Author |
Topic |
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Member since 26/11/2010 |
Posted - 17/01/2011 : 14:06:36
|
chico revolucionar dakle ne bih preporučio, pričao nije nešto, izlizani humor... koma |
Press any key to quit or press any other key to continue |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Posted - 17/01/2011 : 14:27:10
|
quote: Originally posted by Tonka24
Almanah-knjiga 1-ne preoporucujem Almanah knjiga 2 i 4 -preporucujem posebno 2
ma nije ni prva tako loša za razliku od nekih :) |
|
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
Posted - 17/01/2011 : 14:46:41
|
quote: Originally posted by mladjo
Velika Tajna Predstava
Bome...
Izvrstan strip sa puno detalja, jedan od onih koji se bez problema čita dva puta zaredom.Postoji milijun "sitnica" na koje treba obratiti pažnju. A postoji i Kazalo na kraju za hrpu njih. Volim takve stripove:))
sad si me zainteresirao, do sada sam vidio samo negativne komentare vezane uz ovaj strip |
Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu? |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8254 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 17/01/2011 : 15:54:49
|
mislis - koje moras citati? |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12924 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 17/01/2011 : 17:05:14
|
quote: Originally posted by split85
Tražim preporuku: Top 5 albuma od Corta Maltesea koje "moram" imat zbog priče i crteža.
Pa sad, teško je raditi ovakav izbor kod serijala koji ima samo 12 epizoda.
Tako da, moj ti je odgovor da pročitaš sve. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4556 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21126 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 19/01/2011 : 18:53:26
|
quote: Originally posted by manhunter
Kupio danas, krenuo da čitam, i sve mi se čini da će mi ovo biti jedan od najomiljenijih stripova ikada.
Pošto nisam završio sa čitanjem, neću da se upuštam u komentarisanje scenarija, ali moram da se osvrnem na crtež: ovo vredi videti pa makar priča bila za 1. Fenomenalno. Vratiću se sa drugim komentarom kad budem završio sa čitanjem.
Nisi se vratio ?!? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21126 Posts
Posted - 22/01/2011 : 00:19:46
|
BP: Živa meta (Human target) Piter Maligan (scenario) & Edi Biuković(crtač)
9/10 - DO JAJA STRIP !!!
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13463 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 28/01/2011 : 15:09:59
|
quote: Originally posted by anto
BP: Živa meta (Human target) Piter Maligan (scenario) & Edi Biuković(crtač)
9/10 - DO JAJA STRIP !!!
bas se premisljam da li da uzmem jednom taj strip
nego, Tom's bar i ne znam kad mi je zasnji put bilo krivo sto je neki strip tako kratak fantasticno.. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21126 Posts
Posted - 29/01/2011 : 00:44:59
|
El Nino Sa obzirom da je ovo avanturistički strip u sadašnjosti i da tu nema mnogo prostora za nešto što već nije viđeno i ispričano, meni je ovaj strip čista desetka.
Edit:Još jedan savet za El Nina - čitajte ga po mogućstvu uz otvoren geografski atlas, još je bolji feeling!
Interesuje me kakve su vaše preporuke za Svebora i Plamenu?
|
Edited by - anto on 29/01/2011 11:15:05 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38092 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 29/01/2011 : 09:38:15
|
quote: Originally posted by anto
Interesuje me kakve su vaše preporuke za Svebora i Plamenu?
Nije must have. Svakako ok strip, vjerujem da pogotovo onima koji su ga citali kada je izlazio u nastavcima ima onu posebnu draz, ali citati ga danas sa 30+... nije isto. Ima nekoliko ljepih trenutaka ali kad se danas osvrnem, nesto fali. Ono nesto malo da bude odlican. Strip o odrastanju.
A preview si pogledao? Kakav dojam si stekao?
Mislim da te nece oboriti s nogu kao El Nino (ipak je drukcija vrsta stripa) ali strip sigurno nije slab. Sad, da li ga trebas imati u svoji kolekciji... tezak odgovor.
No, s druge strane Ponos vragova je sigurno must have. Kao i Papak, barem meni. Sad za Gluhe laste ste mi malo razbudili zanimanje, prvo sam ga otpisao.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21126 Posts
Posted - 29/01/2011 : 11:06:45
|
pročitao sam privju Svebora i onako, nije loše, ali ništa specijalno.Gluhe laste su mi mnogo bolje sele iz privjua. Što se tiče Papka i Grendela, oni "padaju" sledećeg meseca. Javiću ovde za preporuku Gluhih lasta, trebalo je da mi dolete pre dan,dva, ne znam što kasne ?
