forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 517

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 01/03/2011 : 22:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

quote:
Originally posted by Checee

quote:
Originally posted by Pajtos

quote:

Bogami,tu bude baš dosta mućkova!

Citaocu postova sa strane nema sanse da ne prostruji kroz glavu misao:
"Ovaj ili se bavi zivinarstvom,ili ima neko iskustvo sa jajima...?"

Ma ziva istina je to!

Vidje lepe slike - ja,a pored mene sva pernata živina - Pajtos,Doca,Alafaka,Checee...

mislis zato sto imaju krila?

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 01/03/2011 : 22:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Možda su mnogo pili "Red Bull"?!?
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 01/03/2011 : 22:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne znam,moguce.
ova zivina ima zakrzljala krila,dok sismisi mogu da lete.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 01/03/2011 : 22:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

ne znam,moguce.

Mogu da lete,ali im je mozak zakržljao i puni su raznih fobija. To je sve od čitanja DyD u fazi ranog puberteta...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 01/03/2011 : 22:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by cronos six

quote:

ne znam,moguce.

Mogu da lete,ali im je mozak zakržljao i puni su raznih fobija. To je sve od čitanja DyD u fazi ranog puberteta...

lele majko.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 01/03/2011 : 22:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Opasno je početi proučavati Zagora posle 45.,zato krenite sa čitanjem što ranije! U svakom slučaju,bolje da vam dete čita avanture Gospodara Darkwooda nego da ga muče noćne more ako mu kojom greškom date u ruke strip o DyD...
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 02/03/2011 : 00:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Usrase topik smorovi.

Ultrase, mislim da je neophodna dekontaminacija.

http://www.youtube.com/watch?v=n2VQIXjFjnQ
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 02/03/2011 : 11:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
A kada vi prosipate vase "mudrolije" po topicima o Zagoru?!?
Tu tek treba pozvati nadlezne sluzbe...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 02/03/2011 : 15:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
@pravedni
legendo!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 02/03/2011 : 15:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Hvala na komplimentu,Doco!
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 02/03/2011 : 17:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
zanimljivo kako neki ne znaju kada treba da sjasu a citaju toliko western stripova

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 02/03/2011 : 18:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

zanimljivo kako neki ne znaju kada treba da sjasu a citaju toliko western stripova

Da li si gledao čuveni film "The long riders"?
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 02/03/2011 : 22:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by karven

Da li si gledao čuveni film "The long riders"?

čuj gled'o....snim'o!!

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/03/2011 : 23:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Pošto je već urađenu temu "ubio" acestroke svojim nepoštovanjem

A Ultras prije par dana lupeta da ja 'ubijam' teme... sta bi onda rek'o o ovom sranju?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 03/03/2011 : 17:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke
A Ultras prije par dana lupeta da ja 'ubijam' teme... sta bi onda rek'o o ovom sranju?

Evo da lupim i ovo:
Topik je otišao u aut. Kao što bi otišao i ranije da nisam obrisao jedno 200-250 postova.

Inače, hvala ti za ovo "lupeta"
Zaslužio sam.
Ono što me je začudilo je to što uopšte čitaš moje postove Pre to nisi radio.
quote:
Originally posted by elfak nish
Pa sta ce da kaze zagorelom pravednom,ja sam za 15 puta manje gluposti dobio 14 dana,pa ti vidi.
Konstantni offtopic gdegod se stigne.

A ako ne bude bana to je zato sto su braca po deda zagoru i tjt.

Ti, mali, ostavi se bilo kakvog komentarisanja o meni. Nigde te nisam pomenuo.
Nadam se da sam bio jasan.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 03/03/2011 : 19:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

quote:

Evo da lupim i ovo:
Topik je otišao u aut. Kao što bi otišao i ranije da nisam obrisao jedno 200-250 postova.

