Hvala na komplimentima .... šteta što moja štamparija ne štampa pojedinačne stranice u boji kao oni koje ti koristiš ... tako da su moje naslovnice u stripu crno-bele. Ovi ovde rade SVE u boji, ili SVE crno-belo, ne mogu mešati.
Hvala na komplimentima .... šteta što moja štamparija ne štampa pojedinačne stranice u boji kao oni koje ti koristiš ... tako da su moje naslovnice u stripu crno-bele. Ovi ovde rade SVE u boji, ili SVE crno-belo, ne mogu mešati.
Ali zato su te tvoje sigurno mnogo jeftinije da se stampaju nego one moje ;)
Pa to zavisi, ovaj Zagor sa 152 stranica u A4 formatu je bio $28.80 u ovakvoj Crno-Beloj Verziji, a uz to se i treba dodati taksa ovde u Kaliforniji.
Da, to meni obavezno vredi. Radi se o stripovima sa kojima sam odrastao. Istina je da ih imam u originalnoj ZS verziji, ali ovako u velikom HC formatu, to je drugaciji dozivljaj. I ovog puta nema izbacenih slika. Jedino mi nedostaje miris tih starih Dnevnikovih stripova. Pa sad moram da citam ove knjige pored police sa starijim stripovima.
Da, to meni obavezno vredi. Radi se o stripovima sa kojima sam odrastao. Istina je da ih imam u originalnoj ZS verziji, ali ovako u velikom HC formatu, to je drugaciji dozivljaj. I ovog puta nema izbacenih slika. Jedino mi nedostaje miris tih starih Dnevnikovih stripova. Pa sad moram da citam ove knjige pored police sa starijim stripovima.
Vidis ima nas svakakvih! Ja npr. volim miris novih stripova i novog papira. Cim udem u spavacu sobu osjetim miris drvene police i (novih) stripova.
Kao Stripzona izdanje na nasem trzistu da izadje bi sigurno kupio, ZS ne bih jer to je proslo svrseno vrijeme,svako vrijeme nosi svoje..As time goes by.. Bravo Atila izvrstan rad svidja mi se i hrbat dobro izgleda i na polici sigurno!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Nisam do sada imam puno vremena, ali danas sam pažljivo pročitao ceo topic. Mogu reći da su ovi predlozi za ova stara izdanja u novom sjaju, stvarno izvanredna! A ovo što radi Atila je stvarno za svaku pohvalu! Evo, samo ovo ću reći: Atila
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!