Edit: jedno pitanje za Svebora - 200 kuna za 208 cb stranica ??? Piše na Fibrinom sajtu da je u pitanju kolor, ali u previewu je crno belo? |
Edited by - anto on 29/01/2011 11:13:05 |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38092 Posts
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 29/01/2011 : 11:26:47
|
Kako god, Svebora i Plamenu preporucujem. Zbog svoje obicnosti je vrlo neobican i vrlo hrabar strip za nase podneblje. Prosto je sjajno koliko je obicno. Nema misaonih pirotehnika, nema nerazumljivih dramaturskih resenja, nema intelektualnog izivljavanja. Prica glatko tece, svaka prica navlaci zanimanje za sledecu i na kraju se ima utisak odgledane jako dobre TV serije. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 29/01/2011 : 11:33:43
|
Kakogod, Ghost ne preporucujem. Scenario je konfuzan i zamoran, uglavnom je skup metafora da ne kazem intelektualnih izdrkavanja. Ghost ima sise i to je najvaznije. Crtacki, 80% epizoda je uvredljivo za estetiku. Steta, posto je sam koncept novinarke koja istrazuje sopstvenu smrt u art deko okruzenju vise nego izvrstan. Da je DH dao to nekom majstoru za scenario, bio bi jako dobar strip. Ovako, sve je upropastio iskompleksirani Eric Luke svojom teznjom da bude ''drugaciji''. Adam Hjuz je ispravno digao ruke od serijala kada je video sta je Luke poceo da brljavi. |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 29/01/2011 : 12:40:23
|
upravo čitam novo izdanje fibre, 'negra blanca' 1 & 2, trilla i seijasa, markos još nije stavio u izdavački izlog, pa reko da se tu javim... ugl, strip je predivan. virtuozno napisana, nacrtana i režirana sapunica, ljubavni, profesionalni i ini problemi argentinaca srednje klase u kasnim dvadesetima/ranim tridesetima, stvarnost je naravno stilizirana, donekle i karikirana, ali likovi su privlačni, slojeviti i istiniti. dugo nisam naišao na strip koji toliko pršti životom, a ipak je potpuno neopterećen socijalnim angažmanom ili moraliziranjem - dakle, vrhunska zabava! svakako pročitajte. |
i am the tide the rise and the fall the reality soldier the laugh child one of the many the flame child |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38092 Posts
Posted - 29/01/2011 : 13:02:40
|
quote: Originally posted by BOC
upravo čitam novo izdanje fibre, 'negra blanca' 1 & 2, trilla i seijasa, markos još nije stavio u izdavački izlog, pa reko da se tu javim... ugl, strip je predivan. virtuozno napisana, nacrtana i režirana sapunica, ljubavni, profesionalni i ini problemi argentinaca srednje klase u kasnim dvadesetima/ranim tridesetima, stvarnost je naravno stilizirana, donekle i karikirana, ali likovi su privlačni, slojeviti i istiniti. dugo nisam naišao na strip koji toliko pršti životom, a ipak je potpuno neopterećen socijalnim angažmanom ili moraliziranjem - dakle, vrhunska zabava! svakako pročitajte.
Kako nije? http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38516
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Posted - 29/01/2011 : 13:29:02
|
mali ubojice-veliki strah zagor dakle epizoda sa piranjama... po meni odlična epizoda, moglo je biti bolje razrađen izvor dolaska piranja, no sve u svemu odlično, chico igra veliku ulogu u priči, to mi se sviđa :) |
|
|
Djeno
Junior Member
South Sandwich Islands
311 Posts
Member since 20/10/2009 |
Posted - 29/01/2011 : 13:32:51
|
quote: Originally posted by cat claw
Kakogod, Ghost ne preporucujem. Scenario je konfuzan i zamoran, uglavnom je skup metafora da ne kazem intelektualnih izdrkavanja. Ghost ima sise i to je najvaznije. Crtacki, 80% epizoda je uvredljivo za estetiku. Steta, posto je sam koncept novinarke koja istrazuje sopstvenu smrt u art deko okruzenju vise nego izvrstan. Da je DH dao to nekom majstoru za scenario, bio bi jako dobar strip. Ovako, sve je upropastio iskompleksirani Eric Luke svojom teznjom da bude ''drugaciji''. Adam Hjuz je ispravno digao ruke od serijala kada je video sta je Luke poceo da brljavi.
ima onaj ghost sample script što ga drže već deset godina na sajtu DH-a. sećam se da sam ga onomad crtao za portfolio i odgovorno tvrdim da niš' konfuznije nisam video u životu. tad sam mislio da su to namerno napravili da vide kako će se crtač snaći a posle sam čitao par brojeva pa sam video da je ceo strip takav. |
www.bogdanovic.deviantart.com |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 29/01/2011 : 13:48:54
|
Kako god, Svebora i Plamenu preporucujem. Zbog svoje obicnosti je vrlo neobican i vrlo hrabar strip za nase podneblje. Prosto je sjajno koliko je obicno. Nema misaonih pirotehnika, nema nerazumljivih dramaturskih resenja, nema intelektualnog izivljavanja. Prica glatko tece, svaka prica navlaci zanimanje za sledecu i na kraju se ima utisak odgledane jako dobre TV serije.
Meni se svidio ovaj strip i drago mi je da ga imam u svojoj kolekciji samo jos da Macana uhvatim za potpis i crtez posto sam dva puta nosio strip sa sobom a propustio priliku |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4556 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 29/01/2011 : 13:53:16
|
quote: Originally posted by Djeno
Kakogod, Ghost ne preporucujem. Scenario je konfuzan i zamoran, uglavnom je skup metafora da ne kazem intelektualnih izdrkavanja. Ghost ima sise i to je najvaznije. Crtacki, 80% epizoda je uvredljivo za estetiku. Steta, posto je sam koncept novinarke koja istrazuje sopstvenu smrt u art deko okruzenju vise nego izvrstan. Da je DH dao to nekom majstoru za scenario, bio bi jako dobar strip. Ovako, sve je upropastio iskompleksirani Eric Luke svojom teznjom da bude ''drugaciji''. Adam Hjuz je ispravno digao ruke od serijala kada je video sta je Luke poceo da brljavi.
ima onaj ghost sample script što ga drže već deset godina na sajtu DH-a. sećam se da sam ga onomad crtao za portfolio i odgovorno tvrdim da niš' konfuznije nisam video u životu. tad sam mislio da su to namerno napravili da vide kako će se crtač snaći a posle sam čitao par brojeva pa sam video da je ceo strip takav.
Kroz moje piksla-cvikere ne beja nista konfuzno,dakle,rekao bih da je citljivo
|
Edited by - Sneaksie Thiefsie on 29/01/2011 13:54:35 |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
|
cat claw