Topik se još može očistiti i nije otišao u aut. Znači, treba baciti sedamdesetak stranica kvalitetne rasprave i odustati od topika zbog ove 3-4 poslednje strane spama? Fino, miš u ruke i briši ovu zarazu.
I ubuduće, ne dozvoliti nikakav spam, barem u ove 4 sticky teme.

slazem se.

Juznjak!
Tex Willer.

Edited by - cronos six on 03/03/2011 19:35:33
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 03/03/2011 : 23:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Necu da kazem sta ti je malo,ali nemas prava da mi se tako obracas
Imam nik,i imam ime izaberi.I ja sam tebi dao nadimak koji,bar na ovom forumu,ne koristim,zato bih te zamolio da mi se obracas kako dolikuje jednom moderatoru, a ne policajcu !

Drugo-ne znam sto mene opominjes,valjda vidis koga treba ili i to treba neko da sugerise?
Moj offtopic na ovom topicu su zadnja 2 posta,racunajuci ovaj.

I trece-kazes da si izbrisao postove?
Koliko znam to nije dozvoljeno i ne slazem se time.
Upozori coveka za oftopik i zamoli ga da izbrise off postove.

A ja cu svoje offtopic postove obrisati za dva sata,pa bih zamolio sve da ucine isto.

Mali, stvarno me ne zanimaju tvoji tripovi. Ne obraćaj mi se.

Ili ćeš ponovo da mi šalješ PM na sagite da banujem Docu i Carsona ?
Ili ćeš, po dobro znanom običaju da Tex Willera, Cronosa, Bruce Sprinsteena i mene ogovaraš na sva usta kod drugih forumaša ?

Kada sam ti pružio ruku u Kragujevcu, tresao si se kao struna, okrenuo si glavu i pružio ruku...
Meni veći dokaz sa kim imam posla nije trebao... kao i prisutnim ljudima sa foruma.
Kada si odlazio, ista slika... onako jadan, sklupčan u ćošku stanice, ponadao si se da ću te zaobići... ali ne, na tvoju žalost pružio sam ti ruku i onda... i pokazao ti ko je ko i u životu i na forumu.

Sve što si imao mogao si u lice da mi kažeš ali nisi imao mudanca za tako nešto.
Kada ih skupiš ti mi se slobodno obrati, ali u realnom životu, nemoj smarati ovaj forum svojim dečijim ponašanjem.

Hajde, budi dobar

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 03/03/2011 : 23:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren
Topik se još može očistiti i nije otišao u aut. Znači, treba baciti sedamdesetak stranica kvalitetne rasprave i odustati od topika zbog ove 3-4 poslednje strane spama? Fino, miš u ruke i briši ovu zarazu.
I ubuduće, ne dozvoliti nikakav spam, barem u ove 4 sticky teme.

Pa to sam i radio do sada...
Imam dilemu da li sam u pravu... vidiš da ljudi jedva čekaju da se raspišu

Topik treba da bude ogledalo svih nas a ne tvorevina zaludnog moderatora koji će privatni život žrtvovati zbog nečije sulude želje da se ispolji.
Zar nisam u pravu?
Kažeš: "ubuduće, ne dozvoliti nikakav spam"...
Slažem se, ali kako?
Ako banujem nekog, u Punisheru se odmah nađu njih 5-6 kojima je banovani najbolji drug, koji to nije zaslužio i sl. A tek sledi fešta kada se banovani vrati na forum (a za vreme odsustva te zasipa pretećim i uvredljivim PM-ovima na drugim forumima) i otpočne svoj "pravedni boj" protiv zle moderacije stripovi.com...
Ako obrišem post, javljaju se autori tog genijalnog posta žaleći se da im je upravo taj post nešto najlepše što su u životu napisali i da ga hoće natrag, naravno da zahtevaju da to prati i izvinjenje vlasnika sajta...

Šta misliš o ovome ?

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/03/2011 : 00:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mali, stvarno me ne zanimaju tvoji tripovi. Ne obraćaj mi se.

opet ti kazem,imam nik,Da li treba da ja tebe nekako nazovem pa da ti mene oslovljavas sa duznim postovanjem??

