Iskreno, te nisam nikada čitao tako da i mene živo zanima kakvi su. Ali ja mislim da ne bi trebali pretjerano odudarati od ostatka serijala. Inače ljudi moji, kad se jednom ova kolekcija upotpuni, biti će mi jedna od najdražih.
Najbolje bi bilo kad bi dovršili tu priču o blagu Konfederacije objavljivanjem ta preostala 2 albuma u HC, pa da onda krenu od prve epizode, tj. Fort Navaja.
da, 13 i 14 bi stvarno trebali izaći u HC-u. a možda ni Apaši ne bi bili loš izbor. Pa onda fino imamo sve 13 - 28. Mislim da bi to onda bio najdugovječniji BD serijal na ovim prostorima koji je izašao "po redosljedu", a da nema drastičnih promjena na sebi Dobro, logo izdavača ne računamo
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Meni je bar sve jasno Sledeće godine 13,14 i 29. Naredne 7,8 i 9 One tamo 10,11 i 12 Sledeće dve godine 1 - 6 Do kraja 2015. imamo Bluberija 1-29 Uporedo sa njima BG će objavljivati i po dve knjige iz edicije Mladi Bluberi VEST IZ DRUGE RUKE!!!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Meni je bar sve jasno Sledeće godine 13,14 i 29. Naredne 7,8 i 9 One tamo 10,11 i 12 Sledeće dve godine 1 - 6 Do kraja 2015. imamo Bluberija 1-29 Uporedo sa njima BG će objavljivati i po dve knjige iz edicije Mladi Bluberi VEST IZ DRUGE RUKE!!!
Recite mi, koje epizode neko ko nikad nije čita Blueberryja obavezno mora pročitat jer se radi o općoj kulturi? Šalin se malo, zanima me koje su stvarno najbolje epizode Blueberryja?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ilitiga skoro sve šta je do sada izašlo na hrvatski, jel? Pročitaj ponovo moje pitanje, ne triba mi preporuka ciloga serijala...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ilitiga skoro sve šta je do sada izašlo na hrvatski, jel? Pročitaj ponovo moje pitanje, ne triba mi preporuka ciloga serijala...
Pa priča se nastavlja kroz deset brojeva, tako da se radi o cjelini. A te epizode su vrh serijala. Ako ti je deset albuma previše, pročitaj samo prvi ili prva dva, no tada če ti več biti jako teško stati
Vid je dobro pročita tvoje pitanje, i da ti je isti odgovor koji bi ti da ja, ili bilo ko drugi ko voli Blueberry-ja. Ako tražiš preporuku za Blueberry-ja to je definitivno saga o konfederalnom zlatu koja se proteže na 10-ak epizoda, i počinje sa br.13 Chihuahua Pearl. I ne, to nije kompletan serijal, i to nije sve šta je izašlo na hrvatskom. Blueberry se ne može čitat tako da nasumice izabereš jednu epizodu.
Ma pusti Paku, zajebaje. Taj cili Blueberry serijal Paka može kupit za tri nočenja kod njega u apartmanu. Ajde Paka isprsi se s onim šta su ti čehinje i šveđanke ostavile i kupi stripove.