan crtež.2000 dinara za nekoliko sati prave uživancije (a biće ih sigurno još pri drugom,trećem,...čitanju), što znači i da je isplatljiva kupovina. Vidi se da je Gejmenu ovde bio donekle uzor Alan Mur sa svojim Nadziračima, ali ipak je zadržao originalnost. jedna solidna 9/10 ! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 07/01/2011 : 19:44:35
|
Ma Nikola pusti ti Feku i Lordvejdera, kad su oni imali ukusa za stripove - ovaj Feka se loži na Aldebaran i slične gluposti, a Lordvejder ni Miki Mausa nije prerastao!
ovo cu da pripisem onom tvom cuvenom "mrzi me da stavljam smajlije"
a "zagor protiv krojaca", kako moze da bude dobra neka epizoda, u kojoj se pola peripetija resava pomocu nekakve glupave pistaljke koju ciko proguta, i onda izimitira koji god glas je potreban, i od koga se svi useru i pobegnu, te nakon toga ciko ispljune tu stvar i stavi je ponovo u dzep?
prica, u kojoj je toliko aktera pobijeno misticnim "dodirom smrti", a kada dodje do zagora, on samo slozi facu kao da ima tvrdu stolicu, i svaki efekat nestane!?
prica, u kojoj cekas neki ogroman rasplet, zanima te ko je krojac, ko stoji iza njega, itditd....da bi se otkrilo nakon 500 strana kojekakvih gluposti, da je krojac zapravo najobicnija lutka sa krpom preko glave, a pravi krivac pobegao zagoru ispred nosa? mislim da sam ovakav rasplet u boneliju jos jedino video u "Lobanji sudbine" (MM)
dajte molim vas....
NE preporucujem!!!!!!
1602. (Algoritam) što bi rekao Obi, odličan scenario i moćan crtež.2000 dinara za nekoliko sati prave uživancije (a biće ih sigurno još pri drugom,trećem,...čitanju), što znači i da je isplatljiva kupovina. Vidi se da je Gejmenu ovde bio donekle uzor Alan Mur sa svojim Nadziračima, ali ipak je zadržao originalnost. jedna solidna 9/10 !
nagovorio te Lordvejder, koji cita Miki Mausa, da kupis |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
Edited by - Lord Vader89 on 07/01/2011 19:46:49 |
|
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
Posted - 07/01/2011 : 20:00:13
|
Čekajte, taj Zagor protiv krojača zbilja postoji? Ja sam bio uvjeren da je riječ o zajebanciji. |
Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu? |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Posted - 07/01/2011 : 20:13:15
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Ma Nikola pusti ti Feku i Lordvejdera, kad su oni imali ukusa za stripove - ovaj Feka se loži na Aldebaran i slične gluposti, a Lordvejder ni Miki Mausa nije prerastao!
ovo cu da pripisem onom tvom cuvenom "mrzi me da stavljam smajlije"
a "zagor protiv krojaca", kako moze da bude dobra neka epizoda, u kojoj se pola peripetija resava pomocu nekakve glupave pistaljke koju ciko proguta, i onda izimitira koji god glas je potreban, i od koga se svi useru i pobegnu, te nakon toga ciko ispljune tu stvar i stavi je ponovo u dzep?
prica, u kojoj je toliko aktera pobijeno misticnim "dodirom smrti", a kada dodje do zagora, on samo slozi facu kao da ima tvrdu stolicu, i svaki efekat nestane!?
prica, u kojoj cekas neki ogroman rasplet, zanima te ko je krojac, ko stoji iza njega, itditd....da bi se otkrilo nakon 500 strana kojekakvih gluposti, da je krojac zapravo najobicnija lutka sa krpom preko glave, a pravi krivac pobegao zagoru ispred nosa? mislim da sam ovakav rasplet u boneliju jos jedino video u "Lobanji sudbine" (MM)
dajte molim vas....
NE preporucujem!!!!!!
1602. (Algoritam) što bi rekao Obi, odličan scenario i moćan crtež.2000 dinara za nekoliko sati prave uživancije (a biće ih sigurno još pri drugom,trećem,...čitanju), što znači i da je isplatljiva kupovina. Vidi se da je Gejmenu ovde bio donekle uzor Alan Mur sa svojim Nadziračima, ali ipak je zadržao originalnost. jedna solidna 9/10 !
nagovorio te Lordvejder, koji cita Miki Mausa, da kupis
ma daj molim te, milijun ljudi je reklo da im se ova epizoda sviđa, kad naiđe netko poput tebe i eeto ga |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Posted - 07/01/2011 : 20:34:26
|
@ Lord vejder Sale, priča o Zagoru protiv krojača je bio pokušaj da se malo našalim sa crazybojom993, naročito ono : "Mislim da split85 govori o trećem susretu sa Tkačem u kojem se drugi put pojavljuje Mortimer, dok prvo pojavljivanje Krojača će izaći u Ludens extra seriji, a prvo sa Mortimerom u Slobodnoj Dalmaciji!" - tu sam se nešto izlupetao, mada znam i da je nešto tačno. Što se tiče Zagora i Krojača, Zagor (bez uvrede za Zagorovce) me interesuje kao lanjski sneg, mada sam kupio i pročitao ovaj strip (iako ga imam u Zlatnoj Seriji ) i šta znam, kad sam bio klinac, bio mi jedan od najboljih, a i sad kada sam ga pročitao kao podsećanje na te klinačke dane, nije mi bio tako loš.
Da se vratim na temu - usput ovih dana čitam i Zlatne Godine Mikija Mausa (mislim da sam to negde napisao) - kultni strip, prava uživancija, jedno veliko 10/10 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Posted - 07/01/2011 : 20:39:44
|
I još jedna stvar ! Malopre mi je bio prijatelj, veliki stripofil,ali u skeniranom obliku - pročitao je većinu ovih novih stvari na engleskom i srpskom, a inače mu je kolekcija (ali u digitalnom) obliku fenomenalna. Elem, kada je video moju kolekciju u papiru (mislim na albume, pošto mi nije bio u kući zadnjih godinu i po dana), zabezeknuo se i uzeo na čitanje ( za početak) sledeće: Eternaut Čea Crnjake Zekana Tvrđu Fulu zaključak: vidi se da je stripofil sa istančanim ukusom |
Edited by - anto on 07/01/2011 20:40:24 |
|
|
Grujah.
Advanced Member
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 07/01/2011 : 23:12:55
|
quote: Originally posted by crazyboy993
ma daj molim te, milijun ljudi je reklo da im se ova epizoda sviđa, kad naiđe netko poput tebe i eeto ga
to samo znaci da sam ja u pravu! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 07/01/2011 : 23:14:22
|
@ Lord vejder Sale, priča o Zagoru protiv krojača je bio pokušaj da se malo našalim sa crazybojom993, naročito ono :
ma nemas brige, razumeli smo se ;)
quote: Da se vratim na temu - usput ovih dana čitam i Zlatne Godine Mikija Mausa (mislim da sam to negde napisao) - kultni strip, prava uživancija, jedno veliko 10/10
a koji najvise preporucujes? :D
Oskara noja? ili onu sa Duhom iz lampe?
ili neku trecu....?
:PPP |
|
|
Topic |
|