Ili ćeš ponovo da mi šalješ PM na sagite da banujem Docu i Carsona ?
Ja tebi slao PM da banujem docu i Karsona???
Ja pio veceras,a ti pijan.Imam sve PM sto sam ti slao,na koje nisi imao ona jaja koja si spominjao malopre,da odgovoris
mogu ih i ovde postaviti ako hoces!!!

Ili ćeš, po dobro znanom običaju da Tex Willera, Cronosa, Bruce Sprinsteena i mene ogovaraš na sva usta kod drugih forumaša ?
Ovde vec preterujes,i kenjas.Znam te 'tico,sram te bilo ljudska sramoto.jos imas obraza da ovo napises!!!

Kada sam ti pružio ruku u Kragujevcu, tresao si se kao struna, okrenuo si glavu i pružio ruku.
Gmazu(tj zmiji) se ne pruza ruka.Ako bas moram-ne moram da je gledam!!
Meni veći dokaz sa kim imam posla nije trebao... kao i prisutnim ljudima sa foruma.
Nije ni meni,hteo si da budes frajer pred forumasima,i ja sam

Kada si odlazio, ista slika... onako jadan, sklupčan u ćošku stanice, ponadao si se da ću te zaobići... ali ne, na tvoju žalost pružio sam ti ruku i onda... i pokazao ti ko je ko i u životu i na forumu.
A ne ne ne,ako se secas ja sam tebi pruzio ruku,ali sad shvatam da sam pogresio!!
Iz kog konteksta izvuce ovo "jadan"?
Znas ,neki od nas forumasa imaju i zivot van foruma,pa pijance i zezaju se,pa su zbog toga umorni
Mada..ah,da.Ne znas ti sta je umor-ti citas zagora.

Sve što si imao mogao si u lice da mi kažeš ali nisi imao mudanca za tako nešto.
Kada ih skupiš ti mi se slobodno obrati, ali u realnom životu, nemoj smarati ovaj forum svojim dečijim ponašanjem.
Ti se meni nisi obratio na telefon,vec si neistine i lazi izneo ovde i iza mojih ledja.Ja sam trazio tvoj broj od docE,ali ti si mu rekao da mi ne da,verovatno nisi imao..kako se zove...a,da .."mudanca "

Hajde, budi dobar
Mogli smo ovu nasu raspravu da resimo i van foruma,da si mi poslao PM,ali ne! Ti si ovde napisao svoje lazi.
Banovao si me bez razoga,to ce vise od pola foruma da ti potvrdi.
Trazio sam objasnjenje ,kao od coveka-nisam ga dobio.
Sad iznosis neistine ovde,i kazes mi da ti se obratim u realnom zivoti kad si ti svoje gluposti ovde ispisao??

I drugo-izbrisao si 250 posta,i stalno brises.Jel znas da to na ovom forumu ne ide?
Opet pitam,jesi ovde policajac ili moderator?

Opet ću ispasti čovek, daću ti priliku da se izvniniš za ovo gore što si napisao.

Gmazovima, zmijama i ljudskim sramotama nazivaj druge - mene nećeš.

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 04/03/2011 : 00:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Juniore,pretera ga...Može se diskutovati i bez tako eksplicitnih uvreda. Čemu tolika ostrašćenost? Ne držim stranu ni jednom ni drugom,ali je ovakve stvari baš teško čitati...Kada smo se Doca i ja prepirali,nije bilo ovako žučno...Mada si i tamo ulazio nepozvan u diskusiju i počeo da vredjaš bez razloga.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 04/03/2011 : 00:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Da ne bude zabune - mislio sam na malog Elfaka od Niš...
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/03/2011 : 00:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
ti se izvini za:
"mali"
"Ili ćeš ponovo da mi šalješ PM na sagite da banujem Docu i Carsona ?"
"Ili ćeš, po dobro znanom običaju da Tex Willera, Cronosa, Bruce Sprinsteena i mene ogovaraš na sva usta kod drugih forumaša ?"

