Deecay- nadasve zanimljiva jedinka, bipedalna strip-enciklopedija, lektor, urednik, kritičar, mentor, misterija. Možda nam jednog dana otkrije koliko stripova ima. Obožavatelj Martija, Nathana, Dylana... Svega! Jedino čini mi se De Angelis kod Deea zaslužuje cenera za crtež. Ovdje se ne gleda samo broj recenzija, nego i raznolikost. Dok većina nas recenzira jedan il dva stripa, on recenzira apsolutno sve. Svojevrsni stripofilski Chuck Norris: Koliko je Dee stripova pročito? Sve Ferri voli Deea, ali Dee ne voli Ferrija.
Ali kako bi rekao Mr. Wolf (Pulp Fiction): Well, let's not start sucking each other's dicks quite yet.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Deecay- nadasve zanimljiva jedinka, bipedalna strip-enciklopedija, lektor, urednik, kritičar, mentor, misterija. Možda nam jednog dana otkrije koliko stripova ima. Obožavatelj Martija, Nathana, Dylana... Svega!
Volim šarati (a oženio samo jednu), pametovati i mazohistički raditi vlastitu Deepediju. Glavno da se uživa! (samo )57 recki godišnje, hm, hm, mislim da ću onih deset malih crnaca koje držim u podrumu morati jače šibati.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Čestitke pobjedniku.. Pobjedniku koji nam još uvijek nije otkrio koliko stripova ima I di živi?? I kad nikog nema doma??
Ne smijemo zaboraviti Kinga- 29 recenzija, bogzna kolko tekstova, te još čuva red i mir na sajtu
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ne smijemo zaboraviti Kinga- 29 recenzija, bogzna kolko tekstova, te još čuva red i mir na sajtu
Uzvracam kompliment. Prijavljen si jos od 2005., ali si tek prosle godine "zablistao". Samo tako nastavi
Hvala svima sto su glasali za mene, pored cinjenice da je Dee napisao duplo vise recki. Ma volim i ja vas, mislim onako prijateljski...s jednim izuzetkom
Hvala svima na glasovima, najbolja ste publika na forumu! Ajd barem da jednom poberem neke lovorike za nešto na ovom sajtu! A sad odoh dalje opet u podrum raditi na tekstovima...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Pogledaj recenzije i tekstove drugih forumaša, malo ih prouči da vidiš koncept. Kada završiš pošalji DeeCayu da vidi da li je dobro za objavu. Ako ti ukaže na neke nedostatke nemoj se obeshrabriti nego ih ispravi. Najteže je prvi put.