I ja cu se lepo izviniti za ovo gore i izbrisati postove,kao sto dolikuje studentu trece godine Elektronskog fakulteta!!!!
Za ove neistine trazim izvinjenje!

Ili hoces ovde
alafak12@gmail.com
0655385117
ne skrivam se iza protokola i IP adresa

Ne pada mi na pamet da se izvinjavam za stvari koje su istinite, i ne primam ultimatume od nekog ko me je nazvao "gmazom, zmijom i ljudskom sramotom"...

Nisam ti tražio previše, jedno "izvini, nisam tako mislio" je sasvim dovoljno.

Stvarno ne želim da te udaljim sa foruma, ali ti sam sebe uvaljuješ u ovakve situacije.

Moja odluka je sledeća: zaključan si do ujutru. Imaćeš vremena da dobro razmisliš šta je za tebe ovaj forum, koliko ti znači i koliko si spreman da poštuješ pravila i sagovornike na njemu. Već si trebao da budeš udaljen sa foruma jer si vređao drugog člana (nebitno da li sam moderator ili ne).

To što konstantno podbadaš moderatora je takođe kršenje pravila na bilo kom forumu, pa i na ovom našem.

Ujutru ćeš biti otključan i imaćeš još jednu šansu da se izviniš, bez nekih dvosmislenih fazona.

Odluka je prepuštena tebi.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/03/2011 : 00:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

Ja sam protiv brisanja komentara.

Pa, što ne reče Sada bi uveliko cepali stotu stranicu

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 04/03/2011 : 10:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
na topicu juzna pruga(ne znam koja strana,a i obrisan je taj dugacki post)elfak nish,odavno je objasnio ko je ko,sto se tice texa,doce,bruce-a,cronosa,carsona.momak nas nije ni poznavao dobro,a svakom je naso manu,tj zamerku,i po njemu smo svi navedeni ljige.taj post verovatno poseduje pajtos,posto je on to na vreme ubacio u svoju arhivu da ne odleti od zaborava,al to se ne zaboravlja.
za razna ogovaranja i sl.razgovaracemo u 4 oka kad se vidimo na nekom skupu.to isto vazi za pajtosa i mene kad smo malo preterali,a sebe smatram za krivca.

eto samo toliko,da ne dodje do zabune i samo da se zna,ultras nije napisao nijednu laz.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 04/03/2011 : 13:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

Ja sam protiv brisanja komentara.

Ovo je javno dobro. Može li se na trgovima srati kako nas volja - ne može. Dobit ćemo prijavu za kršenje javnog reda i mira.
Ovdje nabacaše govana dvije strane i što sada meni vrijedi da napišem kako ovi hulugani u color festu imaju nešto i od baseball furiesa iz filma Warriors. Post će izgledati kao da me netko s Marsa ispalio. Naravno da se moraju pobrisati postovi koji nemaju veze s vezom. A Ultras umjesto da ih briše on nakrcava još spama u prepiranju s drugim članom. A po priloženom se vidi da su se u živo vidjeli ali eto to nisu mogli riješiti kao ljudi u 4 oka nego moraju ovdje u 564748262 očiju. Za Boga miloga ako vam je dosadno i nemate ovdje što za reći osim da mlatite praznu slamu lijepo odite off. Radije uzmite usisivač pa pousišite dnevni boravak možda vam se žene noćas zahvale. Ili odite vani i bacite basket. Starih trenerki i neku loptu u kvartu valjda imate ako se nema para za kina, muzeje i kazališta. Postoji 101 način da se ubije dosada.
Pravo da vam kažem dosadni ste i dosadna sam ja što vam već dva dana govorim da ste dosadni. I baš idem radije četkat kunića da mi ne pušta dlake po stanu.
Go to Top of Page
Page: of 517 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.79 seconds. Snitz Forums 2000